Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 7 éve
Csak egy tipp,ha senki sem válaszol neki,eltűnik egy hétre. Ahogy az összes meccsünk után beoltja az ellenfél topicját. Csak ott van annyi ,hogy nem etetik a trollt 😊
több mint 7 éve
A Gruden hire legnagyobb hátránya, hogy bevonzotta az összes Norbi szintű faszkalapot a topikba.
több mint 7 éve
Úgy megnézném am Norbit, hogy az új magyar szavak értelmezési szótárát kiadó illetve mintapéldájú kommentáló személy, vajon hogy nézz ki.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 7 éve
😂Mer mi lesz?Vegyünk vissza!! De gyorsanHülye az a jó édes kurva anyád aki a világra szart te nyomorék.🙏 KöszönömSzép megnyilvánulás, mennyi ideig gondolkoztál rajta?kár érte, hozható lett volna. Ez a Ravens kurva gyenge csapat.Pont fordítva van te nyomorult szarrá lettetek alázva egy rookie qb val. Gyenge szarok vagytok, öröm volt nézni ahogy rommá lettetek verve.
Amadeus
Norbi180
BekiFlacot azonnal kivágni jöhet a helyére lemar jackson. Ennek a csapat semmi keresnivalója a play off ban. Gyengék vagyunk mint a harmat, ez nagyon gáz mecs volt, viszlát po. Remélem az egész edzöi stáb repülni fog, magam se értem hogy tudok ennek a fos csapatnak 5 éve szurkolni, de ez már nem is fog változni.pedig ezt is a költő írta vala 😀
Norbi180
eaglesmcnabb
Tényleg hülye.
Surda
Norbi180
Cubehead
Norbi180

több mint 7 éve
Most akkor döntsük el Bundi Norbi e a jobb? 😀😀😀Ezt sztem sértésnek fogja venni, az összehasonlítást. 😀
dande
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 7 éve
Most akkor döntsük el Bundi Norbi e a jobb? 😀😀😀Bundi teljesen korrekt!!
dande
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
🙏 KöszönömSzép megnyilvánulás, mennyi ideig gondolkoztál rajta?kár érte, hozható lett volna. Ez a Ravens kurva gyenge csapat.Pont fordítva van te nyomorult szarrá lettetek alázva egy rookie qb val. Gyenge szarok vagytok, öröm volt nézni ahogy rommá lettetek verve.
Amadeus
Norbi180
BekiFlacot azonnal kivágni jöhet a helyére lemar jackson. Ennek a csapat semmi keresnivalója a play off ban. Gyengék vagyunk mint a harmat, ez nagyon gáz mecs volt, viszlát po. Remélem az egész edzöi stáb repülni fog, magam se értem hogy tudok ennek a fos csapatnak 5 éve szurkolni, de ez már nem is fog változni.pedig ezt is a költő írta vala 😀
Norbi180
eaglesmcnabb
Tényleg hülye.
több mint 7 éve
Szép megnyilvánulás, mennyi ideig gondolkoztál rajta?kár érte, hozható lett volna. Ez a Ravens kurva gyenge csapat.Pont fordítva van te nyomorult szarrá lettetek alázva egy rookie qb val. Gyenge szarok vagytok, öröm volt nézni ahogy rommá lettetek verve.
Amadeus
Norbi180
Beki
Flacot azonnal kivágni jöhet a helyére lemar jackson. Ennek a csapat semmi keresnivalója a play off ban. Gyengék vagyunk mint a harmat, ez nagyon gáz mecs volt, viszlát po. Remélem az egész edzöi stáb repülni fog, magam se értem hogy tudok ennek a fos csapatnak 5 éve szurkolni, de ez már nem is fog változni.pedig ezt is a költő írta vala 😀
Norbi180
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
Lehet Fast Willie volt.Remélem ez megér egy kis "pihenőt" a kulturált kollégának.kár érte, hozható lett volna. Ez a Ravens kurva gyenge csapat.Pont fordítva van te nyomorult szarrá lettetek alázva egy rookie qb val. Gyenge szarok vagytok, öröm volt nézni ahogy rommá lettetek verve.
Amadeus
Norbi180
Előre is köszönöm!
peterbadbone
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
kár érte, hozható lett volna. Ez a Ravens kurva gyenge csapat.Egyetértek
Amadeus

több mint 7 éve
kár érte, hozható lett volna. Ez a Ravens kurva gyenge csapat.
több mint 7 éve
😊Én is remélem 😊
Pár év és kiderül kinek van igaza.
Remélem Amadeusnak!
Rolni
több mint 7 éve
😊Pár év és kiderül kinek van igaza.
Remélem Amadeusnak!
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 7 éve
NemAmari margójáraEz baromi ijesztő azért...
www.profootballfocus.com/news/pro-amari-cooper-isnt-playing-better-in-dallas-hes-getting-used-better
Cubehead
Gruden a támadó zseni nem tudta rendesen használni a srácot, akit a Garrett-Linehan szuper duo egyből jól használ...
Képes lesz Gruden életképes O-t pályára tenni valaha?
Rolni
több mint 7 éve
IgenAmari margójáraEz baromi ijesztő azért...
www.profootballfocus.com/news/pro-amari-cooper-isnt-playing-better-in-dallas-hes-getting-used-better
Cubehead
Gruden a támadó zseni nem tudta rendesen használni a srácot, akit a Garrett-Linehan szuper duo egyből jól használ...
Rolni
több mint 7 éve
Amari margójáraEz baromi ijesztő azért...
Cubehead
több mint 7 éve
Amari margójárawww.profootballfocus.com/news/pro-amari-cooper-isnt-playing-better-in-dallas-hes-getting-used-better

több mint 7 éve
Papíron nem rossz...DT Justin Ellis has been designated to return. #RaiderNationAzért ha azt nézzük egy Hankins/Ellis, Mo/Hall belső négyes nem olyan rossz pláne hogy elég fiatalok...
Rolni
Cubehead
Mondjuk
1, Ellis-t nem láttuk még PG rendszerében, de köv héten talán már játszik majd.
2, Hankins szezon végén simán léphet, mert komoly pénzt akart mostani offseasonban is
3, Hall engem egyenlőre nem győzött meg, de köv offseason neki is sokat segíthet/kritikus lesz
több mint 7 éve
Ahogy állunk a következő Carr---> Pats
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
DT Justin Ellis has been designated to return. #RaiderNationAzért ha azt nézzük egy Hankins/Ellis, Mo/Hall belső négyes nem olyan rossz pláne hogy elég fiatalok...
Rolni

több mint 7 éve
DT Justin Ellis has been designated to return. #RaiderNation
több mint 7 éve
Jól van na csak viccnek szántam na. Erre úgy kapom a savat mintha megöltek volna valakit...Nem kenyerem a trollkodàs álltalában...,Nehogy már emiatt akadjon a torkotokon a pulyka 😊Ne itt humorizálj.
Tomcsik
több mint 7 éve
Eaglesmcnabb pont arra akartam célozni amit Bruce leírt. Hogy volt nálunk is ilyen meccse. Sőt ugye többször hangsúlyoztam is hogy tehetséges ergo bármikor benne lehet egy egy ilyen teljesítmény. Amire én összességében celoztam vagy célozni akartam a domináns jelzővel illetve annak vitatasaval az az,hogy nem egy Megatron. Pl rá bármikor ralehetett dobni akár 2-3 védő között is és kb akkor is tudtad hogy elkapja. Cooper tehetséges és képes hasonló dolgokra de nem konzisztens. Egyik meccsen állat a másikon kb epizod szereplő vagy még annyi se. Legalább is az évek alatt nálunk ezt produkálta. Na már most ez egy #2 elkapotol okés teljesítmény de mi #1nak draftoltuk. Arról nem beszélve hogy amikor telibe kapott egy Pacman szerű eszlenyt vagy Talibot akkor nem hogy eltűnt sokszot hanem kb mentálisan megrezzent és sokszor ezért is droppolt.Az utolsó mondatoddal teljes mértékben egyetértek, a többivel is, de most igazából az utolsót emelem ki. A mi szemszögünkből így kell értékelni.Ami meg Coopert illeti szép lett statisztikailag de én láttam a meccset és iszonyat mákja volt nem egy esetben (elcsúszó védő....) S baromira nem volt most sem domináns a játéka szimplán csak jó statjai lettek. Ez volt nálunk is és ugye a baj ugyanaz. Amikor kifog egy komolyabb védőt egyből leveszik a pályáról,mert ahogy írtam hiába tehetséges nem elég domináns,nem egy Julio vagy Dez vagy Green és lehetne bőven sorolniTávol álljon tőlem hogy megmondóemberkedjek, nem is azért jöttem ne értsd félre,
Cubehead
de szerinted mi nem volt domináns a játékában?
Az első 3 elkapása konkrétan mindegyik 3rd downos, first downt érő elkapás volt, ami azért nem elhanyagolható, utána még jött rá egy first down, majd két hosszú TD. Kis túlzással ő nyerte meg a meccset egyedül, persze a második TDnél ordas nagy mákja volt, hogy a safetyk elbalfaszkodták, de Dakból úgy csinált sztárt űrszámokkal, hogy egy hosszú labdát sem kapott.
Amióta odament 4/4 a mutatójuk, úgy hogy gyakorlatilag minden O mutatóban javultak. És Dallasban még dropolni is elfelejtett, amivel azért mindig volt gondja rendesen, ezt nektek nem kell bemutatni.
Szerintem amúgy nem feltétlen jártatok rosszul, mert itt már nem volt benne több, nem tudott volna megújulni.
Tipikus win-win story az Amari trade, ahogy a Mack is. Ha Mack maradt volna, akkor sem lenne itt PO idén.
eaglesmcnabb
Nálunk nem szerepelt Cooper ilyen fényesen mint most a Dallasban (bár volt ilyen meccse nálunk is), de tartósan nem tudta tartani ezt a szintet. Ha a Cowboysnál sikerül ezt a lépcsőt megugrania, akkor a Dallas jól járt a cserével, ha nem és csak néha lép főszerepbe, akkor is rá lehet fogni, hogy jól jártak a cserével. Szóval az ő szemszögükből nézve is jó a csere. Win-win
Mack-nél meg a Bell ügyet kell nézni. Ugyanaz lett volna a helyzet, hogy nem játszik nálunk és annál már mindenképpen többet kihoztunk a cserével. A Bears számára pedig az eddig mutatott játékával szolgált rá arra, hogy jól járjanak.
Bruce
Ne értsd félre engem nem zavar ha ez megváltozik Dallasban. S a sikerei sem zavarnak. Ahogy írtad ez egy win win szitu alapvetően. Szóval ha kitudja ezt nőni és kiteljesedni hajrá. Mivel megfelelő ellenértéket kaptunk abszolút nem bánom. Ha nem tud akkor pláne jól jártunk. A lényeg hogy van esélyünk egy igazán, bármikor állat wr-t húzni helyette.Márha arra használják majd fel a picket.