New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 5 éve
Elkuldtuk Rohrwassert...ugy latszik megse volt olyan jo rugo.Vagy mas problemak is voltak vele.
több mint 5 éve
A RPO-hoz nem kell Newton, az akár Bradyvel is működik 😊Attól biztos, hogy Newton nem lesz jobb. Ő mindenképp egy kompromisszum. Tavaly is az volt. Kompromisszum, de jó kompromisszum. Aki el tud vinni egy meccset, ha kell és tud tanítani is.És attól, hogy van egy újonc, akit még tanítani kell, hogy jó legyen, miért lesz jó Newton? Az én bajom, hogy ha tényleg egy rendszeren belül gondolkodunk, akkor nem elég, hogy Newtont kellett nézni, most jöhet Lance vagy Fields, és kizárjuk a zsebirányítókat. Nem feltétlenül lesz így, de eléggé eltérő lenne a stílus, ami miatt nem örülök annak, hogy Newton az első opció. Persze, az OC oldja meg a váltást, de csak jobb, ha nem külön rendszert kell a kevés idő alatt tanulni a játékosoknakNem is, csak vannak páran, akik automatikusan tüzet köpnek, ha Cam Newton neve szóba kerül.Én váltig állítom, hogy Newton itt tartásának ez az értelme. Lehet hozni egy QB-t, akiben van potenciál, de egy kicsit még fejleszteni kell. Még Bradyt is kellett.Hát ez full egyértelmű. A baj nem ezzel van
Kollega
Wyatt
Ha sok időm lesz, majd kikeresem, hogy mekkora az átfedés a a '19-es "Brady már nem tud megfelelően teljesíteni" és a '20-as "Cam Newton egy félvak, félhülye, kacska kezű" halmaza között.
Kollega
Wyatt
Te jobban szereted a klasszikus irányító játékot. Őszintén szólva én is jobban szeretem. De úgy tűnik, hogy JMD hitet tett az RPO mellett és azt hiszem ezt kell majd néznünk egy darabig.
Kollega
Szerintem read optionra / qb triple optionra / stb. gondoltál. Ezekhez kell a Newton féle.
Szerintem nem is Newton (vagy ha érkezik egy hozzá hasonló stílusú) lesz itt az igazi filozófia váltás, mert lehet olyan playbookot csinálni ami Newtonnal és Bradyvel is körülbelül "kompatibilis" ("ugyanazokat" a playeket/koncepciókat futtatni vagy QB futás opcióval vagy checkdown passzokkal attól függően, hogy ki van pályán, stb.). Az igazi váltás itt a "going big" lesz. Jön a Patriots féle "smashmouth". 😊
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Attól biztos, hogy Newton nem lesz jobb. Ő mindenképp egy kompromisszum. Tavaly is az volt. Kompromisszum, de jó kompromisszum. Aki el tud vinni egy meccset, ha kell és tud tanítani is.És attól, hogy van egy újonc, akit még tanítani kell, hogy jó legyen, miért lesz jó Newton? Az én bajom, hogy ha tényleg egy rendszeren belül gondolkodunk, akkor nem elég, hogy Newtont kellett nézni, most jöhet Lance vagy Fields, és kizárjuk a zsebirányítókat. Nem feltétlenül lesz így, de eléggé eltérő lenne a stílus, ami miatt nem örülök annak, hogy Newton az első opció. Persze, az OC oldja meg a váltást, de csak jobb, ha nem külön rendszert kell a kevés idő alatt tanulni a játékosoknakNem is, csak vannak páran, akik automatikusan tüzet köpnek, ha Cam Newton neve szóba kerül.Én váltig állítom, hogy Newton itt tartásának ez az értelme. Lehet hozni egy QB-t, akiben van potenciál, de egy kicsit még fejleszteni kell. Még Bradyt is kellett.Hát ez full egyértelmű. A baj nem ezzel van
Kollega
Wyatt
Ha sok időm lesz, majd kikeresem, hogy mekkora az átfedés a a '19-es "Brady már nem tud megfelelően teljesíteni" és a '20-as "Cam Newton egy félvak, félhülye, kacska kezű" halmaza között.
Kollega
Wyatt
Te jobban szereted a klasszikus irányító játékot. Őszintén szólva én is jobban szeretem. De úgy tűnik, hogy JMD hitet tett az RPO mellett és azt hiszem ezt kell majd néznünk egy darabig.
We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
Majd ha cutolják megszerzi ha annyira kell neki😁😁😁BB elvileg nagyon odavan FieldsértNem baj, majd kialussza
www.cbssports.com/nfl/news/2021-nfl-draft-buzz-patriots-really-high-on-ohio-state-quarterback-justin-fields-per-report/
kapitnono
Wyatt
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
És attól, hogy van egy újonc, akit még tanítani kell, hogy jó legyen, miért lesz jó Newton? Az én bajom, hogy ha tényleg egy rendszeren belül gondolkodunk, akkor nem elég, hogy Newtont kellett nézni, most jöhet Lance vagy Fields, és kizárjuk a zsebirányítókat. Nem feltétlenül lesz így, de eléggé eltérő lenne a stílus, ami miatt nem örülök annak, hogy Newton az első opció. Persze, az OC oldja meg a váltást, de csak jobb, ha nem külön rendszert kell a kevés idő alatt tanulni a játékosoknakNem is, csak vannak páran, akik automatikusan tüzet köpnek, ha Cam Newton neve szóba kerül.Én váltig állítom, hogy Newton itt tartásának ez az értelme. Lehet hozni egy QB-t, akiben van potenciál, de egy kicsit még fejleszteni kell. Még Bradyt is kellett.Hát ez full egyértelmű. A baj nem ezzel van
Kollega
Wyatt
Kollega

több mint 5 éve
Nem is, csak vannak páran, akik automatikusan tüzet köpnek, ha Cam Newton neve szóba kerül.Én váltig állítom, hogy Newton itt tartásának ez az értelme. Lehet hozni egy QB-t, akiben van potenciál, de egy kicsit még fejleszteni kell. Még Bradyt is kellett.Hát ez full egyértelmű. A baj nem ezzel van
Kollega
Wyatt
We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
Én váltig állítom, hogy Newton itt tartásának ez az értelme. Lehet hozni egy QB-t, akiben van potenciál, de egy kicsit még fejleszteni kell. Még Bradyt is kellett.Hát ez full egyértelmű. A baj nem ezzel van
Kollega

több mint 5 éve
Én váltig állítom, hogy Newton itt tartásának ez az értelme. Lehet hozni egy QB-t, akiben van potenciál, de egy kicsit még fejleszteni kell. Még Bradyt is kellett.
We are all PATRIOTS!
több mint 5 éve
Newton mögé/mellé mondjuk értelmesebb opciónak tűnik, de ezen a ponton Lance is az

több mint 5 éve
Mindegyik irányítóban van idén valami ami érdekes lehet. Fieldsben benne van egy Watson féle pályaív is, ami azért elég magas plafon. De kérdőjelek is. Ha ő jönne akkor sok fog múlni azon, hogy mit tud a Pats "keltető" mostanában. (Érte azért fel kell menni a top8-ba szerintem. Második kör kábé. Ha Sanura el lehetett lőni, FIeldsre miért is ne, sokkal több értelme lenne.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
És ha nem?BB elvileg nagyon odavan FieldsértNem baj, majd kialussza
www.cbssports.com/nfl/news/2021-nfl-draft-buzz-patriots-really-high-on-ohio-state-quarterback-justin-fields-per-report/
kapitnono
Wyatt
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
BB elvileg nagyon odavan FieldsértNem baj, majd kialussza
kapitnono

több mint 5 éve
BB elvileg nagyon odavan Fieldsértwww.cbssports.com/nfl/news/2021-nfl-draft-buzz-patriots-really-high-on-ohio-state-quarterback-justin-fields-per-report/

több mint 5 éve
Az 1/15-s pickért🙃Na semmi gyilok?? Akkor léptem😁😁😁. Na de a viccet félre téve vajon az Öreg igazol még "nagy" nevet?- vagy már csak a draftra gyúr?Még a JmmyG trade hátravan. 😊
ParadSEC
peterk2005
több mint 5 éve
Na semmi gyilok?? Akkor léptem😁😁😁. Na de a viccet félre téve vajon az Öreg igazol még "nagy" nevet?- vagy már csak a draftra gyúr?Még a JmmyG trade hátravan. 😊
ParadSEC

több mint 5 éve
Na semmi gyilok?? Akkor léptem😁😁😁. Na de a viccet félre téve vajon az Öreg igazol még "nagy" nevet?- vagy már csak a draftra gyúr?
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
Ez valóban döbbenetes, ugyanakkor igencsak parádés is 😊)Az OL pöpec, a TE-sor megint csak az, RB fasza, WR-t azért még szeretnék, meg persze egy irányítót, de ez talán már jobban fog kinézni 😊

több mint 5 éve
Andrews-t mocskosul olcsón tartottuk meg.4 év 19m
April Wine
Első 2 év 6,5m full garantált, ami lehet 8m, ha mind 32 meccsen játszik, illetve további ösztönzőkkel 10m is akár...
Hát, ha azt mondták volna, hogy 2 évre kap 19m-t, még az is szinte áron alul lett volna a mai piacon, nemhogy 4 évre..😮
Szerkesztette: bogjosi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 5 éve
Andrews-t mocskosul olcsón tartottuk meg.
több mint 5 éve
Mondjuk a fele edge de nem számít...+ talán így elkerülhető lesz, hogy ne az utcáról essenek be LB-k, mint tavaly és Hall és Bower szintű játékosok max. augusztus végéig legyenek Pats mezben...
Van kb 80 játékos a rosteren mert így is beférünk a sapi alá. Jönnek még a draftoltak is , szóval lesz itt még vérengzés.
Azzal, hogy nem jutottunk po ba és van egy rakás pénzünk több játékost hosszabb ideig tud BB elemezni munka közben. Az is segít, hogy idén nem szedték szét az edzőgárdát.
gordon
Szerkesztette: Sinisa
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 5 éve
Mondjuk a fele edge de nem számít...Van kb 80 játékos a rosteren mert így is beférünk a sapi alá. Jönnek még a draftoltak is , szóval lesz itt még vérengzés.
Azzal, hogy nem jutottunk po ba és van egy rakás pénzünk több játékost hosszabb ideig tud BB elemezni munka közben. Az is segít, hogy idén nem szedték szét az edzőgárdát.
több mint 5 éve
Ez annyi LB, hogy BB lassan elkezdhet csereberélni velük. The visit went well for LB Raekwon McMillan, who has agreed to a 1-year deal with New England.
— Mike Reiss (@MikeReiss) March 19, 2021
Patriots LBs: Dont’a Hightower, Matthew Judon, Kyle Van Noy, Ja’Whaun Bentley, Chase Winovich, Josh Uche, Anfernee Jennings, Terez Hall, Tashawn Bower, Cassh Maluia, Michael Pinckney. https://t.co/8G7eImRRpJ
több mint 5 éve
Atkinssel bepróbálkozik az öreg 1 éves szerződéssel? karmolnám 😀
több mint 5 éve
Raekwon McMillan kíváncsi vagyok mennyire fog beválni. Lb posztot is erősítjük
több mint 5 éve
Karras visszaigazolásából arra következtettem, hogy Andrewst bukjuk. Szerencsére nem, bár csak 16. a centerek rangsorában, azért annyira nyilván nem kapkodtak érte. Olyan FA van, amilyet csak 2007-ben éltünk meg. (Azért Thomas vagy Moss szintű bluechip nincs az igazolások között.)Most már csak egy jó draftról álmodok és nagyon szép szezonunk lehet egy game manager QB-vel is. Egy sikeres UDFA kukázás már csak hab lenne a tortán.