New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 14 éve
Sinisa New England Patriots 2 942 — Gràcies Pep!
Az utóbbi évek tendenciájának megfelelően két UDFA (Kyle Love és Dane Fletcher ) elcsípett egy-egy helyet a rosteren.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Page egyébként végigholdoutolta az egész preseasont, és csak pénteken írta alá a tender szerződését, így várható volt, hogy eltradelik. Az inkább meglep, hogy mi csíptük fel ezek után
több mint 14 éve
pasztoyb New England Patriots 104
Page trade sztm teljesen jó, White-ban pedig gondolom több potenciált látnak min Alexanderben volt, bár ez nem nehéz. 😊
Kíváncsi vagyok a héten milyen üzletek lesznek még.
Egyébként Guyton vagy McK mint OLB? Guytonnak volt is egy szép sackje a rams ellen talán, és ő elég gyors pass rushernek vagy nagyot tévedek?
FA piac hogy áll most a keretszűkítések után OLB vagy CB netalán OL téren? Van valaki aki érdekes lehet?pasztoyb
egyikük sem jó OLB- nek, ezt már kiveséztük egy párszor. Ráadásul McK-kel elvesztenénk egy zúzó embert bent.viito
Köszi McK-ra már emlékszem, Guytonra ilyen szempontból nem.
Érdekes lesz ez az év 😊

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Page trade sztm teljesen jó, White-ban pedig gondolom több potenciált látnak min Alexanderben volt, bár ez nem nehéz. 😊
Egyébként Guyton vagy McK mint OLB? Guytonnak volt is egy szép sackje a rams ellen talán, és ő elég gyors pass rushernek vagy nagyot tévedek?
FA piac hogy áll most a keretszűkítések után OLB vagy CB netalán OL téren? Van valaki aki érdekes lehet?pasztoyb
egyikük sem jó OLB- nek, ezt már kiveséztük egy párszor. Ráadásul McK-kel elvesztenénk egy zúzó embert bent.
több mint 14 éve
pasztoyb New England Patriots 104
FA piac hogy áll most a keretszűkítések után OLB vagy CB netalán OL téren? Van valaki aki érdekes lehet?

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Tracy White-ot valaki meg tudná magyarázni nekem?
Legtöbb helyen azt írják róla, hogy csak ST playa.
Woods, Alexander, Aiken is az volt...
Köszi!Sinisa
Nikovich is csak ST playernek érkezett 😉
több mint 14 éve
Sinisa New England Patriots 2 942 — Gràcies Pep!
Tracy White-ot valaki meg tudná magyarázni nekem?
Legtöbb helyen azt írják róla, hogy csak ST playa.
Woods, Alexander, Aiken is az volt...
Köszi!

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
az LB sorunk BB regnálást tekintve ezzel a mai nappal átvette a legnevetségesebb patriots LB corps címet a nagypapáktól. Ez komolyan mondom annyira mókás, hogy még működhet is 😊

TBC a legnagyobb tapasztalattal bíró ember közöttük, a másik két OLB nevét még a szakriportereknek is meg kell nézni a who is who-ban, míg belül Mayo okés, de mellette újoncok tömkelege, valamint Guyton, aki csak azért nem full no name, mert tavaly kezdett is 😊
több mint 14 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Jarrad Page ezek szerint a McGowan IR miatt érkezett. Peyton Manning biztos nem repes a boldogságtól 😀Boston
mert? Lesz idén Colts-Chiefs.Höri
De Colts-Pats is lesz...

Do your job
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Jarrad Page ezek szerint a McGowan IR miatt érkezett. Peyton Manning biztos nem repes a boldogságtól 😀Boston
mert? Lesz idén Colts-Chiefs.

több mint 14 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Jarrad Page ezek szerint a McGowan IR miatt érkezett. Peyton Manning biztos nem repes a boldogságtól 😀

Do your job
több mint 14 éve
Danna 698 — Pats Fan Club vezető
ők mentek: WR Sam Aiken, LB Eric Alexander, S Sergio Brown, LB Derrick Burgess, OL George Bussey, TE Carson Butler, RB Thomas Clayton, WR Buddy Farnham, WR Darnell Jenkins, OL Ted Larsen, TE Rob Myers, OL Rich Ohrnberger, WR Rod Owens, QB Zac Robinson, RB Chris Taylor, DB Ross Ventrone, OL Thomas Welch, LB Thomas Williams, CB DeAngelo Willingham and LB Pierre Woods.

McGowan IR-re ment.

1-1 pickért hoztuk az LB T. White-ot az Eaglestől és safety Jarrad Page-t a KC-től
több mint 14 éve
manuszka86 New England Patriots 2 121 — Patriots fan
Mit kell ill. lehet tudni Jarrad Page-ről? Tuti nem egy ász....Cb-vel többre mennénk.
Újabb érkező: LB Tracy White from the Eagles

több mint 14 éve
Witchdoctor New England Patriots 321 — Patriots fan
Sanders-el lesz valami. Legalábbis Breer szerint... Esetleg egy durva trade...

több mint 14 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 743 — Patriots és Kaposvári KK fan
Chung biztos maradni fog de minek kell egy S Jarrad Page?
A Safetyjeink meg vannak Vödör, Chung, Sanders, na meg persze McGowan el is felejtettem inkább Wilhite helyére egy CB kéne pl. akit DoM is említett
OLB-t biztos hozni fogunk, magyarul kukázni mert a jelenlegi négyes aggasztó

A lényeg továbbra is Hajrá Pats!!

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 14 éve
Azt a szintet bárki tudja hozni mint amit Burgess 😀
Murrell játéka tetszett nekem pre seasonban, Ninkovichnak is voltak jó megmozdulásai, végül is a jobb OLB-k maradtak a keretben, valahogy erre számítottam végül is, ami még kis kérdőjel az Cunningham hogy mire lesz képes, talán végre láthatjuk élesben a pályán az első héten.Manuszka86
JObb OLB-k?

TBC mint kezdő - hááát -, Ninkovich - ST player -, Cunningham - még egy snapet sem játszott élesben, sérülésből jön vissza remélhetőleg -, várj, ki is van még? Ja igen, Murrell - ??? -. És ők generáljá a pass rusht a liga legtapasztalatlanabb CB kettősének... 😀 Ez így elég rosszul néz ki leírva... 😀 Inkább Go Pats...

(nem vészmadárkodom, nem vagyok pesszimista, ezek tények... 😉 )Witchdoctor
Hát nem azt mondom hogy ez egy remek OLB egység, de a rendelkezésre álló játékosok közül azért mégis csak a jobbakat vagy másképpen esetleg némi potenciával rendelkező emberkéket tartottuk meg. De biztos hogy a pass rushtól idén sem fogunk elájulni és CB-k meg kapaszkodhatnak 😀
Én még mindig bánom hogy Clay Matthews-t hagytuk elúszni a drafton....

több mint 14 éve
Chiefs traded S Jarrad Page, who signed his contract only on Friday, to New England for a conditional draft pick.

Chung leves?tenorx
Tavaly a 4-3-al kacérkodtunk, idén nem küldünk fel CB-t, helyettük a safetyk gyalulnak mindenkit.... 😂

szerk.: akkor a brown cut-nak ez volt az értelme... Csak nem értem hova még safety, ott szerintem jól állunk. De BB tuti megint főz valamit...

több mint 14 éve
Akkor TBC-Murrell kezdő OLB páros várható a D-ben?Manuszka86
"Murrell és Ninko is tudja azt a minimumot hozni, mint Burgess, de pass rush téren legalább van bennük némi upside. Ninkovich jobb lehet a futás ellen megtartani a védővonal szélét, mint Murrell, ami a Giants meccs első félideje alapján elég fontos lenne. – DoM" (pats.hu)Gogo
Murrell játéka tetszett nekem pre seasonban, Ninkovichnak is voltak jó megmozdulásai, végül is a jobb OLB-k maradtak a keretben, valahogy erre számítottam végül is, ami még kis kérdőjel az Cunningham hogy mire lesz képes, talán végre láthatjuk élesben a pályán az első héten.Manuszka86
JObb OLB-k?

TBC mint kezdő - hááát -, Ninkovich - ST player -, Cunningham - még egy snapet sem játszott élesben, sérülésből jön vissza remélhetőleg -, várj, ki is van még? Ja igen, Murrell - ??? -. És ők generáljá a pass rusht a liga legtapasztalatlanabb CB kettősének... 😀 Ez így elég rosszul néz ki leírva... 😀 Inkább Go Pats...

(nem vészmadárkodom, nem vagyok pesszimista, ezek tények... 😉 )

több mint 14 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Chiefs traded S Jarrad Page, who signed his contract only on Friday, to New England for a conditional draft pick.

Chung leves?
több mint 14 éve
Sergio Brown szintén leves....Witchdoctor
hullanak spec team playák, viszont Deadrick marad.

több mint 14 éve
Sergio Brown szintén leves....

több mint 14 éve
"Murrell és Ninko is tudja azt a minimumot hozni, mint Burgess, de pass rush téren legalább van bennük némi upside. Ninkovich jobb lehet a futás ellen megtartani a védővonal szélét, mint Murrell, ami a Giants meccs első félideje alapján elég fontos lenne. – DoM" (pats.hu)Gogo
Murrell játéka tetszett nekem pre seasonban, Ninkovichnak is voltak jó megmozdulásai, végül is a jobb OLB-k maradtak a keretben, valahogy erre számítottam végül is, ami még kis kérdőjel az Cunningham hogy mire lesz képes, talán végre láthatjuk élesben a pályán az első héten.

több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Aug 22:
Patriots waived/injured DL Kade Weston.
Weston suffered an "internal injury" that required surgery, but no further details are known. A seventh-round flier pick out of Georgia, the run-stopping prospect likely was no more than a practice squad candidate.Robilluma
Kösz.
Akkor valószínű lenne még egy ember a DL-ba?

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
"Murrell és Ninko is tudja azt a minimumot hozni, mint Burgess, de pass rush téren legalább van bennük némi upside. Ninkovich jobb lehet a futás ellen megtartani a védővonal szélét, mint Murrell, ami a Giants meccs első félideje alapján elég fontos lenne. – DoM" (pats.hu)

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 14 éve
Robilluma Pittsburgh Steelers 2 907 — Whatever it takes
Aug 22:
Patriots waived/injured DL Kade Weston.
Weston suffered an "internal injury" that required surgery, but no further details are known. A seventh-round flier pick out of Georgia, the run-stopping prospect likely was no more than a practice squad candidate.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!