New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 10 éve
Verje csak ki a Colts a főcsoportdöntőben, de ne a B csapatot, hanem a legerősebbet. (8Egy jó gruppenbuzulás, tetszene mi?
Stez
empty taxi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Aludva egyet a meccsre, azt gondolom, hogy bár tényleg kár bírózni, mivel ez a meccs meg volt nyerve, azonban ismerve a csapat mentalitását kifejezetten jól jöhet, jöhetett egy-két pofátlan bírói ítélet ellenünk!!!Olvasva Brady interjúját, pontosan ez a helyzet.
FunHun
TB szerint Gronk teljesen rendben volt ("decent spirits") hazafelé a repülőn.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Aludva egyet a meccsre, azt gondolom, hogy bár tényleg kár bírózni, mivel ez a meccs meg volt nyerve, azonban ismerve a csapat mentalitását kifejezetten jól jöhet, jöhetett egy-két pofátlan bírói ítélet ellenünk!!!Szerintem a szezon eleji 'csakazértismegmutatjuk' lendület kicsit megkopott az elmúlt meccseken. Nem volt az az egymásért való lelkesedés, egymás folyamatos biztatása (legalábbis a képernyőn nem látszott).
Egy-egy ilyen meccs, ítélet (Bills elleni meccsen való egyértelmű tévedés is) újra felszithatja a tüzet és ez a playoffra kifejezetten jól jöhet!!!
Szóval gyógyuljanak csak a sérültek, aztán a playoffban csakazértis!!!
több mint 10 éve
Ez még egy érdekes adat HT-ról!Pont ugyanezt, mármint, hogy HT kiválása volt a meccs legdöntőbb pillanata, írtam én is a Broncos topicba.
Broncos rushing stats before Hightower injury: 15 carries, 43 yards.
Broncos after Hightower injury: 17 carries, 136 yards, 3 TD.
Többit meg rojtosra beszéltétek!
Studi
Illetve, hogy sajnos a várttal ellentétben a havas idő nem nekünk kedvezett. HT kiválása után a futójáték megfogása a csúszósabb talajon nem ment. Elképesztő mistackle-k és rosszabbnál rosszabb szögválasztások voltak mind az (maradék) LB, mind Db-k részéről...
több mint 10 éve
Ez még egy érdekes adat HT-ról!Broncos rushing stats before Hightower injury: 15 carries, 43 yards.
Broncos after Hightower injury: 17 carries, 136 yards, 3 TD.
Többit meg rojtosra beszéltétek!
több mint 10 éve
Nem volt ez egy rossz meccs, ennyi hiányzóval ez még így is becsületes helytállás volt. Azért az O-line már kellően gyógyulgat,csak Solder a nagy hiányzó onnan, szóval az így okés lesz szezon többi részében.Gronk meg pihenjen 2-3 hetet, ráfér nélküle is hozni kell azokat a meccseket inkább legyen 100%-os. Sajnos az nagyon látszott hogy HT kiállása után átjáróház lett a védelem.... 😕Ha HT és Collins visszatér majd, remélem az utóbbi már a hét végén játszhat majd azért. Butler és Ryan ezen a tegnapi meccsen sem kell hogy szégyenkezzen, jól nyomták. Butlerből azért nem néztem ki, hogy ennyire jó szezont fog tudni produkálni és nem kispályás WRekkel szemben kell védekezni szóval le a kalappal előtte. A 1st seedet még így is elérhetjük, azért Denvernek neccesebb sorsolása van.
Bírózni meg felesleges, egész szezonban bődületesen gyengék......
több mint 10 éve
A tegnapi és az utóbbi hetek sérüléseinek bosszúsága után jó megnézni ezt a kis filmet, nem tudom kinek volt meg én csak most láttam, de engem sokkal jobb kedvre derített (Darius Fleming, Develin és Butler viszontagságos útjából ad egy kis ízelítőt).Akármennyi sérülést hozhat ez az év, egy dolgot nem szabad elfelejteni, a tavalyi évet senki és semmi nem veheti el tőlünk.
www.youtube.com/watch?v=Ie9lj7t6yq8

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Meg egy észrevétel: úgy tűnik Brown lesz az akinek Easleyt vártuk,már 2. meccsen nagyon jól játszott rookie létére.
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
A végén ha Chung mellé állt volna a Fortuna de nem tette (majd a PO -bán) akkor lezárta volna a meccset egy Inttel amit DT odaütött a kezei közé...
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
Dont'a Hightower believed to have suffered MCL sprain.
több mint 10 éve
Jó meccs volt, minden tisztelet a tiétek, bár ebbe a vereségbe nagyon benne volt az a sok hiányzótok. Gratulálok 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
az a fake punt felért egy ilyennel, nem? 😉Jaja. Rajta is van a bakancslistámon, hogy halálom előtt egyszer mindenképpen lássam, ahogy a Colts gruppenbuzul.Verje csak ki a Colts a főcsoportdöntőben, de ne a B csapatot, hanem a legerősebbet. (8Egy jó gruppenbuzulás, tetszene mi?
Stez
empty taxi
Stez

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Jaja. Rajta is van a bakancslistámon, hogy halálom előtt egyszer mindenképpen lássam, ahogy a Colts gruppenbuzul.Verje csak ki a Colts a főcsoportdöntőben, de ne a B csapatot, hanem a legerősebbet. (8Egy jó gruppenbuzulás, tetszene mi?
Stez
empty taxi
több mint 10 éve
Albert Breer értesülései szerint Hightower MCL sérülést szenvedett..Sérülése nem szezonending, de ki kell hagyni 2-3 meccset.. Gronkról még mindig nincs semmi..MRI teszt még nem volt.. 😕
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
Semmit nem lehet tudni...twitter.com/AdamSchefter/status/671321282307219457
ettől még ugyan úgy lehet IR mint nem

több mint 10 éve
Verje csak ki a Colts a főcsoportdöntőben, de ne a B csapatot, hanem a legerősebbet. (8Egy jó gruppenbuzulás, tetszene mi?
Stez

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Milyen vizsgálat volt negatív Gronkónál?Én sehol sem olvastam erről. Annyit írtak, hogy valószínűleg rosszabbnak nézett ki, mint valójában, mivel Gronk már sétálgatott az öltözőben. Nekem két már kétszer is szakadt el térdszalagom, húsz perccel az eset után pontosan ugyanúgy sétáltam már, mint Gronk.
Akkor Gronk, aki full izom, akiben dolgozik még a meccs heve, valószínűleg nem fog az öltözőben fetrengeni és jajgatni.
Én remélem, nem súlyos a sérülése, de ezekre alapozni azért, na… Minden szezonban tudunk mondani tíz játékost, aki a meccs után már vígan sétálgat, sőt, olyat is, aki a vizsgálatok előtt azt mondja a médiának, hogy szerinte nem súlyos, aztán lazán megy IR-re.
A sport része a sérülés, de mondjuk nem érdemelné meg a Pats, hogy ezek tegyék tönkre teljesen a szezonját. Verje csak ki a Colts a főcsoportdöntőben, de ne a B csapatot, hanem a legerősebbet. (8
több mint 10 éve
Na, írtam egy 2 méteres posztot, amit nem volt képes lementeni az oldal. A lényege annyi, hogy ennyi sérülttel, nem hogy SB-t védeni, oda bejutni sem fogunk.A védelembe visszajön a két srác és ők megvannak.
Testing...testing...hátha ez most elmegy...
Minitron
HA Dola És JE11 is visszatér plusz Gronkak sincs szakadva törve semmi, akkor ő is vissza tud térni és akkor megint megvagyunk majdnem. Akkor csak Lewis fog hiányozni.
Mondhatjuk azt passz nélkül nincs futás, futás nélkül nincs passz, de elkapók nélkül sincs passz. 😀
Helyrejönnek pár hét és akkor zúzás.
Addig meg a köv 3-4 meccset le kell hozni plusszosan.
több mint 10 éve
Az 1. félidő végén valamiért nagyon be akartak menni az öltözőbe - nem akarták visszaadni a labdát a Denver-nek. Szerintem Hightower kiesésére adható lehetőségeket akarták átbeszélni.A Bolden féle futás hívásokok rendben voltak, ott 2nd és 3rd down-on Kline-t szopatta halálba Wolfe.
A 2. félidő 1. drive-ja csak a szokásos. Egész este annyi volt a terv, hogy Brady dobál a mismatch-re (Bolden/White/Chandler szemben egy LB-rel.) Volt amikor bejött, volt amikor nem.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Leírtatok mindent nagyjából. Elmehetnek a faszomba a bírók, DE mi, mi az Istent akartunk az első félidő végén és a második elején?Első félidőből 2:07 hátra és ez jött:
Blount 2
Blount 9
Blount 5
Blount 2
White 0
2. félidő:
Blount 1.
Brady sack, de Von Miller ráugrása megment minket.
Gronk 22 yard, az egyetlen értékelhető játék az időszakban.
Incomplete
White O yard
Incomplete
Következő drive:
Bolden 9
Bolden -1
Bolden 1
Ez meg mi a FASZ volt?
több mint 10 éve
Na, írtam egy 2 méteres posztot, amit nem volt képes lementeni az oldal. A lényege annyi, hogy ennyi sérülttel, nem hogy SB-t védeni, oda bejutni sem fogunk. Testing...testing...hátha ez most elmegy...
több mint 10 éve
Nem volt mit elindítani, az óra meg sem állt (hiszen elkapás volt, pálya területen belül). Talán az téveszthette meg Belichicket, hogy amikor a bíró bejelentette az "excess timeout"-ot, akkor egyúttal elrendelte azt is, hogy a play-clockot (ami nem a game-clock) állítság vissza 40mp-re. Lehet, hogy abban a stresszben (vezényelni kell a csapatot, dönteni a következő playről, stb.) csak a "clock" szó jutott el a füléig, a döntés pontos tartalma nem.Valószínűleg csak nem vettük észre, hogy elindították az órát. Vagy a jv-knek úgy kellene jelezn hogy az egyértelmű legyen meinenkinek? Szeritem BB azért volt felháborodva, mert nem jelezték egyértelműen hogy elindítják az órát. (Tudom a szabály nem tudása nem mentesít... 😊)tényleg, az az órás mutatvány mi volt a rendes játékidő végén? meg kellett volna állnia az órának, nem? BB kissé ideges volt. bár végülis "mindegy", mert az FG összejött, TD nehezen lett volna 30mp-el is az órán, csak frusztráló volt.ott véletlenül jó ítéletet hoztak: www.sbnation.com/nfl/2015/11/30/9817174/patriots-broncos-overtime-clock-refs-bill-belichick-wtf
winston
Löfli
FunHun

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
így már világos, köszi!Valószínűleg csak nem vettük észre, hogy elindították az órát.tényleg, az az órás mutatvány mi volt a rendes játékidő végén? meg kellett volna állnia az órának, nem? BB kissé ideges volt. bár végülis "mindegy", mert az FG összejött, TD nehezen lett volna 30mp-el is az órán, csak frusztráló volt.ott véletlenül jó ítéletet hoztak: www.sbnation.com/nfl/2015/11/30/9817174/patriots-broncos-overtime-clock-refs-bill-belichick-wtf
winston
Löfli
Vagy a jv-knek úgy kellene jelezn hogy az egyértelmű legyen meinenkinek?
Szeritem BB azért volt felháborodva, mert nem jelezték egyértelműen hogy elindítják az órát.
(Tudom a szabály nem tudása nem mentesít... 😊)
FunHun
több mint 10 éve
Ryab Clady is vígan szaladgált a szakadása után az öltözőben, annyira jól érezte magát, hogy még rögzítő cipőt sem akart kérni. Viszont Gronk esete annyiban más, hogy Clady-nél az első vizsgálat - ott a helyszíni "kis kórházban" nem volt negatív, hanem bizonytalan/nem eldönthető. Gronknál az ad okot optimizmusra, hogy ha jól tudom az első vizsgálat negatív volt.Örüljetek, hogy Gronk nem sérült meg komolyabban.Én simán odaadnám a tegnapi W-t egy egészséges Grahamért.Ebben igazad van, ha Gronk sérülése tényleg nem komoly. Csak Brady simán belépcsőzött a térdszalagszakadása után az öltözőbe. Amíg nem jön egyértelmű jelentés a sérüléséről, addig nincs öröm.
undisputedly
tomi-tomi

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)