Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
szep rz vedekezes utan egy *** tamadas...Parimeg kell hagyni gyonyoruen szedte le a vedo...kar erte, mert Ford naon meg tudta volna verni a vedot, ha maga ele kapja a lasztit.
több mint 12 éve
szep rz vedekezes utan egy *** tamadas...
több mint 12 éve
mind hülyék vagyunk, h egy pre-season meccs miatt felkeltünk ilyen korán 😊RolniCsak megszállottak 😊
Hajrá TP Go Raiders

több mint 12 éve
mind hülyék vagyunk, h egy pre-season meccs miatt felkeltünk ilyen korán 😊
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Szólj Allan-k hogy ma ne játszassa és nincs gond. De szvsz Gloin is belejönne ha nem is nagy ős NFL QB tehetség a munkamorálja nagyon jó már eddig is sokat fejlődött. Egyébként nyilván nem kívánom csak magas labda volt 😀menjél a negatív hullámaiddal.Amadeus91Őszintén... Mi baj lehet ha TP kezd?! 😊szenteattisEsetleg megsérül.... 😉dande
több mint 12 éve
menjél a negatív hullámaiddal.Őszintén... Mi baj lehet ha TP kezd?! 😊szenteattisEsetleg megsérül.... 😉dande
több mint 12 éve
Őszintén... Mi baj lehet ha TP kezd?! 😊szenteattisEsetleg megsérül.... 😉
több mint 12 éve
Őszintén... Mi baj lehet ha TP kezd?! 😊
több mint 12 éve
én is. már ha nem alszom be 😊 idén még úgysem láttam végig egy PS meccsünket sem 😕 de DJre és TPre kiváncsi leszek - főként.Ki lesz fenn 4tol? 😊RolniÉn tervezem. Nagyon kíváncsi vagyok Hayden és Watson szereplésére, még ha a Seahawks nagyon tartalékos DL-el is készül.peterbadbone
több mint 12 éve
Ki lesz fenn 4tol? 😊RolniÉn tervezem. Nagyon kíváncsi vagyok Hayden és Watson szereplésére, még ha a Seahawks nagyon tartalékos DL-el is készül.
több mint 12 éve
Ki lesz fenn 4tol? 😊
több mint 12 éve
"There's a lot of different philosophies on how to develop quarterbacks, and it's hard here. They don't just say, 'OK, let's start with base coverages.' They throw a lot at you." - Tyler Wilsonhosszútávú project lesz.
más. McKenzie tavalyi, később cutolt pickje így nyomja a 49ersnél eddig: Nate Stupar +3.0, including +2.1 vs. run. Also has a sack and two hurries in 15 pass rushes. (PFF)
internal primates forever
több mint 12 éve
Ja jó, csak azt hittem, már le is nyilatkozta vhol DA.Bruce hol olvastad, h első héten is TP a kezdő?RolniIgazából csak mint lehetőség számolnak vele, nem egy edző szájából hangzott el, úgyhogy revideálom a beírásomat!
Itt van a KFFL-ről a bejegyzés:
In the opinion of Bay Area News Group's Jerry McDonald, Oakland Raiders QB Terrelle Pryor could win the starting job if he avoids committing turnovers and displays leadership skills in the team's fourth preseason contest. With Matt Flynn (arm) has a sore right throwing arm, Pryor will remain on the field for an extended period.
Fantasy Tip: McDonald noted that the playbook changes when Pryor is in the game instead of Flynn. More and more, Pryor is looking like the Week 1 starter. Heck, Oakland could use a mobile QB if their offensive line is going to be weak. Pryor has QB3 appeal in those fake leagues that warrant you tucking away a second backup; he could be one of the biggest risers in fantasy if he puts it all together.Bruce
Ha nem játszik rosszul sztem simán kezdhet...
több mint 12 éve
Bruce hol olvastad, h első héten is TP a kezdő?RolniIgazából csak mint lehetőség számolnak vele, nem egy edző szájából hangzott el, úgyhogy revideálom a beírásomat!
Itt van a KFFL-ről a bejegyzés:
In the opinion of Bay Area News Group's Jerry McDonald, Oakland Raiders QB Terrelle Pryor could win the starting job if he avoids committing turnovers and displays leadership skills in the team's fourth preseason contest. With Matt Flynn (arm) has a sore right throwing arm, Pryor will remain on the field for an extended period.
Fantasy Tip: McDonald noted that the playbook changes when Pryor is in the game instead of Flynn. More and more, Pryor is looking like the Week 1 starter. Heck, Oakland could use a mobile QB if their offensive line is going to be weak. Pryor has QB3 appeal in those fake leagues that warrant you tucking away a second backup; he could be one of the biggest risers in fantasy if he puts it all together.
több mint 12 éve
Bruce hol olvastad, h első héten is TP a kezdő?
több mint 12 éve
Watson kipróbálásának örülök, rosszabb nem lehet mint Barron. Remélem Pryor muatat abból az elszántságból amit az edzéseken, az offseason-ben és a preseason-ben láthattunk/hallhattunk tőle és a kiharcolt helyét megtartja a szezon folyamán.
több mint 12 éve
Az első héten már játszani fog DMC Allen szerint. Valamint korábban is szó volt róla, de most már biztos, hogy Pryor kezd a Seahawks ellen és az első héten is. Menelik Watson lesz a kezdő LT a preseason utolsó meccsén, aki még életében nem játszott ezen a poszton, meglátjuk!Raiders OC Greg Olson believes his scheme can "maximize" Terrelle Pryor's talents and "allow him to progress" as the season goes on.
Pryor has emerged as the favorite to start Week 1 over Matt Flynn after outplaying him in the first three preseason games. The Raiders are expected to adjust their scheme to his strengths, rather than ask him to run a traditional West Coast offense. "When you see Terrelle in a game, he just looks faster than the other players," Olson said. "That’s what jumped out at me. We’ll continue to work to develop him, but we don’t want to take away from his strengths. Right now we’re looking for playmakers."
több mint 12 éve
azt jól láttam, vagy csak a tömény ütött meg, hogy DMC nem játszott a Bears ellen? Nincs korán még sérültnek lenni?
több mint 12 éve
tessön, a Jetssze kő biznicelni 😉Az a tuti (jobban is jársz) ha abba se hagyod a piálást egészen a "18." hétig... 😕srácok, GT-ben, a sokadik tivornya után, mikor valaki mobilnetén megláttam a 0 sacket a Bears ellen, komolyan elkeseredtem (volt okom inni tovább..)Igyál még 😀Bruce
h állunk most?Amadeus91
Amm a falba leigazolhatnánk 3 különböző méretű 5 darab szemeteskonténert. Középen lenne a legnagyobb rozsdás kerekekkel ami nehezen mozdítható (nehéz lenne a védőfalembereknek csak úgy félretolni az útjukból), és a szélen pedig a kisebbek/könnyebbek jól bezsírozott könnyen forgó jó minőségű rozsdamentes kerekekkel. Természetesen a "Guardok" helyén a köztes "kategória" lehetne. Aztán egy lánccal összekötni őket és lám, megvan a zseb! 😊 2 garnitúrát kellene venni, hogy az egyik támadósor fehér míg a másik matt fekete színben pompázhasson! 😕TST

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Elég egy is, pár perc alatt átfújható a meccsek között.Az a tuti (jobban is jársz) ha abba se hagyod a piálást egészen a "18." hétig... 😕srácok, GT-ben, a sokadik tivornya után, mikor valaki mobilnetén megláttam a 0 sacket a Bears ellen, komolyan elkeseredtem (volt okom inni tovább..)Igyál még 😀Bruce
h állunk most?Amadeus91
Amm a falba leigazolhatnánk 3 különböző méretű 5 darab szemeteskonténert. Középen lenne a legnagyobb rozsdás kerekekkel ami nehezen mozdítható (nehéz lenne a védőfalembereknek csak úgy félretolni az útjukból), és a szélen pedig a kisebbek/könnyebbek jól bezsírozott könnyen forgó jó minőségű rozsdamentes kerekekkel. Természetesen a "Guardok" helyén a köztes "kategória" lehetne. Aztán egy lánccal összekötni őket és lám, megvan a zseb! 😊 2 garnitúrát kellene venni, hogy az egyik támadósor fehér míg a másik matt fekete színben pompázhasson! 😕TST
Nagy előnye még, hogy false start gyakorlatilag kizárt.
több mint 12 éve
Az a tuti (jobban is jársz) ha abba se hagyod a piálást egészen a "18." hétig... 😕srácok, GT-ben, a sokadik tivornya után, mikor valaki mobilnetén megláttam a 0 sacket a Bears ellen, komolyan elkeseredtem (volt okom inni tovább..)Igyál még 😀Bruce
h állunk most?Amadeus91
Amm a falba leigazolhatnánk 3 különböző méretű 5 darab szemeteskonténert. Középen lenne a legnagyobb rozsdás kerekekkel ami nehezen mozdítható (nehéz lenne a védőfalembereknek csak úgy félretolni az útjukból), és a szélen pedig a kisebbek/könnyebbek jól bezsírozott könnyen forgó jó minőségű rozsdamentes kerekekkel. Természetesen a "Guardok" helyén a köztes "kategória" lehetne. Aztán egy lánccal összekötni őket és lám, megvan a zseb! 😊 2 garnitúrát kellene venni, hogy az egyik támadósor fehér míg a másik matt fekete színben pompázhasson! 😕