New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Elsőkörben megerősítettük a védelmet.Kellett DE kellett pipa Jones
Kellett OLB/ILB kellett pipa Hightower
BBék tudják mi lesz, ha 4-3 ha 3-4 bár inkább előbbi, végre nem egy unalmas letrade, hanem tökösen feltrade és jól irányzott választás.
Remélem a Mayo-Hightower duó hasonlóan erős lesz a Bowman-Willis duóhoz 😊

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 14 éve
GhostLead: két db 2. körös pick maradt.Most már kezd alakulni 😂
Wyatt: de legalább a játékoskeret adott a 4-3-hoz. Jah az sem...Csabiii

több mint 14 éve
Éreztem én, h ki kéne tradelni a francba az első körből...
Do your job
több mint 14 éve
GhostLead: két db 2. körös pick maradt.Wyatt: de legalább a játékoskeret adott a 4-3-hoz. Jah az sem...
több mint 14 éve
Mennyi pickünk maradt?
több mint 14 éve
Packers miért tud OLB-t draftolni?WyattHa másért nem is, azért mert ők 3-4-et játszanak... Míg a Pats a mai nap után nagy valószínűséggel nem.
Szerk: és szvsz Mercilius is állat lesz a Texans 3-4-ben...
Szerk. part II.: Ingram Chargerré válásáról már ne is beszéljünk.
több mint 14 éve
DeCastro szerintem is vállalható lett volna.A büdös picsábaWyatt+1
ott van DeCastro, akivel 10+ évre stabilizálódhatott volna a RG poszt. Idén talán visszajön Waters, aztán mi lesz?
erre ellőni egy 3. körös picket...Habi
Jones-t ki vitte volna ki 27-ig?
Mayo megy OLB-nek, Hightower meg középre vagy fordítva?
4-3 védelem lesz az alap vagy marad ez a hibrid?
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Patriots trade up to Denver's spot, take Alabama LB Dont'a Hightower. Denver gets Pats first, and 126 overall.hoppá

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Meglátjuk, ha már pass rusher, akkor nem értem miért nem Perry... Na a kövit úgyis cseréljük

több mint 14 éve
A büdös picsábaWyatt+1
ott van DeCastro, akivel 10+ évre stabilizálódhatott volna a RG poszt. Idén talán visszajön Waters, aztán mi lesz?
erre ellőni egy 3. körös picket...

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Perry 😊WyattKirkpatrick
nem jött be, de a feltrade igen!
DeCastro kell ide!

JT Daniels fan
több mint 14 éve
És még gyorsabban elfelejteni 😊Wyatthát nem jött be 😀
vkiért fel fogunk jönni

JT Daniels fan
több mint 14 éve
A Cox feltrade dolgon lassan el lehetne gondolkodni...

JT Daniels fan
több mint 14 éve
nem kell nekik segíteni:Jó a vidi 😀
http://www.youtube.com/watch?v=rZxNeFLuY98
1:20tól priceless 😊Habi
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
Nem, én ugyan nem vicceltem, a smileyt azért írtam, mert mondjuk vannak itt nagyobb needek is, mint egy OG 1/12-re.Oks, akkor félreértettem sry. Mondjuk ha Waters visszavonul, akkor az poszt azért ölég nagy need lenne.
Magát a picket simán megéri, ez így is van, bár én remélem, hogy 1/11-re elviszi a Chiefs. 😊Stez
Do your job
több mint 14 éve
persze-persze, értem amúgy 😊Én csak azért írtam mert valaki itt viccelt vele.DeCastro amúgy simán megéri az 1/12-őt...Bostoninkább Zeitler/Konz 1/31reHabi
HA pedig felmennénk 1/12 és HA tippelnem kellene egy embert akiért ezt tesszük, az tuti Cox lenne.Boston
én is hasonlóan. Ott Ő vagy Cox, bár én Ingramben is látok fantáziát...

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Nem, én ugyan nem vicceltem, a smileyt azért írtam, mert mondjuk vannak itt nagyobb needek is, mint egy OG 1/12-re.Én csak azért írtam mert valaki itt viccelt vele.DeCastro amúgy simán megéri az 1/12-őt...Bostoninkább Zeitler/Konz 1/31reHabi
HA pedig felmennénk 1/12 és HA tippelnem kellene egy embert akiért ezt tesszük, az tuti Cox lenne.Boston
Magát a picket simán megéri, ez így is van, bár én remélem, hogy 1/11-re elviszi a Chiefs. 😊
több mint 14 éve
Én csak azért írtam mert valaki itt viccelt vele.DeCastro amúgy simán megéri az 1/12-őt...Bostoninkább Zeitler/Konz 1/31reHabi
HA pedig felmennénk 1/12 és HA tippelnem kellene egy embert akiért ezt tesszük, az tuti Cox lenne.
Do your job