Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 6 éve
Richie meglepően értelmesen nyilatkozott...azt hittem jóval egyszerűbb a pali...Az LB sor úgy alakul, ahogy vártam a kis írásomban 😊
Érdekes, hogy ennyire irogatják, hogy több RB passz várható, miközben tavaly Richard volt a 3. legtöbb yardot termelő elkapó a csapatban és Ő a legtöbb yarddal visszatérő játékos ugyebár...persze ott lehet difi, hogy tavaly sokszor neki a checkdown ment és idén meg több felrajzolt RB passz lesz a playbookban...mondjuk, ha sikerül tényleg TW és AB használatával megnyújtani a pályát, akkor baromira ülhet a RB passz játék is...
Érdekes volt egyébként szerintem, hogy Carr a saját press conf-ján beszélt arról, hogy az idei offseason egyik fókusza volt számára a lábának, atletikusságának használata. Beismerte, hogy eddig ezen a területen nem volt elég jó és törekszik rá, hogy többször használja a lábát játékok megnyújtására...elvileg TC-ben is fognak rajta dolgozni...ugye ez volt az egyik téma ami kapcsán írtam korábban a podcast után...ha sikerülne ebben fejlődnie az komoly lenne, mert csökkenhetne a sack szám is és AB, meg persze a többi WR/RB/TE is profitálhatna a megnyújtott játékokból...
Returner poszton is lesz a végén életképes harc, ahogy nézem...nem is baj, mert Harris másra nem jó, jó lenne sztem, ha vmelyik fiatal aki elkapóként is használható beelőzné, így erősebb lehetne az 53 a végén...
Az igen jó, hogy az OL-ben a kezdő 5-ös együtt tud dolgozni, így is lesz némi nehezítés LG poszton, amiatt, hogy Richie eltiltással kezd, így kell Coopernek is idő a kezdőben. Nem ideális, hogy pont Miller mellett lesz a variálás, de végülis mindegy, másod éves valamit neki is mutatnia kell már és legalább a fal jobb oldala ideális esetben összeállhat, mint a beton...persze Cable még ott van...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 6 éve
Day 2:- Chris Warren az első camp áldozat, James Butler jött a helyére. Warren elvileg túlsúlyos volt (még mindig), nem ment a playbook és nem fejlődött passprotban annyit, hogy elégedett legyen vele a staff.
- Carlson továbbra is formában van (100% pontosággal rúgott)
- AB visszatért
- Renfrow, Harris, JJ. Nelson, Richard nyomják a kick returnt
- Peterman 1st teammel is kapott snapeket
- Renfrow elég meggyőző eddig (tipik Clemson wr, csak fehér)
- Carr több mély labdát dobott + scrambling
Szerkesztette: resistance is futile
több mint 6 éve
twitter.com/BairNBCS/status/1155178929520463872?s=19twitter.com/VicTafur/status/1155183975964368896
twitter.com/FB_FilmAnalysis/status/1155174535412342784
twitter.com/GehlkenNFL/status/1155159984524541952
twitter.com/FB_FilmAnalysis/status/1155191009506025472
twitter.com/VicTafur/status/1155201218529992705
twitter.com/GehlkenNFL/status/1155201710341554176
twitter.com/GehlkenNFL/status/1155202649442021376
hát Ricsitől sem kérnék pofont. Egyébként kifejezetten hozzánk akart kerülni Gruden miatt. Ő kereste a csapatot.
több mint 6 éve
- Goodnak volt egy hát műtéte 5 hete, legalább 1 hónap, míg bedobható.- Burficten lesz a füles a védelemben, ő fogja hívni a dolgokat
Szerkesztette: resistance is futile
több mint 6 éve
mindenki bechekolt a campben, nincs hold outon senki. Holnap kezdődik a buli.
több mint 6 éve
Gruden embere Ingold (asszem Senior Bowl). Ez így elég “lejt a pálya” menet lehet.Draft egyik, ha nem legjobb FB-je volt elvileg. Simán benne van a pakliban sztem, hogy él a lehetőséggel. Smith mellett ugye Bisaccia kardoskodhat nagyon ST miatt, így Ingold helyében nagyon pörgetném az ST munkát is 😊Ingold elvileg nem is fogalmatlan FB.Keith Smith kidőlt térdsérülésselPUP-on kezdi a TC-t, de simán lehet az egészet ki kell hagynia.
Amadeus
Kinyílt az ajtó így Alec Ingold (UDFA FB) előtt, aki egy erős TC-vel igen könnyen rostert foghat Smith helyett, ugyanis a "pénz" neki kedvez: Smith due a $1.4M salary in 2019. Ingold: $495,000
Rolni
Amadeus
Rolni
több mint 6 éve
Draft egyik, ha nem legjobb FB-je volt elvileg. Simán benne van a pakliban sztem, hogy él a lehetőséggel. Smith mellett ugye Bisaccia kardoskodhat nagyon ST miatt, így Ingold helyében nagyon pörgetném az ST munkát is 😊Ingold elvileg nem is fogalmatlan FB.Keith Smith kidőlt térdsérülésselPUP-on kezdi a TC-t, de simán lehet az egészet ki kell hagynia.
Amadeus
Kinyílt az ajtó így Alec Ingold (UDFA FB) előtt, aki egy erős TC-vel igen könnyen rostert foghat Smith helyett, ugyanis a "pénz" neki kedvez: Smith due a $1.4M salary in 2019. Ingold: $495,000
Rolni
Amadeus
több mint 6 éve
Ingold elvileg nem is fogalmatlan FB.Keith Smith kidőlt térdsérülésselPUP-on kezdi a TC-t, de simán lehet az egészet ki kell hagynia.
Amadeus
Rolni
több mint 6 éve
Keith Smith kidőlt térdsérülésselPUP-on kezdi a TC-t, de simán lehet az egészet ki kell hagynia.
Amadeus
több mint 6 éve
Keith Smith kidőlt térdsérüléssel
több mint 6 éve
Most olvastam egy írást, amiben a 10 legfontosabb játékosunkat próbálták összeszedni, így szezon előtt...10. Conley
9. Richard
8. Joyner
7. Hudson
6. Burfict
5. Miller
4. AB
3. Key
2. Ferrell
1. Carr
Carr egyértelműen a legfontosabb, itt nincs vita.
Ferrell 2. helyét is meg lehet jól indokolni, nagyon kell a pass rush a tavalyi borzalom után, bár nem biztos, hogy ennyire a rookie nyakába kell/szabad ezt varrni.
Key szereplése a listán számomra érthetetlen, pláne ennyire elől. 3rd down/szituációs passz siettetőről beszélünk, fontos a pass rush, de nem egy szituációs emberen múlik a szezon sikere...
AB kétség kívül fontos láncszeme lesz a gépezetnek, mert a falat leszámítva elvileg Ő lesz Carr legfontosabb támasza. Nincs gondom ezzel a 4. hellyel.
Miller fejlődése/játéka kritikus lesz, én simán beraknám legalább a 3. helyre Key helyére.
Burfict helyezése, illetve egyáltalán a listán való szereplése nekem megint fura. Nem hiszem, hogy tőle akkora impact várható, hiszen a teste várhatóan nem bírja majd a full szezont. Ide simán betenném Trent Brown-t vagy mondjuk Hurst-öt.
Hudson az OL agya és valóban nagyon fontos szerepe lesz a stabil OL játékban, előrébb is lehetne sorolni akár.
Joyner fontos szerepet fog betölteni, de én simán elé venném Conley-t itt.
Richard fontosságát, mint missmatch fegyver értem, de szerintem Jacobs hatékonysága fontosabb lesz.
Conley-t ugye én előrébb tettem, ide jöhet Joyner akár, mert tényleg fontos lesz, de ha eddig nem volt TB vagy Hurst simán előrébb raknám őket, mert sztem ott kritikusabb lesz a helyzet. Amiatt, hogy Joyner legtöbbször "csak" slot CB lesz, lehet amúgy KJ vagy Abram szerepe lesz legalább olyan fontos a végeken...
Én listám:
1. Carr
2. Miller
3. Ferrell
4. AB
5. Hudson
6. TB
7. Hurst
8. Conley
9. Jacobs
10. Joyner/Abram/Joseph
Kicsit ilyesztő, hogy 3 rookie is fel került a listára, illetve az is, hogy ennyi OL ember a listán van és mindet Cable edzi...
több mint 6 éve
ESPN szerint meg a 28 helyen van a teljes rosterünk...arra leszek majd kiváncsi, hogy ha ennyire gyengének tartanak minket milyen alapon fognak majd fikázni szezon közben 😊Még a nem létező elvárásokat is alulteljesítjük majd...
Mit várhat el az ember szezon során a liga egyik legrosszabb keretétől, az egyik legerősebb sorsolással??
Rolni
Fikázásra mindig lehet valami okot találni.
több mint 6 éve
ESPN szerint meg a 28 helyen van a teljes rosterünk...arra leszek majd kiváncsi, hogy ha ennyire gyengének tartanak minket milyen alapon fognak majd fikázni szezon közben 😊Mit várhat el az ember szezon során a liga egyik legrosszabb keretétől, az egyik legerősebb sorsolással??
több mint 6 éve
Na jó, de egyfelől az nem nehéz, másfelől TB érkezésével kötelező is...az OL szerintem jobb lesz, mint tavaly.Hát nem tudom...nehéz nekem ilyenben állást foglalni, mert nem ismerem mind a 32 csapat rosterét ehhez eléggé...az ugye igaz, hogy tavaly leggyengébb pass rush a miénk volt és futás ellen is ha jól emlékszem 27-ek voltunk, tehát a bottom 5 egyértelmű volt tavaly. Most, hogy mennyire faktoráljuk bele egy ilyen listába az új embereket és a meglévők fejlődését az igen szubjektív dolog...renningan van posztolóként feltüntetve.Az FK! szerint nekünk van a legrosszabb védőfalunk a ligában. Nagyon remélem, hogy azért ez nem így lesz. Mondjuk innen csak felfelé van út! 😊ki írta? KGYM?
Bruce
Amadeus
fuzovelkifele.com/2019/07/a-liga-ot-legrosszabb-vedofala/
Bruce
Én persze azt mondom, hogy nem lesz legrosszabb, de még bottom 5 se a DL-ünk, mert a NT posztunk sztem legalább átlagos, a DT posztunk bíztató és átlagostól jobb lehet és bár a DE posztunk a liga alja felé lesz összességében inkább leszünk 20-25 körül szerintem, mint bottom 5-ben...jól kijön a lépés egy erős átlagos DL is összejöhet, ha együtt nézzük futás és passz kapcsán is a falakat...
Az 5 legrosszabb OL közé nem kerültünk bele nála, ami először meglepett kissé, de aztán megnéztem azokat a névsorokat és igaza lehet 😊
Rolni
Amadeus
több mint 6 éve
az OL szerintem jobb lesz, mint tavaly.Hát nem tudom...nehéz nekem ilyenben állást foglalni, mert nem ismerem mind a 32 csapat rosterét ehhez eléggé...az ugye igaz, hogy tavaly leggyengébb pass rush a miénk volt és futás ellen is ha jól emlékszem 27-ek voltunk, tehát a bottom 5 egyértelmű volt tavaly. Most, hogy mennyire faktoráljuk bele egy ilyen listába az új embereket és a meglévők fejlődését az igen szubjektív dolog...renningan van posztolóként feltüntetve.Az FK! szerint nekünk van a legrosszabb védőfalunk a ligában. Nagyon remélem, hogy azért ez nem így lesz. Mondjuk innen csak felfelé van út! 😊ki írta? KGYM?
Bruce
Amadeus
Bruce
Én persze azt mondom, hogy nem lesz legrosszabb, de még bottom 5 se a DL-ünk, mert a NT posztunk sztem legalább átlagos, a DT posztunk bíztató és átlagostól jobb lehet és bár a DE posztunk a liga alja felé lesz összességében inkább leszünk 20-25 körül szerintem, mint bottom 5-ben...jól kijön a lépés egy erős átlagos DL is összejöhet, ha együtt nézzük futás és passz kapcsán is a falakat...
Az 5 legrosszabb OL közé nem kerültünk bele nála, ami először meglepett kissé, de aztán megnéztem azokat a névsorokat és igaza lehet 😊
Rolni
több mint 6 éve
Hát nem tudom...nehéz nekem ilyenben állást foglalni, mert nem ismerem mind a 32 csapat rosterét ehhez eléggé...az ugye igaz, hogy tavaly leggyengébb pass rush a miénk volt és futás ellen is ha jól emlékszem 27-ek voltunk, tehát a bottom 5 egyértelmű volt tavaly. Most, hogy mennyire faktoráljuk bele egy ilyen listába az új embereket és a meglévők fejlődését az igen szubjektív dolog...renningan van posztolóként feltüntetve.Az FK! szerint nekünk van a legrosszabb védőfalunk a ligában. Nagyon remélem, hogy azért ez nem így lesz. Mondjuk innen csak felfelé van út! 😊ki írta? KGYM?
Bruce
Amadeus
Bruce
Szerkesztette: Rolni
több mint 6 éve
renningan van posztolóként feltüntetve.Az FK! szerint nekünk van a legrosszabb védőfalunk a ligában. Nagyon remélem, hogy azért ez nem így lesz. Mondjuk innen csak felfelé van út! 😊ki írta? KGYM?
Bruce
Amadeus
több mint 6 éve
Pedig lenne igény, már ha csak azt nézem is, hogy a magyar NFL közösség messze aktívabb mint a szlovák-cseh együtt véve. Aztán lehet a csehszlovák közönség nemszeret fórumozni, de a nézettség nagyobb lenne? Eddig abban voltam, hogy a sport tv egy és ugyan az, csak a közvetíés nyelve más. Mondjuk ha a csehek szombatonként 2 NCAA meccset közvetítenek, az minimum 6 órát emészt fel a műsor időből, ezt a magyar sport tv vajon mely sport eseményekkel fogja kitölteni? Mindenesetre nagy kár hogy MO-n ez kimarad 😞Nope, az itthoni Sport Tv-n nem lesz 😊Az NFL.cz tette közzé a hírt és a cseh sport tv is. Itt szlovákiában sajnos csak a cseh sport tv közvetítéseket tudom nézni. De mivel a Sport TV szerezte meg a jogokat, ezért feltételezem hogy magyarországra is érvényes, hiszen a műsoraik töbségében azonosak, lévén egy ugyanazon tv adóról van szó. ( Tavaly vasárnaponként előfordult hogy az este hétkor kezdődő meccset nem adták a magyarok, mert valami más magyar érdekeltségű sport eseményt közvetítettek helyette, de azon kívül azonos volt a műsor közvetítés.)A sport tv megszerezte erre a szezonra az NCAA közvetítési jogait. Heti két meccs + összefoglaló. 😊 Szép nap ez a mai.Ezt honnan veszed, en nem lattam ezt sehol?
FinoDaLungovillagio
zavi27
FinoDaLungovillagio
Wyatt
több mint 6 éve
Nope, az itthoni Sport Tv-n nem lesz 😊Az NFL.cz tette közzé a hírt és a cseh sport tv is. Itt szlovákiában sajnos csak a cseh sport tv közvetítéseket tudom nézni. De mivel a Sport TV szerezte meg a jogokat, ezért feltételezem hogy magyarországra is érvényes, hiszen a műsoraik töbségében azonosak, lévén egy ugyanazon tv adóról van szó. ( Tavaly vasárnaponként előfordult hogy az este hétkor kezdődő meccset nem adták a magyarok, mert valami más magyar érdekeltségű sport eseményt közvetítettek helyette, de azon kívül azonos volt a műsor közvetítés.)A sport tv megszerezte erre a szezonra az NCAA közvetítési jogait. Heti két meccs + összefoglaló. 😊 Szép nap ez a mai.Ezt honnan veszed, en nem lattam ezt sehol?
FinoDaLungovillagio
zavi27
FinoDaLungovillagio

több mint 6 éve
Az FK! szerint nekünk van a legrosszabb védőfalunk a ligában. Nagyon remélem, hogy azért ez nem így lesz. Mondjuk innen csak felfelé van út! 😊ki írta? KGYM?
Bruce
több mint 6 éve
Az NFL.cz tette közzé a hírt és a cseh sport tv is. Itt szlovákiában sajnos csak a cseh sport tv közvetítéseket tudom nézni. De mivel a Sport TV szerezte meg a jogokat, ezért feltételezem hogy magyarországra is érvényes, hiszen a műsoraik töbségében azonosak, lévén egy ugyanazon tv adóról van szó. ( Tavaly vasárnaponként előfordult hogy az este hétkor kezdődő meccset nem adták a magyarok, mert valami más magyar érdekeltségű sport eseményt közvetítettek helyette, de azon kívül azonos volt a műsor közvetítés.)A sport tv megszerezte erre a szezonra az NCAA közvetítési jogait. Heti két meccs + összefoglaló. 😊 Szép nap ez a mai.Ezt honnan veszed, en nem lattam ezt sehol?
FinoDaLungovillagio
zavi27
több mint 6 éve
A sport tv megszerezte erre a szezonra az NCAA közvetítési jogait. Heti két meccs + összefoglaló. 😊 Szép nap ez a mai.Ezt honnan veszed, en nem lattam ezt sehol?
FinoDaLungovillagio
több mint 6 éve
Az FK! szerint nekünk van a legrosszabb védőfalunk a ligában. Nagyon remélem, hogy azért ez nem így lesz. Mondjuk innen csak felfelé van út! 😊
több mint 6 éve
Nem 😁, de nem is így értem, a bizonytalanság, hogy jövő hétre ki lesz eladva, elküldve és ki marad.Ha a TC alatti trollkodásba ennyi belefér, érdeklődnék, hogy az öltözői nyugalom elhozását az Incognito - random feka OL ember vagy a Burfict - Brown párostól várjátok?Én bizakodó vagyok. Azért az előző szezonban az első félidőben bárki ellen partiban voltunk, sőt.az öltöző is nyugodtabb lesz, sztm ez is hatni fog Carr teljesítményére (pozitívan)
Az első Lynch TD a Rams ellen... Még most is lebabőr. 😊
Csakhát azok a fránya második félidők.
A keret erősödött, a rendszer maradt (végre). Reméljük, hogy sikerül a második félidőkre is harapósan kijönni - megfelelő edzői háttérrel - és akkor nem lesz ez ótvar.
TST
Surda
Black_Adder