New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Hát 2007 óta azért párszor volt hozzá szerencsém. 😊 Engem szórakoztat. Persze van akit nem, de ez nem indok a banra. Van akit ez van akit az bosszant. Tudnék még mondani 1-2 embert itt fórumon, aki ha úgy gondolja, hogy igaza van, akkor ugyanannyira leállíthatatlan mint Sobri, mégse kap bant érte. Amíg a szabályok szerint postol, ez így is van jól szerintem.Az ilyesmit jobb lecsengeni hagyni.peterk2005Gondolom nem sűrűn találkoztál ezzel a témával itt 😊fetomy
(Gondolom észrevetted, hogy engem nem csak Sobri, hanem a Sobri ban téma is szórakoztat, így tőlem akár addig beszélgethetünk róla, amíg Sobri vissza nem jön. 😀)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 14 éve
Ez nem Sobrin áll vagy bukik 😊 Sorry.Delonso_Nyilvánvalóan. Azonban ha fogod magad, és beállsz egy társaságba, akik magukban szépen beszélgetnek, majd szépen elkezded felhúzni őket, akkor attól függetlenül, hogy a törvény nem bünteti, és nem mondasz semmi sértőt, a társaság nem fog befogadni. Vagy lesz egy tag, aki szépen kipenderít, vagy odébbmennek. A Pats-fanok sajnos nem tudnak odébbmenni, illetve gondolom a fórum adminjainak sem célja az, hogy akárhány fórumozó is mondjuk hanyagolja inkább a topicot, mert van 1 akinek arról szól az itt léte, hogy szétbarmolja a topicot.
Ideális az lenne, ha mindenki figyelmen kívül tudná hagyni, de a legideálisabb meg az lenne, ha nem 10-nek kéne alkalmazkodni 1-hez, hanem az 1 lenne képes alkalmazkodni ahhoz a társasághoz, ahova belép. Mert a Pats topicot úgy kell elképzelni, mint egy bárban egy asztalt, ahol társalognak egy baráti körbe tartozó emberek. Odamehetsz, ha megpróbálsz beilleszkedni, de ha azért mész csak, hogy belebaromkodjál a beszélgetéseikbe, akkor nehogymár a 10 másik legyen rád tekintettel.
több mint 14 éve
http://www.youtube.com/watch?v=iw1MiOlNGVsMár mások leírták. Az állandóság miatt baj ez.polonica betyár repült két hétre. a következő ilyen négyet fog eredményezni.shawnkaAnélkül hogy bántani akarnálak. Tudtommal semmi szabályellenes, offenzív, vagy trágár dolgot nem tett. Joga van leírni akár ide is, hogy Brady kiégett. Ezt nagyon túlzó, szigorú és mélységesen etikátlan eljárásnak tartom.Delonso_
és ez mennyire baszzhattya a csőröket? azt mégse lehet banolni?
de tényleg akkor hülyeség a lájk gomb is ( mer Józsinak vót rendesen ) legyen inkább igaz-hamis gomb - és akkor tényleg felcsúszhatunk arra a steelerses-hagyományú bandwagonra, hogy bizony vannak az igazság tudói, akik ellen senki semerre

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Már két éve cseng le... Ok, hogy azoknak legalább akkora szerepük van az egészben akik válaszolnak, de ezeket mégis csak egy ember generálja, őt egyszerűbb és ésszerűbb is kitenni. Illetve azért a fórum érdekeit kéne figyelem előtt tartani, ahol megint az a jó ha minél többen ki tudják fejteni a véleményüket, de én például azalatt ameddig ment ez a "Brady kiégett" téma azt hiszem be se jelentkeztem nem, hogy hozzászóltam volna annyira elvette a kedvemet az egésztől. Szerintem nem én voltam az egyetlen aki így volt ezzel és azt az adminok sem akarják, hogy egy valaki elvegye a többiek "szórakozását".Egyetértek. Etikátlanságig nem mennék el, egyszerűen csak nem jó döntés. Ráadásul nem is oldott meg semmit, legfeljebb most nem Sobri véleménye, hanem a bannolása a téma.a betyár repült két hétre. a következő ilyen négyet fog eredményezni.shawnkaAnélkül hogy bántani akarnálak. Tudtommal semmi szabályellenes, offenzív, vagy trágár dolgot nem tett. Joga van leírni akár ide is, hogy Brady kiégett. Ezt nagyon túlzó, szigorú és mélységesen etikátlan eljárásnak tartom.Delonso_
Az ilyesmit jobb lecsengeni hagyni. Arról nem is beszélve, hogy amikor a Steelers/Philly topiccal megy a meccs a legnépszerűbb topic címért, akkor bezzeg jól jön a sok szófosás. 😊peterk2005

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Ez nem Sobrin áll vagy bukik 😊 Sorry.Az ilyesmit jobb lecsengeni hagyni.peterk2005Gondolom nem sűrűn találkoztál ezzel a témával itt 😊
(Lecseng pár nap alatt, majd pár nap szünet, és felhozza újra. Nem véletlenül aposztrofálják sokan vicc topic2-nek ezt a helyet, hiszen elég gyakran lehet ily humoros szösszeneteket olvasni itt 😊 Persze nem a Pats-fanoknak ugyebár...)fetomy
több mint 14 éve
Az ilyesmit jobb lecsengeni hagyni.peterk2005Gondolom nem sűrűn találkoztál ezzel a témával itt 😊
(Lecseng pár nap alatt, majd pár nap szünet, és felhozza újra. Nem véletlenül aposztrofálják sokan vicc topic2-nek ezt a helyet, hiszen elég gyakran lehet ily humoros szösszeneteket olvasni itt 😊 Persze nem a Pats-fanoknak ugyebár...)
több mint 14 éve
Nem tudom, hogy volt-e már. A jövő évi ellenfelek.polonicMi már az életben soha nem fogjuk megúszni egymást...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 14 éve
Egyetértek. Etikátlanságig nem mennék el, egyszerűen csak nem jó döntés. Ráadásul nem is oldott meg semmit, legfeljebb most nem Sobri véleménye, hanem a bannolása a téma.a betyár repült két hétre. a következő ilyen négyet fog eredményezni.shawnkaAnélkül hogy bántani akarnálak. Tudtommal semmi szabályellenes, offenzív, vagy trágár dolgot nem tett. Joga van leírni akár ide is, hogy Brady kiégett. Ezt nagyon túlzó, szigorú és mélységesen etikátlan eljárásnak tartom.Delonso_
Az ilyesmit jobb lecsengeni hagyni. Arról nem is beszélve, hogy amikor a Steelers/Philly topiccal megy a meccs a legnépszerűbb topic címért, akkor bezzeg jól jön a sok szófosás. 😊

több mint 14 éve
Van aki nem a pokolba ment a meccs után :o .Ész megáll, a birodalmi lépegető pogózik. 😀 😀
Rob Gronkowski and Matt Light danced shirtless on stage after Patriots loss
Még videók is vannak: Rob Gronkowski Dances on Stage Hours after Super Bowl
Gronk Partying After Super Bowl
Gronkowski nem tudom mit vett be, de ütött 😀Robilluma

több mint 14 éve
A gond az, a fórum a véleményünk meglátásaink leírására van.Ő nem tett mást állandóság ide vagy oda.
több mint 14 éve
Már mások leírták. Az állandóság miatt baj ez.a betyár repült két hétre. a következő ilyen négyet fog eredményezni.shawnkaAnélkül hogy bántani akarnálak. Tudtommal semmi szabályellenes, offenzív, vagy trágár dolgot nem tett. Joga van leírni akár ide is, hogy Brady kiégett. Ezt nagyon túlzó, szigorú és mélységesen etikátlan eljárásnak tartom.Delonso_
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 14 éve
a betyár repült két hétre. a következő ilyen négyet fog eredményezni.shawnkaAnélkül hogy bántani akarnálak. Tudtommal semmi szabályellenes, offenzív, vagy trágár dolgot nem tett. Joga van leírni akár ide is, hogy Brady kiégett. Ezt nagyon túlzó, szigorú és mélységesen etikátlan eljárásnak tartom.
több mint 14 éve
JaMarcusnak tudtommal nincs élő szeződése NFL csapattal 😀Nincs is olyan QB a ligában aki eleget tudna tenni Sobri követelményeinek.FViktor93Egy van 😊Bálesz
Győztek az ész érvek, nem tettem 😊Jobb téma mint a Tommy fiú kiégett... gondolkoztam rajta, hogy tökön szúrom magam.nDRoÉn azért ezt kétszer is megfontolnám a helyedben! 😊 Inkább szerezz egy kis ragasztószalagot a Sobri szájára - vagy az ujjaira, keresztbe tekerve, hogy ne tudjon gépelni. Vagy alkalmazd a nálam már jól bevált "no lapozzunk!" technikát.lucas
több mint 14 éve
Jó arc a srác egyébként, mondjuk én Matt Light vetkőzését kihagytam volna a képek közül 😂Szerintem csak lazán kiengedte a szezonban felgyülemlett feszültséget 😊 Egyébként ahogy ezt elnézem , engem jobban megviselt a vereség mint őket 😂gravediggerAnnak ellenére hogy G-Force az egyik nagy kedvencem,csak nekem visszás egy kicsit,hogy ha ilyen frankó a lába,hogy így tud dancelni,akkor a SB-on,miért nem csipkedte magát kicsit jobban? Mert ott konkrétan úgy mozgott mint egy Chemotoxos légy.Eddig azt hittem a lába miatt...kolok1972
Egészen más terhelés szétpiáltam ugrálni egy buliban, vagy a Super Bowlon teljes erővel futni, elkapni. 😊 Szerintem másnap, több okból sem volt ennyire vidám. Ő egy fiatal ember, borzasztó sok teherrel a hátán. Nagyon nehéz jónak lenni, meccsről meccsre, és most végre kiengedhette a feszültséget. 😊 Meg legalább látszik, hogy jó fej részeg, nem kötekedős, vagy depizős 😊

több mint 14 éve
Csak az örökigazság: Az alkohol a legjobb érzéstelenítő/fájdalomcsillapító 😊Annak ellenére hogy G-Force az egyik nagy kedvencem,csak nekem visszás egy kicsit,hogy ha ilyen frankó a lába,hogy így tud dancelni,akkor a SB-on,miért nem csipkedte magát kicsit jobban? Mert ott konkrétan úgy mozgott mint egy Chemotoxos légy.Eddig azt hittem a lába miatt...kolok1972Van aki nem a pokolba ment a meccs után :o .Szerintem csak lazán kiengedte a szezonban felgyülemlett feszültséget 😊 Egyébként ahogy ezt elnézem , engem jobban megviselt a vereség mint őket 😂gravedigger
Még videók is vannak:
Rob Gronkowski Dances on Stage Hours after Super Bowl
Csodálkoztál volna ha bepiálva játszik 😉

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Annak ellenére hogy G-Force az egyik nagy kedvencem,csak nekem visszás egy kicsit,hogy ha ilyen frankó a lába,hogy így tud dancelni,akkor a SB-on,miért nem csipkedte magát kicsit jobban? Mert ott konkrétan úgy mozgott mint egy Chemotoxos légy.Eddig azt hittem a lába miatt...Szerintem csak lazán kiengedte a szezonban felgyülemlett feszültséget 😊 Egyébként ahogy ezt elnézem , engem jobban megviselt a vereség mint őket 😂gravediggerEgyre több fotót látok a neten a Bradying-ről. Szomorú újra-meg-újra szembesülni azzal, hogy az NFL-ben a vesztes a pokolba megy.Van aki nem a pokolba ment a meccs után :o .
toxique
Még videók is vannak:
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 14 éve
Nem tudom, hogy volt-e már.A jövő évi ellenfelek.
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Szerintem csak lazán kiengedte a szezonban felgyülemlett feszültséget 😊 Egyébként ahogy ezt elnézem , engem jobban megviselt a vereség mint őket 😂Egyre több fotót látok a neten a Bradying-ről. Szomorú újra-meg-újra szembesülni azzal, hogy az NFL-ben a vesztes a pokolba megy.Van aki nem a pokolba ment a meccs után :o .
toxique
Még videók is vannak:
több mint 14 éve
Egyre több fotót látok a neten a Bradying-ről. Szomorú újra-meg-újra szembesülni azzal, hogy az NFL-ben a vesztes a pokolba megy.Van aki nem a pokolba ment a meccs után :o .
toxique
Még videók is vannak:
Gronkowski nem tudom mit vett be, de ütött 😀

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 14 éve
Egyre több fotót látok a neten a Bradying-ről. Szomorú újra-meg-újra szembesülni azzal, hogy az NFL-ben a vesztes a pokolba megy.Ez hülyeség. Akkor a tebowing miatt Tewbow a mennybe ment egy győztes meccs után? Inkább annak a jele, hogy Brady is van annyira érdekes, mint Tebow.
toxique
Ha a "vesztes" pokolba menne, akkor nem Brees-zel lett volna tele az összes Pro Bowl híradás.

több mint 14 éve
Asszem anno olyan augusztus magasságában jött meg a jegy. Akkor is csomagküldővel kértük, mert a hazai postában én nem bízok!Hát nem kapkodják el..Ennyi erővel akkor a lóvét is csak 7 nappal előtte vonhatnák le..SztyopaAzok akiknek megvan a jegyük, és UPS Secure Courier -es kézbesítést kértek, mikorra várhatják a jegyük érkezését?Van erről valami infó?SztyopaLegkésőbb 7 nappal a meccs előtt meg kell jönnie. Legutóbb 8 nappal előtte kaptam. Lényeg a nyugodt várakozás . 😊jules
We are all PATRIOTS!
több mint 14 éve
Egyre több fotót látok a neten a Bradying-ről. Szomorú újra-meg-újra szembesülni azzal, hogy az NFL-ben a vesztes a pokolba megy. De nem csüggedek! Mert Brady a vezérünk, és jövőre kitapossuk mindenkiből a szuszt is egy tökéletes szezonnal!
több mint 14 éve
Ezt osztom én is, bár a meccset nincs egyáltalán hangulatom újranézni, de épp JPP volt az aki nem nyújtott kiemelkedőt a Giants D line ból, ha valakit ki kell emelni az inkább TuckgravediggerÉn kifejezetten a két D-line-ra gondoltam.
Simán lehet, h én emlékszem rosszul - a győztes meccs elhomályosítja az emlékeimet -, de mintha nagyobb lett volna a nyomás a falemberek (tehát nem a teljes front seven) részéről Brady-n a SB-on.
Nekem vmi miatt JPP maradt az emlékeimben, talán csak a kivédekezett passza miatt, de nekem úgy rémlik, h sajnos több szép jelenete is volt a mérkőzésen.
Érthető okokból persze nekem sincs kedvem végignézni újra a SB-t...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Ezt osztom én is, bár a meccset nincs egyáltalán hangulatom újranézni, de épp JPP volt az aki nem nyújtott kiemelkedőt a Giants D line ból, ha valakit ki kell emelni az inkább TuckA Giants D-line volt jobb, mint a Ravens-é. Kis túlzással Pierre-Paul egymaga több gondot okozott, mint a Ravens D-line. A LB-ek a Ravens-nél egyértelműen jobbak és sec. is sokkal jobb a Ravens-nél.Lehet, hogy újra kell néznem a meccseket... de emlékeim szerint a Ravens elleni szenvedősebb volt az SB-nél, csupán szerencsésebb volt a végkimenetele. Ott sem arról volt szó, hogy a Ravens D nem tudott megtartani minket, vagy megölni a támadójátékunkat. A vereséghez egyébként sok minden hozzájárult. Attól függetlenül, hogy kialakult a fórumon a Bradyvédő alakulat, ebben azért ő is vastagon benne volt, ahogyan az O egésze. Meg az a vacak szürke hoodie...
A különbség ilyen szempontból az volt, hogy hányszor nem sikerült megtartania a Pats O-line-nak, a 4 emberes pass rusht, és, hogy a pass rush megtartásához hány emberre volt szükség (5 falember, vagy kell még egy blokkoló TE, esetleg a RB is blokkol). Minél többen védik Brady-t, annál kevesebb célpont marad és annál könnyebb a dolguk a LB-knek, CB-nek, safety-knek.
Ez volt a döntő a Giants D-nél vasárnap este (éjszaka). ....és sajnos már nem először.
De egyébként meg szerintem örüljünk. 30 csapat nem vesz részt a SB-ban. Mi pedig a maradék kettőben voltunk 😉Rule
Nem azt mondtam, hogy rossz a Giants D, csak azt, hogy az emlékeim szerint a Ravensé durvábban muzsikált...
Mondom én; jövőre BB a kék hoodie-ban vezényli a SB-t, és akkor tuti nyerünk! 😀toxique
több mint 14 éve
A Giants D-line volt jobb, mint a Ravens-é. Kis túlzással Pierre-Paul egymaga több gondot okozott, mint a Ravens D-line. A LB-ek a Ravens-nél egyértelműen jobbak és sec. is sokkal jobb a Ravens-nél.Lehet, hogy újra kell néznem a meccseket... de emlékeim szerint a Ravens elleni szenvedősebb volt az SB-nél, csupán szerencsésebb volt a végkimenetele. Ott sem arról volt szó, hogy a Ravens D nem tudott megtartani minket, vagy megölni a támadójátékunkat. A vereséghez egyébként sok minden hozzájárult. Attól függetlenül, hogy kialakult a fórumon a Bradyvédő alakulat, ebben azért ő is vastagon benne volt, ahogyan az O egésze. Meg az a vacak szürke hoodie...
A különbség ilyen szempontból az volt, hogy hányszor nem sikerült megtartania a Pats O-line-nak, a 4 emberes pass rusht, és, hogy a pass rush megtartásához hány emberre volt szükség (5 falember, vagy kell még egy blokkoló TE, esetleg a RB is blokkol). Minél többen védik Brady-t, annál kevesebb célpont marad és annál könnyebb a dolguk a LB-knek, CB-nek, safety-knek.
Ez volt a döntő a Giants D-nél vasárnap este (éjszaka). ....és sajnos már nem először.
De egyébként meg szerintem örüljünk. 30 csapat nem vesz részt a SB-ban. Mi pedig a maradék kettőben voltunk 😉Rule
Nem azt mondtam, hogy rossz a Giants D, csak azt, hogy az emlékeim szerint a Ravensé durvábban muzsikált...
Mondom én; jövőre BB a kék hoodie-ban vezényli a SB-t, és akkor tuti nyerünk! 😀