New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Húúú, nem is kicsit sok :/

Remélem, ez nem azt jelenti, hogy Gordon és Harry állapota is rosszabb a reméltnél. De Sanu önmagában nagyon jó, hogy jön, fizuja sem vészes, Edelmanhez hasonlóan mindenhol használható, és nem biztos, hogy a 2/32-vel jobban húznánk.

Ettől még sok, de a csapatnál úgy érezték, hogy a WR-need kellően nagy, hogy veszélyeztesse az idényt (lásd 4. pont), ennyit pedig megér a gyűrű
Wyatt
Várjuk meg még a részleteket, lehet kapunk vissza valamilyen kört még. De 30 éves WR-ért én is sokallom, még akkor is, ha Sanu valóban jó.
ervinator
Most amúgy nem mindegy nektek, milyen poszton akartok még erősíteni? 😁
kapitnono
Mondjuk ja :d
De azért te se panaszkodj, amikor Breest visszavonultattátok az elmúlt hetekben :d

több mint 6 éve

Remélem, ez nem azt jelenti, hogy Gordon és Harry állapota is rosszabb a reméltnél. De Sanu önmagában nagyon jó, hogy jön, fizuja sem vészes, Edelmanhez hasonlóan mindenhol használható, és nem biztos, hogy a 2/32-vel jobban húznánk.

Ettől még sok, de a csapatnál úgy érezték, hogy a WR-need kellően nagy, hogy veszélyeztesse az idényt (lásd 4. pont), ennyit pedig megér a gyűrű
Wyatt
Várjuk meg még a részleteket, lehet kapunk vissza valamilyen kört még. De 30 éves WR-ért én is sokallom, még akkor is, ha Sanu valóban jó.
ervinator
Két évre egy játékosért, még ha a fekete Edelman is, igen. Ez nekem rengeteg. De az is igaz, hogy láttam már szarabb húzást nálunk a 2. körben 😀

több mint 6 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 206 — WHO DAT!!!!

Wyatt
ervinator
Most amúgy nem mindegy nektek, milyen poszton akartok még erősíteni? 😁

több mint 6 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 973

Wyatt

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 6 éve

több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 47 858 — Whoops, looks like something went wrong.
Sok. Raadasul fekete. Az ilyen flotasok nem fernek be a Patriots elkaposoraba, ez nagyon nem modi lepes BB-tol. Nem tiszteli a feher hagyomanyokat.

több mint 6 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 073 — situational football
sokkalom ezt a második kört 😕

jó oké, ha azt nézzük, hogy amúgy egy bust DB-re ment volna el... 😀 😀 😀

Szerkesztette: ZERO_L

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
gedam 6 506
Adam Shefter információi szerint a Patriots megállapodott az Atlanta Falcons csapatával és egy második körös választási jog ellenében New Englandbe küldik WR Mohamed Sanu-t.
ervinator
qb mohamed sanu
brady helyére jön
több mint 6 éve
Adam Shefter információi szerint a Patriots megállapodott az Atlanta Falcons csapatával és egy második körös választási jog ellenében New Englandbe küldik WR Mohamed Sanu-t.

több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 632 — The only discipline that lasts, is self discipline
😁😆
steelwolf
Gondolj bele mit érezhet szerencsétlen ezek után. Ennyi szellem van a pályán, és neki mégis mindig sikerült kiszúrnia egy valódi Pats védőt és neki dobni a labdát. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 666 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
😁😆

m.facebook.com/NFLHU/photos/a.392257560880147/2194703520635533/?type=3&source=48
több mint 6 éve
A meccs előtt ezektől tartottam

1. Visszatért Darnold, vele volt Jets-támadójáték, ellentétben az előtte szerencsétlenkedőkkel
2. Darnold miatt kevesebb energia mehet Bellre, ezért lényegesen jobb meccset hozhat
3. DT is játszhat, rá fogadtam, hogy legalább 40 yardot hoz is
4. Nincs Gordon, Dorsett játéka is kérdéses volt, mellettük pedig az UDFA punt returner Gunner Olszewski és az UDFA ex-QB Jacobi Meyers lett volna a két kezdő Edelman mellett
5. nagyjából a slot ellen tud valamit csinálni a Jets
6. gyenge az OL, nem tudunk futni, passzolni kell sokat
7. jó a Jets-DL, nem tudunk futni, a passzjátékban is döcöghet, mivel csak Edelman és White opció
8. New Yorkban MINDIG szenvedünk

Erre kimegyünk az első támadásra, és keresztbe hugyozzuk az egész parakört. Olyan meccs volt, amit a 33. szülinapomra kérhettem

És pont 33–0 lett. Véletlen lenne?
Wyatt
90. szülinapodnál nem lennék az aktuális ellenfél helyében. 😀

több mint 6 éve
Wyatt
33, nyald a s*ggem telen-nyaron. Veletlen lenne? Te ven farok!

több mint 6 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 293

1. Visszatért Darnold, vele volt Jets-támadójáték, ellentétben az előtte szerencsétlenkedőkkel
2. Darnold miatt kevesebb energia mehet Bellre, ezért lényegesen jobb meccset hozhat
4. Nincs Gordon, Dorsett játéka is kérdéses volt, mellettük pedig az UDFA punt returner Gunner Olszewski és az UDFA ex-QB Jacobi Meyers lett volna a két kezdő Edelman mellett
7. jó a Jets-DL, nem tudunk futni, a passzjátékban is döcöghet, mivel csak Edelman és White opció

Erre kimegyünk az első támadásra, és keresztbe hugyozzuk az egész parakört. Olyan meccs volt, amit a 33. szülinapomra kérhettem

Wyatt
A válasz Bill Belichick.

Steelers fan
több mint 6 éve

több mint 6 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 293
Igazán visszavonulhatna és nyugdíjba mehetne Bill Papa😊 Azért az kemény, hogy(véleményem szerint) nincs egy olyan edző az egész ligában aki csak a töredékét is tudná amit ő tud. Nem elvéve a játékosai érdemeit, de szerintem 150%-ot hoz ki az utóbbi években a játékosaiból és egyben a csapatából. Ha Tomi fiú egészséges lesz a szezon végéig, akkor 99% hogy ti lesztek a bajnokok. Talán nem merész kijelenteni, hogy minden idők legnagyobb edzője a csapatsportokat figyelembe véve.

Steelers fan
több mint 6 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 632 — The only discipline that lasts, is self discipline
Volt szerencsém mind a négy csoporton belüli meccshez, és el kell mondanom, hogy az AFC East idén nagyon karcol!

Ami fontos, hogy nem szabad bedőlni a 4-0-nak meg a 122-24-es pontaránynak, a Miami elleni visszavágó is egy kőkemény vérhugyozós csoportrangadónak ígérkezik!

Sőt, a hírek szerint 2 PS játékos mellett a 3.számú punter is kisebb sérüléssel bajlódik, szóval... Engem egyenesen meglepne a W.

| Bocs, muszáj volt. 😀 |
akdestroyer
Olcsó dolog a másik munkáját kihasználni, két napot melóztam, hogy előkészítsem neked a talajt. 😀

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 505 — Így remélem megfelelek nektek.....
Túl jók vagytok már októberben, ebből nem lesz újabb SB győzelem 😉 😛

Szerkesztette: dande2
több mint 6 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 874 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Kis erdekesseg:

Kyle Van Noy a 2. legjobb DE a ligaban a PFF szerint a legalabb 100 snapet jatszo jatekosok kozul (a Jets meccs ertekelese meg nincs benne)

Ketto CB-tek is van a top 4-ben (J. Jones a 3. legjobb, J. McC pedig a 4. legjobb a min 100 snapet jatszok kozott)

DMC pedig az 5. legjobb S a min 100 snapesek kozott.
több mint 6 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 904
Ez egy kifejezetten gyenge meccsre sikeredett Pats-szempontbol. Az eredmeny a varnal sokkal szorosabb, azert valljuk be, az a csapat, amelyik nem kepes 34 pontot osszehozni legalabb egy Jets ellen, az nem SB-kandidans.

De nem is azert, milyen vedelem az, amelyik tobbet enged 85 yardnal, es nem szed le legalabb ot picket? Hat nem tudom, ez a hajnali nem volt tul meggyozo, sot, egyenesen gaz volt. Baj van, Foxborough. 😕
Stez
Bimm-Bamm vészharang...Rengetegszer hallottuk ezt. Folyamatosan javulunk és ez a lényeg. A W-k jönnek a többi meg csak vihar a biliben
ParadSEC
Úgy látom az irónia-detektor ezúttal néma maradt. 😀

több mint 6 éve
kolok1972 New England Patriots 3 117 — Pats fan
Számomra rendkívűl biztató,hogy-részben kényszerű okok miatt- javulni látszik a Meyers-TB kémia ,ez később még sokat érhet! Az O line run block képessége viszont továbbra is kriminális.

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 6 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 345 — Patriots fan
Ez egy kifejezetten gyenge meccsre sikeredett Pats-szempontbol. Az eredmeny a varnal sokkal szorosabb, azert valljuk be, az a csapat, amelyik nem kepes 34 pontot osszehozni legalabb egy Jets ellen, az nem SB-kandidans.

De nem is azert, milyen vedelem az, amelyik tobbet enged 85 yardnal, es nem szed le legalabb ot picket? Hat nem tudom, ez a hajnali nem volt tul meggyozo, sot, egyenesen gaz volt. Baj van, Foxborough. 😕
Stez
Bimm-Bamm vészharang...Rengetegszer hallottuk ezt. Folyamatosan javulunk és ez a lényeg. A W-k jönnek a többi meg csak vihar a biliben

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 6 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 904
Volt szerencsém mind a négy csoporton belüli meccshez, és el kell mondanom, hogy az AFC East idén nagyon karcol!

Ami fontos, hogy nem szabad bedőlni a 4-0-nak meg a 122-24-es pontaránynak, a Miami elleni visszavágó is egy kőkemény vérhugyozós csoportrangadónak ígérkezik!

Sőt, a hírek szerint 2 PS játékos mellett a 3.számú punter is kisebb sérüléssel bajlódik, szóval... Engem egyenesen meglepne a W.

| Bocs, muszáj volt. 😀 |
akdestroyer
Viszont itt van jelenleg az AFC második legerősebb csapata is. Velük ráadásul kétszer is játszunk. Még az is összejöhet, hogy háromszor is.
Kollega
Hát pont erről beszélek!

több mint 6 éve
Kollega New England Patriots 1 750 — We Got Everything

| Bocs, muszáj volt. 😀 |
akdestroyer
Viszont itt van jelenleg az AFC második legerősebb csapata is. Velük ráadásul kétszer is játszunk. Még az is összejöhet, hogy háromszor is.

We are all PATRIOTS!
több mint 6 éve