New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Mankins-szel majdnem lett megállapodás, de aztán Krafttól csak telefonon volt hajlandó bocsánatot kérni, nyilvánosan nem :S
http://sports.espn.go.com/boston/nfl/news/story?id=5564031
több mint 14 éve
manuszka86 New England Patriots 2 119 — Patriots fan
végre elkészült, pont időben
http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=1220briareos
már-már hiányoltuk a szerény kis csoportunk beharangozóját, amúgy remek cikk 😊
2 óra még és kezdődik!

több mint 14 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 692 — StuG Life
végre elkészült, pont időben
http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=1220

több mint 14 éve
Red Star Pittsburgh Steelers 206
Nem mondhatni, hogy szívem csücske a Pats, de remélem, hogy ma nem lesztek valami fene nagy állatbarátok.

Aki másnak vermet ás, az sírásó.
több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
végre újra gameday,remélem a srácok kitesznek magukért,csak a győzelem elfogadható,Go Pats

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Nemcsak az e heti, de a jövő heti meccsünket is adja az ESPN. Már alig várom az estét, mikor kezdődik már? 😊lucas
19:00 😉
több mint 14 éve
lucas New England Patriots 261 — Pats fan és divatszurkoló
Nemcsak az e heti, de a jövő heti meccsünket is adja az ESPN. Már alig várom az estét, mikor kezdődik már? 😊

Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 14 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 077 — SuperBowl Champions 2013/2014
Ravens elleni vereség óta erre várok .Kiváltképp egy "ütős" LB játékra.
Szvsz 7-10 pont lesz köztünk.
GL Pats !
több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Kezdőcsapatra tippek?nDRo
Offense:
Light-Connolly-Koppen-Neal-Vollmer-Crumpler-Brady-Moss-Welker-Tate-Taylor
Jól ismert 3WR+1TE+1RB-s felállás.

Defense: Warren-Wilfork-Wright-TBC-Mayo-Spikes-Murrell-McCourthy-Butler-Vödör-Chung
Magyarán sztem semmi meglepetés.
több mint 14 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Véleményem szerint a CIN földön és levegőben is erős. Magunkról nem tudunk semmit, illetve azt igen, hogy két rutintalan corner veszi fel a harcot pass rush "nélkül" a ligában is jónak tartható elkapókkal idgenben. Szerintem az a kérdés, hogy ők legalább közepesen helyt állnak-e + a támadóegység halad-e közel 2007-s szinten, miközben a fal nem komplett+1 percet sem játszott élesben úgy, ahogy fel fog állni. ?? Ezért tartom reálisnak, hogy 7-14 ponttal kikapunk. Meglátjuk, bízzunk a csapatban és a játékosokban + az EDZŐKBEN, mert rajtuk sok múlik.

Üdv éd GOPATS!!!GOSB4
Nem szoktam meccs eredményt tippelni, most se fogok, de azért a mi védelmünkben szólva....
Van egy elég kiegeynsúlyozatlan irányítójuk, úgyhogy TO és 85 önmagában kevés a sikerhez.
Nálunk is van liga szinten két elit WR és, egy igencsak elit QB mellett.
Egyébként meg az első meccsen bármi megtörténhet.
több mint 14 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Kezdőcsapatra tippek?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Véleményem szerint a CIN földön és levegőben is erős. Magunkról nem tudunk semmit, illetve azt igen, hogy két rutintalan corner veszi fel a harcot pass rush "nélkül" a ligában is jónak tartható elkapókkal idgenben. Szerintem az a kérdés, hogy ők legalább közepesen helyt állnak-e + a támadóegység halad-e közel 2007-s szinten, miközben a fal nem komplett+1 percet sem játszott élesben úgy, ahogy fel fog állni. ?? Ezért tartom reálisnak, hogy 7-14 ponttal kikapunk. Meglátjuk, bízzunk a csapatban és a játékosokban + az EDZŐKBEN, mert rajtuk sok múlik.

Üdv éd GOPATS!!!
több mint 14 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
szerintem a ló túloldalára se essünk át, sancho már egész biztató volt a rájátszásban, ps-t pedig mindenki tudja, mennyire kell viszonyítási alapnak venni
megerősítették a passzjátékot, fal se lesz szerintem rosszabb, a védelem eddig is kurva jó volt, szerintem a Phinst simán előzik, de még az se kizárt, hogy minket is, ellenük a söprést én nem venném biztosra, ettől függetlenül egy 4 w kéne csoporton belül azért
Bengals W lesz szerintem, még talán a Ravenst is be tudjuk húzni (5-6W), ha a Chargers (i), Vikings (o) meccsből egyet nyerünk már megint jó (6-7W), a Steelers és a Colts ellen több, mint cakkos, a Browns, Lions, Bears hármas bármiféleképpen nyerni kell (9-10W), mert onnantól még szarban is lehetünk, a Packerst meg szerintem mindenki eszméletlenül túlértékeli, mintha már biztos lenne nekik az SB... már csak ezért is kéne egy W 😛

több mint 14 éve
manuszka86 New England Patriots 2 119 — Patriots fan
saját csoportunkban 4-5 W-t abszolút hozhatunk, a többi meccs már neccesebb de egy két erősebbnek ítélt csapatot elkaphatunk idén is.Cincy meccs is behúzható véleményem szerint, igaz a fiatal D mindjárt az első körben nagy feladatot kap, de ha Benson nem futja szét az arcunkat van esély 😊

több mint 14 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Tipp előre a szezonra:

Pesszimista W-6: BUF2X, MIA itthon, DET, CHI;CLE

OPT 10W: pesszimista(6W) + JETS idegenben, SD, MIA idegenben is, PIT;

Optimista tippem, figyelemmel a sok újoncra is + sérülések, így a fentiek szerint az első 10 meccsen 5W-5L a szezon végéra 6meccsen 5W+1L irány a SB felfelé ívelő formában.

GOPATS!!!!GOSB4
baromi kíváncsi lennék, hogy milyen pozitívumot sikerült felfedezni a Jets/Sanchez játékában a premeccseken, hogy mindenki ilyen sokra értékeli őket. ugyanígy a Miami: egész nyáron amondó voltam, hogy nagyon erős lehet ez a támadóalakulat a fejlődött Hennevel és Marshall-lal a futójáték mellett, de az irányító borzasztó volt a felkészülési meccseken, a támadófalnál már ők sem tudják hogyan variálják meg a belső hármast.

csalódást keltő lenne, ha nem sikerülne négy meccset behúzni divízión belül.DoM
Túl van hypeolva nagyon a Jets a tavalyi főcsoportdöntő miatt. Pedig tavaly se voltak annyira jók, csak éppenséggel hatalmas mázlijuk, hogy a Colts,Bengals kettős leadta a meccsét és ezzel bementek a POba ahol meg egymás után megkapták a teljesen leült Bengalst majd soha annyit nem hibázó Chargerst. Engem nagyon meglepne, ha a Jets nyerné a csoportot, sőt még az is ha beelőznének minket vagy a Miamit.
Szvsz én reállisnak tartom, hogy söpörjük a Jetset.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Tipp előre a szezonra:

Optimista tippem, figyelemmel a sok újoncra is + sérülések, így a fentiek szerint az első 10 meccsen 5W-5L a szezon végéra 6meccsen 5W+1L irány a SB felfelé ívelő formában.

GOPATS!!!!GOSB4
baromi kíváncsi lennék, hogy milyen pozitívumot sikerült felfedezni a Jets/Sanchez játékában a premeccseken, hogy mindenki ilyen sokra értékeli őket. ugyanígy a Miami: egész nyáron amondó voltam, hogy nagyon erős lehet ez a támadóalakulat a fejlődött Hennevel és Marshall-lal a futójáték mellett, de az irányító borzasztó volt a felkészülési meccseken, a támadófalnál már ők sem tudják hogyan variálják meg a belső hármast.

Nálam pesszimista 3homeW optimista5homeW, szerintem nincse lényeges eltérés a véleményünkben, csak a tippemet adtam le, hogy ne év közben, vagy év végén legyek "nagyokos".
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 642 — Axel Foley
Tipp előre a szezonra:

GOPATS!!!!GOSB4

Én azért azt a Thanksgiving W-t sem vésném még kőbe. 😉

több mint 14 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Tipp előre a szezonra:

GOPATS!!!!GOSB4

csalódást keltő lenne, ha nem sikerülne négy meccset behúzni divízión belül.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Tipp előre a szezonra:

GOPATS!!!!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
NA lehet találgatni a videó előtt, kire fogadott Bruschi a 7végi meccsel kapcsolatban:
http://espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4683019/video-nfl-live-crew-on-pats-bengals
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
LOL

a cím zseniális 😀

http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2010/09/10/gisele_bundchen_ferje_autobalesetet_szenvedett/viito
bnőm is csak így ismeri Tomot...😀Gyulus
hát... elképzelni sem tudom, hogy milyen szempont alapján választottad a lányt ezek után 😛 😉
több mint 14 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
LOL

a cím zseniális 😀

http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2010/09/10/gisele_bundchen_ferje_autobalesetet_szenvedett/viito
bnőm is csak így ismeri Tomot...😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
LOL

a cím zseniális 😀

http://velvet.hu/blogok/gumicukor/2010/09/10/gisele_bundchen_ferje_autobalesetet_szenvedett/
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
A Mankins ügy gyanítom eljutott abba a stádiumba, hogy egyik fél sem hajlandó már kicsit sem engedni, márpedig a megállapodás alapja általában az, hogy mindketten engednek valamennyit, és így a végén mindketten azt érezhetik, hogy inkább nekik lett igazuk, ők nyertek inkább.viito
Én is úgy gondolom, hogy nem fog ő már nálunk játszani, akkor viszont minél elöbb el kéne passzolni valakinek, valahogy, amíg kapunk érte valamit. Mert ez így senkinek sem jó. Mankinsnek sem. Tudom, hogy azt nyilatkozta neki a pénz nem számít, mert sporolós, de azért 😉 .zinedine5
Neki lehet, hogy nem számít a pénz, csak az ügynökének 😛
több mint 14 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 526 — Ajmo Vatreni
A Mankins ügy gyanítom eljutott abba a stádiumba, hogy egyik fél sem hajlandó már kicsit sem engedni, márpedig a megállapodás alapja általában az, hogy mindketten engednek valamennyit, és így a végén mindketten azt érezhetik, hogy inkább nekik lett igazuk, ők nyertek inkább.viito
Én is úgy gondolom, hogy nem fog ő már nálunk játszani, akkor viszont minél elöbb el kéne passzolni valakinek, valahogy, amíg kapunk érte valamit. Mert ez így senkinek sem jó. Mankinsnek sem. Tudom, hogy azt nyilatkozta neki a pénz nem számít, mert sporolós, de azért 😉 .