New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 9 éve
Sugar611 Atlanta Falcons 1 064
 hosszabbitas.hu/amerikai/nfl/visszater-a-kiraly-de-mit-jelent-ez-a-csapatanak
több mint 9 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Én egyetértek azzal, hogy esélyes egy Cincinnati ellenihez hasonló, és én örülnék legjobban, ha olyan is lenne 😊 Meg azért illene is, akárhogy is vesszük. Mégiscsak az egyetlen nyeretlen ellen játszunk, és csere és harmadik számú irányítóval is összehoztunk 3–1-et. Csak szimplán nem lepne meg, hogy a kinti sajtóban hangoztatott „alázásról” szó sem lenne, tekintve, hogy hiába voltunk jók, hiába volt vacak a Browns, valahogy azért mindig szenvedtünk velük 😀

De pl akármilyen furcsa, egy Steelers elleni meccstől kevéssé paráztam az elmúlt években, mert hiába voltak jók, ellenük valahogy mindig jól ment

több mint 9 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Gálára nem gondol senki, csak azt pedzi a cikk, hogy hatalmas bizonyítási vágy lesz mindenkiben. Szerintem a Browns lebecsülése lenne a lényeg, hanem arra gondolnak, hogy hasonló lesz a hangulat, mint a '14-es Chiefs meccs után. Olyan, hogy a betonfal se állítja meg Bradyéket.

Az ellenfelet nem bántja senki. Az NFL-ben olyan béna csapat nem lehet, aki ne verhetne meg egy meccsen bárkit.

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 483 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Madden prediction: "6. Guess who's back? "'Cause we need a little controversy/'Cause it feels so empty without me." Sing it Marshall Mathers. 259 days with Tom Brady off the field. Well, now the poor Cleveland Browns shall feel his wrath as well as Bill Belichick, who faces his former team. But no. Tom Brady will come out rusty and throw two picks and the rushing attack of the Browns will run for 200 yards. Stunner. Browns 30-23." A nénikéjüket. De én sem számítok könnyü meccsre.
több mint 9 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Sorolom az elmult 8 evben mikor nem voltunk jok, mikor volt jo a Browns, es hogy mikor nyertunk ellene siman:
Wyatt
2010-ben elvertek minket mint a lovat. Akkor volt egy futójuk - a nevére már nem emlékszem - tönkrefutott minket. De ha jól emlékszem, az utolsó meccset is nagyon szorosan nyertük meg. Az összmérlegünk is 10:13 (bár ez nyilván tökmindegy).
Burkus
Én nagyon jól emlékszem ezekre a meccsekre, pont ezért is írtam, amit.
65 mp-cel a vége előtt még mínusz 14–26 volt, és Gronk kidőlt 9 hónapra.
Ráadásul a futójátékuk most is nagyon jó, úgyhogy én nem lepődnék meg, ha nem lenne itt akkora gála, mint amilyenre készülnek kint
Wyatt
Gronknak nem jó a Browns, az első meccsen (amikor mi voltunk a lovak) ugrott félre egy EZ elé rúgott kickoff elöl és csodálkozott boci szemekkel, hogy miért örülnek annyira a megszerzett labdának.

Vért pisálós meccs lesz, nem gála, hacsak tökön nem lövi magát az elején a Browns.

Brissett IR-re került
remélem a qb poszt letudva idénre
NB2
Ja, már este írták, hogy műtötték az ujját.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 28 358 — nabege2@yahoo.com
Brissett IR-re került
remélem a qb poszt letudva idénre
több mint 9 éve
Sorolom az elmult 8 evben mikor nem voltunk jok, mikor volt jo a Browns, es hogy mikor nyertunk ellene siman:
Wyatt
2010-ben elvertek minket mint a lovat. Akkor volt egy futójuk - a nevére már nem emlékszem - tönkrefutott minket. De ha jól emlékszem, az utolsó meccset is nagyon szorosan nyertük meg. Az összmérlegünk is 10:13 (bár ez nyilván tökmindegy).
Burkus
Én nagyon jól emlékszem ezekre a meccsekre, pont ezért is írtam, amit.
65 mp-cel a vége előtt még 14–26 volt, és Gronk kidőlt 9 hónapra.
Ráadásul a futójátékuk most is nagyon jó, úgyhogy én nem lepődnék meg, ha nem lenne itt akkora gála, mint amilyenre készülnek kint

Szerkesztette: Wyatt

több mint 9 éve
Wyatt
Burkus
Kb 2 perccel a vége előtt még -13 volt, én már csak hallgattam a stream-et, aztán TD, majd nyerő onside kick (ha jól rémlik épp a Cle ellen volt sikeres előtte utoljára), aztán TD és nyertünk!😊
több mint 9 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 483 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Wyatt
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Egyre jobban bírom Marty-t 😀
 www.12up.com/posts/3906354-martellus-bennett-just-roasted-nfl-commissioner-roger-goodell?a_aid=40677
cspeti98
"Poor Cleveland has no idea what they are in for this coming Sunday at 1:00PM. "

Szerintem sejtik ők azért 😊

We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
ÉN meg egyre jobban akadok ki a Trash Talk-os srácokon. Félinformációkkal tömik tele a nézőket és ebből kifolyólag tök hamis összképet festenek (ismét) TB eltiltásáról. És sajnos Márk sem bírta múltkor megvédeni a mundér becsületét (telefon megsemmisítés).
több mint 9 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
Egyre jobban bírom Marty-t 😀
 www.12up.com/posts/3906354-martellus-bennett-just-roasted-nfl-commissioner-roger-goodell?a_aid=40677

több mint 9 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Ez egészen jól sikerült!

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 270 — NFL bracket champion '26
Snapcount-os linket tud valaki dobni? Sztem Valentine sokat van fent, kíváncsi vagyok kit, hogyan próbálunk terhelni.
Köszi
gordon
 www.footballoutsiders.com/stats/snapcounts
A védősnapek 29%-ában van pályán.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Snapcount-os linket tud valaki dobni? Sztem Valentine sokat van fent, kíváncsi vagyok kit, hogyan próbálunk terhelni.
Köszi
több mint 9 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Blount csípőjével nem okés minden..Csak limitáltan edzett tegnap.. Sankey előrébb lép a rosteren?
Cannon vádlija és Thuney válla sem százas. Nem biztos, hogy jó a száz %-os terhelés az összes falembernek.
Valentine pedig nem edzett..A háta nincs rendben. DT fronton elég vékonyak vagyunk. ;-(

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
April Wine New England Patriots 256
RB Brandon Bolden (knee), LB Shea McClellin and DT Vincent Valentine (back) are absent from Patriots' practice.
több mint 9 éve
 youtu.be/65Dze6WLS4s
😀

több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 078 — situational football
Jól van, alakul a SB run
 twitter.com/RyanHannable/status/783125468153249792

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 470 — Ajmo Vatreni
Clay Harbor cut.
Még egy hely kell.
több mint 9 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 345 — Patriots fan
Ne szepitsuk a 16 pont nem nez ki rosszul, de a vedelem egy rakat szar volt. Akkor jottek at rajtunk, amikor akartak
Wyatt
Így van az a 16 pont amit kaptunk inkább volt a Bills balfaszsága mint a mi D-nk tökössége. Eddigi meccseinken mindig voltak rövidzárlatok a D-ben csak a vasárnapi meccsen nem tudtunk biztosítékot cserélni így maradtunk holt homályok....

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 9 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 470 — Ajmo Vatreni
OFF-bár nem is annyira
Szerintem lehettek akármilyen jók Bradyvel -bár ebben sem vagyok biztos- én azt érzem, hogy itt most kérem megrendszabályozás van és lesz. Ne jöjjön be.

Én nem hiszek a konteokban, de mégis megkérdezem:
-Ki fogad arra, hogy lesz olyan vád, hogy a Pats megszegte a tilalmat Brady eltiltásával kapcsolatban?
-Mit vártok attól, aki évek óta röhögve viseli, hogy kifütyülik az összes rendezvényen? (Ebbe azért úgy mélyen gondoljunk bele)
-Mit vártok egy olyan szervezettől, amely figyelteti az irányítótokat... úgy hogy tudja sem technikai eszköze, sem jogköre nincs arra, hogy 100%-os eredményt érjen el az ellenőrzés terén...?

Én nem tartozom a Pats gyűlölők közé, lehet hülyeség, amit feszegetek, de így meddig lehet hozni a szokott szakmai színvonalat, és munkaminőséget? Egy ideig motivál az against the Tide, de vagy gyorsan legyőződ, vagy felőröl.

Mennyi az esély arra, hogy mostantól boldog békességben lehet dolgozni?

Na ennyi voltam
TGA
Egyrêszt nem hiszek az ilyenekben, másrészt szerintem Rogernek (és az egész nfl-nek) is elég volt már ez a cirkusz, csak sajnos ebből nem hátrálhatott ki. Brady engedett ez RG-nek elég. Szerintem.
A védelem valószínűleg tegnap is elég lett volna, ha van bármiféle potens támadójátékunk. (Annak ellenére, hogy nem volt a helyzet magaslatán.)
zinedine5
Szerintem pontosabb megfogalmazás lenne, hogy a secondary azért próbálta meccsben tartani a csapatot. Mert pass rush nélkül nekik se könnyű. Meg akkor se, ha hármat nem tudnak szusszanni a pálya szélén, már mehetnek is vissza.
Kollega
Lehet. A lényeg, hogy a meccset nem a D vesztette el, de nem is tudta megnyerni.
több mint 9 éve
April Wine New England Patriots 256
Kívàncsi leszek, hogy ki lesz az a kèt jàtèkos akit elküldünk. Ha tippelnem kène az egyik QBt IR-re tesszük, a màsik viszont lutri nagyon.
FViktor93
Elvileg elég szombaton aktiválnunk a visszatérőket, úgyhogy lehet ez csak pár nap múlva derül ki. Azt írják egyébként, hogy Ninko van annyira egészséges, hogy játsszon a visszatérte után.

Boldennel kapcsolatban felmerült itt, hogy esetleg IR-t ér a sérülése, de azt írják, nem annyira súlyos, mint amilyennek látszott, bár valamennyit nyilván ki fog hagyni.
több mint 9 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Kívàncsi leszek, hogy ki lesz az a kèt jàtèkos akit elküldünk. Ha tippelnem kène az egyik QBt IR-re tesszük, a màsik viszont lutri nagyon.