New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 9 éve
Érdekes, hogy a többség itt is és az eredménykövetőben a d-t ekézi, pedig csak 16 pontot kaptak. Nem játszottak jól, de a meccs előtt ezt szerintem bárki aláírja.Ez igaz, ezt én is megjegyeztem a pats.hu-n. De az offense gyak. Gronk nélkül játszott egy sérült rookie vezetése alatt egy gyenge fal mögött a világverő Blount támogatásával. Hát ez szerintem eleve nem egy nyerő felállás. A D viszont Hightower visszatérését követően "teljes fegyverzetben" játszott egy közepes O ellen, ahol még Watkins is hiányzott és a mutatott játék, a néha 3-4-5 misstackle volt az elkeserítő. Meg hogy Ryan milyen gyenge coverben, meg hogy nincs passrush, Long ide, Sheard oda... De kétségtelen, hogy a második félidőben mindössze három pontot engedtek.
fodi91
Nem baj, legyen ez a Chiefs-szindróma '16.
több mint 9 éve
fodi91
196
Érdekes, hogy a többség itt is és az eredménykövetőben a d-t ekézi, pedig csak 16 pontot kaptak. Nem játszottak jól, de a meccs előtt ezt szerintem bárki aláírja.
több mint 9 éve
Bennett sérülése aggaszt a legjobbanszerintem semmi baja,rázósan kelt fel, de még mindig pályán van szal sztem okés az állapota 😊
ZERO_L
de legalább Gronk pihent 4 hetet és jövő héten érkezik a játszótárs is hozzá 😊
D-t meg jól leordítani a kövi meetingen,csak Mccoy-ra kellett volna figyelni az se ment..... 😊
több mint 9 éve
Emlékeztető, 2 éve a Chiefs ellen hanyadik héten kapott ki csúnyán a Pats? Na ugye. És mi lett a végén annak a szezonnak? Na ugye. 😊
több mint 9 éve
Bennett sérülése aggaszt a legjobban

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Szar volt ez a mai, de most jön majd a lényeg.
több mint 9 éve
És akkor sikerült kikapni a legkönnyebbnek ígérkező meccsen😕Persze egy hónapja aláírtam volna, de az ember már elhitte, hogy a bab is hús😊
Ami zavar, hogy nyerhettünk volna, ha csak a hibákat leredukáljuk, de azért a D remélem holnap nagyon csúnya leszúrást kap. Ryan amit művelt az első félidőben! Jah és mistackle-ktől megőrültem!
több mint 9 éve
Szàndèkos liga eszköze elleni rongàlàs miatt 4 meccs eltíltàs?Plusz draft pick elvétel.
FViktor93
több mint 9 éve
Mondjuk hogy az ot out of bound lokesbol egyet sem sikerult a zebraknak latni, az azert parades

több mint 9 éve
Szàndèkos liga eszköze elleni rongàlàs miatt 4 meccs eltíltàs?
több mint 9 éve
Ma minden szar. Az o a d az st, de meg a birok is buzik, amikor veletlenul menne valami. Vannak ilyen napok 😊nézzük a pozitívumokat:
Wyatt
de legalább Rexy marad a helyén még jó hosszú ideig 😊

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Ma minden szar. Az o a d az st, de meg a birok is buzik, amikor veletlenul menne valami. Vannak ilyen napok 😊

több mint 9 éve
Az Offense szar, de az èrthető. A vèdelem viszont hol van...
több mint 9 éve
Azért így karcos lesz... 😛Akkor max. 3-1 van. Messze az elvárások felett a pre-Brady season akkor is. De szerintem megint kitalálnak valamit, bár a Rexy féle blitzsémák meg késleltetett blitzek miatt van miért félteni Brissett-et.
Castleai01
Gronk legalább nem inaktív, féltem, hogy a TE igazolás azt vetíti előre.
több mint 9 éve
De legalább Hightower játszik..Futás ellen kell is. 😉
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 9 éve
Azért így karcos lesz... 😛
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 9 éve
Patriots inactives:Garoppolo
Scruggs
Cooper
Foster
Roberts
Waddle
Rowe
több mint 9 éve
Brissett fog kezdeni, Jimmy inaktív lesz, állítólagMost, hogy breaking news felirattal ezzel kezdődik az NFL.com, szerintem lehagyhatjuk az állítólagot. Edelman lesz a backup,
ZERO_L
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Brissett fog kezdeni, Jimmy inaktív lesz, állítólag

több mint 9 éve
Vagy Derby és/vagy Harbor esett ki a pixisből... 😛
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 9 éve
Hoztunk egy ötödik TE-et (Greg Scruggs), a napokban szerződtetett Hughes-t meg eleresztettük.Az azt jelenti, hogy Gronk nem harcképes?
April Wine
több mint 9 éve
Egyetertek, Olsen is marha jo lett volna itt, kaprazatos jatekos. De azert Gronk megiscsak korszakos tehetseg, szal jobb ez igy 😊

több mint 9 éve
Ha már TE...Most olvasok egy érdekes sztorit az ESPN-en Mike Reis-től...
. Interesting story relayed by former Bears director of college scouting Greg Gabriel on “The Tim Graham Show” on 1270 The Fan last week in Buffalo, as he said then-Chicago general manager Jerry Angelo and Bill Belichick had the general parameters in place on a 2010 draft-day trade that would have sent tight end Greg Olsen to the Patriots for a second-round pick. Gabriel relayed on the show that the Bears were anticipating a phone call from the Patriots that day, but it never came after New England traded up in the second round to pick Rob Gronkowski. The Bears ended up trading Olsen the following season to Carolina. That worked out well for the Patriots and Panthers, and not so much for the Bears.
Volt "tartalék terv" arra az esetre is ha Gronk draftolása nem jött volna össze... 😛
Úgy látszik ha az öreg a fejébe vesz valamit (kell egy jó TE pl.) akkor azt keresztül is viszi... 😀
Nem jártunk volna rosszul Olsen-nel sem... 😉