Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 12 éve
Bay Area Las Vegas Raiders 416 — Killa Kali
Abból a szempontból mondjuk nem baj, hogy ha ezt folytatja, akkor szépen le fog csúszni . Nem hiszem hogy (rajtunk kívül) valaki top 5-10ben behúzna egy olyan játékost aki baszik az edzésbe. Ha egész évbe ezt csinálja talán még 2.ra is lecsúszik, azt jöhet a QB elsőben, 2.ban meg mr beast, és majd Tarver szépen addig üti amíg nem edz rendesen.

több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
Clowney iden eddig halovany allitolag...nem kozeliti meg a tavaly dominans formajat...Rolni
Az nem baj, ez az edzéshiány miatt van, de attól még istenáldotta tehetség és ha rájön, hogy edzés nélkül nem megy, akkor újra a régi formájában fog tündökölni. Bár tényleg nem jó jel, hogy ilyen fasz, hogy nem edz normálisan, de akkor is ő a legjobb sztem, akit nekünk bűn lenne kihagyni, mivel megoldaná a pass rush-t.
több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 365 — Raiders fan
Clowney iden eddig halovany allitolag...nem kozeliti meg a tavaly dominans formajat...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 381 — Sworn to the Dark
egy kis történelem:

deadspin.com/5901978/the-time-matt-millen-punched-patriots-general-manager-pat-sullivan-in-the-head

internal primates forever

több mint 12 éve
Sio edzett már, úgyhogy több szerepe is lehet a hétvégén.
Az OL-ben egyelőre nincs változtatás.
Tyvon Branch sem edz
több mint 12 éve
The Oakland Raiders have signed OL Jack Cornell to the practice squad.

guard / tackle.

Watson továbbra sem edz

több mint 12 éve
Én szombaton meccsre menet, megnéztem Clowney egy két videóját, nekem ő kell. Bár az is igaz, hogy az ilyen játékstílusú QB, mint Pryor nem igazán a tartósságáról híres, tehát kell mögé biztosíték.
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Én előre fázom amiatt, hogy esélyesebbnek vagyunk kikiáltva mint a Jags. Ilyenekből mindig lebőgés van.

Remélem, hogy tovább tart a tűz Pryorban és hazai pályán odateszik magukat 100%-ban.
Sérülésekről nem nagyon olvastam, de holnapra az is kiderül, hogy ki nem tud edzeni. Jó lenne ha a további sérülések azért elkerülnének, mert elég volt már ez...Bruce
Úgy vagyok vele, hogy az idei Raiders-en nincs győzelmi kényszer. Ezekkel a feltételekkel legfeljebb akkor lehetne ilyesféle teherről beszélni, ha a szezon felénél 4-4-en állnánk => amit a legelvakultabb szurkolók sem valószinűsítenek. Ha ugyanolyan szinten tudunk játszani a Jags ellen mint a Colts ellen (fel tudunk mutatni némi forma-állandósítást 2 egymásutáni meccsen és még tovább), akkor - végeredménytől függetlenül - nagyot lépnénk előre idén (a szememben). Most gondoljátok el: a 16. meccs végére - mérlegtől függetlenül - lenne egy kialakult és működő... ööö szisztéma? Amibe már céltudatosan lehetne "draftolni / vásárolgatni" jövőre. De amíg csak keresgéljük a sötét szoba kijáratát az O-val, addig el nem tudom képzelni, hogy majd milyen irányba fejlesztgetünk a nagy zsugából...

Azt gondolom, hogy inkább 2-3 elit franchise vérezzen el rajtunk (csillagrendszerek együttállásából) mint több kisebb. A lélektani löket jóval nagyobb lenne, plusz jövőre előnyös poziból draftolhatunk 😊 (W-W)? De lehet, hogy csak én gondolom így... de ennyi suska mellett is ragaszkodnék a "jó" (jelen helyzetben és kilátások mellett) draftpozícióhoz. Bridgewater köll ide QB2-nek... 😊 .
több mint 12 éve
Én előre fázom amiatt, hogy esélyesebbnek vagyunk kikiáltva mint a Jags. Ilyenekből mindig lebőgés van.

Remélem, hogy tovább tart a tűz Pryorban és hazai pályán odateszik magukat 100%-ban.
Sérülésekről nem nagyon olvastam, de holnapra az is kiderül, hogy ki nem tud edzeni. Jó lenne ha a további sérülések azért elkerülnének, mert elég volt már ez...
több mint 12 éve
Tracy Porter, per @PFF, 6 targets, 6 catches allowed for 70 yards, 25 after the catch. A TD allowed toodeyell
csodálatos teljesítmény. jó lenne ha megemberelné magát, vagy dobjuk ki a picsába. aztán Haydent be a mélyvízbe #1nek.

több mint 12 éve
Na az első hétből leszűrtem, hogy idén 2 meccset nem várok. A Broncos és a Chargers ellenieket. Kurvajó mind a 2 csapat. Nem is tudom mikor láttam ilyen jó Chargerst... leszámítva hogy a végén szépen visszajött a Texans, dehát ők szeretnek comebackelni.
Ha a Jax-t nem verjük, akkor senkit. Amúgy Hennetől láttam már jó meccset, amikor MVPként tolta (vs Houston - 4 TD 0 INT 350 yard.) Mondjuk bohóc az ember, de néha néha nagyon ritkán el tudja kapni a fonalat.. Remélem most rendesen kapni fogja a nyomást, és belekergetjük egy gyenge teljesítménybe, bár azért ehhez nála nem mindig kell a D asszisztálása.

több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
A Denver berobbanása után a Chiefs és a Diego is jól játszott...kemény csoportmeccsek lesznek ezek...feltéve, h mi is oda tudjuk tenni magunkat...Rolni
Én a Bolts-ban továbbra sem bízom. Hány éve jók már, hány éve raknak össze jópár meccsen egy-egy remek negyedet vagy félidőt, csak azért, hogy aztán "elcsókolják" a végén a meccset?... Riverst sose szerettem, de évekig kiváló QB-nak tartottam. Szeretni most se szeretem, de már a kvalitásait tekintve is vannak kétségeim. (Elsősorban mentális kvalitásokra gondolok.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
 www.ibabuzz.com/oaklandraiders/2013/09/09/grading-the-raiders/
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 539
Csóri Flynn.
több mint 12 éve
jó kis rivalizálás lesz a Jags ellen. Pryor (Ohio State) vs Henne (Michigan)

több mint 12 éve
A Denver berobbanása után a Chiefs és a Diego is jól játszott...kemény csoportmeccsek lesznek ezek...feltéve, h mi is oda tudjuk tenni magunkat...

több mint 12 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Dennis Allen lenyilatkozta, hogy Pryor a kezdő QB.

több mint 12 éve
Reecebol tobb kene!!

Barnes meg mehet OGnek ha Pashos igy nyomja es MW visszater...

több mint 12 éve
Tracy Porter, per @PFF, 6 targets, 6 catches allowed for 70 yards, 25 after the catch. A TD allowed too

Barnes 2 büntetés, 4 hurry - kéne vissza Watson

Sio 11 snapet játszott, még nem egészséges. helyette Maiava nem volt túl jó.
Hayden 25 snap / 55
Reece 24 / 63
Rivera 42, Mastrud 37, Kasa 4
Woodson, Roach és Branch játszottak végig.

több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 248 — NFL bracket champion '26
"Blaine Gabbert will not play this week due to laceration on his hand."davidkiss
be is jelentették a Jagsnél, hogy Henne lesz a kezdő.deyell

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
"Blaine Gabbert will not play this week due to laceration on his hand."davidkiss
be is jelentették a Jagsnél, hogy Henne lesz a kezdő.

több mint 12 éve
davidkiss Las Vegas Raiders 68
"Blaine Gabbert will not play this week due to laceration on his hand."
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 116 — Axel Foley
A tavalyi egymás elleni előszezon meccs óta rinyálom, hogy Pryor az emberetek.
Szurkolok nektek, hasonlóan hányatott a sorsotok mint nekünk. 😊

több mint 12 éve
hat pontos favoritok vagyunk a Jags ellen.

deyell
Akkor kikapunk... 😕
több mint 12 éve
hat pontos favoritok vagyunk a Jags ellen.

@PFF_NateJahnke: Recently signed Tony Pashos started for the #Raiders and did not allow a single pressure.

stadionkérdés:

profootballtalk.nbcsports.com/2013/09/09/mark-davis-eyes-58000-seat-stadium-in-oakland/