New England Patriots
Imádom a komplexusodat irányomba..a darabszám mellett javasolnám a szokásos kontextus nélküliségedre felhívni a figyelmet.Van Noy is vissza jön. 2 év max. 13,2 MNa,úgy néz ki csapatunk már van (lesz) ,QB-nk még nincs. Úgy néz ki,BB mégsem osztotta topin fórumtárs véleményét a roster minőségét illetően,hiszen gyakorlatilag a keret negyedét-ötödét lecserélte.
pats.hu/free-agency-tracker-2021
HanSolo
Azt nyilván majd csak a szezon fogja eldönteni,hogy ki hogyan válik be ( és ez alapján,hogy túl lett-e fizetve vagy sem ),de én már most is nagyon elégedett vagyok,mert legalább nem csak ültünk a pénzhalmon,hanem próbáltunk is tenni vmit. Igazán csalódott csak akkor lennék ,ha ilyen FA után Newtonnal indulnánk neki a szezonnak,remélem nem így lesz.
A C és DT poszton még elkélne az erősítés,Karras sztem nem megoldás,de végül is Andrews is udfa volt,hátha mégegyszer beletalálunk a tutiba,ha Andrewst nem tudjuk visszahozni.
kolok1972
A tavalyi rosterből voltak lejáró szerződéssel bíró játékosok, akik helyére bármekkora meglepetés is számodra, újakat szokás igazolni zömében. Mivel volt pénzt, így ezt nem a nyitás utáni héten kezdtük meg, ahogy a pénztelen években.
Trent Brown - Cannon helyére jött
Mills - JMC csere - még ha sokoldalúbban is tudjuk használni, egy tavalyelőtti kezdéskor minőséginek gondolt CB helyére, akinek lejárt a dealje, jött egy másik.
Eddig mindkét játékos elengedése borítékolható volt.
Andrews - Karras ezt sem számíthatjuk be hogy darabszámra lecserélte volna a brigádot, hiszen kivétel nélkül mindenki megtartotta volna Andrews-t. Bár valóban új játékos érkezik, de aligha azért, mert elégedetlen lett volna vele, hiszen akkor nem akarta volna újra igazolni. Thuney távozása sem azért történt, mert elégedetlen lett volna vele az öreg. White sem hiszem, hogy a szurkolók nagy részénél csalódást jelentett volna, hogy a tavalyi rosteren volt. Szóval ja, a kontextusod szerint kivágtuk, elengedtük a semmirekellőket, akik nagyon drágák lettek volna és tavaly viszonylag sokba kerültek (Thuney, Guy, JMC, White, Andrews) és hoztunk a fizujukból a helyükre másokat. Tényleg azért mert elégedetlen volt mindenkivel? 😊
Szükségünk volt Edge és WR poszton erősítésre, ezt megkaptuk. A futás elleni védelem a DLine közepén szintén úgy lett említve, mint egy az offseason alatt könnyen orvosolható probléma, és hogy emiatt felesleges eret vágni. Elég szépen korrigálta az öreg. Az én ízlésemnek a Guy, Allen páros is megfelelő lett volna, de nem sírok, hogy másokkal oldja meg.
A két tight endet én nem vártam, de örülök a ténynek, hogy végre minden követ megmozgattunk a rendszerünket alapjaiban meghatározó poszt kapcsán. Most, hogy ez túlfizetés vagy sem, az lényegtelen. A tavalyi cap helyzet, nem engedett ilyen szintű igazolást. Innentől, úgy fest a terv része volt, ha nem megy, akkor jön a pénzköltés a posztra.
Most volt 60 millió elkölthető pénz, és azt gondolta bárki is, hogy majd ülünk rajta? Biztos volt, hogy költekezünk, a kérdés a mikéntje volt. Én egy sztár LB-t jobban eltudtam volna képzelni, aki mind a 3downon fent tud lenni, hatékony a futás és passz ellen is, sebessége is van. Ilyet nem kaptunk, egyelőre. Ha később sem, akkor sem fogok sírni. Duggert lehet feljebb szánjuk.
De én nem látom, hogy olyan szintű változások lennének, ami a csoda kategóriája. A lejárók közül keveseket hoztunk vissza. Pótolni meg kell őket. Ezen felül lecseréltünk néhány arcot, mert nem akartuk megfizetni őket (Cannon,Andrews,JMC).
A pénzköltés első napi mérete és intenzitása a furcsaság, illetve nekem az, hogy továbbra sincs LB megoldás. De majd lesz, vagy nem, az öreg tudja mi a terve. Tavaly is tudta, csak annyira futotta. Amikor arra utalt, hogy a cap ki lett facsarva a sikereknek alá rendelve, akkor arra utalt, hogy a nagy öregek, a vezérek, akik elengedhetetlenek az öltözőben és a pályán is ehhez, azok mindig hosszabbítva, átalakítva lettek hátrafelé. Így a DMC, HT, Edelman, Chung, Cannon, Gilmore szerződések súlya kicsit nagyobb szeletet vett el, mint egészséges lenne. És ha lenne egy erős QB fizu, most se lehetne ugrálni, amíg ezek java ki nem futna. Viszont, ha nem kellett volna win now módban lenne TB adta utolsónak hitt évek miatt, akkor ezek közül a felét minimum elengedtük volna trade vagy komp.pick formájában. A fizujuk helyére meg jöhetett volna szintén vezér, vagy értelmesebb QB is akár. De pénz nélkül nehéz.
Nekem ebből a tavalyi DL-ből Guyon kívül senki nem fog hiányozni.Nekem is csak DT poszton van hiányérzetem. Remélem ha máshonnan nem is, de draftról jön majd még valaki.Butlernek megadható lett volna a 2 év 9 misi...
Mert tavalyhoz képest, a jelen állás szerint történt egy Butler - Godchaux csere és van egy könnyen lehet, hogy távozó Guyunk.
Amúgy tetszik, hogy ennyire aktívak vagyunk, hogy zömeben fiatal, még fejlődő játékost hoztunk ráadásul hiányposztokra.
Boston
ParadSEC
Do your job
Nekem is csak DT poszton van hiányérzetem. Remélem ha máshonnan nem is, de draftról jön majd még valaki.Butlernek megadható lett volna a 2 év 9 misi...
Mert tavalyhoz képest, a jelen állás szerint történt egy Butler - Godchaux csere és van egy könnyen lehet, hogy távozó Guyunk.
Amúgy tetszik, hogy ennyire aktívak vagyunk, hogy zömeben fiatal, még fejlődő játékost hoztunk ráadásul hiányposztokra.
Boston
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
Szerkesztette: Boston
Do your job
Van Noy is vissza jön. 2 év max. 13,2 MNa,úgy néz ki csapatunk már van (lesz) ,QB-nk még nincs. Úgy néz ki,BB mégsem osztotta topin fórumtárs véleményét a roster minőségét illetően,hiszen gyakorlatilag a keret negyedét-ötödét lecserélte.
pats.hu/free-agency-tracker-2021
HanSolo
Azt nyilván majd csak a szezon fogja eldönteni,hogy ki hogyan válik be ( és ez alapján,hogy túl lett-e fizetve vagy sem ),de én már most is nagyon elégedett vagyok,mert legalább nem csak ültünk a pénzhalmon,hanem próbáltunk is tenni vmit. Igazán csalódott csak akkor lennék ,ha ilyen FA után Newtonnal indulnánk neki a szezonnak,remélem nem így lesz.
A C és DT poszton még elkélne az erősítés,Karras sztem nem megoldás,de végül is Andrews is udfa volt,hátha mégegyszer beletalálunk a tutiba,ha Andrewst nem tudjuk visszahozni.
Szerkesztette: kolok1972
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
Ennyire nem akarjuk / tudjuk Andrews-t megtartani.Andrewsról nincs hír?Na, mi az, ma nincsen semmi? Ez így unalmas...vagy Henry volt a csúcs?Karras vissszamegy állítólag évi 4 milláért.
Solymi
DM13
Burkus
Nem rossz Karras, de a jótól azért távol van... 😕
+ sok oldalú, tudja a 3 belső posztot, ismeri a rendszert
- 1:1 nagyon elnyomták amikor 2019-ben C volt, ill. nem olyan vezér mint Andrews
Ezzel valószínű a 3-4-5. körben egy OG/C, a jelenlegi állás szerint.
De BB-nek úgy tűnik kapu zárási pánikja van, szóval lehet elszedi még a szomszédok stimulus csekkjét is...
Szerkesztette: Sinisa
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
Butler ment a DolphinsbaŐt nagyon sajnálom. Jó ipari melós volt
kolok1972
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
(remélem nem viszik el 😶)
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
Andrewsról nincs hír?Na, mi az, ma nincsen semmi? Ez így unalmas...vagy Henry volt a csúcs?Karras vissszamegy állítólag évi 4 milláért.
Solymi
DM13
Na, mi az, ma nincsen semmi? Ez így unalmas...vagy Henry volt a csúcs?Karras vissszamegy állítólag évi 4 milláért.
Solymi
Never hurts to look in the mirror sometimes. 😀Ja, csak ezeket a mondatokat sose fejezik be, mert úgy nem üt a tweet. Arra gondolok, hogyTe egy borzasztó poéngyilkos vagy 😊
Cap hits for 2022:
Jonnu Smith, Matt Judon, Jalen Mills, Kendrick Bourne and Davon Godchaux = $47.5 million, ($58 million DM if cut)
A matek még megy.peterk2005
Cap hits for 2021...
— Steven Ruiz (@theStevenRuiz) March 16, 2021
Jonnu Smith, Matt Judon, Jalen Mills, Kendrick Bourne and Davon Godchaux = $24.3 million
Jared Goff = $27.8 million
iktriad
MC12

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
Az első körös húzásunk tükrében korrigáltam 😊Ja, csak ezeket a mondatokat sose fejezik be, mert úgy nem üt a tweet. Arra gondolok, hogyAzt azért ne felejtsük, hogy jövőre kiesik HT, DMC, Gilmore, Brown.
Cap hits for 2022:
Jonnu Smith, Matt Judon, Jalen Mills, Kendrick Bourne and Davon Godchaux = $47.5 million, ($58 million DM if cut)
Cap hits for 2021...
Jonnu Smith, Matt Judon, Jalen Mills, Kendrick Bourne and Davon Godchaux = $24.3 million
iktriad
Szóval ez azért elég komplex.
Plusz nyilvánvaló, hogy 1-2 évig nem lesz itttop ésjól kereső QB.
zinedine5

Ja, csak ezeket a mondatokat sose fejezik be, mert úgy nem üt a tweet. Arra gondolok, hogyAzt azért ne felejtsük, hogy jövőre kiesik HT, DMC, Gilmore, Brown.
Cap hits for 2022:
Cap hits for 2021...
iktriad
Szóval ez azért elég komplex.
Plusz nyilvánvaló, hogy 1-2 évig nem lesz itt top és jól kereső QB.
Ja, csak ezeket a mondatokat sose fejezik be, mert úgy nem üt a tweet. Arra gondolok, hogyTe egy borzasztó poéngyilkos vagy 😊
Cap hits for 2022:
Cap hits for 2021...
iktriad
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
Cap hits for 2022:
A matek még megy.
Cap hits for 2021...
iktriad

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
Én még egyszer drukkoltam a Peccnek életemben, hogy a Hoxot verjék meg 😀Tbf meg volt az idő amikor szivből gyűlöltelek titeket, de mára már nem ölök bele ennyi energiát 😀 A legutóbbi SB-teken már fel sem basztam magam 😀Az egy fokkal szarabb, mert Bradyben már csak 5-10 év van, a Pats meg tovább lesz a ligában 😊Hiába a Peccről van szó, nagyon tetszenek az új igazolásaitok. Rájöttem hogy nem a franchiset hanem simán csak Bradyt utálom (amikor pályán van) 😀Én pont a forditottjára jöttem rá tavaly 😀
Heisman
Wester
Wyatt
Wester
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Tbf meg volt az idő amikor szivből gyűlöltelek titeket, de mára már nem ölök bele ennyi energiát 😀 A legutóbbi SB-teken már fel sem basztam magam 😀Az egy fokkal szarabb, mert Bradyben már csak 5-10 év van, a Pats meg tovább lesz a ligában 😊Hiába a Peccről van szó, nagyon tetszenek az új igazolásaitok. Rájöttem hogy nem a franchiset hanem simán csak Bradyt utálom (amikor pályán van) 😀Én pont a forditottjára jöttem rá tavaly 😀
Heisman
Wester
Wyatt
Lesz ez még így se!
En nem tudok donteni, hogy a Pats vagy Brady. De talan a Pats.Az egy fokkal szarabb, mert Bradyben már csak 5-10 év van, a Pats meg tovább lesz a ligában 😊Hiába a Peccről van szó, nagyon tetszenek az új igazolásaitok. Rájöttem hogy nem a franchiset hanem simán csak Bradyt utálom (amikor pályán van) 😀Én pont a forditottjára jöttem rá tavaly 😀
Heisman
Wester
Wyatt
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
Az egy fokkal szarabb, mert Bradyben már csak 5-10 év van, a Pats meg tovább lesz a ligában 😊Hiába a Peccről van szó, nagyon tetszenek az új igazolásaitok. Rájöttem hogy nem a franchiset hanem simán csak Bradyt utálom (amikor pályán van) 😀Én pont a forditottjára jöttem rá tavaly 😀
Heisman
Wester

Hiába a Peccről van szó, nagyon tetszenek az új igazolásaitok. Rájöttem hogy nem a franchiset hanem simán csak Bradyt utálom (amikor pályán van) 😀Én pont a forditottjára jöttem rá tavaly 😀
Heisman
Lesz ez még így se!
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Cap hits for 2021...