Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 5 éve
Naaa, én kíváncsi vagyok hogy látod. Becsszó nem kerül elő a vasvilla!No 4. Offense eddig.no, akkor bár megígértem, nem rontom el a hangulatot. 😀
#elithc
Amadeus
Helmut Zimmer
több mint 5 éve
No 4. Offense eddig.no, akkor bár megígértem, nem rontom el a hangulatot. 😀
#elithc
Amadeus
több mint 5 éve
Rolni, okuláré ügyileg hogyan állunk?Fenn van apukám a rózsaszínű 😊
Amadeus
Nem szidok most 1-2 napig senkit 😊
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 5 éve
Atyagatya, erre nem számítottam, hogy verjük a Saints-t, 0-10-ről ráadásul!!, tulajdoképpen utána simán, megérdemelten öf. alapján!
több mint 5 éve
Rolni, okuláré ügyileg hogyan állunk?
több mint 5 éve
Ritka, hogy egy pff-es arc elismerően beszél Grudenről. Ezt bekereteztetem. twitter.com/PFF_Moo/status/1308321109985632257?s=19
| telóról nem tudok embed twitter linket |
több mint 5 éve
Az első négy drive után belenyugodtam, hogy az lesz, amit mindenki várt, aztán beindult a támadóegység és végül egész magabiztosan nyertünk.Kb. olyan most a csapat, mint a 2010 körüli Saints. A védelmen mindenki átmegy, de a támadók bárkivel tartják a lépést. Reméljük az eredményességünk is hasonló lesz.
több mint 5 éve
Fighters and believers.
— Las Vegas Raiders (@Raiders) September 22, 2020
This team is building something special.
2-0. #RaiderNation pic.twitter.com/tqGbSiPxFw
több mint 5 éve
Csak reggel az összefoglalót megnézve...Alakulgat itt valami.
Mondjuk Kamarával eleinte látványosan nem tudtunk mit kezdeni, de az O ügyes volt, az O fal is, Carr is. A védelem meg javulgat...
több mint 5 éve
És még a reggeli tárgyalást is nyertem. Szép napunk van.
több mint 5 éve
twitter.com/LeighMayock/status/1308249177596375041?s=09
több mint 5 éve
34 pontos átlagunk van 😎Remélem azért Incognito sérülése nem súlyos, mert a futáshoz szükség van rá. TB bamba fejét látva sztem ő már nem fog pályára lépni idén. Kíváncsi leszek mi lesz vele. Úgy láttam hogy kis sérülése lett Jacobsnak és Renfrownak is.
Passz rush most sem volt sokkal jobb, inkább a Saints hibázott sokat, mint a mi védelmünk volt jó, de ez már nem számít. De ha lesz még további javulás a D oldalán, akkor lehetnek jó meccseink, az O-rá nem lehet egy szavunk sem.
több mint 5 éve
WOW
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 5 éve
Hát az o-fal nálunk is kezd ritkulni.Holnap születésnapom van btwBoldog szülinapot előre akkor!
Amadeus
Amúgy gratu a mai meccshez. Szezon előtt reménykedtem, hogy versenyben leszünk veletek a WC helyért, de kicsit meg előrébb vagytok nálunk😀 (plusz nálunk lassan a teljes kezdő kiesik)
roberto23
több mint 5 éve
Holnap születésnapom van btwBoldog szülinapot előre akkor!
Amadeus
Amúgy gratu a mai meccshez. Szezon előtt reménykedtem, hogy versenyben leszünk veletek a WC helyért, de kicsit meg előrébb vagytok nálunk😀 (plusz nálunk lassan a teljes kezdő kiesik)
„History is a set of lies agreed upon.”
“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
több mint 5 éve
Holnap születésnapom van btw
több mint 5 éve
Erre nem számítottam 😎
több mint 5 éve
Raiders have activated Javin White from the practice squad.érik a csempiönsip.
built for this shit
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Most, hogy a Denver week 2-ra lenullázódott és a Chargers kb. a bohóc sapkás csapat még mindig, nagyon kurvára illene minimum a KC mögé odaérni.Az a bohóc sapkás csapat majdnem vérte regnáló bajnokot 😝
Amadeus
több mint 5 éve
Most, hogy a Denver week 2-ra lenullázódott és a Chargers kb. a bohóc sapkás csapat még mindig, nagyon kurvára illene minimum a KC mögé odaérni.