New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 14 éve
Price az év vége felé akár már mutathatna is majd valamit...WyattGyors a srác és én is sokat várnék tőle, de enyvezni kéne a kezét.
több mint 14 éve
LoMótól én balga kiemelkedő idényt várok, mondjuk emelkedjen 1000 yard fölé és már happy leszek 😀Jó lenne ha a rájátszásbeli teljesítménnyel játszana az alapszakaszban is. Repesnék a boldogságtól. 😀
Wyatt
Win Lose or Tie, We are Patriots fans till we die!
My favourite ring is the next one
több mint 14 éve
kössz Bria 😊Bocs.
én elfogadom amúgy azt is, ha valakinek nem tetszik, tényleg elég alap lett, de ennél jobban mélységben értelmét nem láttam, mint írtam nem a „profiknak” szólt 😊
Wyatt
(Btw, fényévekre vagyok a "profi"-tól.)
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Wyatt
26 306
kössz Bria 😊akkor sztem fogalmazd át a cikk nem érdemelne említést... részt, mert ha wyatt meglátja akkor nem fog jó artznak tartani.lol fikázd csak a pats szurker társad munkáját 😀briareosNem fikázásnak szántam.
Azt nem linkelném ide, ha egy sportportálon megjelenik egy NFL-ről szóló cikk, de egy-egy forduló összefoglalója alatt 5-6 hozzászólás szokott lenni, most meg 98, aminek csak a 40 %-a a megszokott troll beszólás.Gogo
A cikk amúgy már lett linkelve korábban az NFL csevegő topikba, ott a helyebriareos
én elfogadom amúgy azt is, ha valakinek nem tetszik, tényleg elég alap lett, de ennél jobban mélységben értelmét nem láttam, mint írtam nem a „profiknak” szólt 😊
az offal felhagyva, nagyon sajnálom McK-t, Page-nél néztem, hogy minek kell, nem mintha bajom lenne vele, abszolút nem olyan fogalmatlan mint amilyennek először lett itt beállítva, de hát sajnos faszán indul ez a szezon.. két egyértelműen meghatározó, csapatrészben kiemelkedő ember elvesztése senkinek sem jön jól, de még McGowant is szívesen láttam volna bármikor a pályán, tudva, hogy nem kapok majd infarktust
a dl és az lb sor közepe azért teljesen korrekt lesz szerintem, és végre megmutathatják a kis taknyos db-k, megértek-e már a nagy feladatokra (bár ha lenne hozzá PR nyilván jobban örülnék én is, ők is - reméljük a butított formációkat valami pofás követi majd élesben)
ol szerintem még Mankins nélkül is nagyon jó lehet, nyilván sokkal jobb lenne vele, de nem az az agyvérzés kerülget, mikor lesz háromfelé törve Brady
elkapósorban remélem Tate robbant egyet, Price az év vége felé akár már mutathatna is majd valamit..., Welker és Moss külön kategória, Edelman hatalmas fegyver lesz szerintem és akkor még mindig ott van elkapásoknál Faulk, akár Maroney, a tight endek, reméljük az Atalanta elleni meccshez hasonlóan végre változatos lesz majd a playhívás is, és futunk majd szépen - LoMótól én balga kiemelkedő idényt várok, mondjuk emelkedjen 1000 yard fölé és már happy leszek 😀
na bazd, most nézem, Ravensnél is állatok, Boldin, Stallworth és Mason megtartása után még húzjómámá is.. :/
több mint 14 éve
Hi mindenki!http://sports.espn.go.com/boston/nfl/columns/story?columnist=reiss_mike&id=5539069
Reiss erdekes dolgokat josol, 1-2 mar szinte vicces, de amugy korrekt
“Winning isn't everything, but it beats anything that comes in second.” Bear Bryant
több mint 14 éve
A cikk amúgy már lett linkelve korábban az NFL csevegő topikba, ott a helyebriareosNyugtázva, javítva, elnézés kérve.
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
akkor sztem fogalmazd át a cikk nem érdemelne említést... részt, mert ha wyatt meglátja akkor nem fog jó artznak tartani.Nem fikázásnak szántam.http://www.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/kezdodik-az-nfl-szezon-de-kire-figyeljek-2042512/lol fikázd csak a pats szurker társad munkáját 😀briareos
98 hozzászólás az NSO-n :o
Maga a cikk nem érdemelne említést...Gogo
Azt nem linkelném ide, ha egy sportportálon megjelenik egy NFL-ről szóló cikk, de egy-egy forduló összefoglalója alatt 5-6 hozzászólás szokott lenni, most meg 98, aminek csak a 40 %-a a megszokott troll beszólás.Gogo
A cikk amúgy már lett linkelve korábban az NFL csevegő topikba, ott a helye
több mint 14 éve
Nem fikázásnak szántam.http://www.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/kezdodik-az-nfl-szezon-de-kire-figyeljek-2042512/lol fikázd csak a pats szurker társad munkáját 😀briareos
Azt nem linkelném ide, ha egy sportportálon megjelenik egy NFL-ről szóló cikk, de egy-egy forduló összefoglalója alatt 5-6 hozzászólás szokott lenni, most meg 98, aminek csak a 40 %-a a megszokott troll beszólás.
több mint 14 éve
http://www.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/kezdodik-az-nfl-szezon-de-kire-figyeljek-2042512/lol fikázd csak a pats szurker társad munkáját 😀
több mint 14 éve
http://www.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/kezdodik-az-nfl-szezon-de-kire-figyeljek-2042512/98 hozzászólás az NSO-n :o
több mint 14 éve
Ed Reed a 7. héten tér vissze előre láthatólag, tehát várhatóan pont a mi meccsünk után...
több mint 14 éve
Tavaly is erről szólt a fórum, hogy hátha majd a szezon közben összerázodnak. Hát nem sikerült. Én nem látom azt a fene nagy potenciált OLB-ben, plusz a D-line-t sem javítottuk meg (Seymour helye) és akkor erre még a legjobb cornerünk IR. Hát nem tudom miben bízhatunk.Én csak azt nem értem, hogy miről maradtam le? Még nem volt idén egy alapszakasz meccs se, vagy tévedek? ...minimum megérdemel a csapat egy 3 meccses türelmet, akkorra kb. be lehet lőni hol tartanak._bbEz a D nemigen állít meg senkit. Ha a D-n múlik akkor nem lesz meg a 9-7 sem.Pont az első mondatod miatt következtettem az utolsó mondatodban írtakra... 😀Witchdoctor
Én sajnos nem hiszem, hogy 5-1-re hoznánk a csoportot, a 4-2 reálisabb, de reménykedjünk.
Viszont minden nagy meccsen sem fogunk kikapni szerintem. (GB, Indy, Pit, Min, SD)zinedine5
Persze, biztos, hogy nem lesz annyira tragikus mint a Giants ellen, de sok jóra nem számítok.
Az OLB-ink csak nekifutnak az OT-knek és ennyi.
több mint 14 éve
Én meaculpáznék a legboldogabban, hidd el... 😀Egyébként meg csak egy szezon tipp, a saját és a többi csapat figyelembevételével...Kb. mint egy mock draft. Mindenesetre én kíváncsi lennék a többiek véleményére is.
Én csak azt nem értem, hogy miről maradtam le? Még nem volt idén egy alapszakasz meccs se, vagy tévedek? ...minimum megérdemel a csapat egy 3 meccses türelmet, akkorra kb. be lehet lőni hol tartanak._bbEz a D nemigen állít meg senkit. Ha a D-n múlik akkor nem lesz meg a 9-7 sem.Pont az első mondatod miatt következtettem az utolsó mondatodban írtakra... 😀Witchdoctor
Én sajnos nem hiszem, hogy 5-1-re hoznánk a csoportot, a 4-2 reálisabb, de reménykedjünk.
Viszont minden nagy meccsen sem fogunk kikapni szerintem. (GB, Indy, Pit, Min, SD)zinedine5
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Erről a Steve Marinéniről lehet tudni valamit?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Én csak azt nem értem, hogy miről maradtam le? Még nem volt idén egy alapszakasz meccs se, vagy tévedek? ...minimum megérdemel a csapat egy 3 meccses türelmet, akkorra kb. be lehet lőni hol tartanak.Pont az első mondatod miatt következtettem az utolsó mondatodban írtakra... 😀WitchdoctorCIN: L - sajnos ez a D szerintem nem tudja megállaítani majd a cincy O-tEz a D nemigen állít meg senkit. Ha a D-n múlik akkor nem lesz meg a 9-7 sem.
Witchdoctor
több mint 14 éve
Pont az első mondatod miatt következtettem az utolsó mondatodban írtakra... 😀CIN: L - sajnos ez a D szerintem nem tudja megállaítani majd a cincy O-tEz a D nemigen állít meg senkit. Ha a D-n múlik akkor nem lesz meg a 9-7 sem.
Witchdoctor
több mint 14 éve
CIN: L - sajnos ez a D szerintem nem tudja megállaítani majd a cincy O-tEz a D nemigen állít meg senkit. Ha a D-n múlik akkor nem lesz meg a 9-7 sem.
Witchdoctor
Viszont minden nagy meccsen sem fogunk kikapni szerintem. (GB, Indy, Pit, Min, SD)
több mint 14 éve
Majd átbeszéljük!BAL: - W - Reed és CB-k nélkül Bradyék lehozzák a meccset, még ha szorosan ishova hozzák le? és honnan 😛
Witchdoctor
(de undorító ez az új lenyilatkozta és társai)viito
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
BAL: - W - Reed és CB-k nélkül Bradyék lehozzák a meccset, még ha szorosan ishova hozzák le? és honnan 😛
Witchdoctor
(de undorító ez az új lenyilatkozta és társai)
több mint 14 éve
Na akkor egy előzetes szezonlatolgatás:CIN: L - sajnos ez a D szerintem nem tudja megállaítani majd a cincy O-t
@NYJ: W - nagyon optimistán, de ha Sancho tovább töketlenkedik elhozhatjuk
BUF: W - ehhez nem kell comment
@MIA: W - remélhetőleg az O elhozza ezt a meccset, a D meg nem hagyja a nagy playeket
BYE
BAL: - W - Reed és CB-k nélkül Bradyék lehozzák a meccset, még ha szorosan is
@SD: L - idegenben, chargers ellen....
MIN: L - Hiába fárad meg Brett apó eddigre a futással kicsinálnak minket
@CLE: W - Megint egy újabb Mangenuis csapat hull a porba...
@PIT: L - Heinz Field + Rösztli + Polamalu
IND - L - Peyton Vs Pats Secondary
@DET: W - azért annyira még nem jó csapat a Lions
NYJ: L - Sancho ekkorra már megtalálja majd Holmest és Edwardst
@CHI: W - A maciknak nem jósolok nagy szezont, hiába a nagy FA igazolások, Cutler hiszti prognosztiázlható 8-10 héttől
GB: L - Rodgers várhatóan MVP szezont produkál, legalább ráhangolódunk a SB-ra
@BUF: W - idén még nem - és jövőre sem -
MIA: W - és csoportgyőzelem
Ahogy így számolom, ez 9-7, csoporton belül 5-1 és legalább WC hely. És ez még nem egy pesszimista scenario. Ami inog nálam az a NYJ és MIA elleni 3-1, továbbá a PIT, CIN és BAL elleni meccsek.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
milyen volt a tengeren?Nagyrészt egyetértek, kivéve talán az utolsó bejegyzést. Lewis szerintem nem egy bebukott FA igazolás volt, hanem egy kvázi zseniális biztonsági igazolás. Tehát őt eleve azért hoztuk, hogy végszükség esetén legyen valaki a DL-be. De egy hónappal később megkérkezett Warren, lassan feltámadt Brace is, és így kereten felülinek bizonyult. Lewis viszont szerintem nagy segítség lett volna, ha nem így alakulnak a dolgok (már nagy segítség alatt azt értve, hogy lett volna egy pályára küldhető veteránunk aki nem teljesen fogalmatlan, van tapasztalata is, még akkor is hasznos ilyen formában ha nem egy big Sey).
több mint 14 éve
Az az igazság, hogy szokásos adriai vitorlázásból hazaérve nem kicsit ....anyáztamlássuk csak ezeket a cuttogásokat
McGowan IR - ez szvsz katasztrófális, a legjobb TE-ellenszerünk esett ki ezzel a védelemből... Sanders elmondhat egy imát, nem kicsi mázlival élte túl a szeptembert.
Page-ért cca 2 éve még vertem a nyálam, nekem tetszett a játéka... annyi a bibi h a jelenlegi keretben legfeljebb ST + 4. számú safety lehet:S
McKenzie kivágását iszonyat nem értem, 3. körös pick létére igazán kaphatott volna +1 évnyi esélyt, majd 2 év kihagyás után még jó hogy rozsdás a srác.
Szvsz abban reménykedünk h valamiféleképp sikerül majd behúzni a PS-be őt is, egyébként sok mindent elárul a srácról h az UDFA Fletcher szorította ki a csapatból.
A késői kivágás talán segít a waivernél...
Crable PS-en pedig tényleg csak röhögni tudok
Woods, Alexander, Aiken cut már jóideje érett, az ST magját akartuk kicserélni, hát tessék... Pierre D-szerepléséért anno én vertem leginkább a tantamot, aztán mi lett belőle. Aiken pedig rondán megbukott 3rd WR-ként az st-ben pedig szvsz pótolható volt... mondjuk azt nem nagyon értem h miért épp Slater szoritotta ki (nem is játszott)... és mint látom ezt a White-gyereket is ezért hoztuk az eaglestől
Burgess cut érett, már a visszatértekor mondtam h BB nem fogja tolerálni a lehet-hogy-visszavonulok-Favre-alakítást, ami csupán arra irányult h idén is ellógja a TC-t (tavaly a Raidersnél a szerződése miatt siránkozott, legalábbis hivatalosan). Iszonyatosan sokat adtunk érte és iszonyat nem érte meg, ennyiért már igazán hozhattuk volna kaár JT-t is.
Legalább Ninchovic és Murrell megmaradt a csapatnál, őket - és Cunninghemet - rotálva talán valami kisül, én mondjuk nem nagyon reménykedem.
Welch, Larsen, Bussey - gyakorlatilag megint megszabadultunk valamennyi OL-projectünktől, én pl. totál meg voltam győződve róla h Larsent Koppen utódjának húztuk - nem tudom hogy képzeltük h megéli a PS-t....
Már annak örülhetünk hogy a Wendell (normál squad) és Ohrn (PS) valamiképp túlélte a mészárlást.
Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy a biztos szerződésű Kaczur-Vollmer pároson kívül miként fog kinézni a falunk a jövőben... Conolly-tól kiráz a hideg (mint anno Yates-től):S
D. Lewis pedig csak csatlakozik a bebukott-FA-igazolások kategóriába, szerencsére jelen esetben okkal, voltak megfelelő, fiatalabb alternatívák (Deadrick) helyette
több mint 14 éve
Lehet nyomást akarnak gyakorolni az acélos OLB-inkre, hogy kapkodják magukat, mert a végén még kiszorítja valamelyiküket... 😀lol crable ps-en 😀briareosaztán majd lehet mea culpazni, ha 30 évesen az év védőjének választják, és mindenki csak tátott szájjal nézelődik, hogy honnan jött ez az ember? micsoda értékek rejtőzködtek a roster alján... és újra büszkén lehet hirdetni, hogy milyen remekül draftol a pats...
😛DoM
több mint 14 éve
nDRo
1 593
Én egy lyukas Cola-s kupakot nem tennék rá...Többet volt sérült mint egészséges:S😀 😀 😀lol crable ps-en 😀briareosaztán majd lehet mea culpazni, ha 30 évesen az év védőjének választják, és mindenki csak tátott szájjal nézelődik, hogy honnan jött ez az ember? micsoda értékek rejtőzködtek a roster alján... és újra büszkén lehet hirdetni, hogy milyen remekül draftol a pats...
😛DoM
nyilván ez lesz.
bár biz isten kivánom neki h valamikor befusson, de azért nem tennék nagy pénzt rábriareos
több mint 14 éve
Na, szerencsére Rexy kijárta, hogy a második héten már egy Revissel felálló Jetset tudjunk megverni idegenben... 😀 :cool: