NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Denver Broncos - Los Angeles Rams
66
11
2:20, ARENA4
New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Vannak még nagyobb nevű WR-k akik FA-n vannak?De hogy Salas miben lenne jobb/több idén mint Branch vagy Stallworth lett volna??? Ez az amit nem értek... 😮Esetleg abban, hogy neki van még térde.
(Gaffney-ről nem is beszélve...)
Castleai01
Az igazat megvallva nem szeretnék senkit megbántani, de én meg ezt a Deion Branch csodálatot nem értem igazából...Boston
Branchet sajnálom, de tényleg üvegből van.
Gaffney-t elvileg ha meggyógyul visszaakarják hozni...
több mint 14 éve
De hogy Salas miben lenne jobb/több idén mint Branch vagy Stallworth lett volna??? Ez az amit nem értek... 😮Esetleg abban, hogy neki van még térde.
Castleai01
Az igazat megvallva nem szeretnék senkit megbántani, de én meg ezt a Deion Branch csodálatot nem értem igazából...
Do your job
több mint 14 éve
És az a vicc hogy különösebben meg sem lepődtem volna rajta... 😀Ide tuti jönni fog még WR, mert ez így egyszerűen kevés még akkor is ha idén nem sérül le senki...Castleai01Ki más?
Sobri Jóska
De hogy Salas miben lenne jobb/több idén mint Branch vagy Stallworth lett volna??? Ez az amit nem értek... 😮
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 14 éve
Ide tuti jönni fog még WR, mert ez így egyszerűen kevés még akkor is ha idén nem sérül le senki...Castleai01Ki más?
több mint 14 éve
6-foot-1, 210 pounds, nem az a kimondott Welker-Julian klón, pont azt írják róla, hogy hiányzik az igazán jó irányváltó képessége a slot WR poszthoz, ellenben elég gyors.St. Louis traded wide receiver Greg Salas to the New England Patriots for a late-round 2013 draft pick, according to sources.A tavaly szezon elején jól muzsikált JMD O-jában, majd egy lábtörés nem csak a tavalyi évét vágta haza, hanem idén is sansztalan volt a 53-as kerethez.
PredatorAbsolute
Mondjuk minek nekünk csere slot-WR, amikor ilyenünk már van... pfffGyulus
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Hoyer ennyiért nem kellett senkinek, jó lenne, ha vet minért visszahoznánk 😊

több mint 14 éve
Biztos jön még valakiadunk a coltsnak sergio brownért egy 2013 évi első körös picket és LB-ként játszatjuk 😊
Vagy Fletcher lába feltámadt 😀Wyatt
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 14 éve
Érti a halál... Lassan tényleg nincs lb.Carpentert kivágtukWyattakkor nem ártana vmi lb ismascherano
több mint 14 éve
Carpentert kivágtukWyattakkor nem ártana vmi lb is
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 14 éve
Chris Steuber @ChrisSteuberLove #Patriots trade for WR Greg Salas. Former #Hawaii standout who has GREAT hands & could develop into key slot WR, esp if Welker leaves.
Mike Reiss @MikeReiss
On the trade for Greg Salas, the draft pick traded by the Patriots is a 2015 selection, per @AdamSchefter.
Ennyiért simán megéri, ha nem jön be, akkor 3 év múlva eggyel kevesebb 6. körösünk lesz kb 😀 Ez nulla ellenérték, legalább waiveren nem kellett kardozni érte

több mint 14 éve
Na, hozzuk még DX-et is, meg Jordan White is lapátra került, minél több NCAA leadert a csapatba 😀

több mint 14 éve
St. Louis traded wide receiver Greg Salas to the New England Patriots for a late-round 2013 draft pick, according to sources.A tavaly szezon elején jól muzsikált JMD O-jában, majd egy lábtörés nem csak a tavalyi évét vágta haza, hanem idén is sansztalan volt a 53-as kerethez.
PredatorAbsolute
Mondjuk minek nekünk csere slot-WR, amikor ilyenünk már van... pfff
több mint 14 éve
St. Louis traded wide receiver Greg Salas to the New England Patriots for a late-round 2013 draft pick, according to sources.
több mint 14 éve
Nem kell több WR. A feladat egyszerű. Lloyd megdönti Moss 2007-es rekordját, akkor pedig a többiek úgy is csak a vizet hordják 😊
Do your job
több mint 14 éve
Leigazoltuk Matt Tennant-et. Saints csere C volt.
több mint 14 éve
Vészhelyzetről szó sincs, a kezdősor kiváló, ehhez kétség sem férhet... 😊(Csak hát az a fránya "sérülésfaktor"... Amiatt izgulunk kicsit...) 😉
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 14 éve
Most már értem, hogy miért gyakorolta Brady az elkapást Gronk mellett. Eldobja a labdát, és ő fogja elkapni is. 4 WR, és abból egyre csak a ST-ben lehet számítani? Ezt ugye nem gondolják komolyan?lucasAmint Gaffney újra egészséges, csak visszajön. A játékos legalábbis ezt mondta. Egyébként Hernandez gyakorlatilag elkapónak tekinthető, tehát megvannak öten. 😉 Vészhelyzetről még nem kell beszélni.
szerk.: tavaly 12 meccsen volt 5 WR aktív, 5-ön 6 WR és csak kétszer volt 7 (mindenesetben Slaterrel együtt értendő). Valószínűleg Edelman mutatott annyit edzésen és premeccseken (a droppok ellenére), hogy ötödik opcióként elégnek tartják őt egyelőre a passzjátékban.
több mint 14 éve
Most már értem, hogy miért gyakorolta Brady az elkapást Gronk mellett. Eldobja a labdát, és ő fogja elkapni is. 4 WR, és abból egyre csak a ST-ben lehet számítani? Ezt ugye nem gondolják komolyan?
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 14 éve
Akkor pláneÚgy emlékszem, hogy nem is tettük IR-re, csak PUP-listán van.tomi-tomi4 TE-et nem értem, főleg úgy hogy abból kettő is új szerzemény és alig edzettek együtt a csapattal sérülések miatt...Castleai01Az hagyján, de Ballard IR lett végül? Mert akár még ő is visszatérhet Wyatt
Simán Welker lesz a WR 1, Lloyd a WR 2, Hernandez a WR 3, a többiek meg megoldják a TE posztot és marad WR cserének is

több mint 14 éve
Úgy emlékszem, hogy nem is tettük IR-re, csak PUP-listán van.4 TE-et nem értem, főleg úgy hogy abból kettő is új szerzemény és alig edzettek együtt a csapattal sérülések miatt...Castleai01Az hagyján, de Ballard IR lett végül? Mert akár még ő is visszatérhet Wyatt
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
4 TE-et nem értem, főleg úgy hogy abból kettő is új szerzemény és alig edzettek együtt a csapattal sérülések miatt...Castleai01Az hagyján, de Ballard IR lett végül? Mert akár még ő is visszatérhet

több mint 14 éve
Lássuk az én "utólagos okoskodásomat"... 😉Hoyer ezek szerint nem ért meg nekünk egy kb. "2 millás backup QB" szerepet, Mallett ezt olcsóbban megoldja a FO szerint... És ahogy itt is írta már valaki, ha TB megsérül oly mindegy hogy Mallett vagy Hoyer irányít tovább...
Demps-t én is sajnálom, de ezek szerint idén még nem láttak benne annyit hogy megérje 5.-ik RB-nek rosteren tartani, az elvesztését viszont nem akartuk megkockáztatni egy cut-tal...
(Kétlem hogy komoly sérülése lenne... Redshirt év ez neki...)
Branch-nél viszont csak valami egészségügyi problémát tudok elképzelni a háttérben... Ide tuti jönni fog még WR, mert ez így egyszerűen kevés még akkor is ha idén nem sérül le senki...
4 TE-et nem értem, főleg úgy hogy abból kettő is új szerzemény és alig edzettek együtt a csapattal sérülések miatt...
Waters jönni fog és akkor rendben is leszünk itt...
Francis és Forston esetében csatlakozom az előttem szólóhoz, őket még fogjuk látni "mozogni"... Egyikük helyére jön majd Pryor a 6.-ik hét után, a másik már korábban mehet PS-ba amint felszedünk valakit máshonnan, más posztokra (WR, LB)...
A LB depht elég vékonykának tűnik, főleg MLB poszton (Spikes sérülékenysége miatt!), nálam ez magyarázza White és Rivera helyét és hogy Tarpinian/Koutouvides páros miért "ment a levesbe"...
DB szekciónál nagy meglepetés nem volt, talán csak az hogy ennyire megbíznak a két újoncban S poszton és nem tartanak meg mögöttük/melletük még egy ST ász safetyt a rosteren...
(Itt lehet Dennard potenciálja is bejátszhatott CB poszton, akit nem akartunk elveszteni egy "PS csempész manőverrel"...)
Nem tűnik rossznak ez a roster, de néhány poszton igen "vékonyak vagyunk"...
több mint 14 éve
Közeleg a 53-as roster kialakításának határideje, vitaindítónak szánva az én 53-am:No, nézzük, mi lett belőle!
QB: TB, Mallett, Hoyer (3)
RB: Ridley, Vereen, Woodhead, Demps, Bolden v. Kettani (5)
WR: Lloyd, Wes, Branch, Edelmann, Slater (5)
TE: Gronkandez, Fells (3)
OL: Solder, Vollmer, Cannon, Mankins, Waters, Connolly, Wendell, Thomas v. Mcdonald v. Koppen (háromból kettő) (9)
Off: 25
DL: Wilfork, Love, Brace, Deaderick, Jones, Cunningham, Ninko, Bequette, Scott v. Francis (9)
LB: Mayo, Spikes, Hightower, Carpenter, Tarpinian, White v. Koutouvides (6)
CB: DMC, Ras-I, Arrington, Cole, Moore v. Dennard (5)
S: Chung, Gregory, Wilson, Ebner, Ihedigbo (5)
Def:25
ST: Gostkowski, Meskó, Aiken (3)
tomi-tomi
QB: TB, Mallett (2) Hoyer-t mindenki rosterre várta, a FO jól titkolta, hogy mennyire elégedettek Mallett fejlődésével.
RB: Ridley, Vereen, Woodhead, Bolden (4) Nagyon sajnálom Demps IR-ét, 4. pre meccs 4. negyedében lesérülni!😕 Ezt is jól titkolták!
WR: Lloyd, Wes, Edelmann, Slater (4) Branch-cut-ot alapvetően nem értem. Utólag spekulálva egyelőre Shianco-nak csináltak egy spot-ot, illetve Hernandez WR képességei várhatóan jobban ki lesznek használva és Wyatt imádottja is több lehetőséget kaphat.
TE: Gronkandez, Fells, Shianco (4) Shianco lehet az új IR szabály első felhasználója a Pats-nél
OL: Solder, Vollmer, Cannon, Mankins, Connolly, Wendell, Thomas, Mcdonald (8) Én még mindig nagyon valószínűnek tartom, hogy jön Waters
Off: 22
DL: Wilfork, Love, Brace, Deaderick, Jones, Cunningham, Ninko, Bequette, Scott, Francis, Forston (11) Forston szinte biztos megy PS-be, Francis is esélyes erre.
LB: Mayo, Spikes, Hightower, Carpenter, White, Rivera (6) White sérülése még se volt olyan súlyos, Rivera nekem meglepetés.
CB: DMC, Ras-I, Arrington, Cole, Moore, Dennard (6)
S: Chung, Gregory, Wilson, Ebner (4) Dennard beelőzte Ihedigbo-t, rendben van ez. A Sec várható teljesítménye kérdőjel, de több potenciál van bennük, mint tavaly. Chung épségéért lehet szurkolnunk.
Def:29
ST: Gostkowski, Meskó, Aiken (3)