New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Hosszabb szerződésre számítottam (4-5 év). Ez gyakorlatilag vehető visszavonulási dátumnak is.Ian szerint majdnem megvan a megállapodás Brady-vel. 3 év 58 milla. szép pénz.DannaAz simán adható.
Ezt a Pats oldaláról azonnal szignózni kell.zinedine5
több mint 14 éve
Ian szerint majdnem megvan a megállapodás Brady-vel. 3 év 58 milla. szép pénz.DannaAz simán adható.
Ezt a Pats oldaláról azonnal szignózni kell.
több mint 14 éve
Ian szerint majdnem megvan a megállapodás Brady-vel. 3 év 58 milla. szép pénz.
több mint 14 éve
Kimaradt, de ez nagyon ütős.
😊Gyulus
(Littonon kívül van valami NFl karikatúristás oldal?)
több mint 14 éve
... ettől függetlenül képtelen vagyok megérteni, hogy miként kaphatna jövőre - 1 év kihagyást követően - több fizut, mint amennyit most ajánlunk neki. Plusz az is kérdéses, h egyáltalán lesz-e jövőre rendes szezon...ééés még utána is rakhatunk rá franchise taget😀Mankins szerintem egyszerűen megsértődött a csapatra, így pár millió mínusz nem is érdekli, csak el innen. Nyilvánvalóan nem tudhatjuk, hogy milyen ígéretek vagy tárgyalások voltak Camp Logan és a csapat között.
ez a lehetőség Mossnál is fenn áll (mármint a franchise tag)... na ő sem nagyon lenne ezzel boldog, élete utolsó zsíros pro szerződése lebeg a szeme előtt és már így is panaszkodik h nem kap elég szeretet
(úgy látszik az NFL-ben szeretet=hosszútávú, full-garantált szerződés😀)Gyulus
Moss nyilatkozata meg egyszerűen nevetséges. Amióta itt van a csapat egyik legjobban fizetett játékosa (tavaly második, idén első), és egyedül Bradynek köszönheti, hogy most 2011-ben majd még a nagy szerződésére készülhet.. a tavaly lelazsált meccsekről már nem is beszélve.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
azt hittem, hogy ezt a DB blitz témakört már agyon rágcsáltuk tavaly is.Akkor ha jól emlékszem Vödörnek volt egy sackje, miután a fél hazai patriots közösség a DB blitzet kezdte éltetni, mint egyetlen megváltó erőt, és számonkérte BB-t, hogy miért nem alkalmazzuk többször.
Arra persze akkor sem vette senki a fáradtságot, hogy megnézze, hogy valójában elég gyakran blitzelnek a hátsó sorokból is, csak éppen ezek többségében semmi eredményt nem értek el, és ahogy mondja Gyulus csak szabad területet hagytunk hátul. (attól, hogy volt 1 nagyon sikeres DB blitz még nem kell arra következtetni, hogy máskor nem használjuk, és ha többet tolnánk, mindig sackkel végződne).
A másikban is Gyulussal kell egyetértenem. 1. héten a minden féle power rankingoknak és előzetes erő becsléseknek kb semmi értelme nincs. Mondhatnám stílszerűen, hogy "remember the titans" a tavalyi évből. Most van 1-2 csapat aki bomba erősnek tűnő preseasont zárt, mások meg látszólag átaludták, de ugye a Lions is megnyerte az összes PS meccset a 0-16 előtt 😉
több mint 14 éve
Megmondom őszintén én szívesen látnék olyan defense playeket idén, amikor nem az "ütős" OLB-ink blitzelnek, hanem alkalmazunk ILB, CB és S blitzeket is!tavaly épp a gyenge OLB pass rushnak köszönhetően szokatlanul sokszor küldtük a DB-ket blitzre s ez nem nagyon váltotta meg a világot (hátul kevesebben voltunk --> elváltások, szétpasszoltak minket)
A támadók részéről pedig a régi CW szerű kiszámíthatatlanságot szeretném viszontlátni!Egon bá
Spikes állítólag igazi állat módjára blitzel ILB posztról is, remélhetően ezt kamatoztatni tudjuk - Guyton sem lassú gyerek, de ha találkozik egy blokkolóval...:S
a mi védelmünk igazán akkor üzemel jól , amikor 4 (legfeljebb 5) védő már elég ahhoz, hogy állandó nyomás alatt tarsa az ellenfelet... tavaly sajnos ez ritkán fordult elő
egyébként kíváncsi vagyok, hogy a tavalyi év végére kifejlesztett "szervezett káosz" felállást ( 5 LB, 6 DB) idén mennyire használjuk majd, szvsz kevesebb DE/OLB hibrid maradt a csapatnál...
egyébként egy egész jó cikket találtam erről a felállásról:
http://oneifbylandsports.blogspot.com/2009/12/second-look-at-organized-chaos.html
mint ahogy azt már tavaly is észrevettük, legfeljebb 3rd&long szituknál van reális esélye a sikerre, egyébként meg szétfutják...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Megmondom őszintén én szívesen látnék olyan defense playeket idén, amikor nem az "ütős" OLB-ink blitzelnek, hanem alkalmazunk ILB, CB és S blitzeket is!A támadók részéről pedig a régi CW szerű kiszámíthatatlanságot szeretném viszontlátni!
több mint 14 éve
... ettől függetlenül képtelen vagyok megérteni, hogy miként kaphatna jövőre - 1 év kihagyást követően - több fizut, mint amennyit most ajánlunk neki. Plusz az is kérdéses, h egyáltalán lesz-e jövőre rendes szezon...ééés még utána is rakhatunk rá franchise taget😀Mintha valahol azt olvastam volna, hogy ez csak CBA nélküli évben kellene Mankinsnek, ha lesz új megállapodás - a régi alapokon - akkor már nem kell majd pályára lépnie, mert UFA lesz így is úgy is... WitchdoctorPontosan. Csak az átmeneti év szabályai miatt lett Mankins RFA. El lehet azzal játszani, hogy mi történik, ha felemelik az RFA státusz feltételeit, de ez biztosan nem a játékosok érdeke, és ha a 18 meccses alapszakaszt akarják átnyomni a tulajdonosok, nehéz elhinni, hogy nem áll vissza korábbi szabályozás.DoM
ez a lehetőség Mossnál is fenn áll (mármint a franchise tag)... na ő sem nagyon lenne ezzel boldog, élete utolsó zsíros pro szerződése lebeg a szeme előtt és már így is panaszkodik h nem kap elég szeretet
(úgy látszik az NFL-ben szeretet=hosszútávú, full-garantált szerződés😀)
több mint 14 éve
Mintha valahol azt olvastam volna, hogy ez csak CBA nélküli évben kellene Mankinsnek, ha lesz új megállapodás - a régi alapokon - akkor már nem kell majd pályára lépnie, mert UFA lesz így is úgy is... WitchdoctorPontosan. Csak az átmeneti év szabályai miatt lett Mankins RFA. El lehet azzal játszani, hogy mi történik, ha felemelik az RFA státusz feltételeit, de ez biztosan nem a játékosok érdeke, és ha a 18 meccses alapszakaszt akarják átnyomni a tulajdonosok, nehéz elhinni, hogy nem áll vissza korábbi szabályozás.
több mint 14 éve
Mintha valahol azt olvastam volna, hogy ez csak CBA nélküli évben kellene Mankinsnek, ha lesz új megállapodás - a régi alapokon - akkor már nem kell majd pályára lépnie, mert UFA lesz így is úgy is... http://sports.espn.go.com/boston/nfl/columns/story?columnist=reiss_mike&id=5539069
Reiss szokás szerint jól áttekinti a helyzetet, az idei gárda valóban körülbelül 10 győzelemre lehet elég... a PO-ban meg bármi történhet.
a Warren, Bodden, McGowan hármas kiesése egyébként tényleg keménynek tűnik, különösen azért mert McGow lett volna valószínűleg az első DB, aki sub-szituknál pályára lép
Kaczur és Mankins esetleges visszatértével meg valahogy végre a támadófal is kinézne.. Reiss szerint Logan idén pályára lép nálunk, legrosszabb esetben a 10. héttől --> csak Neal tartson ki valahogy addig...
másik érdekesség h Reiss szerint Fragile Fred lesz a kvázi- lead back, meglássuk...Gyulus
több mint 14 éve
en arra leszek kivancsi, hogy iden mennyire lesz jelentos a hazai palya, foleg a baltimore zako utan. iden mindenkeppen eredmenyesebb kell lenni idegenbe tekintve, hogy SD, PITT es CHI 3as ellen 2 W hozzni kenne.
“Winning isn't everything, but it beats anything that comes in second.” Bear Bryant
több mint 14 éve
http://sports.espn.go.com/boston/nfl/columns/story?columnist=reiss_mike&id=5539069Reiss szokás szerint jól áttekinti a helyzetet, az idei gárda valóban körülbelül 10 győzelemre lehet elég... a PO-ban meg bármi történhet.
a Warren, Bodden, McGowan hármas kiesése egyébként tényleg keménynek tűnik, különösen azért mert McGow lett volna valószínűleg az első DB, aki sub-szituknál pályára lép
Kaczur és Mankins esetleges visszatértével meg valahogy végre a támadófal is kinézne.. Reiss szerint Logan idén pályára lép nálunk, legrosszabb esetben a 10. héttől --> csak Neal tartson ki valahogy addig...
másik érdekesség h Reiss szerint Fragile Fred lesz a kvázi- lead back, meglássuk...
több mint 14 éve
McKen PS-nek örülök, Crable-t beleszámítva már 2 3. körös pickünk is ott csücsül:SAz az ötödik hely talán annak is köszönhető, hogy a mérkőzések java részében mi támadtunk és kevés támadási és pontszerzési lehetőségeket hagytunk az ellennek. 😊
witch... szezon-tippelésnek ilyenkor még iszonyat nincs értelme, térjünk erre vissza mondjuk az 5. héttől, onnan már valamennyire körvonalazódnak az erőviszonyok.
egyébként remélem Caserioék még utoljára nekiveselkednek a Mankins-szerződésnek, rohadt nagy szükség lenne a srácra, futójáték nélkül iszonyat egysíkú lesz megint a védelem...
én speciel bízom benne, hogy a szezon végére egy relative életképesebb védelmünk legyen... tavaly bekapott pontok terén ötödikek voltunk (ami mondjuk már magában véve is vicc), yardban 11....én az idei gárdában több potenciált látok mint a tavalyiban (Warren és Bodden sérülése ellenére)... csak valaki végre érjen oda az ellen QB-jához...
már az is elég lenne, ha a 3rd down-ok kivédekezése terén (12.) és a RZ-ban javulna a gárda, máris "felmászhatnának" a támadóegység hátára
igazán példát vehetnénk BB-ről, kár siránkozni ilyenek miatt
😊Gyulus
:: HIBÁS KÉP ::
több mint 14 éve
McKen PS-nek örülök, Crable-t beleszámítva már 2 3. körös pickünk is ott csücsül:Switch... szezon-tippelésnek ilyenkor még iszonyat nincs értelme, térjünk erre vissza mondjuk az 5. héttől, onnan már valamennyire körvonalazódnak az erőviszonyok.
egyébként remélem Caserioék még utoljára nekiveselkednek a Mankins-szerződésnek, rohadt nagy szükség lenne a srácra, futójáték nélkül iszonyat egysíkú lesz megint a védelem...
én speciel bízom benne, hogy a szezon végére egy relative életképesebb védelmünk legyen... tavaly bekapott pontok terén ötödikek voltunk (ami mondjuk már magában véve is vicc), yardban 11....én az idei gárdában több potenciált látok mint a tavalyiban (Warren és Bodden sérülése ellenére)... csak valaki végre érjen oda az ellen QB-jához...
már az is elég lenne, ha a 3rd down-ok kivédekezése terén (12.) és a RZ-ban javulna a gárda, máris "felmászhatnának" a támadóegység hátára
igazán példát vehetnénk BB-ről, kár siránkozni ilyenek miatt
😊
több mint 14 éve
aha értem. Kösz az infót! 😊 Azt hittem már vmi titkos favorit került hozzánk aki eddig senkinek se kellett. 😊azt hogy én szeretem, mert U játékos volt 😀javarris james is hozzátok került...Miért? Mit lehet tudni róla?mascherano
😕briareos
Edgerrin James rokona, de 20-ad annyira sem lesz sikeres NFL-ben. Se nem túl gyors, se nem túl erős, profik között nem hiszem h valaha jelentős szerephez jutnabriareos
több mint 14 éve
azt hogy én szeretem, mert U játékos volt 😀javarris james is hozzátok került...Miért? Mit lehet tudni róla?mascherano
😕briareos
Edgerrin James rokona, de 20-ad annyira sem lesz sikeres NFL-ben. Se nem túl gyors, se nem túl erős, profik között nem hiszem h valaha jelentős szerephez jutna
több mint 14 éve
javarris james is hozzátok került...Miért? Mit lehet tudni róla?
😕briareos
több mint 14 éve
Sokan kritizálták tavaly Bradyt, hogy nem olyan mint a térdsérülése előtt. Tegnap erre reagálva Peter King az MMQB-ban kiemelte, hogy a 2009-es szezonban Bradynek volt 1993 óta a legkeményebb sorsolása a passzvédekezés statisztikáit tekintve. Ennek fényében nagyon jó évet zárt tavaly (is).
több mint 14 éve
😀McKenzie -> PS. örülök neki, azt hittem lekapja vki. 😊Dannahát biztos van valami rusnyaság aki csókolgatja
azt bezzeg nem írod be, h moss elégedetlenkedik 😛briareos
minek írjam be Mr. Kötekedő, nem újdonság. előadta ő már ezt korábban is. 😛
több mint 14 éve
McKenzie -> PS. örülök neki, azt hittem lekapja vki. 😊Dannahát biztos van valami rusnyaság aki csókolgatja
azt bezzeg nem írod be, h moss elégedetlenkedik 😛
több mint 14 éve
McKenzie -> PS. örülök neki, azt hittem lekapja vki. 😊
több mint 14 éve
Wyatt
26 306
a cserecsapatnál végülis bevált 😀Price az év vége felé akár már mutathatna is majd valamit...WyattGyors a srác és én is sokat várnék tőle, de enyvezni kéne a kezét.zinedine5
több mint 14 éve
No hát igen képes a tuti labdák elejtésére is, de fejlődhet, és azért még ott van a PS-ben Jenkins aminek én spec örülök mert PS meccseken nem volt ügyetlen a srác.Price az év vége felé akár már mutathatna is majd valamit...WyattGyors a srác és én is sokat várnék tőle, de enyvezni kéne a kezét.zinedine5