Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 6 éve
Akkor áruljátok már el a titkot!Annyit segítek, hogy itt alul Höri mellett van, én meg Márk és Zoli között (#ingyenkattintás)
Stez=????
Wyatt=????
Csak hogy tudjuk. Köszi
Bruce
www.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/nfl-matt-ryan-a-top-10-ben-meg-sosem-tortent-ilyen-bradyvel-2733425

több mint 6 éve
hát ja. Guenther nálam még ma fire. Sajnálom, hogy Gregg Williams nem nálunk van. No1 rush d megfogta az offense-t, a mi védelmünk meg mozizott megint.
több mint 6 éve
Egyébként nagyon félek a mai meccsünktől, egyrészt a keleti part miatt, másodszor a 7 órás idősáv miatt, harmadszor pedig ha megölik a futásunkat, akkor nem tudom, hogy hogy fogunk haladni...Bejött 😕
Bruce
több mint 6 éve
Egyébként nagyon félek a mai meccsünktől, egyrészt a keleti part miatt, másodszor a 7 órás idősáv miatt, harmadszor pedig ha megölik a futásunkat, akkor nem tudom, hogy hogy fogunk haladni...
több mint 6 éve
Akkor áruljátok már el a titkot!Stez=????
Wyatt=????
Csak hogy tudjuk. Köszi
több mint 6 éve
csak nem Pogácsás Gyuri?Stez is az NSO-nál van, onnan szerintem ketten szoktunk ide írniVilágért nem rontanék bele Stez éltetésébe, de nem ő Bálint Matyi 😊Pedig én teljesen azt hittem, hogy ő az. Akkor ezt nem jól tudtam. De tudtommal Stez is ír a NS-re.
Wyatt
Mindegy, egyébként a cikk jó.
Bálint Mátyás is van itt a fórumon?
Bruce
Wyatt
több mint 6 éve
Stez is az NSO-nál van, onnan szerintem ketten szoktunk ide írniVilágért nem rontanék bele Stez éltetésébe, de nem ő Bálint Matyi 😊Pedig én teljesen azt hittem, hogy ő az. Akkor ezt nem jól tudtam. De tudtommal Stez is ír a NS-re.
Wyatt
Bruce

több mint 6 éve
Világért nem rontanék bele Stez éltetésébe, de nem ő Bálint Matyi 😊Pedig én teljesen azt hittem, hogy ő az. Akkor ezt nem jól tudtam. De tudtommal Stez is ír a NS-re.
Wyatt
több mint 6 éve
Világért nem rontanék bele Stez éltetésébe, de nem ő Bálint Matyi 😊túl jó mondat volt ez, hogy Stez legyen. True dat.
Wyatt
több mint 6 éve
A büntetésekről és annak elkerüléséről beszélt hosszabban Gruden pénteken az újságíróknak. Érdekes lesz ebből a szempontból is a meccs mert mindkét csapat Top5 a büntetések tekintetében idén.Évek óta szopunk ezzel, ideje lenne az asztalra csapni valakinek. Az öltözőben, meg a a bírók öltözőjében is.
Bruce
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
“ a százmillió dolláros edzőlegenda, Jon Gruden” végre egy jó mondat Steztől!
több mint 6 éve
Jobban hangzik így, de egyébként október 10-én szakadt el a térdszalagja, ami után IR-re tették, pont a bye week után volt a Saints, így hétfőn edzettek egyet...www.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/nfl-most-probalok-utananezni-egyaltalan-ki-ez-a-srac-2733771"Úgyhogy fogta a feleségét és a gyerekeket, mindenkit bezsuppolt egy teherautóba, és családostul áthurcolkodott New Orleansba. Ahol az első edzésen elszakadt a térdszalagja."
steelwolf
vajon ha az első edzésen elszakadt a térdszalagja, hogy tudott négy meccset játszani abban az évben?
d3Y
Ennek ellenére sztem jó cikk, grat Stez-nek!
több mint 6 éve
www.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/nfl-most-probalok-utananezni-egyaltalan-ki-ez-a-srac-2733771"Úgyhogy fogta a feleségét és a gyerekeket, mindenkit bezsuppolt egy teherautóba, és családostul áthurcolkodott New Orleansba. Ahol az első edzésen elszakadt a térdszalagja."
steelwolf
vajon ha az első edzésen elszakadt a térdszalagja, hogy tudott négy meccset játszani abban az évben?
built for this shit
több mint 6 éve
Csak olyan offsideokat ne adjunk mint Ferrel és Crosby múltkor.A büntetésekről és annak elkerüléséről beszélt hosszabban Gruden pénteken az újságíróknak. Érdekes lesz ebből a szempontból is a meccs mert mindkét csapat Top5 a büntetések tekintetében idén.És a liga egyik legszarabb bírója vezeti a meccsünket. Annyi büntit oszt rendszerint, h minden meccsen az under jön be ha össz pontra fogadsz...nem lesz egy sok pontos meccs valószínűleg...már előre nyugtatom magam a rengeteg holding call miatt amik kapni fogunk...
Bruce
Rolni
több mint 6 éve
A büntetésekről és annak elkerüléséről beszélt hosszabban Gruden pénteken az újságíróknak. Érdekes lesz ebből a szempontból is a meccs mert mindkét csapat Top5 a büntetések tekintetében idén.És a liga egyik legszarabb bírója vezeti a meccsünket. Annyi büntit oszt rendszerint, h minden meccsen az under jön be ha össz pontra fogadsz...nem lesz egy sok pontos meccs valószínűleg...már előre nyugtatom magam a rengeteg holding call miatt amik kapni fogunk...
Bruce
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 6 éve
A büntetésekről és annak elkerüléséről beszélt hosszabban Gruden pénteken az újságíróknak. Érdekes lesz ebből a szempontból is a meccs mert mindkét csapat Top5 a büntetések tekintetében idén.
több mint 6 éve
Végre novemberben ezt számolgatjuk, nem a draft pickeket.
több mint 6 éve
Illetve még jól jönne, ha nyerne a Broncos a Bills ellen és ha a Jaguars megverné a Titanst.Kikapott a Colts, ami nekünk jóAz lenne az igazi, ha mi meg nyernénk.
Amadeus
🤘gaben🤘
Nem lenne baj az sem, ha a Bengals végre nyerne egy meccset már! 😊
több mint 6 éve
Kikapott a Colts, ami nekünk jóAz lenne az igazi, ha mi meg nyernénk.
Amadeus
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
Kikapott a Colts, ami nekünk jó
több mint 6 éve
...Már régóta vártam egy hosszabb Rolni írást. 😊
Rolni
Amm +1!