New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 10 éve
Ezért képes voltál idejönni....nahtakarodj! ; )Én nem fosok. Nyerünk, szép derbin, véresen, komolyan, szoroson...nem biztos, csak hogy nyerünk.HA-HA SZOPÁS. Kérlek, mesélj még!
Minitron
Flacco5
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 10 éve
Már vártalak, barátom =)))Én nem fosok. Nyerünk, szép derbin, véresen, komolyan, szoroson...nem biztos, csak hogy nyerünk.HA-HA SZOPÁS. Kérlek, mesélj még!
Minitron
Flacco5
több mint 10 éve
Én nem fosok. Nyerünk, szép derbin, véresen, komolyan, szoroson...nem biztos, csak hogy nyerünk.HA-HA SZOPÁS. Kérlek, mesélj még!
Minitron
több mint 10 éve
ha 1 FG-t rugunk, nyerünk...de!
az egész meccs leképezte a szezonunkat
hogy nincs O fal
hogy nincs futás
hogy a 3-4-5 elkapóink nincsenek
hogy White nem tudja elkapni a labdát, nem úgy mint Lewis
és vazze Gost is most hibázik😕((
nem sokon múlt
több mint 10 éve
Ilyen tamadofallal nem volt esely. Cannont kibaszni a gecibe a sokmillios szerzodesevel egyutt, Vollmer is borzaszto gyenge volt....
több mint 10 éve
1. miért nem rugtunk field goalt 5 perccel a vége előtt. A D ma sokkal, sokkal jobb volt, mint az O, nagyobb az esélye a 3 and outnak, mint a 4-iknek. 2. az O-fal felét ki kell vágni a francba. Ilyen szar egységet nem láttam évek óta, és nem csak a nálunk, hanem a ligában.
3. kár a sok kis hibáért.
-----
Egyébként meg nagyon köszönöm az elmúlt évet, ezt is, 5 AFC döntő, tavaly SB, minden elismerésem a csapatnak. Időnként veszíteni is kell, van ilyen.
Gratula a Denvernek!
Összességében nagyon szép időszak volt! Go Pats!
több mint 10 éve
Hogy a francba lehetett ilyen trágya falat összerakni. Pff szerint 31ik passprotban. Egy olyan csapatnál, aki kb. csak passzol
több mint 10 éve
Cannon, Fleming legalja.Viszont Allen is elmehet a picsába ezzel a punttal. Kb. 35 yard.
több mint 10 éve
Lehet itt elemezgetni, de az van kábé amit írtok előttem. Ja, és persze szarul is játszunk még.
több mint 10 éve
Rövid félidei elemzéswww.google.hu/imgres?imgurl=http://imgfrm.index.hu/imgfrm/5/7/5/5/BIG_0008465755.jpg&imgrefurl=http://forum.index.hu/Article/showArticle?go%3D105854699%26t%3D9099594&h=480&w=640&tbnid=9Y_5t-ADJmXLXM:&docid=iUMjV7Ema9Bx4M&hl=hu&ei=cEelVtfbI4SdsAHCuZDABg&tbm=isch&client=safari&ved=0ahUKEwjX09aqt8PKAhWEDiwKHcIcBGgQMwgbKAEwAQ
több mint 10 éve
a fal nem véd plusz 1-2 ember a hülyeségeit pont erre a meccsre tartogatta...Így van. Ezzel a fal-játékkal ennyit tudunk. Se futás, se rövid, se hosszú passzjáték.
szkeptikus voltam a meccs előtt, nem nyugodtam meg
az egy TD-nket is a Denver-nek köszönhetjük
nagyon, nagyon sokat kell javulni
NB2
több mint 10 éve
a fal nem véd plusz 1-2 ember a hülyeségeit pont erre a meccsre tartogatta...szkeptikus voltam a meccs előtt, nem nyugodtam meg
az egy TD-nket is a Denver-nek köszönhetjük
nagyon, nagyon sokat kell javulni
több mint 10 éve
Leeeeets gooooooooooooooo!!!Hát ez eddig nem jött be.
Valamiért kb. ugyanolyan nyugalommal ülök le nézni, mint a múlt héten.
Szerintem kb. a meccs is olyan lesz és remélem pont úgy nem kell izgulni szinte semmit!!!
A kulcs a fal szélének a lezárása lesz Ninko, Ch. Jones és Sheard által futás esetén + az LB-k jó fellépése, illetve passzszituban ugyanezen játékosok passrusha! Ha ezek mennek, akkor minden ok lesz!!!
FunHun
több mint 10 éve
Oline nélkül b**** meg, nem lehet játszani
több mint 10 éve
Miért van Bradyn magyar hőközpontos mez?Kraftné emlékére
Minitron
több mint 10 éve
Leeeeets gooooooooooooooo!!!Valamiért kb. ugyanolyan nyugalommal ülök le nézni, mint a múlt héten.
Szerintem kb. a meccs is olyan lesz és remélem pont úgy nem kell izgulni szinte semmit!!!
A kulcs a fal szélének a lezárása lesz Ninko, Ch. Jones és Sheard által futás esetén + az LB-k jó fellépése, illetve passzszituban ugyanezen játékosok passrusha! Ha ezek mennek, akkor minden ok lesz!!!
több mint 10 éve
Miért van Bradyn magyar hőközpontos mez?
több mint 10 éve
egyébként megfbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xlf1/t31.0-8/12491751_1067277463318941_6211224434103927952_o.jpg
több mint 10 éve
Patriots inactives: DL Ishmaa'ily Kitchen, LB Jonathan Bostic, S Tavon Wilson, WR Chris Harper, DE Geneo Grissom, G Tre' Jackson, OT Waddle.Semmi meglepetés.
több mint 10 éve
régebbi tapasztalat alapján, csak ne sérüljön le Butler, egyébként meg mindenkinek jó meccsnézést mára!
több mint 10 éve
3–0, átlagban 31 pont. Egész jól megy a playoffban a legjobb védelmek ellen eddig 😊 Mondjuk itt a yard alapján hozták ki, annál meg érdekesebb a pontok alapján szerintem, de kicsire nem adunk

több mint 10 éve
Szerintem a tengerész sólymok voltak a legmákosabbak, ha már mákra fogjuk, de most már nekik is annyi .)
több mint 10 éve
jah, csak az zavar, hogy mindenki minket tart esélyesnekÉn azért fosok a meccstől, nem érzem ezt olyan országos fix2-esnek, ha nem tudjuk megállítani a futást, akkor nagyon nehéz lesz nyerni. Plusz ott van a denveri D ami ligaelit, szerintem a kansasinál is jóval erősebb.Ez a meccs nagyon messze van a fix2-től. Manning Brady után a legjobb irányító jelenleg és lehet, hogy már nem képes 60 percen át elit teljesítményt nyújtani, de amikor szükség lesz rá meg fogja dobni azokat a passzokat.
De ahogy a vak is mondta: meglássuk😊
NB2
ervinator
ráadásul a Denver idén a legmákosabb csapat, szeretném ha itt ma ez tényleg megszakadna