New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Na, nekifutok újra, mert csak olvasni nem tudok 😊
Ha így volt, nem szaroztak, mert megcsinálták Amendola TD-je előtt is, csak akkor szar volt a passz 😊

több mint 10 éve
triangle 1 283
Do Your Job:

www.reddit.com/user/timnog

Patriots rajongóknak kötelező, amerikai foci drukkereknek nagyon ajánlott megnézni 😊.
LordTamas
A narrátor Michael Chiklis, aki a The Shield, a korábbi Fantastic Four és számos tévé sorozat sztárja. Native massachusettsi, és hatalmas Patriots szurkoló. A XXXIX. Super Bowlon a philadelphiai Will Smithszel párban ők mutatták be a csapataikat. Csak, hogy Chris Evans és Mark Wahlberg mellett más híres szurkolókat is megemlítsünk, akik New England szülöttei.
Kollega
a legjobb pats doku ever. egyik kedvencem: Edelman SB-winning TD-jének a play-ét a meccs előtti estén a hotel báltermében próbálták el először...😀
vagy hogy Dola lefújta a KC elleni meccsen a már behívott Edelman passzjátékot, így meg lehetett csinálni a PO-ban újdonságként a ravens ellen😊
minden pats-fannak kötelező darab.

szerk.: ja, meg hogy DeGuglielmo nem aggódik, mert nálunk van Tom Brady, "The Ninja" 😀😀😀

Szerkesztette: triangle
több mint 10 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Do Your Job:

Patriots rajongóknak kötelező, amerikai foci drukkereknek nagyon ajánlott megnézni 😊.
LordTamas
A narrátor Michael Chiklis, aki a The Shield, a korábbi Fantastic Four és számos tévé sorozat sztárja. Native massachusettsi, és hatalmas Patriots szurkoló. A XXXIX. Super Bowlon a philadelphiai Will Smithszel párban ők mutatták be a csapataikat. Csak, hogy Chris Evans és Mark Wahlberg mellett más híres szurkolókat is megemlítsünk, akik New England szülöttei.

We are all PATRIOTS!
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 087 — situational football
Do Your Job:

LordTamas
érdemes eltenni a későbbiekre, mert ebben tényleg minden benne van amiért BB ekkora edző

(végre Browner jelenlétét is kiemelték az INT-nél, sokan elfeledkeztek róla, hogy bizony neki is komoly szerepe volt abban a mindblowing playben)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Do Your Job:

több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 453 — nabege2@yahoo.com
Bocsánat, hogy hosszú idő után csak most aktivizálom magam amúgy.
Június 16-án megszületett a kisfiam.Minitron
Gratula a kiscsákóhoz. SMS-t ne felejts el írni éjjel 😀 (ott egy szmájli a végén csak nálam nem látszik)

Szerkesztette: NB2
több mint 10 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Azért Storkért nagyon nagy kár... tavaly iszonyat sokat dobott az OL-en az ő jelenléte😕

Solder-Wendell-Andrews-Tré'-Vollmer
vagy
Solder-Kline-Wendell-Tré'-Vollmer

Mason addig nem kerül az O közelébe, amíg meg nem tanul legalább közepesen passz blokkolni.
Wendell eleddig csak C és RG poszton játszott.. szóval ez mind csak feltételezés 😊

Szvsz a második a biztosabb megoldás.Tartok tőle, hogy az első meccseken még cserélgetni fogunk meccs közben is, Wendell valószínűleg még nem bírná végig...

Szerkesztette: Gyulus
több mint 10 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 345 — Patriots fan
Andrews is jó lesz. Elég biztató pre-t nyomott.

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Azért Storkon sajnos folytatódik az egyetemi hagyománya, hogy sokat sérült. Akkor gondolom Wendell játszik centert és Mason és Jackson a két guard, vagy Andrews lesz a center és Wendell szokás szerint LG lesz?
kolok1972
Szerintem az utóbbi, de lehet, hogy megint próbálgatás lesz.
több mint 10 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
azt hittem a Do Your Job nézhető/visszanézehtő lesz GamePassen 😕 valaki tud hozzá linket esetleg?
több mint 10 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 483 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Azért Storkon sajnos folytatódik az egyetemi hagyománya, hogy sokat sérült. Akkor gondolom Wendell játszik centert és Mason és Jackson a két guard, vagy Andrews lesz a center és Wendell szokás szerint LG lesz?
kolok1972
Ez egy Mike Wright-sztori lesz. 😕 A legjobb ember volt az interior O-line-on belül.
több mint 10 éve
kolok1972 New England Patriots 3 117 — Pats fan

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 10 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Bocsánat, hogy hosszú idő után csak most aktivizálom magam amúgy.
Június 16-án megszületett a kisfiam. Követtem az offseasont, ahogy tudtam, de nyilván nem tudtam eléggé. Most próbálok belerázódni az egészbe újra és a játékosmozgások alapján nekem eddig az jön le, hogy ha nem lenne nekünk BB, akkor ez a keret nem mutatná az SB-ba jutó esélyes csapat képét. Csak fene tudja, meddig lesz BB + TB, akik a szarból is tudnak vaskarikát, de hát a csapatot szeretem én is, a new englandi mentalitást és még megvan a főtengely. Mégis, rég voltam ennyire kíváncsi a csapat teljesítményére, mint most.

több mint 10 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
Hárman PUP-on, hatan IR-en. Ebből a hatból Develin-en kívül, öt körül kisebb-nagyobb mértékben a kamu IR szaga terjeng.
tomi-tomi
Már látom az ESPN főoldalán a riportot az IRgateről 😀

több mint 10 éve
Stork IR - designated to return
kicsit komolyabb az agyrázkódás, mint elsőre tűnt..
triangle
Ez viszont megint egy fos hír.

több mint 10 éve
triangle 1 283
Stork IR - designated to return
kicsit komolyabb az agyrázkódás, mint elsőre tűnt..
több mint 10 éve
Szeretem a FB játékokat, kihalófélben lévő dolog ez. Nem baj, ha vannak rá opcióink.

több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Ha akar ilyet JMD, akkor igen, valószínűleg Hóember lesz a FB. De Shaq Mason-on se lepődnék meg, ha nem neki kell LG-t játszania.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Kit fogunk betolni fullbekkbe, Hómanót?

több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Hárman PUP-on, hatan IR-en. Ebből a hatból Develin-en kívül, öt körül kisebb-nagyobb mértékben a kamu IR szaga terjeng.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Ezt én is szeretném tudni.

több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 087 — situational football
Nálunk vannak a legtöbben IR-en???

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Én csak CB corps téren vagyok szkeptikus, a többi szerintem ok. Várom a szezonnyitót.

Szerkesztette: Minitron

több mint 10 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Solderrel hosszabbítottunk 2017-ig.
cspeti98
Valóban:
Patriots OT Nate Solder signed a two-year, $20.62 million contract extension that ties him to New England through 2017, per NFL source.
April
As part of Nate Solder's 2-year extension with Patriots, New England cannot use franchise or transition tag on him after 2017, per source.
April
3 év 27 milka... ennél jelentősen többet szoktak vesztegetni franchise LTkre. Más kérdés, hogy tavaly - főleg az év elején - nem hozta ezt a szintet. Mondjuk megértem, mégiscsak hererákkal kezelték/műtötték az offseasonban.
Gyulus
Így van, nem vészes összeg egy franchise LT-ért. A hírek szerint az idei cap hitje is csökkent 1,3M $-ral, így egy kis mozgásteret is csináltunk.
April
Solder's 2016 cap number=$10,697,906 which should be at least 2m less than 2016 franchise tag for offensive linemen. 2017 cap=$10,697,908
April
A 27 millából 20 garantált, jár egy pacsi az ügynökének ezért a szerződésért.
Az alapemberek közül jövőre csak Wendell és Blount szerződése jár le, igaz a mozgásterünk sem sok (kb6milla) de egy-két átalakítással (Gronk, Vollmer) beleférhet majd egy minőségi CB 😀
Btw, kicsit összecsapott lett Rajna cikke a keretről, Brownt illett volna megemlíteni a DT-knél.

Bold a steelers ellen: Scottnak több elkapása lesz, mint Gronknak 😊
több mint 10 éve
 www.youtube.com/watch?v=NS_9PcJ18Ns&feature=youtu.be