Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 5 éve
Grudennek a védelem a legnagyobb sara vagyis az, hogy egyszerűen nem tud működni a dolog Guentherrel és mégsem próbálkozik új DC-t keresni. Oké cserélgetik a pozíciós edzőket, de valahogy az egész koncepció nem működik jól.Ez a bajom. Ocnek lehet tök jó, de gmként és hcként nem igazán működik.
Az offense oldalon többé kevésbé sikerült megtalálni a saját embereit, de a sérülések, most nem az ő malmára hajtják a vizet. Elkapók nélkül nehéz lesz a továbbiakban. (
Bruce
több mint 5 éve
Grudennek a védelem a legnagyobb sara vagyis az, hogy egyszerűen nem tud működni a dolog Guentherrel és mégsem próbálkozik új DC-t keresni. Oké cserélgetik a pozíciós edzőket, de valahogy az egész koncepció nem működik jól. Az offense oldalon többé kevésbé sikerült megtalálni a saját embereit, de a sérülések, most nem az ő malmára hajtják a vizet. Elkapók nélkül nehéz lesz a továbbiakban. (
több mint 5 éve
Szerintem nem.lehet mondani, hogy Littleton leigazolása is kidobott pénz volt, vagy még várjak vele?És azt lehet már mondani, hogy Gruden szerződtetése kidobott pénz volt?
deyell
Levi
Nagy hullámverést vezényelt le.
több mint 5 éve
lehet mondani, hogy Littleton leigazolása is kidobott pénz volt, vagy még várjak vele?És azt lehet már mondani, hogy Gruden szerződtetése kidobott pénz volt?
deyell
több mint 5 éve
Ami nekem iden mindenkepp pozitivum. Mar nem kell ugy nekiulni a masodik felidoknek, hogy akkor ennyi volt. Sztem ez jo dolog. Bar nyilvan most senkit nem vigasztal.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
lehet mondani, hogy Littleton leigazolása is kidobott pénz volt, vagy még várjak vele?Írtak róla pont a héten, hogy nem hozza még azt a számot amit a Rams-ba letett az asztalra, és az egyik érv az volt, hogy ott egy elég jó D line mögött volt jó, itt meg azért nem ugyanaz van. Javulhat még, de számottevő javulás nem lesz, úgyhogy mindenképpen sok pénzt kapott...
deyell
A védelem egyébként most az elején kifejezetten jó volt, de elfáradtak hamar és utána már jöttek a szokásos hibák.
több mint 5 éve
250 yardot kaptunk futásból. Az sok.És minden meccsen 100 felett kaptunk eddig.
Szerkesztette: resistance is futile
több mint 5 éve
Én csak arra leszek kíváncsi, hogy Bill bácsi is kap-e egy szép büntetést?Pont ez jutott eszembe. Red Zonet neztem, es hat gyakorlatilag mindenki levette a maszkot. Na mondom, mekkora buntik lesznek itten. Lesznek?
Az első félidőben ritkán volt rajta maszk.
bmg

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
lehet mondani, hogy Littleton leigazolása is kidobott pénz volt, vagy még várjak vele?várj még vele.
deyell
több mint 5 éve
lehet mondani, hogy Littleton leigazolása is kidobott pénz volt, vagy még várjak vele?
built for this shit
több mint 5 éve
fire Guenther.
több mint 5 éve
Én csak arra leszek kíváncsi, hogy Bill bácsi is kap-e egy szép büntetést?Az első félidőben ritkán volt rajta maszk.
több mint 5 éve
Visszabaszódtunk a földre.
több mint 5 éve
Így 10 év után lebuktam 😀Valahogy ma nincs meccs hangulatom, nem érzem a feelinget. Nem sok jóra számítok...Te sohasemnem számítasz semmi jóra. 😊
Bruce
TST
több mint 5 éve
tudtok valami jo streamet a meccshez?
több mint 5 éve
Valahogy ma nincs meccs hangulatom, nem érzem a feelinget. Nem sok jóra számítok...Te sohasemnem számítasz semmi jóra. 😊
Bruce
több mint 5 éve
Valahogy ma nincs meccs hangulatom, nem érzem a feelinget. Nem sok jóra számítok...
több mint 5 éve
Ezek az idei top WR húzâsok nem túl tartósak.... 😕
több mint 5 éve
Deyell, ha nem túl nagy kérés, akkor be tudnád linkelni vagy egy pár adatot tudsz szemezgetni a PFF - ről?i.imgur.com/N4fWA6B.png
Bruce
i.imgur.com/bxiDG3d.png
built for this shit
több mint 5 éve
Deyell, ha nem túl nagy kérés, akkor be tudnád linkelni vagy egy pár adatot tudsz szemezgetni a PFF - ről?
több mint 5 éve
Köszi Helm! Anno lementettem amit írtál nekünk Grudenről. Igazi Badass-ként tituláltad aki Old School de fejleszti és fejleszteni akarja magát és a végén feltöri a rendszert de addig párszor pofára esik.
Az Offense oldal szerintem rendben van még Carral is. Nyilván ahogy írtad régen Ő jó tanuló nem pedig egy önállóan döntést hozni képes playmaker. Azért nem kell aggódni ez miatt szerintem mert az esetek minimális részében mentek el a meccsek a támadósor miatt. Mindig a D volt az ergya az utóbbi években. A pontok felkerültek a kijelzőre. Ezt az részt Gruden megoldja! Amit Fast Willie is írt az a baj, hogy nincs meg az-az a vagy b opció...
Az a gáz, hogy 1 Macknyire vagyunk attól, hogy contender csapat legyünk. Az érték pedig bele lett rakva a védő falba ahogy írták is csak hát...
Amm nekem tetszik, hogy olyan ódivatú a build mint Bújtor István Raiders sapkája. Én szeretném azt hinni, hogy ha még idén nem is minden esetben de a következő évtől lehetünk igazán kellemetlen ellenfelek a KC, Baltimore és hasonló csapatok számára. Tavaly majdnem 1 félidőig ment is a darálás aztán fordult a kocka. Ahogy írtad menne ez a, pofozgatós, zakatolós O és lent tudnánk tartani az ellen támadósorát, akkor stabil motorként be lehetne darálni ezt a New School irányvonalat. Ez lehet az egyedüli kulcs, hogy padhoz ragasztani Mahomest meg a többieket.
Az O részéről szerintem sikerült addig csiszolgatni a dolgot, kellő helyen modernizálni, hogy működjön. Kellene a D-be is egy Gruden 2.0! 😊
Azt azért itt halkan megjegyezném, hogy tavaly a szezon feléig (amíg el nem fogytunk fejben/fizikailag) még azzal a hulladék védelmi számokkal is ment a szekér..
Amm a meccsről:
Én azt hittem az első félidő végéig, hogy beroppanunk a pics@ba ahogy szoktunk... De nem! Ami hibákat el szoktunk követni azt most a Saints tette meg. A kérdés számomra, hogy ez szint lépés volt vagy csak véletlen. Ez a szezon eldönti. 😊
Szerkesztette: TST