New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Még valamikor a második negyed idején jegyezték meg az eredménykövetőben:

Kiengedik a zsebből a bal keze felé, az egyetlen helyre, ahol magabiztos, nem is tudom, mit gondolt LeBeauJakehomer
DoM
És akkor ki is emelted a tegnap este ott elhangzott, egyetlen értelmes hozzászólást 😀
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
A Ravens se rossz, de a Texans elcsipázza őket 😀

több mint 14 éve
polonic New England Patriots 444 — Patriots fan
Még a Giants is elég nagy szopóág lehetne, jelenleg ebből a háromból a Packerstől tartok legkevésbé... A Saints ellen óriási zakóra készülnék...
Wyatt
Valahogy így vagyok én is ezzel. De azért előtte a Ravens sem lenne piskóta. Ott is a lószerszám rossz végére kerülhetünk.

Egyébként nem vagyok teljesen nyugodt azzal, hogy a Denver jutott tovább. Tartok egy kicsit a hétvégi meccstől.

Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!

My favourite ring is the next one
több mint 14 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
Még mindig óriási 😀
84? A tight end?!Wyatt
A túlsó sarokból?! (Jó, Champ lelassított az utolsó lépéseinél.) Szerintem touchback volt. 😂tomi-tomi
Gyorsvonat feeling ,vagy inkább IC 😊

több mint 14 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Még mindig óriási 😀
84? A tight end?!Wyatt
A túlsó sarokból?! (Jó, Champ lelassított az utolsó lépéseinél.) Szerintem touchback volt. 😂

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Ui: a Szenteket elnézve szombaton, továbbá az a tény, hogy a Packers elvileg erősebb, nem sok jót jósol az AFC-nek a SB-on...LordTamas
Még a Giants is elég nagy szopóág lehetne, jelenleg ebből a háromból a Packerstől tartok legkevésbé... A Saints ellen óriási zakóra készülnék...
A múlt ismétli önmagát csak a helyszín változott,de az hogy a div. roundban futunk össze az nem,ha másért nem,ezért illene revansot venni 😊
http://www.youtube.com/watch?v=n74qajrx4b4Joco
Még mindig óriási 😀
84? A tight end?!

több mint 14 éve
triangle 1 283
hát ha 3-man rush-sal kicsinálnak minket, akkor meg is érdemeljük...
mondták az okosok, hogy 2012-ben lesz a világvége. most már tudom, hogy ez most szombaton fog eljönni 😊
több mint 14 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything
Szent meggyőződésem, hogy a denveri támadójáték hatékonysága sokkal inkább McGahee egészségi állapotán múlik.

We are all PATRIOTS!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Szerintem mindegy, hogy kivel játszunk a PO-ban MINDENKIT TISZTELNI KELL!!!

Az, hogy meddig jutunk, pedig azon fog múlni, hogy mennyire védi meg a fal Brady-t!
A Denver a védelme miatt van a PO-ban és okozhatnak kellemetlen meglepetéseket nekünk is.
Az AFC-ben mindenkivel szemben van esélyünk hazai pályán, de idén egy AFC csapatos SB győzelem csoda számban menne 😉
több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Még valamikor a második negyed idején jegyezték meg az eredménykövetőben:

Kiengedik a zsebből a bal keze felé, az egyetlen helyre, ahol magabiztos, nem is tudom, mit gondolt LeBeauJakehomer
Ennyi. Ryan Clark nagyon hiányzott hátulról. Tebow 10 jó passzból szerzett 316 yardot (15 y/att).

Remélhetőleg a Pats falát nem fogják beborítani 3-emberes pass rushsal.
több mint 14 éve
tanulságnak megteszi - a bliccboró tegnap nem létezett, ezért megérdemeltük ezt a csapást. Ennyi időre totál nyomás nélkül a szökési útvonlalakat meghagyva köbö - a Taxit hívtam, aszondják még késik, addig elszívok egy fél cigit. Egész szezon ámítás volt Lebeau részéről, szar kornereink vannak, s ennek fedezésére feladtuk az agressziót az irányító megtámadását, a bliccet, a gyilkolást. S pont eza madáriesztő, hájj. Valakinek rendet kell pakolnia. Brady INsutianap
Ezt én sem akartam elhinni. Tényleg az egész idényetek a a maszkolásról szólt volna?
Brady, úgy tűnik, ihletett rendrakós hangulatában van. 😊

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 825 — capitaine du château de Vienne 1487
tanulságnak megteszi - a bliccboró tegnap nem létezett, ezért megérdemeltük ezt a csapást. Ennyi időre totál nyomás nélkül a szökési útvonlalakat meghagyva köbö - a Taxit hívtam, aszondják még késik, addig elszívok egy fél cigit. Egész szezon ámítás volt Lebeau részéről, szar kornereink vannak, s ennek fedezésére feladtuk az agressziót az irányító megtámadását, a bliccet, a gyilkolást. S pont eza madáriesztő, hájj. Valakinek rendet kell pakolnia. Brady IN

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Joco New England Patriots 1 365 — Patriots fan
A múlt ismétli önmagát csak a helyszín változott,de az hogy a div. roundban futunk össze az nem,ha másért nem,ezért illene revansot venni 😊
http://www.youtube.com/watch?v=n74qajrx4b4

több mint 14 éve
Rule New England Patriots 451 — Tu estilo tu flow, mami muy criminal
Ugyanakkor tikipus "csapda" meccs lehet mentálisan. Mind a Ravenst 2009ben, mind Jetset tavaly megvertük az alapszakaszban, és megleptek minket a PO-ban.LordTamas
Pont ezen parázok én is kísért a múlt...
A Ravens kicsit más volt 2009-ben, mert ott az alapszakasz meccs is kő kemény volt, senki nem számított semmi másra a rájátszásban sem. Viszont a Jets-et 45-3-ra kalapáltuk el...és bizony ennek voltak lélektani hatásai. Sajnos, mint tudjuk inkább frusztrálóvá vált az a mérkőzés és a WC kör utáni üzengetés, mint megnyugtatóvá.
Ezért félelmetes a Broncos meccs is. Végül elég csúnyán alulmaradtak....

Viszont amiben bízom: az 1. negyed miatt senki nem fogja lebecsülni őket és mindenki teljesen fel lesz lélekben pörögve, hogy bizony itt 100%-ot kell végig nyomni. Az uccsó negyedben talán 120%-ot is...
És ha már lélekben mindenki felfogta ezt, az egy nagyon fontos lépés ahhoz, hogy felpörögjön, ne legyen elbizakodott és kellő motívációval, ugyanakkor egészséges önbizalommal lépjen pályára.
több mint 14 éve
Valóban, bár Dawkins és Decker nem kis veszteség. De nem is ez a lényeg, hanem hogy az overall talent level sajnos nem kevéssel van a Steelers (és Patriots) alatt.Ale10
Dawkins már az alapszakasz meccsen sem volt ellenünk, Decker tényleg hiányozni fog nekik. Tehetség, képesség dolgában valószínűleg igazad van. Kérdés, hogy az edzői stáb hogyan, mire fordítja ezt le a gameplan-ben. A Steelers ma ebben bukott meg szerintem, túlzottan agresszív D-t küldtek a pályára és (a döntő hiba) ehhez ragaszkodtak is az utolsó játékig. Én nagyon bízom a stábban, az alapszakasz végére rendkívül gyorsan és hatékonyan képes a csapat váltani. Jó, a gyorsaság barokkos túlzás volt.tomi-tomi
teljesült a kívánsága, egy csapatnak szorítunk már, tőlem lehet alázás issutianap
Egyrészt nagyon sajnálom, hogy ilyen áron, másrészt ennél jobb hír nekem mára nem kell! Rendkívüli nehézséget okozna egyébként, de alkalomadtán most már örömmel fogom viszonozni!
(Együttérzésem!)

több mint 14 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 825 — capitaine du château de Vienne 1487
.tomi-tomi
teljesült a kívánsága, egy csapatnak szorítunk már, tőlem lehet alázás is

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 14 éve
Egy kicsit lehiggadva. (Hú, de jó meccs volt!!)
A Denver bizonyos szempontból az égegyadta világon semmi különöset nem tett. Volt egy kib@szott jó negyede, most történetesen a 2. TT egész meccses ratingje: 125,6, hosszabbítás nélkül: 105,4, rendkívüli számok. A 2. negyedben elért 145,8 pedig félelmetes. A maradék 3 negyedben 12 kísérletből dobott 4 jót 51 yard-ért, QB rating: 47,6. Velünk is ezt csinálták, csak az első negyedben és futással.
A Steelers beállt a Miami, Bears stb. sorba. Tanulságért érdemes meggondolni, hogy miért is kaptak ki.
Meglepték őket. Minket is, BB nyilatkozta, hogy egyszerűen nem lehet igazán jól imitálni a felkészülésen a Broncos-t. Talán végre egyszer (ismét) haszna is lesz annak, hogy egy "ismétlés" jön a rájátszásban.
Nem váltottak a védekezésükön. (A győztes play akár a 2. negyedben is lehetett volna.) A Pats idén képes erre. (Mintha hiúsági kérdést csináltak volna a védekezésükből, "ellenünk akkor se futtok, ha beledöglünk." Ilyenre mi is hajlamosak vagyunk a labda túlsó oldalán: "Mi akkor is passzolni fogunk, ha beledöglünk.")
Mindentől függetlenül a Steelers Off-nek négy(!) lövése volt. Az első negyedben mindkét drive-jukat FG-lal fejezték be TD helyett és mindkét félidő végén 10-20 yardot kellett volna még menniük fél perc alatt egy időkéréssel egy-egy FG-ért. Ha Brady-ék az ilyen lehetőségekből nem hoznak legalább egyszer plusz pontot, akkor mi is ugyanúgy megérdemelten fogunk kiesni, mint tegnap a Steelers.
A Broncos - egyelőre - maradt 15-20 perces csapat rendkívüli mentális állapottal. (Max. 15-20 percig képes pontokat termelni.) Edzői oldalról viszont meglepetést okoztak, "outcoacholták" a Steelers-t.
Az éjszakai meccs fényében kezdem igazán értékelni BB opportunista megközelítését.
Szerintem ellenünk is meglesz nekik az egy nagyon jó negyedük. Remélem, nem a negyedik lesz, mert akkor bármi lehet. Egyébként is persze, de nekik az lenne a legnagyobb esély, ha a csendes három negyedükkel 2 TD-n belül maradnának.

több mint 14 éve
zolika26 New England Patriots 1 659 — http://insidehandoff.com/
Illetve ami még mellettünk szólhat, hogy a héten megint menni fog a Tebow őrület és akkor Brady motivációjával biztos nem lesz gond
Azzal viszont nem igazán értek egyet, hogy örülünk, hogy valakit kapunk a playoffban, ez playoff, valamiért itt vannak ezek a csapatok, nyilván én is szívesen látnám azt a Broncost amelyik a Chiefs ellen játszott, de azért aki megverte a Steelerst azt nem lehet félvállról venni

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Na, megkaptuk a papíron leggyengébb ellenfelet, akit ráadásul már eléggé megvertünk egy hónapja. Azt gondoltam a PO kezdetén, hogy nem léphetünk pályára igazi esélyesként. Most azért nehezemre esne a Denverre fogadni semlegesként is.
Ugyanakkor tikipus "csapda" meccs lehet mentálisan. Mind a Ravenst 2009ben, mind Jetset tavaly megvertük az alapszakaszban, és megleptek minket a PO-ban.

Ami ellenünk szól:
-Ismétli magát az elmúlt 2 év, esélyesként lépünk pályára, kötelező lenne a győzelem, plusz nehogy "lesajnáljuk" az ellenfelet.
-Tebow kiszámíthatatlan.
-A Denver védelme képes komoly nyomást helyezni Bradyre.
-A futójátékuk öli az órát, és lenttartja Brady-t.
-Decemberi meccs, 1. negyed...

Ami melletünk:
-Decemberi meccs 2-4. negyed.
-A passz elleni védelem, ami a leggyengébb pontunk, Tebow ellen egész másként számít, mint egy hagyományos QB ellen. Ha Tim jól dob, és az első számú célpont relatív üres, a Steelers sem tudja levédekezni. Viszont rövid és középtávra, illetve, ha jó a D gameplan, bárki meg tudja fogni a Denver passzjátékát gyakorlatilag nullára. Szóval kiesik a legnagyobb gyengeségünk, csak nagyon jó védelmi játéktervvel kell menni a meccsre.
-Big Ben félsántán is 23 pontot hozott az elsőszámú futó nélkül, akkor nekünk reális a 35+.

Összeségében megkaptuk a lehető "legjobb" ellenfelet, csak ne bízzuk el magunkat. Ha az elején jól kezdünk (vagy legalább a 2-ik negyedre beindul a offense gépezet), akkor nem lesz gond. Ha viszont ránk kényszerítik az ő játékukat, vagy elveszítjük a TO csatát, megismétlődhet a múlt.

Ui: a Szenteket elnézve szombaton, továbbá az a tény, hogy a Packers elvileg erősebb, nem sok jót jósol az AFC-nek a SB-on...
több mint 14 éve
Kivéve ha az ember csapata "bemákolja" Tebow-t és csapatát. 😊Ale10
Most már értem, tényleg késő van. 😊
Távolról sem akkora mák ez szerintem. Egy biztos, jobb állapotban lesznek, mint a kivérzett Steelers lett volna.tomi-tomi
Valóban, bár Dawkins és Decker nem kis veszteség. De nem is ez a lényeg, hanem hogy az overall talent level sajnos nem kevéssel van a Steelers (és Patriots) alatt.Ale10
Dawkins már az alapszakasz meccsen sem volt ellenünk, Decker tényleg hiányozni fog nekik. Tehetség, képesség dolgában valószínűleg igazad van. Kérdés, hogy az edzői stáb hogyan, mire fordítja ezt le a gameplan-ben. A Steelers ma ebben bukott meg szerintem, túlzottan agresszív D-t küldtek a pályára és (a döntő hiba) ehhez ragaszkodtak is az utolsó játékig. Én nagyon bízom a stábban, az alapszakasz végére rendkívül gyorsan és hatékonyan képes a csapat váltani. Jó, a gyorsaság barokkos túlzás volt.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Itt már nincs bye week.Bálesz
Távolról sem akkora mák ez szerintem. Egy biztos, jobb állapotban lesznek, mint a kivérzett Steelers lett volna.tomi-tomi
Valóban, bár Dawkins és Decker nem kis veszteség. De nem is ez a lényeg, hanem hogy az overall talent level sajnos nem kevéssel van a Steelers (és Patriots) alatt.
több mint 14 éve
Távolról sem akkora mák ez szerintem. Egy biztos, jobb állapotban lesznek, mint a kivérzett Steelers lett volna.

több mint 14 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 140 — Illegális gyakorló
Ja hogy irónia 😀 Késő van már ehhez 😀

Szerk: azért remélem nem lesz az olyan laza meccs, hogy bye-nak tűnjön 😊

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Kivéve ha az ember csapata "bemákolja" Tebow-t és csapatát. 😊
több mint 14 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 140 — Illegális gyakorló