Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 8 éve
Most, hogy elkezdtetek tippelgetni, eszembe jutott valami. Engem baromira emlékeztet a csapatotok a 2011-es Eaglesre (dream team, huh?).tökön rúglak, ha igazad lesz😊
Előző szezonos playoff one and done ✓
Sztár QB új szerződés után ✓
Támadó skill posztokon kellő minőség és mélység ✓
Linebacker sor nincs ✓
Teljesen alkalmatlan védőkoordinátor ✓
Az előző pontból következően papíron jó, de alulteljesítő cornerek ✓
Nálunk akkor 8-8 lett a vége, remélem jobb szezonotok lesz.
mustaine
több mint 8 éve
Most, hogy elkezdtetek tippelgetni, eszembe jutott valami. Engem baromira emlékeztet a csapatotok a 2011-es Eaglesre (dream team, huh?).Előző szezonos playoff one and done ✓
Sztár QB új szerződés után ✓
Támadó skill posztokon kellő minőség és mélység ✓
Linebacker sor nincs ✓
Teljesen alkalmatlan védőkoordinátor ✓
Az előző pontból következően papíron jó, de alulteljesítő cornerek ✓
Nálunk akkor 8-8 lett a vége, remélem jobb szezonotok lesz.
Szerkesztette: mustaine
több mint 8 éve
Na van aki már 7-9-es szezont jósol:www.raidersbeat.com/2017-schedule-review-notes-and-prediction/
Benne van sajnos a pakliban szerintem is, bár én egyenlőre még egy kicsit ennél optimistább vagyok.
Titans ellen győzelmet várok a nyitányon egy szoros pont gazdag meccsen.
Nem hiszem, hogy mindhárom csoport rivális ellen leadjuk az első meccsünket és a Miami-tól egyenlőre nem tartok. 6 vagy akár 7 győzelem meglehet sztem a bye week-ig egy jó indulással.
Onnan 3-4 W reális lehet, szóval én inkább 9, 10 győzelemre voksolnék jelenleg.
Aztán persze Titans ellen sok minden kiderül. Jó felmérő lesz a D számára, erős futójátékuk van a titánoknak, van egy veszélyes irányítójuk célpontokkal.
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 8 éve
Hát igen, egyenlőre úgy fest nem sikerül megoldani a labda másik oldalát és addig megyünk, amíg Carr&Co visz minket a hátán...Ettől még lehetnek jó, élvezetes meccseink, kis szerencsével PO is lehet talán, emiatt nem feltétlenül érzem, hogy levesbe megy a szezonja a srácoknak, de értem mire gondolsz.
Az, hogy most nem kapkodunk máshonnan kivágott emberek után az nem aggaszt, de az, hogy egész offseason-ban nem sikerült ezt a LB posztot rendezni az azért dühít. Mondjuk arra azért kiváncsi vagyok ki érkezik még, mert van sztem lufi ebben az 53-as keretben (McGill, Hamilton, Kirkland a sérülés miatt és akár McDonald).
James-ben én is bízok, remélhetőleg jobb DL munkával Ő is konzisztensebb lesz...az Ő játéka tetszett az pre-season meccseken. Lee-től viszont baromi nagy előrelépés kellene.
Gondolom próbáljuk majd erősen rotálni a srácokat James mellett futás ellen (Lee) és passz ellen (Adams, Obi, Morrow), de azért ez inkább bénázást engedtet sejteni, semmint profi megoldást...
Attól tartok idén is miénk lesz az egyik legrosszabb pass D, amivel manapság rohadt nehéz hasítani...
több mint 8 éve
Lewis story kicsit túl van azért fújva már nekem...elég kicsi az esélye annak, hogy lesz belőle valaha is jó playa...az meg, hogy megsértődik és inkább másik csapat PS-ébe megy az nekem gáz...Mondjuk azért az offense-ben lehet bízni, de mindig nem fognak pontokat felrakni a táblára. A védelmünkben meg egyelőre nincs benne az, hogy megállítsák az ellenfelet. James-ben benne van a potenciál egyébként, de nekem az a bajom vele, hogy egyik meccsen pörög mint az állat, ott van mindenhol, kurva sok tackle, aztán a következő meccsen, meg semmi. Inkonzisztens...
Calhoun helyette ott van a PS-ben, akinek amúgy minden fizikai paramétere megvan ahhoz, hogy NFL szinten is jó játékos legyen...hátha sikerül fejben helyre tenni...hátha ez a cut és az, hogy senki se claimelte segít ebben...
Mayowa break out meglepne és Bass eddig Titans kereten volt nulla eredményességgel...nem hiszem, h Seattle-ben STnél komolyabb szerepet kapna...ettől persze vszeg mindkettő keretre férne, mint EDGE depth nálunk is...
Walford-tól komoly break out nem hiszem, hogy várható egy ilyen 3 fejű TE egységben, de persze lehetséges...
Jelenleg azt gondolom a Lee-James páros lesz a kezdő, ami túl sok biztonságot nem ad...
Az se tetszik, hogy baromi vékony a keret edge rusher és LB poszton is, ráadásul a LB poszt liga szinten leggyengébb sztem per pill. Ezt még tetőzi a gyenge CB állomány...hosszú szezon lesz, rekord tekintetében visszalépéssel kalkulálok és a PO elérés is komoly feladat lesz/lenne.
Rolni
Nekem az a meglepő, hogy semmi, de semmi lépés nincs a megoldás keresésének ügyében. Tehát vagy nagyon nagyon bíznak bennük és mi fogunk a legjobban meglepődni, vagy tényleg nincs megoldás és várnak egy évet a megoldással.
Így vagy úgy, sajnos úgy néz ki, hogy Carr-Cooper-Mack hármasunknak egy éve megy a levesbe.
több mint 8 éve
Lewis story kicsit túl van azért fújva már nekem...elég kicsi az esélye annak, hogy lesz belőle valaha is jó playa...az meg, hogy megsértődik és inkább másik csapat PS-ébe megy az nekem gáz...Calhoun helyette ott van a PS-ben, akinek amúgy minden fizikai paramétere megvan ahhoz, hogy NFL szinten is jó játékos legyen...hátha sikerül fejben helyre tenni...hátha ez a cut és az, hogy senki se claimelte segít ebben...
Mayowa break out meglepne és Bass eddig Titans kereten volt nulla eredményességgel...nem hiszem, h Seattle-ben STnél komolyabb szerepet kapna...ettől persze vszeg mindkettő keretre férne, mint EDGE depth nálunk is...
Walford-tól komoly break out nem hiszem, hogy várható egy ilyen 3 fejű TE egységben, de persze lehetséges...
Jelenleg azt gondolom a Lee-James páros lesz a kezdő, ami túl sok biztonságot nem ad...
Az se tetszik, hogy baromi vékony a keret edge rusher és LB poszton is, ráadásul a LB poszt liga szinten leggyengébb sztem per pill. Ezt még tetőzi a gyenge CB állomány...hosszú szezon lesz, rekord tekintetében visszalépéssel kalkulálok és a PO elérés is komoly feladat lesz/lenne.
több mint 8 éve
az előszezonban a Raidersben jól teljesítő LaTroy Lewist claimelte a Texans, nem sikerült megtartani PS-ben. ismerős egy bizonyos David Bass? ő meg a Seahawks rosterére került. más: az sbnationön a csapatok szurkolói blogjainak választaniuk kellett, hogy kitől várják azt, hogy breakout player legyen a csapatukban, két volt Raiders játékosra is esett a választás: Stacy McGee (Redskins) és Benson Mayowa (Cowboys). nálunk Clive Walfordtól számítanak erre.
www.sbnation.com/a/nfl-preview-2017/2017-nfl-breakout-players-predictions
Szerkesztette: deyell
built for this shit
több mint 8 éve
Gerald Hodges-t kivágta a Bills, őt talán meg lehetne próbálni.
több mint 8 éve
Kurvára érthetetlen ez az Lb ínség a csapatnál. Minden szarra van terv, de ezt teljesen elhanyagolták. Nem értem én ezt.
több mint 8 éve
😕Raiders claimed zero players off waivers, per @adamcaplan. A surprise. Curious if team attempted but wasn't awarded; had No. 24 priority.
több mint 8 éve
Hát eddig ezek a Michigan State pickek(Calhoun,Cook) tényleg nem akarnak beválni.Calhoun is megkapta az utilaput Lewis utan.de szar pick volt
Rolni
Amadeus
több mint 8 éve
Max Riley, a többiek olyan lassúak, mint a fene.Riley, Spikes, D'Qwell, Washington, valamelyiket be lehetne próbálni.Van lista arról, hogy mely ILB-k FA-k jelenleg? Kikből lehet kukázni?www.spotrac.com/nfl/free-agents/inside-linebacker/available/
Bruce
Sajnos max csere szintűek vannak, érdemlegeset csak csere útján látok érkezni, de azt viszont nem hiszem, hogy be fog következni
peterbadbone
Amadeus
Szerintem nekimegyünk a szezonnak az Irvin(Cowser)-James(Lee)-Morrow(Adams) LB sorral, aztán majd lesz valami. Obi úgyis sokat fog TE-k ellen menni.
több mint 8 éve
Calhoun is megkapta az utilaput Lewis utan.de szar pick volt
Rolni
több mint 8 éve
Riley, Spikes, D'Qwell, Washington, valamelyiket be lehetne próbálni.Van lista arról, hogy mely ILB-k FA-k jelenleg? Kikből lehet kukázni?www.spotrac.com/nfl/free-agents/inside-linebacker/available/
Bruce
Sajnos max csere szintűek vannak, érdemlegeset csak csere útján látok érkezni, de azt viszont nem hiszem, hogy be fog következni
peterbadbone
több mint 8 éve
Van lista arról, hogy mely ILB-k FA-k jelenleg? Kikből lehet kukázni?www.spotrac.com/nfl/free-agents/inside-linebacker/available/
Bruce
Szerkesztette: peterbadbone
több mint 8 éve
Van lista arról, hogy mely ILB-k FA-k jelenleg? Kikből lehet kukázni?
több mint 8 éve
Most vágtak ki majdnem 2000 játékost, ott még tuti lesz egy LB, akit ki tudtok kapni 😊 Nálunk OG, C posztokra összesen van három ember. A három kezdő 😀oké, de nálunk egy kezdő szintű LB sincs momentán. Cory James talán félig-meddig ide sorolható, de más nem. kukázni lehet annyit, hogy darabra meglegyen az LB sor, de ha a minőség a szempont, akkor lehetetlen.
Wyatt
built for this shit
több mint 8 éve
ez valami abszurd, hogy mindössze 4 (non edge) linebacker van a keretben, ebből (Morrow) UDFA rookie, Adams meg 2015-ös UDFA, és csak special teamben játszott eddig tavaly.Kell hogy érkezzen még LB. EDGE és Off ball is sztem.
Morrow amúgy egyetemi harmadosztályból (Greenville) érkezik. egyetemen safety volt, de a középiskolában még a támadófalban játszott... a liberal arts suli ahova járt, mindössze 1100 hallgatóval rendelkezik, és a meccseiket pár száz néző előtt játszották.
deyell
Keith McGill, Denver Kirkland simán IR jelöltek, Hamiltom meg sima cut jelölt...
Mondjuk elférne még CB is a keretre 😊
McDonald helyére mondjuk simán jöhet vki...
több mint 8 éve
Most vágtak ki majdnem 2000 játékost, ott még tuti lesz egy LB, akit ki tudtok kapni 😊 Nálunk OG, C posztokra összesen van három ember. A három kezdő 😀

több mint 8 éve
ez valami abszurd, hogy mindössze 4 (non edge) linebacker van a keretben, ebből (Morrow) UDFA rookie, Adams meg 2015-ös UDFA, és csak special teamben játszott eddig tavaly.Morrow amúgy egyetemi harmadosztályból (Greenville) érkezik. egyetemen safety volt, de a középiskolában még a támadófalban játszott... a liberal arts suli ahova járt, mindössze 1100 hallgatóval rendelkezik, és a meccseiket pár száz néző előtt játszották.
built for this shit
több mint 8 éve
Jenkins vegul is IR.Calhoun is megkapta az utilaput Lewis utan. Egyedul Cowser van keretben, mint Edge back up és C.James-en kivul nincs palyat latott LB...
Valamit remelem tartogat meg Reggie, mert ez igy necces. Feltunoen sok a DB rosteren, gondolom onnan lesz(nek) a kihullo(k) majd...
Szerkesztette: Rolni
több mint 8 éve
Jenkins allitolag megserult a Boys ellen es az egesz offseasonban voltak gondjai a terdevel...csorinak nem birja a laba a terhelest.Mas meglepit nem olvastam egyenlore...
több mint 8 éve
Jelani Jenkins es Ben Heeney is kuka.Heeneynek ideje volt már
Jenkins meglepo!
Ki lesz a LB?
Rolni
több mint 8 éve
Jelani Jenkins es Ben Heeney is kuka.Mondtam, hogy lesz meglepetés. Mindig van olyan amire senki nem számít!
Jenkins meglepo!
Ki lesz a LB?
Rolni
több mint 8 éve
Jelani Jenkins es Ben Heeney is kuka.Jenkins meglepo!
Ki lesz a LB?