New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Tavon Wilson (FS/CB)Notes:
First name is pronounced “TAY-von.” Also played wide receiver as a Washington D.C. area prep. Played in all 12 games (one start vs. Northwestern) as a true freshman in 2008, posting 11 tackles, one pass breakup and zero interceptions with half a tackle for loss. Moved into the starting lineup in ’09 and recorded 74-7-1 with 3 1/2 tackles for loss in 12 games (11 starts) at cornerback. After a rash of injuries, he moved to strong safety for the ’10 season and responded with 48-8-1 with two tackles for loss in 13 starts. Moved back to cornerback for the ’11 campaign, where he registered 81-6-1 with 6 1/2 tackles for loss, one sack and one forced fumble in 13 starts — 12 at CB and one (Wisconsin) when he played strong safety and wore jersey No. 9 in tribute to teammate Trulon Henry, who was shot a week prior. Team captain was a 21-year-old senior.
Summary:
Athletic and well-proportioned, Wilson is a physically and mentally tough defensive back who has played corner and free safety, though his movement skills are more smooth than sudden. At his best in zone where he can keep plays in front of him. Reads and reacts quickly, drops downhill under control and is physical filling in run support. Average pedal speed and transitional quickness, as he lacks range and recovery burst off the hash and does not make impact plays on the ball. Needs to get stronger as a tackler.
Forrás: profootballweekly
A konkrét prospect rangsorban ott FS-ként 11. "legjobb"... Nekünk megért egy 2.kört...
No comment...
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 14 éve
ez a pick megkívánt 1 dl pálinkát...HabiA harmadik sörömet kezdem a "zseniális" pick óta...
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 14 éve
Nincs mit szépíteni, ez egy katasztrofálisan sz...r pick volt...Egy "jó esetben" 5.-6. körös projekt játékosra ellövünk egy 2. körös picket!!!
Nem is igazán térek magamhoz, megmondom őszintén... :/
Az lesz még a szép ha a Traning Camp-ben kiderül hogy még Sergio Brown is lazán lenyomja a pályán, és hogy BB mentse a mundér becsületét IR-re teszi valami kamu sérüléssel...
(Remélem nem lesz igazam...)
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
több mint 14 éve
Ez mi volt amikor még benn vannak jobbnál jobb DT-k. OL-kKonz, Still, Thompson
Erre hozunk egy S/Cb közti átmenetet, a tegnapi A--ból lett D :mad:
Remélem tényleg BB tudja mit csinál, mert ezek a 2. körös CB-k, háát

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 14 éve
És ment is utánunk Reyes, faszaWyattMeg is érdemeljük hogy nagy karriert fusson be náluk... 😕
több mint 14 éve
Így legalább Julian és Slater is felfér majd jövőre is a defense-be 😊 😕

több mint 14 éve
Szép pick... 😕Számítottam DB-re, de akkor már inkább CB-re...
Erre behúzunk egy (számomra és ami ennél jóval fontosabb, a mock-készítők számára is!!!) ismeretlen ordas nagy reach-et...
Az egy dolog hogy jelenleg nincsen későbbi körös pick-ünk, hogy a "helyén" húzzuk őt, de könyörgöm... Vannak jövő évi késői körös pickek is a világon amiket be lehet dobni egy idei trade-be!!!
Nálam ez a katasztrófálisan sz...r pick kategória második körre... :/
több mint 14 éve
figyelnek az európai szurkolóikra, ébresztős pick 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Miafasz 😀
több mint 14 éve
höri kiakadt 😀 úgy vélem, hogy bellichikék a szarból is gyémántot faragnak. nem aggódok 😀
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 14 éve
Na b@zmeg :mad:szerk.: kell safety? Igen. Nincs hatodik körösünk? Nincs. De erre nem az a megoldás, hogy a második körben draftolom a hátsó körös embert! Nem lett volna egyszerűbb BB-nek felhívni Riedet, hogy nem adsz a 2 hatodik körötökből egyet???
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 14 éve
a kinti fórumokon/oldalakon szinte mindenhol minket emlegetnek az első kör egyik legnagyobb nyertesének.espn/boston oldalon is 17000 emberből 82% adott A osztályzatot. Úgy fest az amerikaiak nagyon felültek erre a Chandler Jones hype vonatszerelvényre 😀 remélem nem lesz majd megállója és folyamatosan ülnek fel az újabb utasok
Bár Hightower értékelése is igen-igen pozitív. Remélem ma még kiaktívkodjuk magunkat és akár egy elméletben nagyon jó draftot csinálhatunk
Konzért most nagyon-nagyon drukkolok

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Én nagyon is elégedett vagyok eddig az idei Draft-tal...Végre olyan posztokra húztunk, ahol need volt és olyan embereket akiket AKART a mester és nem habozott feljebb menni értük hogy megszerezze őket a csapatba...
Mondjuk erősen él bennem a gyanú hogy Jones csak a második legjobb opció volt a fejében, mert ahogy a Bears vitte McClellin-t, már ment is a trade ajánlat hogy őt már biztos ne húzzák ki előlünk...
Idén még valószínűleg "csak" 4-3 DE-ként számolunk vele, de ha sikerül az elvárásoknak megfelelő 3-4 OLB-t faragni belőle akkor nagyon is megérte az első kört...
Hightower esete kissé érdekesebb, ő az ölünkbe hullott azzal hogy a Steelers inkább a "csúszó" DeCastro-t választotta helyette... Fel is mentünk érte azonnal... Ő gyakorlatilag "Ultimate Weapon" lehet azzal hogy magas szinten képes 3-4-es ILB/OLB-t játszani és akkor sem esik kétségbe ha 4-3-as DE-nek kell felállnia... Nálam abszolút nem Spikes 2.0... Ő ennél sokkal sokoldalúbb... Akkor már inkább fordítva...
Véleményem szerint akár 3-4 akár 4-3 lesz a felállás, abszolút a kezdő LB sorban a helye!
Ha ma még jönne a Reyes/Crick, Boykin/T. Johnson négyesből 1-1 valaki, felhőtlen lenne a boldogságom...
A többi már úgyis csak a pályán dől majd el "élesben"... 😛
több mint 14 éve
Sztyopa
315
Utolsó playa akiért Bill felment az Ty Warren volt ha jól emlékszem, ráadásul az is kemény egy hely volt...Őt nem kell senkinek bemutatni gondolom.Azóta viszont önerőből draftoltunk olyan tehetségeket az első körben, mint Maroney, Meriweather, na meg ugye kifelé tradelgettünk. Én azt mondom, ezek a srácok tudnak valamit,ha ezt bevállalta az Öreg,maradjanak egészségesek, aztán meglátjuk, mi az.
Why so serious?
több mint 14 éve
Én meg azon gondolkodtam, hogy melyik LB-nk képes coverben elfogadható teljesítményt nyújtani egy nickel felállásban mondjuk. Aztán feladtam...Mondjuk Gyulusnak tök igazat adok a 4-3-as LB sorral kapcsolatban...
Viszont bízom az Öregben, hogy kitalált valamit és most nem mondhatjuk, hogy nem próbált meg "papíron" abszolút első körös prospecteket húzni.
Do your job
több mint 14 éve
Nem tudom miért, de van egy olyan érzésem, hogy komoly aktivitást fogunk látni ma a csapattól. Azon sem lepődök meg, hogy ha a jövő évi 1st roundot odaadjuk vkinek a második kör legelején.

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Majd a teljes draft fényében lehet markánsabb véleményt megfogalmazni, de egyelőre nem mondanám felhőtlenül pozitívnak az első napot. Jelenleg rövidtávon úgy állunk, hogy optimális esetben Jones hozza azt, amit Carter tudott 43-ba RDE-ként illetve amit Anderson 34-ben ROLB-ként egy személyben...43 v. 34
A háromtagú védőfalat én továbbra sem látom. A Deaderick-Wilfork-Fanane kezdősor(?) mögött nincs senki.
43-ba Pryoron kívül nincs pass rusher Wilfork mellé. Emberhiány. Love elköhög rotációba, de aztán semmi DT poszton.
"Ez kimeríti a probléma fogalmát."
több mint 14 éve
Az extra points szerint jelenleg kb így néz ki a dc (gondolom 4-3ban)...Hajnali negyed 6 magasságában elegánsan megfeledkeztem a Fanene, Scott duóról, úgyhogy ebben a formában ez a front 7 így nem is fest rosszul!
LDE: Jonathan Fanene/Brandon Deaderick.
NT: Vince Wilfork, Ron Brace
DT: Kyle Love, Myron Pryor, Fanene
End/OLB: Trevor Scott, Chandler Jones, Jermaine Cunningham, Markell Carter (Andre Carter could be the starter here if he is re-signed).
SLB: Dont’a Hightower, Rob Ninkovich
MLB: Brandon Spikes, Hightower, Dane Fletche
WLB: Jerod Mayo, Hightower, Jeff Tarpinian
Gyulus
több mint 14 éve
Igazából én most azon gondolkozom, hogy fog kinézni a kezdő LB sor. Ha 4-3 akkor Mayo-Spikes-Ninkovich, ha 3-4 akkor Jones-Spikes-Mayo-Ninkovich. Én nagyon kedvelem Hightowert, az egyik kedvencem az idei classból. Kíváncsi vagyok mi lesz a szerepe. BBnek lesz lehetősége variálni őket, hogy mindig a legjobb alakulat legyen fenn.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Négy Chandler Jones találat van a tippjátékban. Hightowerre nem érkezett voks:Jones nálam is fent volt a 24 nevet tartalmazó listán, de azért nem írtam a 10-be, mert nem gondoltam volna, hogy lecsúszik elérhető távolságba 😉
http://www.editgrid.com/user/patshu/Draftj%C3%A1t%C3%A9k2012DoM
Egyébként rendelkezik azokkal a fizikális és emberi paraméterekkel, amit BB preferál!
Hightower - Abban a pillanatban nem örültem neki, de átgondolva az OL jelenleg mélyebb, mint a LB sor (sérülésekre ne is gondoljunk) és ő egy bevethető játékos aki Saban szisztémájában (ami állítólag bonyolultabb, mint 1-2 NFL def) nevelkedett és valószínűleg rendelkezik megfelelő alapokkal, abban meg csak reménykedni tudok, hogy hátha playmaker lesz 😛
Az biztos, ha egyszerre van fent Mayo-val, akkor növekszik a variációs lehetőségek száma (nagyon szívesen látnék újra késleltetett ILB blitzeket).
DoM! Kíváncsi vagyok a te véleményedre is nagyon a két srácról és akkor most 4-3, vagy 3-4 lesz-e!!!
Safety egyébként sincs, CB és WR-t lehet még húzni és én titkon reménykedem akár Konz-ban is (ennek ugyan kicsi a realitása).