Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Bowman érkezik 1 évre.
több mint 8 éve
Surda Las Vegas Raiders 3 323
- Raiders offense has used play action on only 12 drop backs this season, the fewest of any NFL team (Steelers next w/ 25)

- Derek Carr has the fewest completions(3) & attempts (10) on deep passes of any starting QB in the NFL

- Derek Carr's average distance for completions:
2014: 5.2 yards
2015: 6.3
2016: 6.0
2017: 4.6

- Amari Cooper has 1 catch on 12 targets 10+ yards downfield this season. He had 27 on 49 targets 10+ downfield last year

- 2016 Raiders through 6 games: 2,216 yds of offense, forced 10 turnovers on D
2017 Raiders through 6: 1,396 yds of offense, forced 4 TO's on D

- Del Rio said Chargers ran exact same plays they thought. Staff calling out passes to Henry before they happened

de hogy valami pozitív is legyen:

- Last time Raiders lost 4 straight was during 0-10 start in 2014. That ended vs KC on a Thursday.

pbs.twimg.com/media/DMOO20zU8AE_hmB.jpg
deyell
Sio Moore for President!
több mint 8 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 427 — Raiders fan
Lecserélte az OC-ját egy alkalmatlan rookie-ra, gondolom én leginkább ego-ból.

Rolni
Ugye az volt buzz Downinggal kapcsolatban h vagy 4-5 csapatnál szóba került mint OC és akkora spanok Carr-ral h JDR ink beáldozta Musgrave-et.
empty taxi
Ez sztem csak a mi PR embereink munkaja volt, h jobban uljon a kinevezes...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 8 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 930 — Salus populi suprema lex esto

Rolni
Ugye az volt buzz Downinggal kapcsolatban h vagy 4-5 csapatnál szóba került mint OC és akkora spanok Carr-ral h JDR ink beáldozta Musgrave-et.
empty taxi
Be kell ismerni hogy hiba volt és akkor megbocsátható. Kell egy OC és maradhat Downing felőlem havernak Carr mellett...
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 334 — NFL bracket champion '26

Rolni
empty taxi
lehetséges, hogy ez volt a valódi oka. de ez nem változtat azon, hogy rossz döntés volt.
deyell
Ebben egyetértünk, pusztán a beszélgetésből kimaradt a döntés motivációja, szal csak kiegészítésnek szántam, amit írtam 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 935 — Sworn to the Dark

Rolni
empty taxi
lehetséges, hogy ez volt a valódi oka. de ez nem változtat azon, hogy rossz döntés volt.

built for this shit

több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 334 — NFL bracket champion '26

Rolni

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
- Raiders offense has used play action on only 12 drop backs this season, the fewest of any NFL team (Steelers next w/ 25)

- Derek Carr has the fewest completions(3) & attempts (10) on deep passes of any starting QB in the NFL

- Derek Carr's average distance for completions:
2014: 5.2 yards
2015: 6.3
2016: 6.0
2017: 4.6

- Amari Cooper has 1 catch on 12 targets 10+ yards downfield this season. He had 27 on 49 targets 10+ downfield last year

- 2016 Raiders through 6 games: 2,216 yds of offense, forced 10 turnovers on D
2017 Raiders through 6: 1,396 yds of offense, forced 4 TO's on D

- Del Rio said Chargers ran exact same plays they thought. Staff calling out passes to Henry before they happened

de hogy valami pozitív is legyen:

- Last time Raiders lost 4 straight was during 0-10 start in 2014. That ended vs KC on a Thursday.

built for this shit

több mint 8 éve
Védelem összességében vállalhatóan játszott, de ezek a RB screenek és TE passzok nem tudom meddig üldöznek még minket...

Morrow és James személyében ráadásul papíron van emberünk a RB screenek ellen...de Gordon megint rendszerint üres volt. Ez pedig coaching és séma.
Norton menjen a bús picsába, lépjen elő Pagano és nézzük meg Ő mit tud kihozni az egységből, mint DC.
TE-k ellen remélhetőleg Obi hoz majd megváltást (persze sok ezt egy rookie nyakába varrni, aki sérülésből tér vissza)...

Támadó oldalon vannak az igazi bajok. Downing alkalmatlan a feladatra és amúgy Tice is bazi nagy csalódás idén nekem. Pass protection terén rendben vagyunk többnyire, de ehhez kell Carr hiper gyors release-e is, futás esetén meg kabaré...330 fontos húshegyeket úgy tolnak félre/vissza noname DL emberek is, h rossz nézni...
De ezzel együtt is a sapka TD-é...olyan hívásai vannak, hogy szánalom...nem igen hiszek, abban, hogy tud akkorát fejlődni az év során, hogy ne követeljem a fejét decemberben is!

Ezek miatt összességében pedig nálam jelenleg betelt a pohár JDR kapcsán.
Kitartott egy olyan DC mellett, aki láthatóan hétről hétre nem tud jót produkálni.
Év vége felé volt, hogy odaszólt, hogy nem futunk eleget, ha jól emlékszem...gondolom ezen összezördültek és cserélt...de erre rámehet az állása is ahogy nézem.
Baromi tanácstalan az oldalvonal mellett és ebből a szarból ki se tud mászni, mert senki nincs az O stábba, aki érdemben át tudná venni TD feladatkörét vagy tudna neki segíteni.

Most 19-én megaláz a Chiefs itthon, utána a Bills átrohan rajtunk és jó eséllyel a Miami is bedarál majd.
2-7 vagy jobb esetben 3-6 lesz a mérlegünk a bye week előtt. Siralmas és az utolsó 7 meccsen is jó eséllyel többnyire agyonvernek...bukó szezon, de vajon hoz magával lényegi változást majd edző téren??
Ha már így alakul a dolog, remélem hoz, remélem Reggie és Mark az asztalra csap és elzavar mindenkit a picsába!

több mint 8 éve
Szerintem volt ott gond Musgrave-el, hogy túl sokat akart és mivel csóró a csapat, azt gondolták, hogy házon belül megoldják a gondokat a cseréjével. Hát nem nagyon sikerült! Olcsó húsnak, híg a leve!
több mint 8 éve
TST Las Vegas Raiders 1 488 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Idáig Patterson az aki megérte, hogy leigazoltuk, őt jól használják. Amúgy a tegnapi meccs is a támadósortól annyit ért mint egy rakás sz@r. Most már én is azt mondom, hogy Downing egy pancser!
Kivi leszek, hogy ha Carr egyre egészségesebb fog e javulni itt valami... Az az érzésem, hogy nem.
Amm vicc...
Védelem béna de a def coord. marad.
Támadók jók de az o. coord. évről évre cserélődik...
Micsoda logika.
több mint 8 éve
XP-n elbukni egy meccset, csodálatos...
Nem értem miért kellett Carrt erőltetni, ezt EJ is hozta volna szerintem. Kezdem elhinni nektek, hogy Downing tényleg kevés OC-nak, a ponterősség már nem az erősségünk.

Az azért biztató, hogy 17 ponton tartottuk Rivers-t, de bárki tud haladni ellenünk, akinek van egy normális TE-je...
bmg
Reménykedhetünk benne, hogy Melifonwu ezt a TE levédekezést egy kicsit jobban fogja tudni művelni mint az alul méretezett KJ és ha így lesz, akkor Nelsont akár el is felejthetjük.
több mint 8 éve
Ahogy most állunk, még a nem-negatív szezon is utópiának tűnik.

A Chiefs meccset nem is fogom nézni szerintem, max ha felébredek éjszaka, akkor belenézek, de sima zakó lesz ott nekünk.

Pedig a védelem nem volt olyan nagyon rossz, sokszor sikerült megállítani a Chargers-t. Szerintem a fallal nincs nagy gond, az LB-k sem rosszak (két UDFA játszott szinte végig), de sok pass rush nem volt, így a sec sem tudott sokat hozzátenni. KJ sem volt jó a TE védekezésnél sajnos.

www.profootballfocus.com/news/pro-refocused-los-angeles-chargers-17-oakland-raiders-16

A TOP 5-ben nem volt benne Mack, éreztem én a meccs alatt, hogy nem játszott jól, bár a futás ellen voltak jó megmozdulásai, de nem az igazi, ő sem.
A legjobb offense játékosunk pedig Gabe Jackson volt! 😊
Egyébként szerintem 4-5 holdingot nem fújtak be ellenünk és ebből nem egy volt olyan, amiből nagy play-t csinált a Chargers.

Mindegy valahogy töketlenek vagyunk és a hibák is most rosszkor jöttek (kihagyott extra, a Lynch féle beleütött INT), ha ezek nincsenek akkor nyerünk.

A play call, az nagyon gyenge az offense oldalán, sokkal többet ki lehetne hozni a csapatból okosabb hívásokkal. Mondjuk valahogy a futójátékunk nem akar összeállni és így nehéz értelmes play call-t összeállítani. A törpék nem igazán hozzák a tavalyi szintet (véleményem szerint a 3-as rotáció nem működik jól), Lynch meg nem az igazi, még ha vannak is felvillanásai néha.
Carr sem az igazi idén, mondjuk tegnap tuti, hogy a sérülése is közrejátszott, de amúgy valahogy nem megy neki olyan gördülékenyen a játék mint tavaly.

Mindenesetre én azt gondolom, hogy a legnagyobb kerékkötője a csapatnak Downing most, de az is lehet, hogy a kitömött bukszák, meg a beleszaromság állnak a háttérben...
több mint 8 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 722
XP-n elbukni egy meccset, csodálatos...
Nem értem miért kellett Carrt erőltetni, ezt EJ is hozta volna szerintem. Kezdem elhinni nektek, hogy Downing tényleg kevés OC-nak, a ponterősség már nem az erősségünk.

Az azért biztató, hogy 17 ponton tartottuk Rivers-t, de bárki tud haladni ellenünk, akinek van egy normális TE-je...
több mint 8 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Én nem láttam ennyire tragikusnak. Igaz, hogy az 1-4-es chargers volt az ellenfél, de alapvetően pont úgy játszottunk, mint 2 éve!😊
A győzelem is simán meglett volna, ha a 4. kísérleteket konzekvensen nem basszuk el. Ha előkerülnének a play action oldalak a playbookból, ha Carr nem rettegett volna, volna a rásérüléstől, és nem 1,5 sec alatt akart volna minden labdától szabadulni, ha a buzi zebrák nem csak ránk dobáltak volna minden zászlót. Elején jól ment Lynchnek, aztán hanyagoltuk, nem tom miért (elkapásban nagyon szar volt, lehet nincs meg a kémia).
D - KJ kivételével a secondary kuka (Carrie, Amerson csere matéria);
Mack kivételével a front 7 kuka (DT-k talán cserének jók)
Na mind1, a 12-4 még így is meglehet.
több mint 8 éve
skat Las Vegas Raiders 287
Raiders join 2002 Bills, 1997 Titans as only teams without an INT through 6 games.

de ez még mindig eltörpül az offense hanyatlásához képest. Musgrave röhög a markába. ha meglátja mit produkál Downing.
deyell
2 dolgot nem értek:
- a védelem folyamatosan gyenge KNjr alatt, mit keres még itt?
- a tavalyi ligaelit offense hogy zuhant össze, mikor elvileg csak erősödött? Komolyan Mustár volt itt az ész?
Amadeus
Páran megkapták a nagy lét és szarnak bele,jobbat nem tudok.
több mint 8 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 867
Raiders join 2002 Bills, 1997 Titans as only teams without an INT through 6 games.

de ez még mindig eltörpül az offense hanyatlásához képest. Musgrave röhög a markába. ha meglátja mit produkál Downing.
deyell
2 dolgot nem értek:
- a védelem folyamatosan gyenge KNjr alatt, mit keres még itt?
- a tavalyi ligaelit offense hogy zuhant össze, mikor elvileg csak erősödött? Komolyan Mustár volt itt az ész?
több mint 8 éve

Szerkesztette: deyell

built for this shit

több mint 8 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 867
Tragikomédia.
több mint 8 éve
A mi szarunk ma nem 3rt véget.
több mint 8 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Ez is bukó.... azt hiszem lassan alá lehet gyújtani Jack széke alá.

több mint 8 éve
Azt figyeli mondenki, h a félelmetes Chicago épp üti azt a Ravens-t, aki leiskolázott minket?!

De megcsap Rivers ma este minket...
Rolni
Azért nem iskoláztak le! Másrészt ha mindegy papírforma szerint alakulna, akkor kár lenne lejátszani a meccseket, rendeznének egy fordulót, utána meg kiszámolnák a végeredményt...

Attól még nyerhet a Chargers természetesen, de nem amiatt, hogy a Chicago megveri a Ravenst vagy sem!
több mint 8 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 910 — capitaine du château de Vienne 1487
Azt figyeli mondenki, h a félelmetes Chicago épp üti azt a Ravens-t, aki leiskolázott minket?!

Rolni
Csak nem!
1x minden szar v3get 3r.
Surda
Örökké nem eshet...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 8 éve

Rolni
Csak nem!
1x minden szar v3get 3r.
több mint 8 éve