New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
most rákerestem, és igazad van. Volt, ahol 3-4 körösnek írták, de olyan is mondjuk, ahol 6. meg UDFA.Az nfldraftscout, nfldraftcountdown és talán az ESPN insider is "late 2 to mid 4"-re mondta, de lehet, hogy rosszul emlékszem.gdavidVollmert 2-4 között írták.gdavidReiss cikkét találtam meg róla: http://www.boston.com/sports/football/patriots/reiss_pieces/2009/04/sebastian_vollm.html
" Yet the Pro Football Weekly Draft Guide rated him as a priority free agent."MattMiller
A Jags azért most elvitte a leghülyébb picket tőlünk 😀
több mint 14 éve
Kellett ez a Jax punter pick 3/7-re!!!, végre nem rajtunk röhögnek 😂 😂

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 14 éve
Jólvan, hagyjuk már 😀Ennél szarabb??? :o
Volt már ennél szarabb is, eddig mindig jól trade-eltünk, nem dőlt össze a világWyatt
Konkrétan az idei 3. körösüket és a jövő évi 3. körösüket (GB lévén jó eséllyel kör végi lenne az is...) kellett volna kapnunk és még akkor is csak egál közeli lenne a trade...
Ennél még az is jobb lett volna ha behúzunk egy másik UDFA-t itt a trade helyett... 😛
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 14 éve
Jólvan, hagyjuk már 😀Volt már ennél szarabb is, eddig mindig jól trade-eltünk, nem dőlt össze a világ

több mint 14 éve
Ez egy "gusztustalan" trade volt... Szégyen a franchise-ra nézve!!!Nálam ez a trade kombózva a Tavon Wilson pick-el MAGASAN VERI a tegnapi Bruce Irwin Seahawks picket!!! :mad:
Rajtunk röhög a fél (ha nem az egész!!!) NFL, és őszintén szólva meg is érdemeljük!!! :mad:
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 14 éve
Az nfldraftscout, nfldraftcountdown és talán az ESPN insider is "late 2 to mid 4"-re mondta, de lehet, hogy rosszul emlékszem.Reiss cikkét találtam meg róla: http://www.boston.com/sports/football/patriots/reiss_pieces/2009/04/sebastian_vollm.htmlVollmert is UDFA-nak írták 2009-ben, aztán azért bevált.Vollmert 2-4 között írták.gdavid
De mondjuk ha ennyire nem ismeri senki, akkor nem tom miért nem később választottuk. Nem akart senki tradelni velünk? Érdekes, amikor még több csúszó is bent volt.MattMiller
" Yet the Pro Football Weekly Draft Guide rated him as a priority free agent."MattMiller
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 14 éve
BB jobban szereti a mennyiséget, mint a minőséget, több pickből könnyebb egy-egy alulértékelt Brady-prospectre bukkanni. 😊Mit kaptatok?Soldados3/29+5/28Wyatt

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
😀 IS!Mit kaptatok?Soldadosgutaütést.... :cool:Bear
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Mit kaptatok?Soldadosgutaütést.... :cool:

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 14 éve
Mit kaptatok?

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 14 éve
Reiss cikkét találtam meg róla: http://www.boston.com/sports/football/patriots/reiss_pieces/2009/04/sebastian_vollm.htmlVollmert is UDFA-nak írták 2009-ben, aztán azért bevált.Vollmert 2-4 között írták.gdavid
De mondjuk ha ennyire nem ismeri senki, akkor nem tom miért nem később választottuk. Nem akart senki tradelni velünk? Érdekes, amikor még több csúszó is bent volt.MattMiller
" Yet the Pro Football Weekly Draft Guide rated him as a priority free agent."
több mint 14 éve
Ez a 2. kör csere méltó lezárása ennek a körnek :oAz Öreg berúgott, mint a csacsi. Legalábbis remélem, hogy nem komolyabb a gond.
Iszonyú kevés érték egy teljes körért, vagy ennyire nem akarunk húzni...Bruschi85
több mint 14 éve
Ez a 2. kör csere méltó lezárása ennek a körnek :o Iszonyú kevés érték egy teljes körért, vagy ennyire nem akarunk húzni...

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 14 éve
Vollmert is UDFA-nak írták 2009-ben, aztán azért bevált.Vollmert 2-4 között írták.
több mint 14 éve
Úristen milyen szar tradeWyattpont ezt akartam mondani. ma még tradeelni sem tudunk

JT Daniels fan
több mint 14 éve
ESPN draftcaston írták a cserét, és vártam még két percet.Cseréltünk.gdavidBiztos voltam benne, hogy megint bespoilerezi valaki mi lesz
Mondjuk abban is, hogy cserélünk 😛Wyatt
Ez a csere megér egy újabb b@zmeg-et :mad:
több mint 14 éve
Jobban is teszi BB ha ezek után most nem húz senkit... Jelenleg senkit nem tudnék értékelni, jöhetne bárki... 😕
több mint 14 éve
Vollmert is UDFA-nak írták 2009-ben, aztán azért bevált. De mondjuk ha ennyire nem ismeri senki, akkor nem tom miért nem később választottuk. Nem akart senki tradelni velünk? Érdekes, amikor még több csúszó is bent volt.
több mint 14 éve
Cseréltünk.gdavidBiztos voltam benne, hogy megint bespoilerezi valaki mi lesz
Mondjuk abban is, hogy cserélünk 😛

több mint 14 éve
A konkrét prospect rangsorban ott FS-ként 11. "legjobb"...Castleai01Mindezt ebben az idei hírhedt safety class-ban...