New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 10 éve
FunHun New England Patriots 1 908
tényleg, az az órás mutatvány mi volt a rendes játékidő végén? meg kellett volna állnia az órának, nem? BB kissé ideges volt. bár végülis "mindegy", mert az FG összejött, TD nehezen lett volna 30mp-el is az órán, csak frusztráló volt.
winston
ott véletlenül jó ítéletet hoztak:  www.sbnation.com/nfl/2015/11/30/9817174/patriots-broncos-overtime-clock-refs-bill-belichick-wtf
Löfli
Valószínűleg csak nem vettük észre, hogy elindították az órát.
Vagy a jv-knek úgy kellene jelezn hogy az egyértelmű legyen meinenkinek?
Szeritem BB azért volt felháborodva, mert nem jelezték egyértelműen hogy elindítják az órát.
(Tudom a szabály nem tudása nem mentesít... 😊)
több mint 10 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 822 — ellenIktriad / 2026 Arena4 March Madness winner
tényleg, az az órás mutatvány mi volt a rendes játékidő végén? meg kellett volna állnia az órának, nem? BB kissé ideges volt. bár végülis "mindegy", mert az FG összejött, TD nehezen lett volna 30mp-el is az órán, csak frusztráló volt.
winston
ott véletlenül jó ítéletet hoztak:  www.sbnation.com/nfl/2015/11/30/9817174/patriots-broncos-overtime-clock-refs-bill-belichick-wtf

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Örüljetek, hogy Gronk nem sérült meg komolyabban.Én simán odaadnám a tegnapi W-t egy egészséges Grahamért.
undisputedly
Ebben igazad van, ha Gronk sérülése tényleg nem komoly. Csak Brady simán belépcsőzött a térdszalagszakadása után az öltözőbe. Amíg nem jön egyértelmű jelentés a sérüléséről, addig nincs öröm.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 887 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Örüljetek, hogy Gronk nem sérült meg komolyabban.Én simán odaadnám a tegnapi W-t egy egészséges Grahamért.
több mint 10 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 2 020
Jogos,igazából csak arra akartam kilyukadni,hogy attól még hogy ha nem nyerjük meg az AFC-t még nem következik,hogy menjünk Denverbe,igazából én most arra látok a legkevesebb esélyt. Ahogy Gyulus is írja,mivel a Bengals és a Denver még játszik egymással ezért vkinek tuti hogy 3 zakója lesz min. Az Eaglest,a Titans otthon és a Miamit idegenben be kell húzni,akkor az min. 13-3. Arra azért nem nagyon fogadnék,hogy a Broncos a 2 Chargers,Bengals,Steelers,Raiders 5 meccsből 4-et is megnyer,mi meg a hátralévő 5-ből 3-at is bukjunk.
kolok1972
Fél meccs előnyünk van a Denverrel szemben. Ergo, ahány meccset nyernek ők a hátralévő 5 meccsből, annyi meccset kell legalább nekünk is.

Bekavarhat még a Bengals is, de szvsz a Pats és a Broncos között fog eldőlni a 1st seed.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
Demecs New England Patriots 645
Conteo még nincs arra, hogy lassan mérgezik a csapatot valami fizikai + immun gyengítő cuccal a "felsőbb" hatalmak?
Injurygate!
Minitron
Chamtrailgate Foxborough felett. 😀

A következő hármat valahogy be kell húzni és a végét már lehet látni.
Még a miami meccs is hozható idegenben, a jets meg ha úgy állunk lemehet a b csapattal is.
Bár a tegnapi is félig az volt. 😕

több mint 10 éve
triangle 1 283
hatalmas bírói hátszéllel hosszabbításban verte a pats B csapatát a denver. BB meccs utáni nyilatkozatából ítélve, ez is a tavalyi kc/gb meccsekhez hasonló volt, ahol megint kiderült a csapat karaktere, és dícsért mindenkit az effortért. vannak vereségek, amikor elmondja, hogy egyszerűen nem voltunk elég jók, nem csináltuk meg a playeket, de most kb dícsért a vereség után (a saját véleményem, hogy kell is egy ilyen pofon a po előtt). egyébként a po-ban szívesen venném ezt a denvert, collins/ht/edelman/gronk, és simán verjük őket. nyilván gronk sérülésén sok múlik, a többi hiányzó mellett ez már túl sok lenne, egyszerűen elfogynánk előbb-utóbb a po-ban (kb mint 2 éve).
ami az O-t meg a szar időt illeti, nettó hülyeség, hogy szarul megy nekünk. azért nem ment, mert nem maradt ép ember. ennek a rövidpasszos játékunknak nagyon is fekszik, a védők csak nyomozzák a labdát. bizonyítjuk ezt minden évben, és idén sincs másként.
btw szeretek ennek a csapatnak szurkolni😊
több mint 10 éve
kolok1972 New England Patriots 3 117 — Pats fan
Annyira nem tragikus a helyzet most, legalábbis én optimista vagyok.

Még mindig az élen vagyunk az AFC-ben, ezt azért fontos lenne megtartani, mert francnak sincs kedve még egy meccset letolni Denverben.

Sérült helyzet rosszul néz ki, de ha jobban megnézzük jelenleg! még nincs katasztrófa.
Edelman PO-ra visszatérhet, Amendola akár jövőhéten is, Gronk sérülése jelen állás szerint nem tűnik túl súlyosnak, Collins akár jövőhéten is visszatérhet, Hightowerről bár semmi hír, az azért bizakodásra ad okot, hogy a padon ült.

Így tulajdonképpen a PO-ra majdnem teljes csapat lehet, egyedül Lewis és Solder aki komolyabb hiányzó.

Szóval fel a fejjel srácok ez a szezon távolról sem ment még el, hiába kiáltotta ki Ricsi, hogy 100%-ig biztos benne, hogy nem lesz címvédés. Hát remélem tanult iktriadtól és sikeresen eljinxeli ezt nekünk 😊
ervinator
Álljon már meg a nászmenet... Miért mennénk mi Denverbe? Egyelőre még mindig kevesebb zakónk van mint nekik,tehát max ők jönnének hozzánk.Elnézve a schedulejüket,a Bengals,Raiders,Steelers trióval,nem hiszem hogy több buktánk lenne,mint nekik,akár mind3 meccset is bebukhatják. Én pedig igenis azt mondom ,hogy szívesen találkoznék ezzel a Denverrel a Po-ban és kiegészülve a skill player sérültjeinkkel bebizonyíthatnánk,hogy melyik is a jobb csapat!
kolok1972
Olvasd el újra az egész mondatot 😊
ervinator
Jogos,igazából csak arra akartam kilyukadni,hogy attól még hogy ha nem nyerjük meg az AFC-t még nem következik,hogy menjünk Denverbe,igazából én most arra látok a legkevesebb esélyt. Ahogy Gyulus is írja,mivel a Bengals és a Denver még játszik egymással ezért vkinek tuti hogy 3 zakója lesz min. Az Eaglest,a Titans otthon és a Miamit idegenben be kell húzni,akkor az min. 13-3. Arra azért nem nagyon fogadnék,hogy a Broncos a 2 Chargers,Bengals,Steelers,Raiders 5 meccsből 4-et is megnyer,mi meg a hátralévő 5-ből 3-at is bukjunk.

Szerkesztette: kolok1972

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Conteo még nincs arra, hogy lassan mérgezik a csapatot valami fizikai + immun gyengítő cuccal a "felsőbb" hatalmak?
Injurygate!

több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
több mint 10 éve
Ninkovic játszik gondolom ma.
TheBerzerker
Eltévedtél.
Ide menj:  bowl.hu/forum/nfl-altalanos-temak/fantasy-football-2013
tomi-tomi
Hmm...milyen kedves. Ígérem nem jövök ide többet semmilyen kérdéssel/felvetéssel.
TheBerzerker
Nem kell ezt annyira magadra venni, van egy ilyen szabály, hogy Fantasy kérdéseket a kijelölt topicba, hogy ne szemeteljük a csapatfórumokat.
Nem volt ebbe semmi személyeskedés szvsz.

több mint 10 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
Ninkovic játszik gondolom ma.
TheBerzerker
Eltévedtél.
Ide menj:  bowl.hu/forum/nfl-altalanos-temak/fantasy-football-2013
tomi-tomi
Hmm...milyen kedves. Ígérem nem jövök ide többet semmilyen kérdéssel/felvetéssel.

Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Félig üres pohár:

-Kezünkben (pontosabban Harper kezében) volt a szinte tuti első hetes bye, erre magunkra húztuk inkább az üldözőket és elveszítettük a kiemelés szempontjából legfontosabb meccset az évben.
-Nagyon nem szoktam bírózni, de mostanában tényleg látványosan fújnak ellenünk kulcshelyzetben.
-Megsérült HT, a top 3 D játékosból 2 kiesett (reméljük időlegesen csak).
-Futás...
-Gronk értékét meg mindenki ismeri, nélküle nem mi vagyunk az AFC esélyese.

Félig teli pohár:

-Ha Gronk még a szezonban teljes értékben visszatér, még jót is tehet a pihenő neki, illetve a Brady-Chandler párosnak, ahol valami kis "kémia" elkezdődött.
-Nagyon durva sérüléshullám, szinte ismeretlen nevek a O-ban, aztán mégis csak 10-1, és a 1st seed is rajtunk múlik csak.
-A tavalyi KC meccs óta összesen két tét meccset veszítettünk, mind a kettőt idegenben, szoros meccsen, kifejezetten erős csapat ellen. Ezt azért bármikor aláírom, főleg, ha nem a POban történik meg.
-A SB tabletta hatása csodálatos, még mindig tart... 😊
több mint 10 éve

Még mindig az élen vagyunk az AFC-ben, ezt azért fontos lenne megtartani, mert francnak sincs kedve még egy meccset letolni Denverben.

Sérült helyzet rosszul néz ki, de ha jobban megnézzük jelenleg! még nincs katasztrófa.
Edelman PO-ra visszatérhet, Amendola akár jövőhéten is, Gronk sérülése jelen állás szerint nem tűnik túl súlyosnak, Collins akár jövőhéten is visszatérhet, Hightowerről bár semmi hír, az azért bizakodásra ad okot, hogy a padon ült.

Így tulajdonképpen a PO-ra majdnem teljes csapat lehet, egyedül Lewis és Solder aki komolyabb hiányzó.

Szóval fel a fejjel srácok ez a szezon távolról sem ment még el, hiába kiáltotta ki Ricsi, hogy 100%-ig biztos benne, hogy nem lesz címvédés. Hát remélem tanult iktriadtól és sikeresen eljinxeli ezt nekünk 😊
ervinator
Álljon már meg a nászmenet... Miért mennénk mi Denverbe? Egyelőre még mindig kevesebb zakónk van mint nekik,tehát max ők jönnének hozzánk.Elnézve a schedulejüket,a Bengals,Raiders,Steelers trióval,nem hiszem hogy több buktánk lenne,mint nekik,akár mind3 meccset is bebukhatják. Én pedig igenis azt mondom ,hogy szívesen találkoznék ezzel a Denverrel a Po-ban és kiegészülve a skill player sérültjeinkkel bebizonyíthatnánk,hogy melyik is a jobb csapat!
kolok1972
Olvasd el újra az egész mondatot 😊

több mint 10 éve
Közben meg szeretném megdícsérni Logan Ryan-t, a végén betlizett egy nagyot, de ott is megtette amit lehet igazából, az egy baromi jó passz volt Oswitól. Addig 0 elkapáson tartotta Dem Thomast.. meg szerintem Malcom Brown is szépen fejlődik, meg-meg villant most is, pedig sokszor duplázzák.

Szerkesztette: winston
több mint 10 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Dion Lewis ugyanígy kóricált a sérülése után, aztán mégis IR lett. Drukkoljunk.. Gronk nélkül ennek az O-nak annyi.

Igazából 2 csapat veszélyes az 1. vagy 2. kiemelésünkre, a Broncos és a Bengals.
Előbbi ellen már most bukjuk a tiebrake-et.
Azonban egymás ellen játszanak a 16. héten, szóval ott 1 vereség tutira becsúszik...

Egy 13-3as mérleg szvsz még elég lehet a sérültek miatt fontos +1 hét pihenőhöz.
több mint 10 éve
Nagyon-nagyon mérges voltam hajnalban...
Nem szoktam bírózni, de ez a mai teljesítmény tényleg korona volt a zebrák fején..A 4. negyedbeli teljesítményükkel teljesen azt sugallták, hogy eldöntötték már máshol, hogy ki nyeri meg ezt a mai játékot..Sőt, ki is kerülhet a SB-ba.. 😕 A holding befújása Seabass-on Miller ellen, úgy hogy volt egy közel 30 yardos Martin elkapásunk, 21-17-nél, a Gronk OPI, a Chung DPI, a Mathis féle facemask Chandler Jones-on, meg ecetera, ecetera, nekem sok volt..
A mi védőinken, DE-ken annyi holding és szabálytalan védekezés volt, hogy csak lestem, semmi büntetéssel..Ők meg minden szarra ajándékokat kaptak, hogy tudjanak haladni..Most éreztem azt először, hogy föntről igenis megmondják a bíráknak, hogy mit csináljanak..S ez nagyon rossz érzés volt.. 😕
Persze sokat számított Harper bénázása is..HT kiesése középről..Meg persze Gronk sérülése..
Meg az idióta time management JMD-től a 3. negyedben..Az impotens futásokkal, a túlértékelt Blounttal középre 12x fölöslegesen, de a 4. negyedig akkor is úgy éreztem, hogy meglesz nyögvenyelősen..
De amikor megállítottak minket a bírók 21-17-nél a dinamikus haladásnál 2 teljesen láthatatlan "szabálytalanságért", majd utána ők a 3&6-ra kaptak ajándékba egy DPI-t és 1st downt, akkor elgurult nálam..Láttam, hogy bármit csinálhatnak ma srácok, ezt ma megszívjuk..
DE mindezek ellenére le a kalappal a csapat előtt..Ekkora ellenszélben is, szinte elkapó nélkül hosszabbításra hoztuk a meccset..Igazi PO hangulatú csata volt..
A hírek alapján Gronk térde nem vészes..A videók alapján annyira nem is húzza a térdét.. Pihenjen minden sérültünk inkább 2 hetet, de jöjjön vissza Gronk, Dola, HT és Collins, mert kellenek, mint egy falat kenyér..
Nélkülük Mission Impossible lesz az AFC döntő. SB-ról pedig nem is merek betűt leírni..
kyobalu
én is gondoltam írok egy posztot azzal kezdve, hogy "nem szoktam bírózni, de". pl erre gondolok az utolsó denver td-nél (rendes játékidőben). azt hagyjuk is, mire dobtak zászlót előtte Chungra.. de legyen, hagyják ezt is, de akkor másik csapatra se dobjanak be minden kis holdingra. vagy akkor mindenre, szabály szerint. ez meg itt egy 15 yardos facemask a "kamera" előtt.

szerk: szerintem az azért túlzás, hogy fentről kaptak erre utasítást, nem hiszek az ilyesmiben, egyszerűen szarok voltak.

www.kepfeltoltes.hu/151130/Capture_www.kepfeltoltes.hu_.png

Szerkesztette: winston
több mint 10 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
Ha jól emlékszem a 2013-as thriller overtime-os meccsen sérült le denveri részről egész évre Von Miller és Trevathan is a védelemből. A vége denveri SB lett, de ki tudja mi van, ha a sérülés nincs. Kívánom, hogy Gronk sérülése ne legyen súlyos, és akármi is lesz az év végén, ne ezen múljon nektek!

Ja, és korábban is volt ilyen érzésem, de a mai (és a múlt heti) meccs után határozottan úgy tűnik, hogy 15 év után talán először fordul elő, hogy a Patsnek nem előnyös, ha túl rossz az idő. Ennek az idei csapatnak - a játszott stílusnak - a jó idő jobb barátja, mint a rossz. A meccs elején, relative jobb időben egész szépen mentetek, de ahogy romlani kezdtek a körülmények, úgy állt meg minden. Volt ugyan egy bravúr Bolden TD, de az ilyen playek eléggé esetlegesek. A ritmus, a haladás (majdnem) teljesen hiányzott.

(Szerk.: Javítom magam: talán a 2007-es csapat is hasonló volt, az is jobban muzsikált frankó körülmények között, mint genyában.)
peterk2005
Persze minden csapatban vannak jelentős játékosoknál sérülések, de nálunk azért idén nagyon elszaladt ezzel a ló....Brady előtt a fal nagyon fiatal, tapasztalatlanok még..Solder out egész szezonra, ő pedig a liga egyik legjoobb LT-je..Elkapóknál csak LaFell áll... A többi mind kidőlt..Nem hiszem, hogy lenne olyan csapat az NFL-ben aki ezt valahogy is túlélné..Hogy a legjobb futója, s a három legjobb elkapója, a liga legjobb TE-je sérült...De nem kell világvégét vizionálni! Gronk állítólag nem olyan vészes..Jöjjenek rendbe Dolával, a védelembe jöjjön vissza Collins és HT egészségesen és működhet ez még nagyon jól is a PO-ban... Nem kell nekünk 15-1, csak egészséges játékosok a PO-ban..

A rossz időről és a játék ritmusáról: Semmi más miatt nincs ez, mert nincs egy épkézláb, igazi futónk, aki tényleg nagy játékokat is tud csinálni.. Blount nem alkalmas erre.. 12x belefutni a fal közepébe, s egy yardnál megállni, azt mindenki meg tudja csinálni..Ridley 20x jobb futó volt..Sőt meg merem kockáztatni, hogy Gray is..
Mivel minőségi futás nélkül elég kiszámítható a játékunk, rossz időben passzokkal előre haladni, csere elkapógárdával nem olyan látványos és hengerlő..Meccs előtt több TE játékot és RB screen passzokat vártam White és Bolden felé.. De ezek tényleg esetlegesen működtek..

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
kolok1972 New England Patriots 3 117 — Pats fan

ervinator

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve

több mint 10 éve
Nem szoktam bírózni, de ez a mai teljesítmény tényleg korona volt a zebrák fején..A 4. negyedbeli teljesítményükkel teljesen azt sugallták, hogy eldöntötték már máshol, hogy ki nyeri meg ezt a mai játékot..Sőt, ki is kerülhet a SB-ba.. 😕 A holding befújása Seabass-on Miller ellen, úgy hogy volt egy közel 30 yardos Martin elkapásunk, 21-17-nél, a Gronk OPI, a Chung DPI, a Mathis féle facemask Chandler Jones-on, meg ecetera, ecetera, nekem sok volt..
A mi védőinken, DE-ken annyi holding és szabálytalan védekezés volt, hogy csak lestem, semmi büntetéssel..Ők meg minden szarra ajándékokat kaptak, hogy tudjanak haladni..Most éreztem azt először, hogy föntről igenis megmondják a bíráknak, hogy mit csináljanak..S ez nagyon rossz érzés volt.. 😕
Persze sokat számított Harper bénázása is..HT kiesése középről..Meg persze Gronk sérülése..
Meg az idióta time management JMD-től a 3. negyedben..Az impotens futásokkal, a túlértékelt Blounttal középre 12x fölöslegesen, de a 4. negyedig akkor is úgy éreztem, hogy meglesz nyögvenyelősen..
De amikor megállítottak minket a bírók 21-17-nél a dinamikus haladásnál 2 teljesen láthatatlan "szabálytalanságért", majd utána ők a 3&6-ra kaptak ajándékba egy DPI-t és 1st downt, akkor elgurult nálam..Láttam, hogy bármit csinálhatnak ma srácok, ezt ma megszívjuk..
DE mindezek ellenére le a kalappal a csapat előtt..Ekkora ellenszélben is, szinte elkapó nélkül hosszabbításra hoztuk a meccset..Igazi PO hangulatú csata volt..
A hírek alapján Gronk térde nem vészes..A videók alapján annyira nem is húzza a térdét.. Pihenjen minden sérültünk inkább 2 hetet, de jöjjön vissza Gronk, Dola, HT és Collins, mert kellenek, mint egy falat kenyér..
Nélkülük Mission Impossible lesz az AFC döntő. SB-ról pedig nem is merek betűt leírni..
kyobalu
Legtöbbször a falakban van holding csak van amit befújnak van amit nem.
Szerintem a mi esetünkben azért ekkora a cumi a bírókkal, mert "tudjuk ki a főnökük", akinek sosem mondjuk ki a nevét. 😀
AZ előző meccsen is volt és most is, mintha megmondták volna nekik, hogy srácok ha nincs fújás ellenük mehettek vissza a balettba ugrálni.

A meccs meg Harperen ment el. Fair catch kell és akkor nincs annyira izgulás. Bár a labda ott is kijöhet, de akkor nem nézi annyira hova indulhatna meg.

Inkább a meccset veszítsük el mint HT-t és Gronkot.

több mint 10 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
Azt gondoltam Blount jó futó, de egyre inkább kezd belőle elegem lenni, mert ez a középen befutok azt vagy lesz luk vagy nem....
Ez nem vezet sehová sem. Nézem a többi csapatnál és látom megy oldalra is a futás illetve néha tud blokkolni is.
De ő nem. Hébe hóba megy szélre blokkolni kell lehozzák.
Szerintem év végén kuka lesz, mert a falba középen egy újonc is be tud futni.
Kellett volna a jó futó játék.

több mint 10 éve
Tomifinn Denver Broncos 948
Gronk sérülése nagyon ijesztő, ha kidől, oda a címvédés....

Hóban, 4ik negyedes vezetésről, OTban kikapni. Ilyen statisztikai anomália nincs is. Eddig bármelyik tényező 99%os győzelmet jósolt volna.
LordTamas
"ha kidől, oda a címvédés.."
Nem akarok kötekedni, de azért ez a képlet kicsit többismeretlenes. : )
több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 483 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Gronk sétált az öltözőben már...
HT se lesz komoly.
Szerintem max 1-2 meccs pihenő, de lehet annyi se.

www.instagram.com/p/-soUaKPuS_/?taken-by=nepatriotsfanpage
Demecs
Úgy legyen! Csak ne siessék el a visszatérést náluk sem, Dolánál sem. Inkább 12-4 és legyen egy épkézláb csapat a PO-ra. Nézve a meccs statisztikáját, egyre bántóbban ugrik ki a futás hiánya/Blount Maroney teljesítményének magasságát karcoló inkompetenciája.