Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 9 éve
Musgrave QB coach lesz Denverben.nem orulok neki...mindent tudni fog a hivasainkrol
peterbadbone
több mint 9 éve
Na a chargers koltozesevel lesz meg egy hazai palyank a diviziobaNem mintha San Diegoban legutóbb nem az lett volna. 😀
Pari
több mint 9 éve
Na a chargers koltozesevel lesz meg egy hazai palyank a divizioba
több mint 9 éve
Én egy k*va nagy üveg házipáleszt küldenék nekik, hogy a Bud Light-os belük had fujjogjon meg jujjogjon a stadion szerződéskötésnél! Lehet egyből lehánynák a pöcsétet! 😀
több mint 9 éve
Ez nem igy mukodik gaben 😊
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 9 éve
Nem. Azzal a 3 dollárral amúgy sem lennének beljebb.Te nem küldenél egy ezrest, ha úgy alakul?Es szavazok fogjak osszedobni az uj stadion arat meg a telket?Nem hivatalos, de azt mondják, hogy Kraft és Jerry Jones is a Vegas-i költözést látja megoldásként, mintsem, hogy Oaklandben próbáljunk új stadiont építeni.Ki nem szarja le kraft, jones, kroenke meg goodell véleményét! Vegas meg baromság. Ebben a csodálatos interaktív világban azért egy közvéleménykutatást feldobhatnának. És nem arra az álszent levélre gondolok. Tényleg valaki más is kapott?
Közben a Chargers és egyben San Diego is kapott +2 napot a költözés vagy a maradás bejelentésére.
Szerintem Kroenke kibulizza, hogy ne legyen kokurenciája a városban.
peterbadbone
gaben
Ne butaskodjunk mar...
Rolni
gaben
több mint 9 éve
Te nem küldenél egy ezrest, ha úgy alakul?Es szavazok fogjak osszedobni az uj stadion arat meg a telket?Nem hivatalos, de azt mondják, hogy Kraft és Jerry Jones is a Vegas-i költözést látja megoldásként, mintsem, hogy Oaklandben próbáljunk új stadiont építeni.Ki nem szarja le kraft, jones, kroenke meg goodell véleményét! Vegas meg baromság. Ebben a csodálatos interaktív világban azért egy közvéleménykutatást feldobhatnának. És nem arra az álszent levélre gondolok. Tényleg valaki más is kapott?
Közben a Chargers és egyben San Diego is kapott +2 napot a költözés vagy a maradás bejelentésére.
peterbadbone
gaben
Ne butaskodjunk mar...
Rolni
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
En ennek baromira nem orulnek.másik megoldás, hogy MD eladja a klubot valakinek, akinek van pénze bárhol építkezni.Es szavazok fogjak osszedobni az uj stadion arat meg a telket?Nem hivatalos, de azt mondják, hogy Kraft és Jerry Jones is a Vegas-i költözést látja megoldásként, mintsem, hogy Oaklandben próbáljunk új stadiont építeni.Ki nem szarja le kraft, jones, kroenke meg goodell véleményét! Vegas meg baromság. Ebben a csodálatos interaktív világban azért egy közvéleménykutatást feldobhatnának. És nem arra az álszent levélre gondolok. Tényleg valaki más is kapott?
peterbadbone
gaben
Ne butaskodjunk mar...
Rolni
Amadeus91
Uj tulaj jo esellyel uj GM-et is jelentene sztem...
Meg amugy is Davis legyen a Raiders tulaja...es olyan Davis amelyik Al rokona...amig lehet...
több mint 9 éve
másik megoldás, hogy MD eladja a klubot valakinek, akinek van pénze bárhol építkezni.Es szavazok fogjak osszedobni az uj stadion arat meg a telket?Nem hivatalos, de azt mondják, hogy Kraft és Jerry Jones is a Vegas-i költözést látja megoldásként, mintsem, hogy Oaklandben próbáljunk új stadiont építeni.Ki nem szarja le kraft, jones, kroenke meg goodell véleményét! Vegas meg baromság. Ebben a csodálatos interaktív világban azért egy közvéleménykutatást feldobhatnának. És nem arra az álszent levélre gondolok. Tényleg valaki más is kapott?
peterbadbone
gaben
Ne butaskodjunk mar...
Rolni
több mint 9 éve
Es szavazok fogjak osszedobni az uj stadion arat meg a telket?Nem hivatalos, de azt mondják, hogy Kraft és Jerry Jones is a Vegas-i költözést látja megoldásként, mintsem, hogy Oaklandben próbáljunk új stadiont építeni.Ki nem szarja le kraft, jones, kroenke meg goodell véleményét! Vegas meg baromság. Ebben a csodálatos interaktív világban azért egy közvéleménykutatást feldobhatnának. És nem arra az álszent levélre gondolok. Tényleg valaki más is kapott?
peterbadbone
gaben
Ne butaskodjunk mar...
több mint 9 éve
Nem hivatalos, de azt mondják, hogy Kraft és Jerry Jones is a Vegas-i költözést látja megoldásként, mintsem, hogy Oaklandben próbáljunk új stadiont építeni.Ki nem szarja le kraft, jones, kroenke meg goodell véleményét! Vegas meg baromság. Ebben a csodálatos interaktív világban azért egy közvéleménykutatást feldobhatnának. És nem arra az álszent levélre gondolok. Tényleg valaki más is kapott?
peterbadbone
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Vance Joseph a Denver uj HC-ja.Wade Phillips ugy fest tavozik Denverbol ennek hatasara.
OC posztra Mike McCoy vagy a mi Bill Musgrave-unk lehet a befuto.
Twitteren azt irtak, h Downing lettt volna az elso valasztasa!!
Sok minden valtozik igy a Denver korul, ez meg kihat a csoportra es rank is. A Chargers HC posztja meg kiado...az halad a leglassabban eddig...
több mint 9 éve
Nem hivatalos, de azt mondják, hogy Kraft és Jerry Jones is a Vegas-i költözést látja megoldásként, mintsem, hogy Oaklandben próbáljunk új stadiont építeni.tök mindegy, akkor is belebukik az LA projektbe, ha egyedül vannak a városban, ha nem javul a csapata. Az LV-be költözés külön üdvözítő lenne végre. Oakland nem tett semmit kb, hogy megtartsa a csapatot.
peterbadbone
több mint 9 éve
Nem hivatalos, de azt mondják, hogy Kraft és Jerry Jones is a Vegas-i költözést látja megoldásként, mintsem, hogy Oaklandben próbáljunk új stadiont építeni.Közben a Chargers és egyben San Diego is kapott +2 napot a költözés vagy a maradás bejelentésére.
több mint 9 éve
www.cbssports.com/nfl/news/agents-take-las-vegas-extensions-for-carr-and-mack-loom-over-the-raiders-offseason/
több mint 9 éve
Andy Benoit @Andy_Benoit 2h2 hours ago#Raiders #Texans Film: LB Riley really stood out in run D. Consistently ID’d plays and forced RB to change course.
Lehet csak egy potens WLB kell mellé...mögötte meg tanul Cory James még 1-2 évet...
több mint 9 éve
@BruceFeldmanCFBHearing Raiders OC Bill Musgrave may get a look for the #Cal head coaching vacancy.
több mint 9 éve
www.mercurynews.com/2017/01/10/ten-things-to-know-about-new-raiders-offensive-coordinator-todd-downing/
több mint 9 éve
OK, szerintem csak nem jött a mentesítő Sherman 😊Oké így értem.Hát pedig elég vakon volt sztem elég sokszor.
Pedig Smith Coverben nem fogalmatlan, nem igazán értem...
Gyanítom nem jött a mentesítő Sec játékos, de csak tippelek, lehet megnézek egy két meccset. Anya még úgysem jött át a gyerekekkel. 😊
TGA
TE-k ellen 1-1ben nagyon szar volt és ott nincs mentesítő sec játékos...legalábbis a képernyőn legtöbbször nem volt 😊
Örülnék, ha pár meccset megnéznél és leírnád mit láttál!!
Rolni
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Oké így értem.Hát pedig elég vakon volt sztem elég sokszor.
Pedig Smith Coverben nem fogalmatlan, nem igazán értem...
Gyanítom nem jött a mentesítő Sec játékos, de csak tippelek, lehet megnézek egy két meccset. Anya még úgysem jött át a gyerekekkel. 😊
TGA
TE-k ellen 1-1ben nagyon szar volt és ott nincs mentesítő sec játékos...legalábbis a képernyőn legtöbbször nem volt 😊
Örülnék, ha pár meccset megnéznél és leírnád mit láttál!!
több mint 9 éve
Oké így értem. Pedig Smith Coverben nem fogalmatlan, nem igazán értem...
Sending out an S.O.S
több mint 9 éve
Ha van egy működőképes rendszered, akkor mondjuk egy-egy jobb nevű játékos kiesése ellenére is tud működni.Ezaz, hogy nincs. A mai Raiders D# abból áll, hogy vagy eljut Mack az irányítóig, vagy nem. Nézze meg mindenki a statokat. Mack és Irvin kivételével katasztrófa. Ez a rendszer nem működik. 2 év után sem. Lehet kurva jó rendszer ez Seattleben, de ott van hozzá egy ET és BW a pàlyán. Itt CWood gondolkodott utoljára a védelemben, és legyünk őszinték, arra nem várhatunk ezzel a rendszerrel, hogy majd leakasztunk egy elit MLB-t és FS-t egyszerre.
Wyatt