Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 368 — Sworn to the Dark
Cardinals trade for Carson Palmer now official. Raiders get back a conditional 7th-rd pick in 2014 if Palmer starts 13 games.

azta....deyell
Azt mind?! Idén semmi?
Jó, hogy ide nem kell már, de ez kicsit túl olcsónak tűnik.BMG
Azért cserélték el, mert így a pénze nem ragad be, fizeti a Cards. Ha kirúgod, ki kell fizetni ami jár. Kivéve a zárt bónuszok.ulpianus
lehet, hogy tévedek, de úgy tudom, hogy pont fordítva

azzal, hogy eltradeltük, $5.995 milliót spóroltunk a capben. ha kivágjuk június 1 után, akkor a teljes idei fizetését, vagyis $13milliót. komolyan, nem lett volna jobb az utóbbi? kondícionális 7. körös? basztuk volna ki augusztus végén.

chemicals keep me under control

több mint 12 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 720
Cardinals trade for Carson Palmer now official. Raiders get back a conditional 7th-rd pick in 2014 if Palmer starts 13 games.

azta....deyell
Azt mind?! Idén semmi?
Azért cserélték el, mert így a pénze nem ragad be, fizeti a Cards. Ha kirúgod, ki kell fizetni ami jár. Kivéve a zárt bónuszok.ulpianus
Ezt értem, csak hát legalább egy fix picket vártam volna érte.
Mindegy, egyel kevesebb gond.
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 529
Louis Murphyért is többet kaptunk. ráadásul facePalmer nem valószínű, hogy túlél 13 meccset a Cardinals fala mögött (bár lehet hogy a drafton erősítik majd, és jobb lesz mint a tavaly)deyell
mind1, nekünk már így is jó, hogy egyszerűbben szabadultunk tőle.
több mint 12 éve
Louis Murphyért is többet kaptunk. ráadásul facePalmer nem valószínű, hogy túlél 13 meccset a Cardinals fala mögött (bár lehet hogy a drafton erősítik majd, és jobb lesz mint tavaly)

több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus

azta....deyell
Azt mind?! Idén semmi?
Azért cserélték el, mert így a pénze nem ragad be, fizeti a Cards. Ha kirúgod, ki kell fizetni ami jár. Kivéve a zárt bónuszok.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
mondjuk 2 év alatt fog ott keresni 20 milliót, az capben elég csúnya egy ilyen szintű emberért. Alig várom, jövőre: Carson Palmer saga, part 3, escape from Arizona
több mint 12 éve

azta....deyell
Azt mind?! Idén semmi?
nem mondom, hogy lehúztuk a Cardsot. Vettük 1+2ért, eladjuk 7.-ért 😀
több mint 12 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 720

azta....deyell
Azt mind?! Idén semmi?
Jó, hogy ide nem kell már, de ez kicsit túl olcsónak tűnik.
több mint 12 éve
Barb Las Vegas Raiders 459 — Raiders Fan
Pénzügyi részről ezzel hogy járunk?
Melyik tételek maradnak a cap-ben idén (később), a sign bonus felosztva?

több mint 12 éve

azta....

több mint 12 éve
Rambo mint FS...Rolni
...kurva jó lesz.empty taxi
csak attól tartok, hogy nem nálunk. elviheti a 49ers, Cowboys, Packers a 2. körben. vagy McKenzie is skippelheti a füves balhéja miatt.

több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 246 — NFL bracket champion '26
Rambo mint FS...Rolni
...kurva jó lesz.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 340 — Raiders fan
még jön Jenkins, és a fos secondarynk összeáll végre szarrá. (iróniát félretéve, jó ez az irány)Amadeus91
Jenkinsről legutóbbi infóm, h sokéves deal-t akar, gondolom ezt meg RM nem(helyesen)...ahogy olvasom Jags a másik játékos érte és ott se fog túlzott deal-t kapni, szóval még befuthatunk mi is...

Porter-Jenkins-rookie-Adams-Ross már vállalható lehetne...

Rambo mint FS...Rolni
Honey Badger?Amadeus91
Hát én őt nem annyira bírom.
Sztem NFLben kevés lesz fizikálisan rendes kezdő poszthoz...amellett, h hülye agybeteg karakter gondokkal...
Nem hinném, h full time FSnek való lenne...

Őt én ilyen max 6. körben vinném el mint DB depth...Rolni
nem FS-ként gondoltam, nickelbe, ST-ben.Amadeus91
Ja oda lehet, bár én karakter gondok miatt lehet vinnék vki mást helyette hasonló szerepbe...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
még jön Jenkins, és a fos secondarynk összeáll végre szarrá. (iróniát félretéve, jó ez az irány)Amadeus91
Jenkinsről legutóbbi infóm, h sokéves deal-t akar, gondolom ezt meg RM nem(helyesen)...ahogy olvasom Jags a másik játékos érte és ott se fog túlzott deal-t kapni, szóval még befuthatunk mi is...

Rambo mint FS...Rolni
Honey Badger?Amadeus91
Sztem NFLben kevés lesz fizikálisan rendes kezdő poszthoz...amellett, h hülye agybeteg karakter gondokkal...

Őt én ilyen max 6. körben vinném el mint DB depth...Rolni
nem FS-ként gondoltam, nickelbe, ST-ben.
több mint 12 éve

Rambo mint FS...Rolni
Honey Badger?Amadeus91

Őt én ilyen max 6. körben vinném el mint DB depth...

több mint 12 éve

Rambo mint FS...Rolni
Honey Badger?
több mint 12 éve

Rambo mint FS...

több mint 12 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 160 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Tracy Porter tetszetősAmadeus91
Csak JC6 meg ne tudja 😛Shilkor
Miért ő nem jó véleménnyel van róla?Bruce
Miért ő nem jó véleménnyel van róla?Bruce
Féltékeny rá 😊
több mint 12 éve
Porter tavaly 6 meccsen játszott, négyen volt kezdő, sérülésekkel küszködött. utolsó Saintsnél töltött szezonjában a liga egyik legrosszabban értékelt cornerbackje volt a PFF szerint, de azt jegyezzük meg, akkor pass rush nem segítette. benne van a nagy játék, picksix - Colts elleni SB-n pl, vagy tavaly a Steelers ellen. CB2-nek jó lesz, ha felépül, de Jenkins kéne még nagyon. és akkor drafton free safety, aki reményeim szerint Rambo lesz.

több mint 12 éve
még jön Jenkins, és a fos secondarynk összeáll végre szarrá. (iróniát félretéve, jó ez az irány)
több mint 12 éve
Írtam vissza Rolni! 😊

Amúgy tetszik, hogy most így pörög a topic. Ezt hiányoltam én régebben. Pedig most még szezon sincs. Így főleg jó.

Porter érkezésének örülök. Mondjuk nr2 CB, de így már 1/3-ra annyira nem lényeges hogy CB legyen. Úgyhogy marad a fal.

Palmerért kb egy 5. kört kaphatunk szerintem, ami jó, mert nincs 5. körünk. És ha még a letrade is összejönne, akkor igazán király munkát kezdtek itt el ezek a nyavalyások! 😊Bruce
Jah zsivány ez a pörgés!!

Válasz is ment már 😊

Porter tavaly sokat nem mutatott, de remélem DA és JT keze alatt hoz egy elfogadható kezdő szintet. Drafton gondolom jön CB 2-4 kör között vhol...akkor már nem lesz teljesen trágya a dolog talán...bár még kéne egy FA sztem...

5. CP-ért és mondjuk egy letrade a Miamival 12-re 2. körért, meg némi extráért remek lenne!!

több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 760 — Salus populi suprema lex esto
Miért ő nem jó véleménnyel van róla?
több mint 12 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 160 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Csak JC6 meg ne tudja 😛
több mint 12 éve
Tracy Porter tetszetős
több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 760 — Salus populi suprema lex esto
Írtam vissza Rolni! 😊

Amúgy tetszik, hogy most így pörög a topic. Ezt hiányoltam én régebben. Pedig most még szezon sincs. Így főleg jó.

Porter érkezésének örülök. Mondjuk nr2 CB, de így már 1/3-ra annyira nem lényeges hogy CB legyen. Úgyhogy marad a fal.

Palmerért kb egy 5. kört kaphatunk szerintem, ami jó, mert nincs 5. körünk. És ha még a letrade is összejönne, akkor igazán király munkát kezdtek itt el ezek a nyavalyások! 😊