Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 6 éve
több mint 6 éve
Peterman IR
több mint 6 éve
olyan ez mint mocsárra várat építeni, tied lehet a függönyHát ha ez igaz, akkor azt hiszem köszönettel tartozunk.Legmeredekebb amit olvastam az az volt, hogy azért szedtük fel, mert a Denverrel baszunk ki épp. Flacco mögé akarták/akarják. Azért 4 qbval csak nem indulunk neki.Én azért várnék még kicsit ezzel a final roster dologgal...Glennon esetleg Coltsba és marad 3 QB, ezt követően meg jön vissza Mauro?A Coltsnál Hoyer van érkezőben.
Mondjuk attól még 4 marad az LB szám...
Rolni
Érdekes megjegyzés Chucky és a QBk kapcsán Rich Eisentől.
...
iktriad
Rolni
Amadeus
De egyébként szerintem csak annyiról van szó, hogy Cable fala mögé nem árt sok QB-t tartani, szükség lehet majd rá 😛
Black_Adder

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 6 éve
Hát ha ez igaz, akkor azt hiszem köszönettel tartozunk.Legmeredekebb amit olvastam az az volt, hogy azért szedtük fel, mert a Denverrel baszunk ki épp. Flacco mögé akarták/akarják. Azért 4 qbval csak nem indulunk neki.Én azért várnék még kicsit ezzel a final roster dologgal...Glennon esetleg Coltsba és marad 3 QB, ezt követően meg jön vissza Mauro?A Coltsnál Hoyer van érkezőben.
Rolni
...
iktriad
Rolni
Amadeus
De egyébként szerintem csak annyiról van szó, hogy Cable fala mögé nem árt sok QB-t tartani, szükség lehet majd rá 😛
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 6 éve
Pedig az olyan Al Davis korszak végi Raiderses lépés lenne, hogy arra még öreg is csak csettintene. 😊Legmeredekebb amit olvastam az az volt, hogy azért szedtük fel, mert a Denverrel baszunk ki épp. Flacco mögé akarták/akarják. Azért 4 qbval csak nem indulunk neki.Én azért várnék még kicsit ezzel a final roster dologgal...Glennon esetleg Coltsba és marad 3 QB, ezt követően meg jön vissza Mauro?A Coltsnál Hoyer van érkezőben.
Rolni
...
iktriad
Rolni
Amadeus
több mint 6 éve
Legmeredekebb amit olvastam az az volt, hogy azért szedtük fel, mert a Denverrel baszunk ki épp. Flacco mögé akarták/akarják. Azért 4 qbval csak nem indulunk neki.Én azért várnék még kicsit ezzel a final roster dologgal...Glennon esetleg Coltsba és marad 3 QB, ezt követően meg jön vissza Mauro?A Coltsnál Hoyer van érkezőben.
Rolni
...
iktriad
Rolni
több mint 6 éve
Amúgy Mayock érkeztével (persze kérdés mekkora az Ő szerepe ebben) a tavalyi legidősebb keret helyett a 9. legfiatalabb kerettel vágunk neki a szezonnak. Ez pedig javulhat még, ha mondjuk Glennon trade-re kerül 😊www.phillyvoice.com/ranking-nfl-teams-age-after-53-man-cutdowns-2019-edition/
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 6 éve
Én azért várnék még kicsit ezzel a final roster dologgal...Glennon esetleg Coltsba és marad 3 QB, ezt követően meg jön vissza Mauro?A Coltsnál Hoyer van érkezőben.
Rolni
...
iktriad
több mint 6 éve
More practice squad signings:WR Rico Gafford
DE Quintin Bell
CB Dylan Mabin
RB Damarea Crockett
G Lester Cotton
TE Eric Saubert

több mint 6 éve
Glennon esetleg Coltsba és marad 3 QB, ezt követően meg jön vissza Mauro?A Coltsnál Hoyer van érkezőben.
Rolni
több mint 6 éve
Glennon esetleg Coltsba és marad 3 QB, ezt követően meg jön vissza Mauro?Mondjuk attól még 4 marad az LB szám...
több mint 6 éve
és te válaszoltál rá!Lehet majd tradelegetni QB-kat szezon közben.Raiders waive DE Josh Mauro to make room for QB DeShone Kizerelég hülyén néz ki a roster ezen része, valljuk be.
4 QB.
d3Y
Amadeus
Amúgy grat Amadeus a 20000. hsz-hez!
iktriad
több mint 6 éve
Lehet majd tradelegetni QB-kat szezon közben.Raiders waive DE Josh Mauro to make room for QB DeShone Kizerelég hülyén néz ki a roster ezen része, valljuk be.
4 QB.
d3Y
Amadeus
Amúgy grat Amadeus a 20000. hsz-hez!
több mint 6 éve
Raiders waive DE Josh Mauro to make room for QB DeShone Kizerelég hülyén néz ki a roster ezen része, valljuk be.
4 QB.
d3Y
több mint 6 éve
Raiders waive DE Josh Mauro to make room for QB DeShone Kizer4 QB.
built for this shit
több mint 6 éve
Örülök is neki, mint majom a farkának.Talán mégis! 😊és közben Doss is repült 😕Shit. De legalább jöhet a Jagsbe (de nem fog).
d3Y
iktriad
twitter.com/BairNBCS/status/1168235041656193024
Bruce
több mint 6 éve
Doss után Cabinda is off (Lions szedte fel).Doss szimpatikus srác, de nem volt elég jó ahhoz, hogy a jelenlegi coprba beférjen. Cabinda nem lépett előre semmit idén, szóval annyira nem kár. Anthony Rush viszont visszatért elvileg PS-ba.
Ateman viszont ps tag lett
Cubehead
több mint 6 éve
Doss után Cabinda is off (Lions szedte fel). Ateman viszont ps tag lett

több mint 6 éve
Talán mégis! 😊és közben Doss is repült 😕Shit. De legalább jöhet a Jagsbe (de nem fog).
d3Y
iktriad
több mint 6 éve
a kivágottjaink közül csak Justin Murrayt claimelték. meglepő, hogy pont őt.mea culpa.
Malik Jefferson érkezik. Amadeusbiztos ez?
d3Y
több mint 6 éve
Malik Jefferson hozzánk jött.
több mint 6 éve
a kivágottjaink közül csak Justin Murrayt claimelték. meglepő, hogy pont őt.Malik Jefferson érkezik. Amadeusbiztos ez?
built for this shit
több mint 6 éve
Malik Jefferson érkezik. Lester Cotton marad PS-ban. A Glennon/Peterman párosból valamelyik menni fog.
több mint 6 éve
Doss állítólag azért repült, mert special teamben nem tesz hozzá, ez pedig elvárás egy sokadik számú WR-től.BMarsh ugyanez
d3Y