Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 14 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 421 — Raiders fan
peter:
Barksdale rendszeresen játszik RT-t amikor Barnes TE, illetve ő játszott többet LGben amikor Satele lement...belőle sztem jövőre akár kezdő is lehet, de még a pass proton kell dolgozni...
BC kicsit volt benn LGben, de futás ellen nem nagyon ment neki...sztem ő lehet back up marad...

QB ügyben engem a 2013-as pick dühít nagyon...mert egy 1. kör még azt mondom, hogy tökös maverick húzás de 2 (vagy 1 és egy 2....)

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 14 éve
TST Las Vegas Raiders 1 488 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
AL NEM HALT MEG!!!!!!!!!!!!!! AL DAVIS ÉL!!!! ÉN MONDOM!!!!!!!!! ÉN!!!! ÉL!!!!! 😂 😂
több mint 14 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Mostanában nem volt úgy időm mint eddig és se a meccseket se a híreket nem nagyon tudtam követni. De a hétvége előtt elhatároztam, hogy most írni fogok pár szót, mert lenne pár kérdésem, észrevételem.

Mindenek előtt R.I.P Al! Nem hiszem el, hogy az Öreg itt hagyta a csapatot. Valahogy úgy voltam vele, mint sokan mások is, hogy jó pár évig fogja még húzni és csak megnyeri azt a 2 SB-t! Nem így történt, meglepett és elszomorított, mert sokszor felháborodtunk a döntésein, de azért csak szerettük! Ő volt és marad is örökké az első számú Raider! Azóta már biztos megalakította az új csapatát a Fallen Angels-t!!! 😀

Felvételről, innen-onnan amit láttam a meccsekből és amit a reakcióitokból levettem, az az h Hue irányításával megindult a csapat és főleg az O# fölfelé! JC és DMC és az OL is jól játszik. Ráadásul DHB is kezd mutatni valamit. Kicsit para volt amikor a hétvégi meccsen JC helyett Boller került a pályára. Pont azért is amit ti írtatok, h az O# bízott Campbell-ben és amikor beállt, Kyle közel sem mutatott magabiztosságot, de lehet csak az összhang hiányzott.

A D# közel sem tökéletes, de hoznak egy elfogadható szintet, persze örvendetes lenne, ha jobban játszanának, de ahogy én láttam a tavalyihoz képest kicsit mást játszunk és olyan mintha egy kicsit még nehezen vennék föl az új sémát a srácok.
Curry érkezése érdekes húzás, de illik a Raiders filozófiájába.

Ahogy Palmer érkezése is. Igaz baromi drága húzás és egy kicsit megdöbbentő, de én is azt olvastam, hogy egész eddig végig dolgozott amíg nélkülözte a Bengals. Régen nagyon szerettem mint QB és a Palmer - Housh - Chad hármas nálam a legjobb QB-WR trio volt. Nagyon sajnáltam amikor a sérülése után nem játszott úgy ahogy előtte. Egyenlőre nem ítélkeznék, drága üzlet volt, de bízom abbanHue és a stáb többi tagja tudja, hoyg mit csinálnak. Arra azért kíváncsi leszek, hogy a nem túl rózsás cap-et, hogy fogják úgy manipulálni, hogy CP szerződése beleférjen, mert ha jól emlékszem akkor egész durva fizuja van, vagy az a contract már nem él amit a Bengals-nál kötöttek vele?

Ha a futójáték hasonlóan sikeresen fog működni akkor ha nem is az első meccsen, de az utolsó 5-6-ra remélhetőleg jobb lesz, mint Kyle lenne.

Kérdésem is lenne. Mivel én nem tudtam a meccseket nézni és sok info-t nem találtam, de B.Campbell és Barksdale játszanak a meccseken? Ha igen hogy látjátok, lehet belőlük a jövőben kezdő playa?

több mint 14 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Más magyarázatot nem látok erre, mint az SB-ért minden Al halálának évében.
Ha bejön senki nem mondhatja azt, sokba került.
több mint 14 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Nem lesz rossz ez a Raiders, sajna 😀 csak egy vereséggel vagytok lemaradva a Chargers mögött. Ebből még bármi lehet. 😉

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 290 — NFL bracket champion '26
Hmm ha belegondolok abba h van egy ligaelit futójáték Run DMC-vel, majd erre alapozva mehet a play action Palmertől a rahedli deep threat vmelyikéhez...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 278
most nézem még tökugyanúgy is áll a két csapat! 😀 :
több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
ha egy JÓ falat elé tudtok tenni, isten lesz. persze nagy az ár, de Hue-nak instant megoldás kellett, és ez ennyibe került.
(btw, személyem is a bandwagonon)

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
nem láttam ez igaz, de most meglesem... 😊
több mint 14 éve
ehh Kansas City Chiefs 1 973 — Chiefs fan
Most azt olvasom, hogy Palmer állítólag egész offseasonban keményen edzett profi staffal...15fontot leadott és jobb mint valaha...bla bla bla...mondjuk ha igaz 😊

Mennyire volt más a Bengals O rendszer amikor ott volt Hue Carsonnal?? Mennyi időbe telhet a playbookot megtanulni annyira, h kezdhessen...

Chiefs ellen gondolom még Boller játszik, de esetleg bye utánra...Rolni
sztem a Chiefs-et be lehet húzni simán, "bárkivel", három hét meg elég kell hogy legyen: Denver otthon! (mondjuk DEN ellen ált. szopó volt a Bengalssal-...😕 , viszont nagyon gyengék idén... 😊nhm
hát te se láttál az utóbbi években sok chiefs-raiders meccset, amelett, hogy általában a raiders volt szopóágon, konkrétan bármi történhet egy ilyen meccsen, leginkább a szilveszteri kabaré felét megtölthetik az ott történtek
szóval lehet erősebb papíron most a raiders...érdekes lesz azért
😊
több mint 14 éve
JéBé Green Bay Packers 8 032
csóró Campbell...
több mint 14 éve
Barb Las Vegas Raiders 459 — Raiders Fan
Ez egy elégge gambler csere, de ő legalább valaha volt frencsájzkjúbí.

Satele-vel mi a helyzet? nem olvastam milyen sérülést szedett össze

több mint 14 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Ha WR sor szintet lép (sztem továbbra is egy elsőszámú WR kellene igazán) Palmer játéka okán, akkor Boss is jobban a helyére kerül.

A csapat jövője az ellenérv, ez igaz. Ha ezek a húzások nem jönnek be, abból ez lesz az amit mindenki elsőre fog mondani.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Mennyire volt más a Bengals O rendszer amikor ott volt Hue Carsonnal?? Mennyi időbe telhet a playbookot megtanulni annyira, h kezdhessen...
Rolni
annyira nagy beleszolasa ketlem h lett vna huenak carson dolgaiba tekintve h wr edzokent dolgozott ott 04tol 06ig
több mint 14 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 892 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Az Örök Igéret vajon elhozza az Igéret Földjét a Raidersnek? 😉

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
Most azt olvasom, hogy Palmer állítólag egész offseasonban keményen edzett profi staffal...15fontot leadott és jobb mint valaha...bla bla bla...mondjuk ha igaz 😊

sztem a Chiefs-et be lehet húzni simán, "bárkivel", három hét meg elég kell hogy legyen: Denver otthon! (mondjuk DEN ellen ált. szopó volt a Bengalssal-...😕 , viszont nagyon gyengék idén... 😊
több mint 14 éve

sztem a Chiefs-et be lehet húzni simán, "bárkivel", három hét meg elég kell hogy legyen: Denver otthon! (mondjuk DEN ellen ált. szopó volt a Bengalssal-...😕
több mint 14 éve

Chiefs ellen gondolom még Boller játszik, de esetleg bye utánra...

több mint 14 éve
hi all!
mindenesetre Palmer miatt, most van még plusz egy magyar szurkolója is az Oakland-nek! Én! 😊
remélem mindkét csapatra büszke lehetek ebben az évben!!! (a Cinci-re már most az vagyok, a Raiders-nél mik az elvárások idén? 😊
most elkezdem tanulmányozni részletesebben is az Oakland franchise-ot!
Go Bengals & Oakland !!! 😊
több mint 14 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Atya éééég,,,,, Mit vétettünk?
több mint 14 éve
Persze ha bejon Huenak es lesz 1 pro bowler kozeli QBnk 2-3 evig a Pryor era elott...Rolni
Tuti lesz ilyen?Bazzani
Nem, de 3. kört minek adtunk volna érte, ha nem látnának benne erre esélyt?

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
aztan eljo a palmer aranykorszak2 es senkit sem fog erdekelni h mennyibe fajt sot meg orulni fogtok h adhattok erte egy ujabb elso korost. palmer meg 6 evet siman kihuzhat a karrierjebol es ezalatt foleg hue alatt meg akarmire is kepes lehet szvsz az iranyitasa alatt ez az oakland. igaz vannak hosszutavu kerdesek foleg a dlineban de sztem ezeket a dolgokat lehet menedzselni meg igy is.
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 229 — Axel Foley
Persze ha bejon Huenak es lesz 1 pro bowler kozeli QBnk 2-3 evig a Pryor era elott...Rolni
Tuti lesz ilyen?

több mint 14 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 641 — Amerikai sportok rajongója
Az ok, h nem rebuilding a csapat, de azert teljesen kihagyni egy draftot...
Igaz,h sok a fiatal,de akkor is...
Palmer meg mikor volt utoljara jo QB...
Faszom, h Hue nem varazsol itt vmit vele ez kurva necces buli lesz...
Azt olvastam, h Hue scoutolta az USChez anno...aztan ugye Bengalsnal dolgoztak ujra egyutt...
Hat most azert megingott kicsit a bizalmam az uj FOba...
Nulla drafttal GMet se lesz egyszeru talalni sztem....
Es raadasul JMR ota nem megy rosszul a draftolas...
Milyen hatassal lesz ez az oltozore?
WRe, OL nagyon birta JC-t...
Nekem nagyon nagy ar ez oerte, ez nagyon rossz huzas szerintem ennyiert.
több mint 14 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 721
Túl nagy ár ez Palmerért.
Ezek alapján JC már csak a padra tér vissza..