Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 363 — Raiders fan
Allen nagyon konzervatív...korához képest extra konzervatív...ezért is van ez a kommunikáció most. Ha TP nagyon lebőg, akkor visszatér a sérült kezdőnk, akit pihentettünk a 4. pre-meccsen, ha TP továbbra is tud bíztatóan játszani akkor a nyílt QB versenyt megnyerte egynelőre TP, vele megyünk..."lám-lám tényleg nyílt verseny volt mint ahogy a TC előtt mondtam"

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 746
Nálam Nelms,McGuffie,Robinskie és Clayton PS tagok, kíváncsi leszek végül kiket húzunk be ide. Minden esetre bennük láttam némi potenciált.

több mint 12 éve
Most arrol szolnak az okfejteaek, h TPn mulik a dolog. Ha jo a Seattle ellen megkapja a kezdo posztot vszeg, ha nem akkor Flynn visszater a konyok pihentetesbol es kezd...

Flynn elveg tavaly ugyanezzel a konyokgonddal kuzdott mar, iden Napaban minden edzes utan jeges kotest kapott...Rolni
bazz...toxique
Csatlakozok az előttem szólóhoz. BAZZ
pl Ezt az egyet soha nem fogom megérteni DA-ban. Mert ugye adott egy nem kiforrott de összességében jobb számokat hozó, a csapattársait inspiráló fiatal aki a tűz közelében még rapid módjára fejlődhetne is és adott egy szép reményű veterán aki sérüléssel bajlódik és aki jelenleg nem igazán tudd bármit is a csapathoz tenni az elméleti rutinján kívül.
Erre mi a reakció adnak egy orosz rulettre szerű esélyt a fiatalnak ha lelövöd magad szar ügy ha nem akkor oks. Persze mindezt úgy,hogy a soron kövi védelmet legalább ahhoz lehetne hasonlítani,mint ha a tárban nem 1db hanem vagy 4 töltény lenne a 6ból. Mert hát ismerjük el a Seahawksnak a rotációs,gyors agresszív védelme ami ráadásul mobilis qb ellen tud edzeni nem egy délutáni kis cserkész csapat még jobb falakkal sem,nem,hogy a mi mostaninkkal.
Valamiért láttom TP cibálását és maradunk az állóvíznél. Persze szorítok,hogy ne így legyen már csak a TP funságom végett is, plusz mindig is jobban szerettem a mobilis qb játékot de ilyen fajta maradisággal szemben azért nehéz.

több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Most arrol szolnak az okfejteaek, h TPn mulik a dolog. Ha jo a Seattle ellen megkapja a kezdo posztot vszeg, ha nem akkor Flynn visszater a konyok pihentetesbol es kezd...

Flynn elveg tavaly ugyanezzel a konyokgonddal kuzdott mar, iden Napaban minden edzes utan jeges kotest kapott...Rolni
bazz...
több mint 12 éve

Flynn elveg tavaly ugyanezzel a konyokgonddal kuzdott mar, iden Napaban minden edzes utan jeges kotest kapott...

több mint 12 éve
Nelms, Session es McGuffie PSre meg jok lehetnek sztem...

Watson igencsak melyvizbe kerul...remeljuk jobb lesz mint Barron, igy javulna a fal es o meg eleg komoly tapasztalatra tehetne szert...

TP remelem jol jatszik es megkapja a lehetoseget regular szezon kezdesere is utana...

több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 381 — Sworn to the Dark
Menelik Watson will start at left tackle versus the Seahawks in #Raiders final preseason game.

Pryor volt az első csapat irányítója a mai edzésen, ő is kezd a Seattle ellen. Flynn pihent, a könyökével van valami gáz, ami tavaly is hátráltatta.

internal primates forever

több mint 12 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
CUT

Cribbs, Clayton, Harper, Hoese, Nelms, Robiskie, Session, Wade, Isaiah Williams, McGuffie

szegény McGuffie-t sajnálom. középiskolában sztár volt (egy csapatban volt All-American Pryorral), de aztán nem jött össze neki, agyrázkódások, posztcsere, sérülések, miegymás.

emlékezzünk meg rá:

deyell
McGuffie-t én is sajnálom, de sokat nem mutatott. Session úgy látszik tegnap nem győzte meg a stábot. A többiek nem voltak kérdésesek, talán Nelms, azt hittem ő csak a következő körben esik ki.

több mint 12 éve
CUT

Cribbs, Clayton, Harper, Hoese, Nelms, Robiskie, Session, Wade, Isaiah Williams, McGuffie

szegény McGuffie-t sajnálom. középiskolában sztár volt (egy csapatban volt All-American Pryorral), de aztán nem jött össze neki, agyrázkódások, posztcsere, sérülések, miegymás.

emlékezzünk meg rá:

több mint 12 éve
A lions topic-ban olvastam, hogy Leshoure-t elcserélnék, mert WR hiányban szenvednek. Említették is Moore-t. Én simán nyélbe ütném az üzletet, mert Bush óta nincs rendes Goal line back-ünk, ő pedig egy prototipus GL RB.peterbadbone
legjobb WRért megérné ez a trade szerinted?!braxa88
A legjobb WR akit nem tartanak a csapat alapemberének és akinek az elcserélésével a nem túl acélos egészségű MCFadden mellé/mögé egy olyan játékost szerezni aki, a rövid yardos helyzeteknél segíthetne? Én elcserélném. Ha a vezetés inkább a Streeter, Ford, Butler, Jenkins, Holmes és esetleg Vernon játékára számítana, én nem lennék ellene.

A keretszűkítés első "áldzata": Josh Cribbs. Ez enm volt meglepő lépeés azt hiszem.

több mint 12 éve
egy kis statisztika buzulás.

5 of Flynn’s dropbacks Fri. were under pressure, had QB rating of 0.0; 5 of Pryor’s dropbacks under pressure, QB rating of 118.8

+2,4-re értékelte Pryort a ProFootballFocus, míg Flynnt -2,2-re.

több mint 12 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
A lions topic-ban olvastam, hogy Leshoure-t elcserélnék, mert WR hiányban szenvednek. Említették is Moore-t. Én simán nyélbe ütném az üzletet, mert Bush óta nincs rendes Goal line back-ünk, ő pedig egy prototipus GL RB.

Campbell-t sérülés miatt engedték el nem?peterbadbone
legjobb WRért megérné ez a trade szerinted?!
több mint 12 éve
A lions topic-ban olvastam, hogy Leshoure-t elcserélnék, mert WR hiányban szenvednek. Említették is Moore-t. Én simán nyélbe ütném az üzletet, mert Bush óta nincs rendes Goal line back-ünk, ő pedig egy prototipus GL RB.

Campbell-t sérülés miatt engedték el nem?

több mint 12 éve
Bruce Campbellt kivágta a Panthers. ne hozzuk vissza Barron helyére? 😀

több mint 12 éve
Hendrix Utah State Aggies 3 117
Pryor kezdő, ahogy látom semmi nem ment meg attól hogy ne jöjjek divatszurkolni.

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 12 éve
Before Pryor entered the game, the Raiders weren't playing football. As a matter of fact, I don't know what they were playing. They fell behind early, and they fell behind fast.
27-0 to be exact.

Ez még egy nagyon óvatos kritika volt a Yahoo-ról... a szurkolókat pedig sehonnan sem kell idézni.toxique
azért ne essünk át a ló túloldalára sem, amikor Pryor bejött, a Bears 1. számú védelme (mínusz Peppers) ellen nem ment jól, egyből egy 3 & out, 3. downra majdnem interceptiont dobott Conte-nak: csak Streaternek köszönhető, hogy nem lett az. aztán a következő drive már jobb volt, mezőnygól lett belőle. kérdés, hogy a Bears védői mennyire tették oda magukat a félidő végén, ez már kvázi garbage time volt számukra (0-27). még mindig az a baj vele, hogy túl sokat gondolkozik. dobjon, vagy fusson. gondolom, a Seahawks ellen ő lesz a kezdő, az lesz az igazi teszt. mert láthattuk, hogy a Saints ellen szenvedett, a szentek pedig felkészültek a futkározós QB-kból, mert a csoportban van a Panthers (Newton). a Seattle szintén fel lesz készülve, ők Kaepernick miatt, és nekik a védelmük sokkal jobb. attól tartok, hogy Pryor a New Orleans elleni formáját fogja mutatni. ha így is lesz, akkor is azt mondom, hogy ő legyen a kezdő, mert ő legalább tud a semmiből néha play-eket csinálni. nem vagyok teljesen biztos ebben, hogy DA bevállalja, mert fájóan konzervatív döntéseket szokott hozni. pl. tegnap is, 4&2-re nem megy neki Pryorral, inkább rúgat egy chip shot 30 yardos field goalt. előszezonban. grrr

több mint 12 éve
Ha jól olvastam Steater agyrázkódást kapott de szezon nyitóra okés lehet.

Rolni:
Én sem tennék fel mindent egy lapra (Blitzekre), de ugye az látszik,hogy nincs igazi RDE a keretben még így se,hogy Houstont át tettük és szálkásabb,robbanékonyabb. Szóval nagyon nincs más ahogy írtad Te is. S véleményem szerint ha már így van akkor JT jelenleg nagyon ügyel arra,hogy ezeket a Jolly Jokereket majd csak élesben süsse el,hogy addig se lehessen videózni!

több mint 12 éve
Before Pryor entered the game, the Raiders weren't playing football. As a matter of fact, I don't know what they were playing. They fell behind early, and they fell behind fast.
27-0 to be exact.

Ez még egy nagyon óvatos kritika volt a Yahoo-ról... a szurkolókat pedig sehonnan sem kell idézni.

Azért pampogtam anno az irányító-kérdés körül, mert ha zsebirányítót hozok és azt akarom játszatni, akkor OL-re igazolok és elkapókra draftolok. Nem szerződtettünk/draftoltunk rosszul; sőt (mivel mindenki need-re érkezett)! De már akkor úgy tűnt, hogy az O oldalán nagyon nincs átgondolva ez az építkezési koncepció (ellentétben a D-vel). Azt meg nem igazán értem, hogy Flynn legénysége egy inkább zsebirányítóra berendezkedett rendszerben (mert azért Flynn a No1.) Pryor-al működik jobban (a sérülések mellett). 😕
Azért; én még optimista vagyok. 😊
több mint 12 éve
Flynn has been sacked 7 times on 34 dropbacks (20.6%). Inept '06 #Raiders offense allowed sacks on only 13% of dropbacks

és ez nem csak a támadófal hibája.

több mint 12 éve
szenteattis Las Vegas Raiders 70 — Szuperhős kategória
Ahogy a srácokat nézem a pályán, sokkal nagyobb hévvel játszanak amikor Pryor van a pályán, nyilván ez azért is van mert ő azért ott van jó ideje a csapat körül és egyre jobban magukénak is érezhetik az ő javulását vagy beilleszkedését...
Így meg hogy kiesett a kezdő LT, a mostani fal mögé sokkal logikusabb lehet Pryor játékstilusa... De hát a pénz beszél nyilván, meg a sok okos fentről 😊
több mint 12 éve
www.rotoworld.com/headlines/nfl/267100/Raiders-re-open-quarterback-job-to-competion

Ugy fest a vezetoseg is latja amit mi is...TP megerdemli, h nyitott harc legyen a posztert innentol kezdve. Ha nem is week 1 kezdo lesz, hamar bekerul oda sztem...aztan kiderul el-e majd vele

több mint 12 éve
Hat Cube mindent blitzre feltenni nagyon veszelyes...bar valoban nem nagyon lesz mas opcionk...

több mint 12 éve
Néztem a meccset, srácok, de komolyan azt hittem, hogy bekómáltam a vírusoktól és azért láttam azt, amit az #O-tól láttam. A lyukas kerítés mögül kukorékoló zsebkakast rendesen megtépték a rókák... jóval hamarabb le kellett volna hozni és kipróbálni valaki/valami mást. Mert ha látom azt, hogy valami nem működik... próbálok vmi másat. Nem tették, ahogyan a NO ellen sem tették. Ez vagy azt jelenti, hogy a már tavaly is selejtes playbook-nál nincs újabb trükk a tarsolyunkban (és nincs mihez nyúlni), vagy azt, hogy altatjuk a mezőnyt és a valódi trükkök majd szeptemberben kerülnek bemutatásra.
TP-t a volánhoz!
több mint 12 éve
A gond, h Houstonban nem látom a pass rush lehetőségét RDE oldalról, így meg sztem fölöslegesen van ott. Visszaraknám LDEbe és Carter hadd pörögjön RDE poszton Bass-al felváltva...Rolni
az a gond, hogy Carter már semmit sem tud. eddigi meccseken 0 sack, 0 hurry, 0 QB hit tőle. nem faktor. Bass néha villantott pár szép move-ot a cserék ellen, de még project. nem jó ez így, de nem tudunk jobbat. inkább Abrahamot kellett volna leigazolni (két év, $4.6 m-et kapott Arizonában)deyell
Abraham tényleg nagyobb faktor lett volna. Azonban én azt hiszem,hogy pass rush terén még nem láttunk mindent azaz JT szerintem kicsit jegeli a dolgokat. Elvégre folyton folyvást azt olvasni róla,hogy "őrült tudós" a változatos blitz sémái miatt és egy egy ilyen jelegű hívásól eltekintve olyan sokat nem láthattunk ebből. Szóval szerintem élesben kicsivel másabb lesz ennek a D-nek az arculata.

több mint 12 éve
Tudjátok kit látnék újra szívesen a csapat berkein belül,pláne így,hogy vissza álltunk PBSre?
Assistant Offensive Line – Steve Wisniewski

Az ő ideje alatt 2011ben zúzott "ez a fal". Mármint úgy értem,hogy kicsit olyan az érzésem,hogy egy év ZBS kitérő alatt elfelejtették a srácok mi is a lényeg. Mert akár hogy is nézem a futójátékunk megint csak hasonló,mint tavaly csak tavaly volt mire fogni.