New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
Sinisa New England Patriots 3 180 — Gràcies Pep!
Rosszul emlékszem, hogy Ocho cut-tal nem szabadulna semmi a cap alatt, mert "beragadt tétel" lenne?

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Boston

"a WW-taggel 16,2 milkával vagyunk a 2012-es salary cap alatt...
ebbe egy M. Anderson, Connolly resign, Hoyer RFA tender mellett csak kisebb igazolásoknak\újraigazolásoknak lenne hely... "
igazából ezen lepődtem meg amit Gyulus írt

tudom hogy nem a Pats stílusa, de én várok egy nagy halat (M. Williams) az FA-ról! de majd felébredek 😊GhostLead
Ok, bár ha jönne Williams (szerintem nem fog) akkor mindjárt nem kell Anderson resign. Ha jön egy elkapó, akkor könnyen elmaradhat a Deion branch resign, vagy jöhet egy Ócsócsikó cut.
Connolly pedig nekem Russ Hochstein2. Nem hiszem, hogy backup fizunál nagyobbat kaszálna, ha Koppen marad. HA meg nem marad Koppen, akkor ott tudunk talán még spórolni.
Nálunk még nem volt semmilyen "megszorítás" + spórolhatunk esetleg egy Welker szerződéssel is ha nagyon kell a hely valakire.
Én legalábbis én így képzelem valahogy (tuti nem így lesz).

Do your job
több mint 14 éve
16,2 M-ből még a lejárók közül:
Love, Neo, Branch, Connolly, BJGE (?), Slater, Guyton/White, Carter(?) szerződését legalább meg kéne oldani.
+ draft pick-ek.
Elsőre nekem sem tűnik olyan soknak.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
GhostLead New England Patriots 295
Boston

"a WW-taggel 16,2 milkával vagyunk a 2012-es salary cap alatt...
ebbe egy M. Anderson, Connolly resign, Hoyer RFA tender mellett csak kisebb igazolásoknak\újraigazolásoknak lenne hely... "
igazából ezen lepődtem meg amit Gyulus írt

tudom hogy nem a Pats stílusa, de én várok egy nagy halat (M. Williams) az FA-ról! de majd felébredek 😊
több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Carter nyitott a visszaigazolásra:
"Of course I want to come back. I would love to play with the Patriots again,
A 3-4-ről:
"I never really thought that way. Where I’m at in my career, understanding Coach Belichick’s philosophy, he’s the type of guy, you just have to know your role, and know what you’ve got to do,” Carter said. “If he feels I have the potential to be a playmaker, in a 4-3 or 3-4, than so be it. That decision I’m sure will be determined in the next few weeks through free agency or after. Regardless, I love playing for the Patriots. It’s been a blast.Link

Mercilus mint lehetséges Patriots célpont?

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
azt hittem jobban állunk anyagilag :/GhostLead
Mi a gondod az anyagi helyzetünkkel? Nem kellett egy alapembertől sem megválnunk azért, mert nincs rá cap space. A tavaly PO-ban résztvevő csapatok zöménél sokkal jobban állunk. Nagyon jó ez így sztem.Boston
Semmi különös. igen, azt én is néztem hogy a PO-ban szereplő csapatok zöménél jobban állunk anyagilag.
szimplán érdeklődtem!GhostLead
oks, nem bántásból írtam, csak olvastam, hogy jobbra számítottál 😉

Do your job
több mint 14 éve
http://profootballtalk.nbcsports.com/2012/03/11/team-by-team-cap-space-as-of-march-11/undisputedly
Mi a gondod az anyagi helyzetünkkel? Nem kellett egy alapembertől sem megválnunk azért, mert nincs rá cap space. A tavaly PO-ban résztvevő csapatok zöménél sokkal jobban állunk. Nagyon jó ez így sztem.Boston
Semmi különös. igen, azt én is néztem hogy a PO-ban szereplő csapatok zöménél jobban állunk anyagilag.
szimplán érdeklődtem!
több mint 14 éve
"16,2 milkával vagyunk a 2012-es salary cap alatt..."
a többi csapathoz viszonyitva ez jó vagy rossz???GhostLead
http://profootballtalk.nbcsports.com/2012/03/11/team-by-team-cap-space-as-of-march-11/undisputedly
Mi a gondod az anyagi helyzetünkkel? Nem kellett egy alapembertől sem megválnunk azért, mert nincs rá cap space. A tavaly PO-ban résztvevő csapatok zöménél sokkal jobban állunk. Nagyon jó ez így sztem.

Do your job
több mint 14 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 291 — NFL bracket champion '26
nemhogy egy Lloyd-igazolásnak (ami egyébként egyre kevésbé szimpatikus ötlet)
Gyulus
miért nem szimpatikus ötlet? sztem nagyon jó igazolás lenne, plusz valszeg kevesebbért is aláírna a BB-JMD-Brady 3mas miatt. Szerintem ha nem mozdulunk nagyobb nevű WR-re, teljesen ideális igazolás lenne Ő. Plusz a nyilatkozata is teljesen jó volt nfl.com oldalonHabi
A Globe-on volt cikk, amelyben volt játékostársak mondták, hogy nem véletlen, hogy annyi csapata volt eddigi pályafutása során az NFL-ben. Olyan látványos hangulatingadozásai voltak, hogy a többség meg volt győződve róla, hogy bipoláris zavarral küzd. Kívülállóknak mindig a lehető legkorrektebb, legjobb nyilatkozatot adja, de öltözőn belül már közel sem ilyen pozitív a kép róla.DoM
Valszeg ezért JMD spanja 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Gyulus
miért nem szimpatikus ötlet? sztem nagyon jó igazolás lenne, plusz valszeg kevesebbért is aláírna a BB-JMD-Brady 3mas miatt. Szerintem ha nem mozdulunk nagyobb nevű WR-re, teljesen ideális igazolás lenne Ő. Plusz a nyilatkozata is teljesen jó volt nfl.com oldalonHabi
A Globe-on volt cikk, amelyben volt játékostársak mondták, hogy nem véletlen, hogy annyi csapata volt eddigi pályafutása során az NFL-ben. Olyan látványos hangulatingadozásai voltak, hogy a többség meg volt győződve róla, hogy bipoláris zavarral küzd. Kívülállóknak mindig a lehető legkorrektebb, legjobb nyilatkozatot adja, de öltözőn belül már közel sem ilyen pozitív a kép róla.
több mint 14 éve
azt hittem jobban állunk anyagilag :/
több mint 14 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 926 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
http://profootballtalk.nbcsports.com/2012/03/11/team-by-team-cap-space-as-of-march-11/
több mint 14 éve
a többi csapathoz viszonyitva ez jó vagy rossz???
több mint 14 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Gyulus
miért nem szimpatikus ötlet? sztem nagyon jó igazolás lenne, plusz valszeg kevesebbért is aláírna a BB-JMD-Brady 3mas miatt. Szerintem ha nem mozdulunk nagyobb nevű WR-re, teljesen ideális igazolás lenne Ő. Plusz a nyilatkozata is teljesen jó volt nfl.com oldalon

JT Daniels fan
több mint 14 éve
Tavalyi teljesítménye alapján Mankins egy szót sem szólhatna némi szerződésalakítgatás esetén...

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
http://www.boston.com/sports/football/patriots/extra_points/2012/03/patriots_have_1.html
a WW-taggel 16,2 milkával vagyunk a 2012-es salary cap alatt...
ebbe egy M. Anderson, Connolly resign, Hoyer RFA tender mellett csak kisebb igazolásoknak\újraigazolásoknak lenne hely... nemhogy egy Lloyd-igazolásnak (ami egyébként egyre kevésbé szimpatikus ötlet)

Egy esetleges Light-visszavonulással 8 m-t, egy Ocho cuttal 3,1 m-t takaríthatnánk meg a cap-ből (más kérdés, hogy Light a tavalyi formájával megéri az árát, az utolsó dollárig)

érdekesség, hogy Reiss az esetleges S-targetjeink közt LaRon "Őssejt" Landry-t is megemlíti... ezen elsősorban csak nevetni tudok, bár "teljesítménybérért" akár jöhetne is...😀Gyulus
Azért a szerződés-átstuktúrálás szuperfegyverrel még elvileg lehet játszani. Welker adott, de Brady, Wilfork, Ocho, Mankins számaival valamennyit lehet játszani. De ez csak sajtés, a potos számokat gsn sokkal jobban tudja.
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Miért mondjon le Neo és Connolly? 😕

több mint 14 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
http://www.boston.com/sports/football/patriots/extra_points/2012/03/patriots_have_1.html
a WW-taggel 16,2 milkával vagyunk a 2012-es salary cap alatt...
ebbe egy M. Anderson, Connolly resign, Hoyer RFA tender mellett csak kisebb igazolásoknak\újraigazolásoknak lenne hely... nemhogy egy Lloyd-igazolásnak (ami egyébként egyre kevésbé szimpatikus ötlet)

Egy esetleges Light-visszavonulással 8 m-t, egy Ocho cuttal 3,1 m-t takaríthatnánk meg a cap-ből (más kérdés, hogy Light a tavalyi formájával megéri az árát, az utolsó dollárig)

érdekesség, hogy Reiss az esetleges S-targetjeink közt LaRon "Őssejt" Landry-t is megemlíti... ezen elsősorban csak nevetni tudok, bár "teljesítménybérért" akár jöhetne is...😀
több mint 14 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Érdemes elolvasni az alábbi PFF cikkket:

http://www.profootballfocus.com/blog/2012/03/12/patriots-offense-room-to-improve/

Egyrészt Brady vs. deep / outside the number passzokkal foglalkozik. Érdekes, hogy a statisztikák alapján az első öt meccsen egész jó volt a mélységi játékunk, és utána esett kicsit vissza. A hatodik héten játszottunk a Dallas ellen, amikor megsérült Brady karja, ha jól emékszem.

Másrészt figyelemre méltó megállapítás, hogy gyenge a futásunk light front ellen. Ahhoz képest, hogy általában plusz DB-vel állnak fel ellenünk, messze nem futunk olyan jó ilyenkor, mint kéne. Ez elsősorban a fal sara.

A megállapításuk, hogy kéne Lloyd (pontosabban hasonló middle - deep threat), illetve jobb futás blokkolás, és akkor megállíthatatlanok leszünk idén. Persze mindennek az alfája-omegája, hogy Tom egészséges maradjon.
több mint 14 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 502 — Ajmo Vatreni
http://www.google.hu/search?hl=hu&q=tom%20brady%20glasses%20lakers%20celtics&psj=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&biw=1366&bih=536&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=C8ldT8_lFMXZsgbHlf3qCw
Nézd már, a google megtalálja 😮 😀
Wyatt
aha, akkor ezért pontatlanabbak a hosszú dobások. 😊
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
http://www.google.hu/search?hl=hu&q=tom%20brady%20glasses%20lakers%20celtics&psj=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&biw=1366&bih=536&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=C8ldT8_lFMXZsgbHlf3qCw
Nézd már, a google megtalálja 😮 😀

több mint 14 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
OFF
BOS-LAL meccsen büntet Brady fekete-keretes szemüvege... 😀
ONSinisa
Kép?

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 14 éve
OFF
BOS-LAL meccsen büntet Brady fekete-keretes szemüvege... 😀
ON

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

több mint 14 éve
Lowery Jacksonville-ből?

több mint 14 éve
Griffin-t kivágták a Viks-től! Szerintetek egy próbát megér?Justicar
No thanks...
Viszont, ha ne adj isten Waters úgy dönt, hogy visszavonul, akkor Hutch bármikor...

Do your job