NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2026
280
27
21:35 Florida @ Missouri [NET4+]
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 9 éve
Hát én nem tudom hova tegyem ezt a meccset.Mégis mitől volt az egyik drive kreatív, gyors, kiszámíthatatlan, míg a másik teljes csőd. Nemcsak játékosok, hanem edzők szintjén is. Az első félidőben gyak. nem használtuk a TE-ket. Miért?
A D meg. Kíváncsi voltam meddig fogjuk nyomni azt az elbaszott zónát, amiből kb. 15 yardos passzokkal jöttek. Az sem kizárólag a játékosok hibája, ha 5 méteres körzetben nincs DB.
Az ST -Goston kívül, aki lassan botrányos a fizetési listán elfoglalt 12!!!! helyéhez képest (4,1m cap hit)- jó volt.
több mint 9 éve
Az első félidőben azt hittem elsírom magam, de a másodikban korrigáltak a fiúk.Izgalmassá akarták tenni a visszatérést és ijesztgettek mindenkit? Ki tudja?
Azért a duma után látszott a begnals D-n, hogy mészárolni akarnak csak nem sikerült.
Hál isten sérülés nélkül letudtuk a végét.
Ahelyett dumálnak inkább focizzanak. Lehet hatékonyabb lett volna.
Megsérült BigBen. Tuti nem játszik ellenünk. Így az a meccs hozható lesz, pedig év elején azt zsáknak könyveltem el.
több mint 9 éve
Az LB sorunk viszont tényleg több mit tetszetős! Collins nélkül is zúztak ma a srácok. Azt a CB részt raknánk rendbe és egész nyugodtan nézhetném a meccseinket😊
több mint 9 éve
"Gronk miért jatszik, ha sérült"Hogy megnyerjük az ilyen meccseket 😊
Roberts nagy fogásnak tűnik, Butler is remekelt szerintem, de Logan Ryan nagyon rossz szezont fut 😕 Cyrus Jones pedig eddig sem returner sem CB poszton nem teljesít. Oké, még újonc, meglatjuk mi lesz belőle. Valentine sérült, vagy más miatt nem játszott? Erről kissé lemaradtam.
több mint 9 éve
Azért az durva, hogy a CBS közvetítésében megpróbálták megmagyarázni, hogy nem volt szándékos.a játékvezetés kritikán aluli volt, mind2 csapat javára nevetséges ítéletek, ezek komolyan nem tudom miért voltak a pályánNem feltétlen a bedobott zászlókkal volt a baj. Az egész itt kezdődött, ettől (lótüdőt nem szóltak hozzá a bírók) cseszte fel magát a Pats Off.:
ZERO_L
twitter.com/WAD1980/status/787737396309655552
tomi-tomi
több mint 9 éve
a játékvezetés kritikán aluli volt, mind2 csapat javára nevetséges ítéletek, ezek komolyan nem tudom miért voltak a pályánNem feltétlen a bedobott zászlókkal volt a baj. Az egész itt kezdődött, ettől (lótüdőt nem szóltak hozzá a bírók) cseszte fel magát a Pats Off.:
ZERO_L
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Egy félidő a Pats ellen idegenben kevés, a tisztes helytállás pedig 2-3-nál nem sokat ér. Na de mindegy, ez van, innen már nem fér bele több hiba.Nyilván másként látjuk a bírókat, de összességében megérdemelt W, Grat hozzá. Mondjuk az nem volt korrekt, hogy ezt a frusztrált hülyegyereket ránk uszítottátok a Cincy topikban. 😀Szerintem nem latjuk masként,vitán felül gyengék voltak,sokat tévedtek. Szvsz Ti nagyon jól jàtszottatok az első félidőben.
megyerikrisz
kolok1972
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 9 éve
Nyilván másként látjuk a bírókat, de összességében megérdemelt W, Grat hozzá. Mondjuk az nem volt korrekt, hogy ezt a frusztrált hülyegyereket ránk uszítottátok a Cincy topikban. 😀Szerintem nem latjuk masként,vitán felül gyengék voltak,sokat tévedtek. Szvsz Ti nagyon jól jàtszottatok az első félidőben.
megyerikrisz
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
Nyilván másként látjuk a bírókat, de összességében megérdemelt W, Grat hozzá. Mondjuk az nem volt korrekt, hogy ezt a frusztrált hülyegyereket ránk uszítottátok a Cincy topikban. 😀
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 9 éve
Fejvakarós meccs volt😊 Az első félidőért jár a kritika minden oldalra, aztán 7-3 után felébredt a csapat és bedarálta a Cincy-t😊Gronk: ha sérült miért játszik? Meggyógyulni a játéktól tuti nem fog
Edelmann: tényleg nem okés valami, ráadásul nem egyszer tök rossz döntéseket hoz, néha a tök egyszerű megoldás kifizetődőbb lenne, mint jobbra-balra ugrálni.
Azért a csoportunk kezd nagyon érdekes lenni. Azért én nem gondoltam volna, hogy a Miami leveri a Pittsburgh-öt, az a BUF elleni bukta egyre jobban fáj.
több mint 9 éve
kemény volt a Bengals D#, az első félidőben nagyon megfogták és kicsit helyre is tették a mi O#-ünket, több ilyen meccset kell játszanunk, hogy tanuljunk a hibákbólHogy én egy életreszóló barátságot köthessek az eredménykövetőben. 😊 Amúgy Roberts az elején megint nagyon jó volt,Ryan viszont eddig pocsék szezont fut. Helyette jött Rowe?
a védelmünk meg akkor állt össze amikor nagyon kellett, saftey, kőkemény sack, remek CB védekezések, nem tökéletesek de remek alapanyag
a játékvezetés kritikán aluli volt, mind2 csapat javára nevetséges ítéletek, ezek komolyan nem tudom miért voltak a pályán
ZERO_L
Szerk.: Arra nagyon kiváncsi vagyok hogy mi lesz Ghosttal? Az 50 yardos kihagyott FG-ok egy dolog,de az XP azért már más tészta.
Szerkesztette: kolok1972
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 9 éve
Az egyébként megvan, hogy Brady 29 sikeres passzából összesen 8at kapott el a WR-egység?Közülük elsősorban Edelman aggaszt, valahogy a mozgása/gyorsulása sem az igazi...
több mint 9 éve
Egy újjabb meccs, amièrt lehet minket utàlni 😃😃Hagyd mar. Megint folyamatosan pofaztak, aztan csodalkoznak, hogy a vegen a negyedikre is nekimentunk.
FViktor93
Az elso felidoben nem tudom miket probalgattunk, de a masodikban elovettuk a tight endeket is, onnantol mar egesz jok voltunk 😊

több mint 9 éve
kemény volt a Bengals D#, az első félidőben nagyon megfogták és kicsit helyre is tették a mi O#-ünket, több ilyen meccset kell játszanunk, hogy tanuljunk a hibákbóla védelmünk meg akkor állt össze amikor nagyon kellett, saftey, kőkemény sack, remek CB védekezések, nem tökéletesek de remek alapanyag
a játékvezetés kritikán aluli volt, mind2 csapat javára nevetséges ítéletek, ezek komolyan nem tudom miért voltak a pályán

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Elhiszem, hogy az O játékosaink nem angyalok (sőt...), de mi kell ahhoz, hogy ez az utolsó büdös paraszt Bengals D is kapjon egy személyit?😊
több mint 9 éve
Egy újjabb meccs, amièrt lehet minket utàlni 😃😃
több mint 9 éve
Na ne viccelodjunk. Egy rakat szar volt a vedelem megint. Paros heten ertekelhetetlenek. Negy darab tamadasra volt lehetoseg, gyak le sem jottek a vendegek

több mint 9 éve
Az viszont a D hibája, hogy úgy jönnek át mint kés a vajon és Dalton elit QB-nek néz ki.Hat. Ma is marha szar a vedelem sajnaSzerintem nem a védelem hibája, hogy egy félidő alatt 3 pontot hoz össze a támadósor, hogy Mason travoltázik blokkolás helyett vagy hogy 3&12-re sikerül egy két yardos futást hívni.
Wyatt
Szerk: kicsinyhitű voltam a 3 ponttal
Gogo
több mint 9 éve
Amikor két pro bowl TE kiesik meccs előtt, akkor az kissé megkavarja a game plan-t.Hat. Ma is marha szar a vedelem sajnaSzerintem nem a védelem hibája, hogy egy félidő alatt 3 pontot hoz össze a támadósor, hogy Mason travoltázik blokkolás helyett vagy hogy 3&12-re sikerül egy két yardos futást hívni.
Wyatt
Gogo
We are all PATRIOTS!
több mint 9 éve
Hat. Ma is marha szar a vedelem sajnaSzerintem nem a védelem hibája, hogy egy félidő alatt 3 pontot hoz össze a támadósor, hogy Mason travoltázik blokkolás helyett vagy hogy 3&12-re sikerül egy két yardos futást hívni.
Wyatt
Szerkesztette: Gogo
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 9 éve
Roberts sokat segít majd amikor tárgyalunk Collinsékkal
több mint 9 éve
twitter.com/NEPD_Loyko/status/787677896257273857
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."