New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 12 éve
Én mintha azt olvastam volna hogy már szezon közben előjött neki...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 12 éve
Állítólag műteni kell a hátát is megint.Ti találtatok infót arra, hogyan sérülhetett meg a háta?
10 hetet mondanak, mint felépülési idő.Stez
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Meggyógyult már? 😊 Ballardot még nem is láttuk játszani, lehet nálunk közel sem lesz olyan jó mint a GiantsbenBallard time...kolok1972Állítólag műteni kell a hátát is megint.Kezd unalmas lenni ez a dolog már. Műtsék meg, kezdje PUP-on a szezont aztán a szezon fontosabb részére épüljön fel teljesen. Az első 8 meccset nélküle is el kéne bírnunk úgy, hogy nem lesz nagy visszaesés.FViktor93
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 12 éve
Nem kell parázni, megoldottuk eddig is, megoldjuk ezután isJöttek célpontok, és még olyan is lesz, amikor mindhárom TE egyszerre lesz használható, remélhetőleg a szezon végén mindenképpen

több mint 12 éve
Ballard time...Állítólag műteni kell a hátát is megint.Kezd unalmas lenni ez a dolog már. Műtsék meg, kezdje PUP-on a szezont aztán a szezon fontosabb részére épüljön fel teljesen. Az első 8 meccset nélküle is el kéne bírnunk úgy, hogy nem lesz nagy visszaesés.FViktor93
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 12 éve
Állítólag műteni kell a hátát is megint.Kezd unalmas lenni ez a dolog már. Műtsék meg, kezdje PUP-on a szezont aztán a szezon fontosabb részére épüljön fel teljesen. Az első 8 meccset nélküle is el kéne bírnunk úgy, hogy nem lesz nagy visszaesés.
több mint 12 éve
Állítólag műteni kell a hátát is megint.10 hetet mondanak, mint felépülési idő.
több mint 12 éve
És megint előjött a probléma a hátával... Lehet abból is műtét lesz... 😕Castleai01ez egyre aggasztóbb kezd lenni, még jó hogy tavaly kapott nagy lóvés szerződést.Megérdemelte nem arról van szó, de ha nem lesz egészséges akkor fújhatjuk....remélem azért Hörni legalább 100%-os állapotba lesz a szezonra, különben eléggé érdekes lesz a passzjátékunk full új Wr arcokkal és egy ilyen TE felhozattal.
több mint 12 éve
És megint előjött a probléma a hátával... Lehet abból is műtét lesz... 😕
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 12 éve
Gronkot a jövő héten műtik: www.usatoday.com/story/sports/nfl/2013/05/16/new-england-patriots-rob-gronkowski-scheduled-surgery-forearm/2192763/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Azt nem írtam,hogy melyik szezonban... 😉 De annyira biztos voltam benne h ez fog történni... Bezzeg a lottoszamokból soha,egyet sem tudok eltalálni ! Szorul a hurok...😊Azérta ha a Jags összeszedi Loveot és ezek ketten a szezonban lezúzzák a gyepbe Ridleyt vagy Bradyt ,én tökön szúrom magam egy horgoló tűvel...kolok1972Alakul...lassacskán már csak a horgolótű színe marad kérdés...(a lezúzás részével ugyan várni kell még, ahhoz kell egy kisebb csoda...de ne veszítsük el a reményt) 😀Bear
több mint 12 éve
Kyle Love -> Jags 😀Albert Breer szerint csak mi claimeltük a többi 31 csapatból.
Az ügynöke szerint a Pats azt akarta, hogy fizetés nélkül hagyja ki ezt a szezont!(WTF?)
több mint 12 éve
Azérta ha a Jags összeszedi Loveot és ezek ketten a szezonban lezúzzák a gyepbe Ridleyt vagy Bradyt ,én tökön szúrom magam egy horgoló tűvel...kolok1972Alakul...lassacskán már csak a horgolótű színe marad kérdés...(a lezúzás részével ugyan várni kell még, ahhoz kell egy kisebb csoda...de ne veszítsük el a reményt) 😀

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
playoffs?!HöriAzérta ha a Jags összeszedi Loveot és ezek ketten a szezonban lezúzzák a gyepbe Ridleyt vagy Bradyt ,én tökön szúrom magam egy horgoló tűvel...kolok1972Ettől nem kell tartanod, idén nem találkoztok a Jags-szel.vassadi
több mint 12 éve
Simán, de az majd csak januárban lesz, nem idén.playoffs?!HöriAzérta ha a Jags összeszedi Loveot és ezek ketten a szezonban lezúzzák a gyepbe Ridleyt vagy Bradyt ,én tökön szúrom magam egy horgoló tűvel...kolok1972Ettől nem kell tartanod, idén nem találkoztok a Jags-szel.vassadi
több mint 12 éve
maga milyen kimért, nem nálunk szocializálódott helyesítástanból, természetesen eldiskesiázta JETGS akart lenniAzérta ha a Jags összeszedi Loveot és ezek ketten a szezonban lezúzzák a gyepbe Ridleyt vagy Bradyt ,én tökön szúrom magam egy horgoló tűvel...kolok1972Ettől nem kell tartanod, idén nem találkoztok a Jags-szel.vassadi

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
playoffs?!Azérta ha a Jags összeszedi Loveot és ezek ketten a szezonban lezúzzák a gyepbe Ridleyt vagy Bradyt ,én tökön szúrom magam egy horgoló tűvel...kolok1972Ettől nem kell tartanod, idén nem találkoztok a Jags-szel.vassadi
több mint 12 éve
Azérta ha a Jags összeszedi Loveot és ezek ketten a szezonban lezúzzák a gyepbe Ridleyt vagy Bradyt ,én tökön szúrom magam egy horgoló tűvel...kolok1972Ettől nem kell tartanod, idén nem találkoztok a Jags-szel.
több mint 12 éve
Azérta ha a Jags összeszedi Loveot és ezek ketten a szezonban lezúzzák a gyepbe Ridleyt vagy Bradyt ,én tökön szúrom magam egy horgoló tűvel...
több mint 12 éve
Vagy Ellis/Puha/Hampton/Cody?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Nem kell aggódni, majd jön Seymour 😊
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Háát.... Én inkább Gyulussal értek egyet. Azért nem minden Raiders igazolásunk sült el a múltban olyan jól lsd Scott v Burgess, Armsteadnél meg azért csak ott van az egészségügyi kockázat ,arról az aprócska tényről nem elfeledkezve,hogy egy árva NFL snappet nem játszott még! A safety söprésnél is azt gondoltuk,hogy csak van egy B-terv,aztán azóta sincs egy normális safety párosunk. A draft előtt is solid neednek gondoltuk a DT posztot,aztán csak nem hoztunk senkit,de legalább most kivágtuk mind2 rotációs kezdőt. Egyelőre dislike...
több mint 12 éve
Ezzel a két cuttal a DLine közepe eléggé vékony lett.Gyakorlatilag a biztos pont Wilfork. Mellette ott van még Kelly/Armstead akikben lehet potenciál. A többiekhez (Forston/Grissom/Vellano/Cherrington) pedig én nem fűzök nagy reményeket.
több mint 12 éve
Love-nál 2-es típusú cukorbetegséget diagnosztizáltak, lefogyott.Na vazze ,Love is kivagva? Mi van itt?kolok1972Meglepő, de jó hírek ezek szerintem. Armsteadék tényleg brutálisan meggyőzőek lehettek, ha ezt meg merték lépni.Schleck
De azért még így is figyelemreméltó, hogy a tavalyi két egymást váltó kezdő DT május közepére kihullott a roster-ről.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Na vazze ,Love is kivagva? Mi van itt?kolok1972Meglepő, de jó hírek ezek szerintem. Armsteadék tényleg brutálisan meggyőzőek lehettek, ha ezt meg merték lépni.