New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 10 éve
Csapatunk leigazolta a Cowboys-tól Trey Williams RB-t..Elvileg megoldást jelenthet szélső futásoknál, 3th down megoldásoknál..Valami Lewis pótlék light... 😀 A Washingtonban előszezonban elég jól tolta.. Hátha...
Ward egy paraszt.. 😉
több mint 10 éve
És az edzők felelőssége? Nem volt a 20 edzőből senki, aki szólt volna neki, hogy ne érjen a labdához?a 35 yardoson állt, miért engedné ott hátrapattogni? esett a havaseső, rookie, talán izgult is, megesik a legjobbakkal is, hogy elejtik, az edző nem fog szólni előre, hogy had pattogjon hátra, főleg nem a Belichick stábjából.
Megjegyzem a Denvernek is volt 2 fumblija, csak nekik szerencséjük volt, mert visszaszerezték...
NB2
több mint 10 éve
És az edzők felelőssége? Nem volt a 20 edzőből senki, aki szólt volna neki, hogy ne érjen a labdához?Megjegyzem a Denvernek is volt 2 fumblija, csak nekik szerencséjük volt, mert visszaszerezték...
több mint 10 éve
Harper:Sok fajta hiba van.
Van aminek az oka figyelmetlenség, ügyetlenség, dekoncentráció - ezek olyan hibák, melyeket el lehet fogadni, ha a kiváltó okot van esély orvosolni.
De az a hiba, ami butaságból fakad nem akceptálható, mivel veszélyes, és alkalomadtán újra és újra megismétlődik, mivel a kiváltó oka nem tüntethető el.
BB-ék szemléletmódja ezt tükrözi évek óta. Ha úgy látják, hogy egy adott hibát egy játékos és a team ki tud javítani, akkor ha megéri megtartják, és eszerint járnak el.
Ha azt látják, hogy a hiba oka oly' mélyen gyökeredzik (pl. butaság), amivel nem lehet mit kezdeni, akkor - szerintem nagyon helyesen - lemondanak az illetőről.
Vagyis nem az a lényeg, hogy "nahát, csak 1 hiba", hanem az, hogy az milyen hiba.
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
több mint 10 éve
A csapat kiadott egy közleményt Gronkowski állapotáról. A tartalma kb. annyi, hogy az egyetlen információ, amit a csapat a jövőben erről megoszt, az a heti injury report. Minden más találgatás. Játszani pedig akkor fog, amikor alkalmas lesz rá.Talán mást vártatok?
We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
Csak épüljenek fel a sérültjeink a PO-ra és átgázolunk mindenkin mint a gőzmozdony !
több mint 10 éve
Patriots signed WR Damaris Johnson.The ex-Eagle and Texan spent the first three months of the season on the street. He could provide help in the slot, and should immediately slide in on special teams. Even with the Pats majorly banged up at wideout, Johnson won't come into fantasy value.
És a 13-i Pats-Houston éjjeli meccs lesz vasárnap. (ez mondjuk nekem grrrrrr)
több mint 10 éve
Asante Cleveland 2 TD, Chandler 1 TD, Bolden 1 TD, Blount 1 TD - szuper bold 😀Szerintem ez a Harper elküldése csak annyiról szól, hogy kipróbáltuk annyira nem vált be azt megy vissza PS-be tanulni még. Aztán az 53-ba meg hozunk majd vmi elkapót valamelyik PS keretből kiszedve aztán azt is kipróbáljuk.Akkor LaFell, Dola, Martin a kínálat a Philly ellen? Esetleg csak LaFell és Martin? Ha Gronk is pihenni fog - remélem - akkor nem tudom, ki fog ott pontot csinálni...
mascherano
Burkus
több mint 10 éve
Szerintem ez a Harper elküldése csak annyiról szól, hogy kipróbáltuk annyira nem vált be azt megy vissza PS-be tanulni még. Aztán az 53-ba meg hozunk majd vmi elkapót valamelyik PS keretből kiszedve aztán azt is kipróbáljuk.Akkor LaFell, Dola, Martin a kínálat a Philly ellen? Esetleg csak LaFell és Martin? Ha Gronk is pihenni fog - remélem - akkor nem tudom, ki fog ott pontot csinálni...
mascherano
több mint 10 éve
Szerintem ez a Harper elküldése csak annyiról szól, hogy kipróbáltuk annyira nem vált be azt megy vissza PS-be tanulni még. Aztán az 53-ba meg hozunk majd vmi elkapót valamelyik PS keretből kiszedve aztán azt is kipróbáljuk.
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 10 éve
huh, ez a Harper dolog azért odacsesz😊 mondom úgy, hogy én dühös voltam rá, hogy nem jelzett fair catch-et vagy, hogy miért nem hagyta, hogy lepattanjon ott a labda ahol... nem tudom, lehet, hogy visszadumált, a franc se tudja, de tényleg azért annyira nem állunk jól wr poszton😊 ha rajtam múlna Dola vasárnap sem játszana, otthon a Phillyt ütni kell!olvasva a mérkőzés utáni nyilatkozatokat a játékosok is érzik, hogy a 2. és 3. negyedben kb közünk nem volt a meccshez, a rengeteg elszalasztott lehetőséggel, amikor folyamatosan mindenki kivédekezte a másikat, ott kellett volna ellépni és nekünk 1-2 FG-t lőni (nem felejtettem el HT sérülését, hogy igazándiból ott indult be a Denver szekere)
több mint 10 éve
szerintem is kár érte, épp nem igazán dúskálunk a WR-ekben, és ő kimondottan tetszett. Persze nem látjuk mit művel edzésen.Harpert ki is tettük... O.OAzért az kemény. Egy hiba. Amúgy nem volt szar.
ZERO_L
vpi
több mint 10 éve
Harpert ki is tettük... O.OAzért az kemény. Egy hiba. Amúgy nem volt szar.
ZERO_L
több mint 10 éve
Harpert ki is tettük... O.O

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
www.sbnation.com/nfl/2015/11/30/9814818/mmbm-bill-belichick-threw-that-game-on-purpose
több mint 10 éve
Minden elismerésem a PAts előtt nem szeretem a Bostoni csapatot de a amíg BB és TB együtt dolgoznak addig midig SB esélyesek lesztek így van aki másként gondolja az hülye
több mint 10 éve
Ez már nem sérüléshullám, ez már sérüléscunami basszus, borzasztó, hétről-hétre elfogyunk, mint a borravaló.Az O# skill játékosaink "elhullottak" szépen sorban, meg a D# is, Magastorony nélkül a futás elleni D# gyengén muzsikált, pedig idén kifejezetten üdítő a szereplésük Baby Vince nélkül.
Amikor G-Force lent maradt, onnantól igazán nem is érdekelt a meccs további része, ő pótolhatatlan, Brady szeme, tekintete mindent elárult..
Erősen megfújt hazai pálya, gyenge bíráskodás volt addig is, sok bosszantó hibával, nem varrnám csak az újonc Harper nyakába, sok összetevős az egyenlet, szerencsére legalább a veretlen szezonos hájpnak vége, rohadt unalmas volt már hallgatni is a közvetítésekben...
Ami viszont óriási mentális plusz, komoly erő lehet is belőle építkezni a továbbiakban, az TB hosszabbítást mentő sorozata, ismét előlépett, megint clutch volt és Ghost magabiztossága, nyugalma. De a D#-ben is komoly potenciál van.
Amíg TB és BB a Patsnél, addig nincs olyan, hogy egy szezonnak vége hetekkel az alapszakasz vége előtt, pláne 10-1-es mérlegnél, mert még bármi megtörténhet..
A legfontosabb először a csoport megnyerése és a sérültek mielőbbi felépülése, visszatérése a többit majd ezután.
A lényeg továbbra is Hajrá Pats!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 10 éve
triangle
1 283
egyszer régen, egy messzi-messzi galaxisban, volt egy nfl top5 elkapó (nevezzük c. johnsonnak), aki 1-1ben gyakorlatilag mindig tarthatatlan volt. úgy esett, hogy a csapata egyik meccsén szembekerült egy nagyon ügyes cornerbackkel (legyen a neve d. revis). az elkapó megpróbált elszakadni, magasabbra ugrani, fizikálisan a corner fölé kerekedni, de csak nem sikerült neki, gyakorlatilag az egész meccsen eltüntette a pályáról a kis corner. csak a meccs legvégén, egy tökéletesen, magasan, csak számára elkapható módon megdobott passzt sikerült megkaparintania védőjével szemben, aki ez esetben is ott volt a nyakán, de sajnos méretbeli hátrányát itt nem tudta helyezkedéssel pótolni. összességében azonban így is helyt állt, senki nem várta, hogy ennyire eltünteti a kiváló elkapót, aki eddig megállíthatatlannak tűnt.| és akkor most hívjuk az elkapót d. thomasnak, a cornert pedig l. ryannek. |
több mint 10 éve
Studi olvasva Broncos topikot gondolom akkor is így reagálnál ha az SB-be jutásunk múlt volna rajta...Így, kurva@anyáznék TV előtt, de nem megyek át másik topikba bizonyítványt magyarázni!
ThundersNFL
több mint 10 éve
triangle
1 283
Update on Rob Gronkowski: told it's a "minor knee strain" and the timeframe is "a week or two most likely," per source. Best case for NE.Adam Schefter
több mint 10 éve
Studi olvasva Broncos topikot gondolom akkor is így reagálnál ha az SB-be jutásunk múlt volna rajta...
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Most sikerült megnéznem. Sajnos ez még úgy is nyerhető volt, hogy mindent a Denvernek fújtak.
Mindegy, menni kell tovább, még lesz egy Denver - Cincy meccs is, úgyhogy bőven ami kezünkben van a sorsunk.
Azért a Gronk sérülésnél megállt bennem az ütő.