New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
A korról meg ismét csak Wayne és a Colts esete jut eszembe. Welker az volt a Pats-nek, ami Wayne a Coltsnak. A szíve-lelke. Ilyen játékost nem enged el a klubja, ha nem nagyon muszáj. Tavaly majdnem mi is elvesztettük Reggie-t, de azt megértettem volna, mert tavaly a Colts-nak gyak. nulla pénze volt, és ha nem kukázzák ki helyette a fél csapatot - benne egy rakat,sokat tett veteránnal -, akkor semmit se tudtunk volna neki kínálni. Így is jópár millával kevesebbet tudtunk csak adni, mint amit más csapatok kínáltak - többek között ti is... És milyen szezont produkált? 34 évesen, élete talán legjobbját Úgy, hogy Arians nem is kímélte, bezavarta slotba is bőven.

Egyébként, ha már itt tartunk, Reggie 3 évvel idősebb, mint Welker, és tavaly mégis megdobtátok egy a mostani Welker ajánlatnál jóval komolyabb ajánlattal. Akkor Welker miért is nem érdemelte ezt meg? Illetve, miért nem maradt azért a majdnem ugyanannyiért amit Denverben kap? Wayne milliókkal kevesebbért is maradt Indy-ben, és ahogy Welkert ismerem, ő is hasonló alkat, ő is szívember, biztos, hogy nem csak a pénzen múlott...

Pont ez a probléma peterk..
Ha szívember lett volna, akkor nem választja a +1-1,5 Misivel nagyobb ajánlatot.. Reggie miért is maradt lényegesen kevesebb bérért Indinapolisban? Mert lehet, hogy ő egy Colts ikon, akinek lényegesen többet jelent a csapat, mint 2-3 milliók?
Itt nem a Pats FO szúrta el igazából..Mi is közel olyan ajánlatot tettünk le Wes orra elé amit a Broncos..10 misi garantált + teljesítményalapú bérezés, amivel közel annyit, vagy akár még többet is kereshetett volna mint Denverben..Ő nem akart maga körül versenyhelyzetet teremteni, s nem volt benne biztos, hogy tudja a teljesítményt garantálni..Pedig ő volt mindig is Brady kedvenc célpontja és utolsó mentsvára..
Nem mi akartuk, hogy menjen el, ő nem akart maradni..
S ez lényeges különbség!!!!
A kedvenc játékosom volt, tiszta szív, kőkemény slot WR..DE belőle Brady csinált HOF elkapót..Brady döntésének a tükrében, pedig Wes lépése érthetetlen...Cserben hagyta a kapitányát, a barátját és az egész csapatot..
Kívánok neki minden szépet, de nekem nem lesz túl boldog, hogy éppen Manning tömi labdákkal...
Amendolából pedig sztárt csinálunk...

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 13 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Na, alvás után, és az üvegtestű Amendola deal fényében: a FO még nagyobb hülye, mint gondoltam... Egyetértek Peterk-val, itt nagyon csúnyán eltaktikáztak valamit. Wayne 34 évesen simán elit elkapó. Welker is az lesz még 3 év múlva, biztos vagyok benne. Mi meg nézzük, hogy csinálja meg a 3rd downokat, meg az 1000 yardokat Manningnek. És csodálkozunk, hogy a mi slot wr-unk megint IR-en van. Áhhh...
több mint 13 éve
manuszka86 New England Patriots 2 612 — Patriots fan
hát ezt a Welker ügyet nem értem, Broncos ajánlata is kb uolyan volt minta mienk....viszont ha meg már elengedtük akkor miért pont egy porcelánbabát kellett idehozni vele csak ennyi a bajom, nem is értem miért vonzódunk mi ennyire a sérülékeny játékosokért egy ennyire fizikális sportban. Na hát reménykedjünk hogy több meccset bír ki mint az utóbbi 2 évben....csak én gondolom úgy hogy Edelman full time slot Wr-ként elég lett volna nekünk? Relative kevesebb pénzért és amúgy is nekünk magas jó kezű mélységi WR kellene. Na mind1 annyira nem értek a focihoz, remélem BB-ék jobban tudják mit csinálnak 😊

több mint 13 éve
Imitheking New England Patriots 1 919
Nagyon sajnálom, hogy elment, egyértelműen az egyik legnagyobb kedvenc volt. Értem, hogy öregszik, meg leszállófélben van, de az O legbiztosabb pontja volt még így is, és gyanítom, azért két év alatt olyan drasztikusan nem romlott volna a teljesítménye. A legjobban engem is az zavar az egészben, ami titeket is, hogy Manningéket választotta.

Na mind1, lehet bízni benne, hogy végre elkerülje a csapatot az a durva sérüléshullám, ami évek óta a kulcsjátékosainkat éri...
több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 826 — The only discipline that lasts, is self discipline
Schleck: Egy olyan elkapó aki az elmúlt évek legjobbja volt számok terén is nálunk 31 évesen miért lenne leszállóágban??Bruschi85
Egy, azért mert 31 éves. Ennyi ütés, amit ő kap nála sokkal nagyobb emberektől nem fog maradéktalanul elmúlni. Ő hiába elkapó, de szinte annyit kap, mint egy RB és emiatt nála nyugodtan lehet szerintem az RB-k "élettartamával" számolni. Kettő, a dropok. Slot WR-ként nehezebb dolga van ebből a szempontból, de számomra feltűnő volt nem is az, hogy többet droppolt volna, hanem idén már a kulcsszituációkban tette.Schleck
Háát, nekem ezek nem tűnnek túl erős érveknek. Először is, belülről, Pats-esként nézve talán nem volt olyan feltűnő, de nekem kívülről nézve, el nem tudom mondani hányszor volt az az élményem, hogy "bazz, harmadik és X-re, megint Welker, mi a f*szért nem tudjuk megfogni". Megszámlálhatatlanul sokszor. Igaz, volt néhány dropja az utóbbi 1-2 évben, ráadásul szerencsétlenségére egy-kettő kulcs szituban is, de nehogymár ez szempont legyen! A Denver kukázza ki Bailey-t mert volt egy botrány szar meccse? Vagy a Colts Reggie Wayne-t, akin a 2009-es SB lényegében elment? Akkor, amikor ezzel együtt is hozzák a stabil 1300-1500 yardokat, 100+ elkapással? Amúgy a dropokról nincs statom, de állítom, Welkernek vagy Wayne-nek kevesebb a dropja még most is, mint mondjuk Megatron-nak. Akkor meg miről is beszélünk?

A korról meg ismét csak Wayne és a Colts esete jut eszembe. Welker az volt a Pats-nek, ami Wayne a Coltsnak. A szíve-lelke. Ilyen játékost nem enged el a klubja, ha nem nagyon muszáj. Tavaly majdnem mi is elvesztettük Reggie-t, de azt megértettem volna, mert tavaly a Colts-nak gyak. nulla pénze volt, és ha nem kukázzák ki helyette a fél csapatot - benne egy rakat,sokat tett veteránnal -, akkor semmit se tudtunk volna neki kínálni. Így is jópár millával kevesebbet tudtunk csak adni, mint amit más csapatok kínáltak - többek között ti is... És milyen szezont produkált? 34 évesen, élete talán legjobbját Úgy, hogy Arians nem is kímélte, bezavarta slotba is bőven.

Egyébként, ha már itt tartunk, Reggie 3 évvel idősebb, mint Welker, és tavaly mégis megdobtátok egy a mostani Welker ajánlatnál jóval komolyabb ajánlattal. Akkor Welker miért is nem érdemelte ezt meg? Illetve, miért nem maradt azért a majdnem ugyanannyiért amit Denverben kap? Wayne milliókkal kevesebbért is maradt Indy-ben, és ahogy Welkert ismerem, ő is hasonló alkat, ő is szívember, biztos, hogy nem csak a pénzen múlott...

Szóval évek óta talán először érzem úgy, hogy Pats FO ezt elcseszte, de nagyon. Eddig nagyon nagyra tartottam azt a brainstormingot ami ott zajlik, de ez az eset egyszerűen érthetetlen. Pedig Colts-osként az elmúlt 1-2 évben elég sok mindent meg kellett élnem, PM elmenetelével az élen. De azokban volt megérthető szempont, ebben a Welker ügyben viszont én nem látok, akárhogy is keresem.

Mindenesetre én most vigyorgok, mint a tejbetök.😀 Nyertünk bőven áron alul egy liga elit slot receivert, aki ráadásul emberileg is rendkívül szimpatikus.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
Daunte_Brady New England Patriots 95
Én is nagyon sajnálom, hogy elment Welker, de kezdem megszokni, hogy az NFL aztán tényleg ilyen biznisz... Másrészt, úgy vélem, hogy Brady (és JMD) így kikerül abból az "elkényelmesedett" (Bradynél a.k.a. kiégett 😛) helyzetből, hogy na akkor odaadom Welkernek, ő úgy is megoldja, ami, szerintem akár ösztönzőleg is hathat rá(juk), és személy szerint nem félek attól, hogy nem lesz célpontja, pláne a mai FO húzás után. (én amúgy nem temetném annyira a "Lloyd projectet" sem, azért Bradyt néha ő is "kihúzta a szarból", még ha nem is azt kaptuk tőle, amire predesztinálták/tuk) Edelmant azért még megtartanám, Amendolaval is, mert én látok benne fantáziát (és még kedvelem is, de ez igaz volt Wesre is, aki a lehető legjobb helyre került..."sajnos")

"So wasn't it a little shady when this quarterback named Brady,
Suddenly became a mega star,
Wasn't it a bit confusing when this coach who's used to losing,
Earned the reputation that he's smart
több mint 13 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
@DonBanks: On Welker and Pats, told by source NE offered in the range of the $6 million per year, roughly same money he got from Denver. But after playing for $9.5 mill last year in NE, that sizable of a "pay cut'' wasn't palatable to him. Even though it was same as Denver $. Am also told that it's fair to say Brady is disappointed by the news, but not shocked. He knows how NE does business. Unsentimentally.

Amendola's $10 M guaranteed money includes a $6 M signing bonus, per source.
több mint 13 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 856 — Patriots és Kaposvári KK fan
Ezért a porcelánjátékosért képesek voltunk kifizetni ennyi pénzt, 12 meccset játszott az elmúlt 2 évben.
Ez nevetséges és ezért kár volt West elengedni..
Ma az FO nem érte el az elégséges szintet.

JMD meg lassan a korábbi Rams Wr állományt áthozza, felkészül Gibson?

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 13 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 754 — All those moments will be lost in time, like tears in rain.
High risk, very little upside... nem nagyon hiszem, hogy Welkernél szignifikánsan jobb statokat tudna produkálni, szóval szerintem nem sok értelme volt a swapnak:

-porcelán (utóbbi 2 évben 20 kihagyott meccs) vö Ironman Welkerrel
-több garantált fizu/hosszabb szerződést kellett adni neki (ami alapból nagyobb kockázat.. hacsak nincs megint bűvészkedés a korai évekkel)
-Brady-vel ki kell építenie azt a viszonyt/chemistryt, ami vagy kialakul (de lehet hetekbe/hónapokba telik) vagy nem..

Az egyetlen plusz a négy év difi a korban.. de ez elég sovány.
PS: vicces, hogy miután a 6 milliós Boldint elsóztuk, minden slot WR dettó 6 miskáért megy el 😀

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Szerintem jól jártatok Amendolával, itt brillírozni fog.tenorx
ebben én biztos vagyok. örülök h elment az NFCwestből. elit slot wr ő is

csak hát sérülékeny
több mint 13 éve
tenorx 14 182 — fő libsi
Szerintem jól jártatok Amendolával, itt brillírozni fog.
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Így már egyértelmű, Wes volt a B-terv. Csak időben hamarabb eldőlt az ő sorsa. Ajjaj, Julian!

A lényeg gondolom a 10 mil. garantáltan van. Gyulus
Ami érdekes módon pont megegyezik a Wes-nek kínálttal. Slot WR, Pats, 2013: 10 millió garantált, a többiről beszéljünk.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Amendola meg is érkezett Welker helyére. Nem rossz húzás 😊 szerk.: 5 év 31M, 10 millió garantált.Rataxes
A lényeg gondolom a 10 mil. garantáltan van. Az évi 6 milliót remélem csak PB és all-Pro idények produkálásával kapja meg😀
Csak maradjon egy darabban.
több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
😕 😊

több mint 13 éve
pgabtb Philadelphia Eagles 10 243 — Eagles fan
Amendola meg is érkezett Welker helyére. Nem rossz húzás 😊 szerk.: 5 év 31M, 10 millió garantált.

GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 857 — #NoStress
Mindenesetre en megkaptam a Sobriságot, már látom, hogy az összes gyenge, elvesztett meccs bűnbakja Wes elengedése lesz.LordTamas
Ez nem sobriság.
Csak majd nem a vágyaid és érzelmeid szemüvegén keresztül fogod látni a valóságot.
Ha van egy tény, pl. hogy Brady kiégett, azt nem homályosítja el a vágy, hogy bárcsak ne így lenne, bárcsak rosszul látnám.
Egyébként meg vígasztaljon, hogy pl. a Giants 2007-ben Shockey távozása és Barber visszavonulása után lett bajnok.
Pedig ők kb. az Offense 3 alappilléréből voltak ketten.

több mint 13 éve
és rögtön jobb lesz némileg bedepresszált közérzetem.Gyulus
Ebben a topikban ez alapelvárás! 😀

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
... legalább olyan csapathoz került, ahol esélye lehet a gyűrűre. Csak ne PM dobálná neki a labdát, ez rohadtul zavarni fog😊
A tavaly TE-szerződésekkel egyértelmű volt, hogy WW messze nem #1 volt a prioritási listán.
Rohadtul sokat köszönhetünk neki, nem egyszer a hátán vitte az egész O-t... de talán itt volt az ideje a váltásnak.

Akkor most qrvagyorsan igazoljuk le Amendolát pár milkával kevesebbért, hozzunk egy mélységi, külső elkapót és rögtön jobb lesz némileg bedepresszált közérzetem.
több mint 13 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 473 — #neverpunt
ata, ez nem idén kezdődött. Már tavaly sem akartunk neki adni 3 évre 24 milliót, csak 2 évre 16-ot garantálva. A mi FO-unk 2011 vége óta úgy gondolja, ahogy Schleck leírta. Bármikor jelentős teljesítménycsökkenés állhat be nála.tomi-tomi
Nyilván valami indoka van annak, hogy 1000 yardos szezonokról csak álmodozó játékosok többet keresnek Welkernél, de pont a szerződés rövid időtartama (és viszonylag alacsony összege) miatt szerintem ezt a kockázatot vállalni kellett volna.

több mint 13 éve
tamasboldizsar New England Patriots 270
Ezt a Welker elengedést egyelőre nem lehet szerintem megítélni maximum csak érzelmileg. Minden azon múlik, hogy az FA-n és a drafton ezután mit fogunk csinálni. Ha megtartjuk Vollmert és erősítünk a D-n (CB-k mindenképpen kellenek) és jönnek szélén is használható elkapók akkor nincs gond, még jobb, teljesebb keretünk lehet, mint tavaly. A pálya közepén lévő elkapásokat simán meg kell oldania a Gronk&Hörni párosnak, ha ennyi pénzt adtunk nekik és szerintem ezt a vezetőség is így gondolja. De ha ide hozzuk Amendola-t vagy akármilyen sérülékeny, öreg elkapót, hogy pótolja West akkor én is nagyon csalódott leszek.
több mint 13 éve
ata, ez nem idén kezdődött. Már tavaly sem akartunk neki adni 3 évre 24 milliót, csak 2 évre 16-ot garantálva. A mi FO-unk 2011 vége óta úgy gondolja, ahogy Schleck leírta. Bármikor jelentős teljesítménycsökkenés állhat be nála. Nem csak az összeg nem stimmelt, hanem Welker hatótávjának (idejének) megítélése sem.
Rendkívül nagy lépés volt az FO részéről, hogy ezen a területen felülvizsgálta a véleményét, cserébe Wes nem engedett csak két milliót. Ennyi.

több mint 13 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 856 — Patriots és Kaposvári KK fan
Schleck: Egy olyan elkapó aki az elmúlt évek legjobbja volt számok terén is nálunk 31 évesen miért lenne leszállóágban??Bruschi85
Egy, azért mert 31 éves. Ennyi ütés, amit ő kap nála sokkal nagyobb emberektől nem fog maradéktalanul elmúlni. Ő hiába elkapó, de szinte annyit kap, mint egy RB és emiatt nála nyugodtan lehet szerintem az RB-k "élettartamával" számolni.
Kettő, a dropok. Slot WR-ként nehezebb dolga van ebből a szempontból, de számomra feltűnő volt nem is az, hogy többet droppolt volna, hanem idén már a kulcsszituációkban tette. Ez pedig nem megengedhető szerintem annál az embernél, aki tényleg a végső opció szinte minden esetben. Nem tudom mitől volt ez nála, lehet csak átmeneti lelki zavar volt, de én nem örültem neki.
Három, a szerződés. Ha olyan sokat látnának még benne, akkor a Broncos vagy bárki más nem adott volna neki 2 évnél hosszabb szerződést? Dehogynem.

Az mondjuk más kérdés, hogy szerintem Edelman nem alkalmas arra, hogy hosszú távon pótolja, de valahogy csak megoldjuk.Schleck
Edelman kérdésben egyetértünk.
Azért a dropok nemcsak az ő hibája, számtalan tényező közrejátszik ez a negatív és sokszor olvastam Pats szurkolóktól kritikaként, viszont a pozitív oldalon a számtalan elkapás, stat és meccsnyerő momentum nemcsak 3rd downoknál valahogy rendre kimarad.
Az pedig, hogy csak 2 évre írt alá, nem hinném, hogy az életkorának köszönhető gondolom PM mellett ennyire tervez.

Nyilván semmilyen sportban sincs pótolhatatlan játékos, viszont Wes személyében egy korszakos zseni elkapó ment el, akit nem máshol levitézlett vagy kiöregedő játékossal kellene pótolni.
Egy szónak is száz a vége sok sikert Wes és köszönünk mindent!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 13 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 473 — #neverpunt
Szerintem egyértelműen hibáztatok, az olyan produktív elkapók, mint Welker évi 10 milliós átlaggal kötik mostanában a szerződéseket. Persze ezeknek legfeljebb a fele garantált, de ezek a szerződések 5-6 évre szólnak, nem kettőre.
Nagyon bátortalan lépés nem 100% garantáltan odaadni egy, az elmúlt 6 évben 3 alapszakaszmeccset kihagyó játékosnak évi 6 milliót, amikor Meachem kapott tavaly 4 évre 26 milliót vagy idén Hartline 5 évre 30-t.

több mint 13 éve
Na majd holnap visszaterhetunk, en másképp látom a dolgot, de tény, hogy a két kedvenc jatekosom kozul az egyik elment. Es szerintem az esély egy 12+os alapszakaszra.LordTamas
Rendben.
(Ha WW itt létén múlik a 12+os alapszakasz, akkor nagyon gyenge csapatunk van.)

Mindenesetre en megkaptam a Sobriságot, már látom, hogy az összes gyenge, elvesztett meccs bűnbakja Wes elengedése lesz.LordTamas
😀 Az faszányos lesz! Minden ilyen meccs után megtudhatjuk, hogy van egy kiégett irányítónk és egy gusztustalan, rohadt FO-unk - hosszú távra. 😀tomi-tomi
Megvan a megoldás! Nem szabad kikapni 😀Wyatt
Druszám részéről igen, de a betyárnál nem garancia a győzelem egy "Brady kiégett"-mentes hétre. 😀

több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
😀 Az faszányos lesz! Minden ilyen meccs után megtudhatjuk, hogy van egy kiégett irányítónk és egy gusztustalan, rohadt FO-unk - hosszú távra. 😀tomi-tomi
Megvan a megoldás! Nem szabad kikapni 😀