Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 13 éve
Basszus végre villantott vmit McClain...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 13 éve
http://www.ibabuzz.com/oaklandraiders/2010/12/03/mcclain-still-out/Még mindig nem edzett McClain, de így legalább Ricky Brown megmutathatja hogy ki az úr középen!! 😀
több mint 13 éve
SŐŐŐT!!! Aki majd a köv nyár alatt lesérül IR-e azokból megalakítják majd a Golden State Raiders-t is és még NBA címünk is lesz meg kupa meg ami köll! Akit meg eltiltanak keménykedésért abból meg csinálunk NHL csapatot is! Minden Ligának a Majorjai mi vagyunk ettől a SZENT minutától! 😊 :cool:
több mint 13 éve
Mit gyűrű? A 10es évek dinasztiája mi leszünk! Ki állít meg? Senki!Megvan a 100 😀😐 😊 😀 😂 😂 😂 VITALITÁSZ!! GYŰRÜNK LESZ BASSZAMEG! 😂TST
Nyerünk bazmeg!!! Nincs ellenfél!Bruce
😀 😀 😀
több mint 13 éve
Megvan a 100 😀😐 😊 😀 😂 😂 😂 VITALITÁSZ!! GYŰRÜNK LESZ BASSZAMEG! 😂
Nyerünk bazmeg!!! Nincs ellenfél!Bruce
több mint 13 éve
Megvan a 100 😀Nyerünk bazmeg!!! Nincs ellenfél!
több mint 13 éve
De az is lehet, hogy visszanyal a fagyi és egy zakót adunk az SD-nek! :cool: (Vajon harmadjára is lehet ilyen szarul játszani???? Lehet!!! DE LEHET, HOGY NEM! 😀)
több mint 13 éve
Hehe, majd akkor leszek pozitív ha a User Karmám eléri a 100-at 😀 😀 😀
több mint 13 éve
Imádlak Bruce amikor ilyen pozitív vagy. 😛De most én se érzem hogy akár egy pillanatig is szoros meccset tudnánk velük játszani, sajnos teljesen ellentétes irányba mozog a két csapat...
több mint 13 éve
Ez sajnos nem pesszimizmus, hanem realizmus! Az utóbbi két hét játékából kiindulva csecsre fogunk szaladni nagyon csúnyán! Főleg ha még Big Sey és McClain sem játszik a védelemben és Miller sem az offense-ben!Nekem van egy olyan érzésem, hogy ha a spec team vagy a védelem nem szerez pontot, akkor az offense nem fog és sajnos könnyen lenullázhatnak minket a San Diego-iak!BruceAzert nem kell ennyire pesszimistanak lenni, iden ugye mar egyszer vegre sikerult megverni a Chargerst, igaz az is foleg a Spec team nek (ket blokkolt punt, Saftey es TD ) es a vedelemnek ( Branch utolso percben TD visszahordott FUmble ) koszonheto, de hat pl azon a meccsen Campbell nem volt rossz, eleg jol ment a passz is meg a futojatek is,igaz legfokepp Bush al, szoval en valamilyen szinten bizakodok azert, a realitas mellett...mert ha ezt behuzzuk akkor talan talan van meg egy picike eselyunk a Play Off ra, persze ezt is csak a szurkoloi szivem mondatja velem, mert tudom en is hogy ilyen jatekerot kepviselve nem leszunk tovabbjutok...de hat ez Football, itt barmi megtortenhet 😀RaiderNation
több mint 13 éve
Nekem van egy olyan érzésem, hogy ha a spec team vagy a védelem nem szerez pontot, akkor az offense nem fog és sajnos könnyen lenullázhatnak minket a San Diego-iak!
több mint 13 éve
Oakland Raiders CB Chris X. Johnson (groin), LB Rolando McClain (foot) and DT Richard Seymour (knee) were unable to practice Thursday, Dec. 2, according to Jerry McDonald, of ANG Newspapers. McClain is expected to have an X-ray and MRI on his injured foot.Oakland Raiders WR Chaz Schilens (foot, knee) practiced on a limited basis Thursday, Dec. 2, according to Jerry McDonald, of ANG Newspapers. It's the first time Schilens has practiced on consecutive days since training camp.
Oakland Raiders CB Nnamdi Asomugha (ankle) and SS Tyvon Branch (shoulder) were each limited in practice Thursday, Dec. 2, reports Jerry McDonald, of ANG Newspapers.
Oakland Raiders TE Zach Miller (foot) practiced on a limited basis Thursday, Dec. 2, according to Jerry McDonald, of ANG Newspapers.
McClain és Seymour hiányzás egy kicsit aggasztó!
Annak fényében, hogy McClain még szerdán edzett, Seymour pedig limitáltan edzett, ha romlott az állapotuk, akkor baj van!
több mint 13 éve
érkezett Just Turn'Over SullivanHöriÉs ezzel együtt IR-re tettük Gradkót!
több mint 13 éve
Köszi az infót!Ha FAk közül sikerülne egy C(Ryan Kalil??) vagy egy RT(Tyson Clabo), akkor esetleg 2. körben vagy 3. ban lehetne QBt hozni és a másikkal a hiányzó OL-t. 2. v. 3. körös QB képes lehet változást hozni hamar...pl:McCoySzvsz Clabot nem engedjük el (lehet h tagelni is fogjuk). 331 font és mindemellé a speed rusherekkel sincs nagy gondja. Plusz ugye idén Baker nálunk elég gyengusz, helyére lehet drafolunk is vkit, ahogy Dimitroffot ismerem nem fogja hagyni h 2 új starter T-vel kelljen nekimenni a következő szezonnak.empty taxi
2. körbe esetleg vmelyik 1ből kicsúszó srác megcsíphető lehet...Rolni
több mint 13 éve
Ha FAk közül sikerülne egy C(Ryan Kalil??) vagy egy RT(Tyson Clabo), akkor esetleg 2. körben vagy 3. ban lehetne QBt hozni és a másikkal a hiányzó OL-t. 2. v. 3. körös QB képes lehet változást hozni hamar...pl:McCoySzvsz Clabot nem engedjük el (lehet h tagelni is fogjuk). 331 font és mindemellé a speed rusherekkel sincs nagy gondja. Plusz ugye idén Baker nálunk elég gyengusz, helyére lehet drafolunk is vkit, ahogy Dimitroffot ismerem nem fogja hagyni h 2 új starter T-vel kelljen nekimenni a következő szezonnak.
2. körbe esetleg vmelyik 1ből kicsúszó srác megcsíphető lehet...Rolni
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Most olvastam egy érdekeset!Egyik gyerek felvetette hogy nekünk vannak a legszarabb safety-eink a ligában, mert nem tudnak besegíteni a CB-knek, szóval passz ellen sem jók igazán és a futásnál is sokszor mellé mennek és nem szerelnek, egyetlen dolog ami pozitívum, az az hogy jók a blitzeknél!
Erre jött az a válasz, hogy az a probléma, hogy egy 305 fontos DE van nálunk és így a nyomás nincs meg rendesen! Emiatt hogy nincs meg a gyors nyomás, így sokkal pontosabban tudnak passzolni az irányítók!
Ennek szerintem ellentmond az hogy majdnem az egyik legtöbb sack-et mi csináltuk! Igaz más kérdés, hogy mennyi siettetésünk van, mert az számít ennél a kérdésnél! Mert a sacknél nem történik passz ugye!
Meg hát meg kellett hozni ezt a döntést, mert a futójáték ellen szarok voltunk és így gondolták, hogy ezzel erősíthetjük a futás elleni védelmet! Ez egyrészt bejött, de volt amikor nem, szóval nem biztos hogy olyan jó ez!
Ti mit gondoltok erről? Vagy van erről valahol elérhető statisztika hogy mennyi hurry-nk van?
több mint 13 éve
Ilyen optimista a vezérkar? 😊FaHát nézd, még három csoportmeccsünk van, ha azt mind nyerjük, akkor bejuthatunk!
Sőt ott van még a Jags és a Colts, mindkettő verhető, bár lehet hogy nem nekünk... 😀
több mint 13 éve
Ilyen optimista a vezérkar? 😊FaMikor nem??? 😊 😛
több mint 13 éve
Fa
232
Ilyen optimista a vezérkar? 😊
több mint 13 éve
Hát szerintem addig nem igazán akarják bedobni a mélyvízbe, amíg egy kicsi sansz is van arra, hogy playoff-ba jussunk!remélem kipróbáljuk még idén...
Mivel még az esély ha nagyon halványan is, de megvan erre, így még nem változtatnak a falon! De biztos vagyok benne, hogy ha már nem lesz esélyünk, akkor ki fogják próbálni, mert miért ne!Bruce
több mint 13 éve
Hát szerintem addig nem igazán akarják bedobni a mélyvízbe, amíg egy kicsi sansz is van arra, hogy playoff-ba jussunk! Mivel még az esély ha nagyon halványan is, de megvan erre, így még nem változtatnak a falon! De biztos vagyok benne, hogy ha már nem lesz esélyünk, akkor ki fogják próbálni, mert miért ne!
több mint 13 éve
Campbellt eddig egyedül kickoff return csapatban fedeztem fel én is. Nem tudom mi a terv vele, végülis kapkodni nem kell, de azért láthatnánk már valamit.
több mint 13 éve
Ami egy kicsit aggasztó B. Campbellel kapcsolatban az az, hogy nagyon nem is tették be még egyszer sem! Pedig sokszor volt aktív a meccseken, tehát bevethető volt!Valamikor volt egy olyan meccs, hogy 2 v 3 O-line ember is lement, de őt mégsem hozták be, ez azért jelent valamit az ő fejlődésére nézve :S