NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
507
57
18:30-tól, ARENA4
Las Vegas Raiders
38 feliratkozó
több mint 2 éve
Jövőre SB vagy 1/1 ez a kérdés VÁLASSZATOK!
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Kampman
28 356
Hát én biztos meglepődtem volna ha a Raiders valami lagymatag vagy egyenes pályaívvel rendelkező edzőt választ. Ez a csapat mintha mindig rájátszana a problémásokra...Ez jön a klubkultúrából, itt sosem lesznek ministránsgyerekek, legfeljebb interim edzőnek, mint Bisaccia
Matthew99
több mint 2 éve
Háát... sok sikert hozzá(juk), végülis a nagy számok törvénye alapján egyszer csak jól sül majd el az ex-Patsesek kinevezéseAz baj,
r.baggio
Háát... sok sikert hozzá(juk), végülis a nagy számok törvénye alapján egyszer csak jól sül majd el az ex-Patsesek kinevezéseHog
r.baggio
Háát... sok sikert hozzá(juk), végülis a nagy számok törvénye alapján egyszer csak jól sül majd el az ex-Patsesek kinevezéseAz baj, hogy ez ügyben Daboll szimpi lenne csak hát....a Giants 😛
r.baggio
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 914
szerintem akkor kajak elmegyek Lions szurkolónak.geci: Patricia jöhet DC-nek és BoB OC-nek.Ha ez megtörténik akkor srácok kezdhetünk pakolni és tiplizhetünk a topicból...
nem hiszem el bazmeg.
Amadeus
TST
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Kitartást elvtársak kitartást, hátha a gőgje úgy hozza mint Meyernek ès gyorsan eltakarodik...nem is èrtem 😡😡😡😉😲😲
több mint 2 éve
Hát én biztos meglepődtem volna ha a Raiders valami lagymatag vagy egyenes pályaívvel rendelkező edzőt választ. Ez a csapat mintha mindig rájátszana a problémásokra...
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
geci: Patricia jöhet DC-nek és BoB OC-nek.Ha ez megtörténik akkor srácok kezdhetünk pakolni és tiplizhetünk a topicból...
nem hiszem el bazmeg.
Amadeus
több mint 2 éve
Hu bazmeg ez kemenyNem irigyellek titeket...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 914
geci: Patricia jöhet DC-nek és BoB OC-nek. nem hiszem el bazmeg.
több mint 2 éve
Én meg azt hittem h a 49ers McDaniel jön 🙃
több mint 2 éve
Lehet szar lesz de legalább valami izgi.Jobb mint egy full középszer Bamba Jabba vagy a tuti bukta Bowles.
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Raiders are expected to hire former Patriots’ OC Josh McDaniels as their head coach
több mint 2 éve
Levi
597
Hányok egy gyorsat és holnaptól elkötelezett Ziegler-JMD hívő leszekGyakran felmerül, hogy nálunk működik ami máshol nem. Ez is simán lehet ilyen.
Rolni
több mint 2 éve
Toto21
5 965
Ne izguljatok még tolhat egy JMD-t.Nem tudom h vagytok vele, de a JMD kinevezéstől nekem futkosna a hideg a hátamon... kivéve ha nem lép vissza uccsó pillanatban. 😀Rapoport szerint jön ZieglerAz Ő GM kinevezése után meg érkezik JMD
Rolni
Rolni
Beki
több mint 2 éve
Háát... sok sikert hozzá(juk), végülis a nagy számok törvénye alapján egyszer csak jól sül majd el az ex-Patsesek kinevezése
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
deyell
11 702
Bowles jobb?Nem tudom h vagytok vele, de a JMD kinevezéstől nekem futkosna a hideg a hátamon... kivéve ha nem lép vissza uccsó pillanatban. 😀Rapoport szerint jön ZieglerAz Ő GM kinevezése után meg érkezik JMD
Rolni
Rolni
Beki
choose life
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Nem tudom h vagytok vele, de a JMD kinevezéstől nekem futkosna a hideg a hátamon... kivéve ha nem lép vissza uccsó pillanatban. 😀Rapoport szerint jön ZieglerAz Ő GM kinevezése után meg érkezik JMD
Rolni
Rolni
több mint 2 éve
Hányok egy gyorsat és holnaptól elkötelezett Ziegler-JMD hívő leszek
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 2 éve
Rapoport szerint jön ZieglerAz Ő GM kinevezése után meg érkezik JMD
Rolni
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
The #Raiders are expected to hire #Patriots de facto GM Dave Ziegler as their new GM
több mint 2 éve
Rapoport szerint jön Ziegler
több mint 2 éve
deyell
11 702
Deuce Gruden viszont maradhat a csapat környékénkell egy PED dealer is a csapatnál.
Amadeus
choose life
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 914
Deuce Gruden viszont maradhat a csapat környékén
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 914
Olvastam JMD-Dodds párost is.Nos, nem értem az okát, nem is tudom követni már.😀
De
Holnap Demeco Ryans interjúzik. Ma sem lesz edzőnk.
Amadeus
Dodds - Ryans ? 😊
Rolni
Szerintem MD sem tudja.
több mint 2 éve
Nos, nem értem az okát, nem is tudom követni már.😀
De
Holnap Demeco Ryans interjúzik. Ma sem lesz edzőnk.
Amadeus
Dodds - Ryans ? 😊