Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
Abból a szempontból mondjuk nem baj, hogy ha ezt folytatja, akkor szépen le fog csúszni . Nem hiszem hogy (rajtunk kívül) valaki top 5-10ben behúzna egy olyan játékost aki baszik az edzésbe. Ha egész évbe ezt csinálja talán még 2.ra is lecsúszik, azt jöhet a QB elsőben, 2.ban meg mr beast, és majd Tarver szépen addig üti amíg nem edz rendesen.
több mint 12 éve
Clowney iden eddig halovany allitolag...nem kozeliti meg a tavaly dominans formajat...RolniAz nem baj, ez az edzéshiány miatt van, de attól még istenáldotta tehetség és ha rájön, hogy edzés nélkül nem megy, akkor újra a régi formájában fog tündökölni. Bár tényleg nem jó jel, hogy ilyen fasz, hogy nem edz normálisan, de akkor is ő a legjobb sztem, akit nekünk bűn lenne kihagyni, mivel megoldaná a pass rush-t.
több mint 12 éve
Clowney iden eddig halovany allitolag...nem kozeliti meg a tavaly dominans formajat...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
egy kis történelem:
deadspin.com/5901978/the-time-matt-millen-punched-patriots-general-manager-pat-sullivan-in-the-head
internal primates forever
több mint 12 éve
Sio edzett már, úgyhogy több szerepe is lehet a hétvégén.Az OL-ben egyelőre nincs változtatás.
Tyvon Branch sem edz
több mint 12 éve
The Oakland Raiders have signed OL Jack Cornell to the practice squad.guard / tackle.
Watson továbbra sem edz
több mint 12 éve
Én szombaton meccsre menet, megnéztem Clowney egy két videóját, nekem ő kell. Bár az is igaz, hogy az ilyen játékstílusú QB, mint Pryor nem igazán a tartósságáról híres, tehát kell mögé biztosíték.
több mint 12 éve
Én előre fázom amiatt, hogy esélyesebbnek vagyunk kikiáltva mint a Jags. Ilyenekből mindig lebőgés van.Úgy vagyok vele, hogy az idei Raiders-en nincs győzelmi kényszer. Ezekkel a feltételekkel legfeljebb akkor lehetne ilyesféle teherről beszélni, ha a szezon felénél 4-4-en állnánk => amit a legelvakultabb szurkolók sem valószinűsítenek. Ha ugyanolyan szinten tudunk játszani a Jags ellen mint a Colts ellen (fel tudunk mutatni némi forma-állandósítást 2 egymásutáni meccsen és még tovább), akkor - végeredménytől függetlenül - nagyot lépnénk előre idén (a szememben). Most gondoljátok el: a 16. meccs végére - mérlegtől függetlenül - lenne egy kialakult és működő... ööö szisztéma? Amibe már céltudatosan lehetne "draftolni / vásárolgatni" jövőre. De amíg csak keresgéljük a sötét szoba kijáratát az O-val, addig el nem tudom képzelni, hogy majd milyen irányba fejlesztgetünk a nagy zsugából...
Remélem, hogy tovább tart a tűz Pryorban és hazai pályán odateszik magukat 100%-ban.
Sérülésekről nem nagyon olvastam, de holnapra az is kiderül, hogy ki nem tud edzeni. Jó lenne ha a további sérülések azért elkerülnének, mert elég volt már ez...Bruce
Azt gondolom, hogy inkább 2-3 elit franchise vérezzen el rajtunk (csillagrendszerek együttállásából) mint több kisebb. A lélektani löket jóval nagyobb lenne, plusz jövőre előnyös poziból draftolhatunk 😊 (W-W)? De lehet, hogy csak én gondolom így... de ennyi suska mellett is ragaszkodnék a "jó" (jelen helyzetben és kilátások mellett) draftpozícióhoz. Bridgewater köll ide QB2-nek... 😊 .
több mint 12 éve
Én előre fázom amiatt, hogy esélyesebbnek vagyunk kikiáltva mint a Jags. Ilyenekből mindig lebőgés van. Remélem, hogy tovább tart a tűz Pryorban és hazai pályán odateszik magukat 100%-ban.
Sérülésekről nem nagyon olvastam, de holnapra az is kiderül, hogy ki nem tud edzeni. Jó lenne ha a további sérülések azért elkerülnének, mert elég volt már ez...
több mint 12 éve
Tracy Porter, per @PFF, 6 targets, 6 catches allowed for 70 yards, 25 after the catch. A TD allowed toodeyellcsodálatos teljesítmény. jó lenne ha megemberelné magát, vagy dobjuk ki a picsába. aztán Haydent be a mélyvízbe #1nek.
több mint 12 éve
Na az első hétből leszűrtem, hogy idén 2 meccset nem várok. A Broncos és a Chargers ellenieket. Kurvajó mind a 2 csapat. Nem is tudom mikor láttam ilyen jó Chargerst... leszámítva hogy a végén szépen visszajött a Texans, dehát ők szeretnek comebackelni.Ha a Jax-t nem verjük, akkor senkit. Amúgy Hennetől láttam már jó meccset, amikor MVPként tolta (vs Houston - 4 TD 0 INT 350 yard.) Mondjuk bohóc az ember, de néha néha nagyon ritkán el tudja kapni a fonalat.. Remélem most rendesen kapni fogja a nyomást, és belekergetjük egy gyenge teljesítménybe, bár azért ehhez nála nem mindig kell a D asszisztálása.
több mint 12 éve
A Denver berobbanása után a Chiefs és a Diego is jól játszott...kemény csoportmeccsek lesznek ezek...feltéve, h mi is oda tudjuk tenni magunkat...RolniÉn a Bolts-ban továbbra sem bízom. Hány éve jók már, hány éve raknak össze jópár meccsen egy-egy remek negyedet vagy félidőt, csak azért, hogy aztán "elcsókolják" a végén a meccset?... Riverst sose szerettem, de évekig kiváló QB-nak tartottam. Szeretni most se szeretem, de már a kvalitásait tekintve is vannak kétségeim. (Elsősorban mentális kvalitásokra gondolok.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
www.ibabuzz.com/oaklandraiders/2013/09/09/grading-the-raiders/
több mint 12 éve
Csóri Flynn.
több mint 12 éve
jó kis rivalizálás lesz a Jags ellen. Pryor (Ohio State) vs Henne (Michigan)
több mint 12 éve
A Denver berobbanása után a Chiefs és a Diego is jól játszott...kemény csoportmeccsek lesznek ezek...feltéve, h mi is oda tudjuk tenni magunkat...
több mint 12 éve
Dennis Allen lenyilatkozta, hogy Pryor a kezdő QB.
több mint 12 éve
Reecebol tobb kene!!Barnes meg mehet OGnek ha Pashos igy nyomja es MW visszater...
több mint 12 éve
Tracy Porter, per @PFF, 6 targets, 6 catches allowed for 70 yards, 25 after the catch. A TD allowed tooBarnes 2 büntetés, 4 hurry - kéne vissza Watson
Sio 11 snapet játszott, még nem egészséges. helyette Maiava nem volt túl jó.
Hayden 25 snap / 55
Reece 24 / 63
Rivera 42, Mastrud 37, Kasa 4
Woodson, Roach és Branch játszottak végig.
több mint 12 éve
"Blaine Gabbert will not play this week due to laceration on his hand."davidkissbe is jelentették a Jagsnél, hogy Henne lesz a kezdő.deyell

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
"Blaine Gabbert will not play this week due to laceration on his hand."davidkissbe is jelentették a Jagsnél, hogy Henne lesz a kezdő.
több mint 12 éve
"Blaine Gabbert will not play this week due to laceration on his hand."
több mint 12 éve
A tavalyi egymás elleni előszezon meccs óta rinyálom, hogy Pryor az emberetek.Szurkolok nektek, hasonlóan hányatott a sorsotok mint nekünk. 😊
több mint 12 éve
hat pontos favoritok vagyunk a Jags ellen.Akkor kikapunk... 😕
deyell
több mint 12 éve
hat pontos favoritok vagyunk a Jags ellen.@PFF_NateJahnke: Recently signed Tony Pashos started for the #Raiders and did not allow a single pressure.
stadionkérdés:
profootballtalk.nbcsports.com/2013/09/09/mark-davis-eyes-58000-seat-stadium-in-oakland/