New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Az extra points jelentése szerint évi 4 milkát kér... ennyit szerintem nekünk sem ér, sok szerencsét neki a bengáliknál:SFree-agent running back BenJarvus Green-Ellis is scheduled to visit with the Cincinnati Bengals, Jason Cole of Yahoo! Sports reports.GogoMár Mike Reiss is közli a hírt:
The Patriots and Green-Ellis had discussions on a contract extension prior to the start of free agency, with the team expressing an interest in his return. But there was a difference of opinion on contract figures, so Green-Ellis elected to test the market.
The Patriots haven't closed the door on Green-Ellis' return, but this looks like a situation where the market dictates if it happens
Hmmm....érdekes lesz a kép, ha Mr. 0 fumble távozik...Rule
több mint 14 éve
Joni Fanene aláírt 3 évre. DE/DT, tökéletes Billnek. - bocs, látom a link is erről szól. 😀
több mint 14 éve
https://twitter.com/#/RavensInsider/status/180002753916051457
több mint 14 éve
Ott van két alig használt futó a rosteren, megkaphatják a lehetőséget.
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Free-agent running back BenJarvus Green-Ellis is scheduled to visit with the Cincinnati Bengals, Jason Cole of Yahoo! Sports reports.GogoMár Mike Reiss is közli a hírt:
The Patriots and Green-Ellis had discussions on a contract extension prior to the start of free agency, with the team expressing an interest in his return. But there was a difference of opinion on contract figures, so Green-Ellis elected to test the market.
The Patriots haven't closed the door on Green-Ellis' return, but this looks like a situation where the market dictates if it happens
Hmmm....érdekes lesz a kép, ha Mr. 0 fumble távozik...
több mint 14 éve
Free-agent running back BenJarvus Green-Ellis is scheduled to visit with the Cincinnati Bengals, Jason Cole of Yahoo! Sports reports.
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Sőt a legígéretesebb DE-ket is!Langford szerintem elég jó kis runstuffer védő. Sztem nem lenne rossz LDE nálunk.
"The Patriots have made informal contact with Miami DE Kendall Langford and Bengals DE Jonathan Fanene, according to league sources." (link)Gogo
Do your job
több mint 14 éve
Sőt a legígéretesebb DE-ket is!"The Patriots have made informal contact with Miami DE Kendall Langford and Bengals DE Jonathan Fanene, according to league sources." (link)
több mint 14 éve
Megtaláltuk a legígéretesebb potenciális FS-t a piacon :/Steve Gregory vizitenStezszerződést neki, kezdő helyet
GM gameben meg eladó! 😛braxa88
Do your job
több mint 14 éve
Steve Gregory vizitenStezszerződést neki, kezdő helyet
GM gameben meg eladó! 😛
több mint 14 éve
Szokás szerint minimum az egyik elsőkörös letrade lesz vagy csere jövőre, kár álmodozni... 😊GogoAz igazat megvallva én ezt idén egyáltalán nem bánnám.
Do your job
több mint 14 éve
Szokás szerint minimum az egyik elsőkörös letrade lesz vagy csere jövőre, kár álmodozni... 😊
több mint 14 éve
Webb+Válasz lesz majd a 2 első körös pickünk 😛HabiNálam simán játszhatna ez a megoldás 😀

több mint 14 éve
Webb+Válasz lesz majd a 2 első körös pickünk 😛

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Nem tudom, de nekem nagyon csábítónak tűnik az első körös tender Lardarius Webbnél...BostonUgye, hogy az 😀 http://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=491175#p491175

több mint 14 éve
Nem tudom, de nekem nagyon csábítónak tűnik az első körös tender Lardarius Webbnél...
Do your job
több mint 14 éve
miért viito mit mondtál mit csinálunk az FA-n lazsálunk? eddig igencsakmár annak is örülök, hogy nem negatív odds volt, és még a végén nekem kellett volna fizetnem 😛viitonem akarom már most lezárni a DoM féle tippjátékot, de eddig úgy tűnik, hogy látnoki tehetségem volt arra nézve, hogy mi is fog zajlani az FA-n :cool:viitoJó, de a tippedre csak 1,01 volt az odds.zinedine5
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
Csináltam egy editgrid táblázatot a játékhoz: http://www.editgrid.com/user/patshu/Bowlhu-Pats_topik_tippj%C3%A1t%C3%A9kLassan elfogynak a versenyben lévők és eddig mellé lőttünk jó páran
Az eddigiek már beleírtam, a vki kimaradt, pótolja magát nyugodtan, aki még nem tippelt ne fogja vissza a képzeletét.DoM
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
már annak is örülök, hogy nem negatív odds volt, és még a végén nekem kellett volna fizetnem 😛Jó, de a tippedre csak 1,01 volt az odds.zinedine5szerk.:nem akarom már most lezárni a DoM féle tippjátékot, de eddig úgy tűnik, hogy látnoki tehetségem volt arra nézve, hogy mi is fog zajlani az FA-n :cool:viito
BREAKING NEWS
Koutouvides re-sign 1 év 825e-ért
elsődleges priorítás kipipálva!😀
(btw, azt hittem, hogy az ST-terén Slaterrel kezdünk)Gyulus
több mint 14 éve
Jó, de a tippedre csak 1,01 volt az odds.szerk.:nem akarom már most lezárni a DoM féle tippjátékot, de eddig úgy tűnik, hogy látnoki tehetségem volt arra nézve, hogy mi is fog zajlani az FA-n :cool:viito
BREAKING NEWS
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
szerk.:nem akarom már most lezárni a DoM féle tippjátékot, de eddig úgy tűnik, hogy látnoki tehetségem volt arra nézve, hogy mi is fog zajlani az FA-n :cool:
BREAKING NEWS
több mint 14 éve
Slater is rendben (link).A Lloyd-ügy meg bonyolódik:
"(...) Rams free agent WR Brandon Lloyd also is expected to visit San Francisco." (Schefter)
több mint 14 éve
Koutouvides re-sign 1 év 825e-értST-terén vele is kezdünk. Koutuvides kezdő LB lesz. 😉
több mint 14 éve
A Redskins WR-beszerzési mániáját látva (Garcon, Royal, Morgan)... lehet, hogy Shanny-ék szemében Gaffney feleslegessé vált.Inkább ő legyen a WR-depth, mint Branch... Brady-vel és JMD-vel is össze van szokva.. más kérdés, hogy ő is csak egy fasza possession WR, nem lenne alkalmas a várva várt mélységi WR szerepkör betöltésére:S
szerk.:
BREAKING NEWS
(btw, azt hittem, hogy az ST-terén Slaterrel kezdünk)