New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 7 éve
Sinisa New England Patriots 3 168 — Gràcies Pep!
Nem sokat tudok K.Barner futóról, de Webb-et miert nem hozzák fel a PS-ből? Vagy Barner a PR miatt kell?

White az egyedul egészséges futó, aki az edzőtábort végig nyomta.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 7 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Én ezt láttam, de aztán itt már eltűnt

gordon hozzászólt a(z) New England Patriots topikhoz:
érdekességképpen:

www.fieldgulls.com/2018/9/12/17851336/seattle-seahawks-pass-rush-worst-nfl-week-1-statistics

Amúgy a legtotojásabb irányító a leggyengébb támadófal mögött, és máris jól néz ki a pass rush 😀
Wyatt
jaja de aztán beszart a telóm és eltűnt.

Egyébként pedig ne vedd el tőlük ezt a dicsőséget, 10 forduló után már nem fogunk tudni bevágni egy ilyen statot 😊
több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Én ezt láttam, de aztán itt már eltűnt

gordon hozzászólt a(z) New England Patriots topikhoz:
érdekességképpen:

www.fieldgulls.com/2018/9/12/17851336/seattle-seahawks-pass-rush-worst-nfl-week-1-statistics

Amúgy a legtotojásabb irányító a leggyengébb támadófal mögött, és máris jól néz ki a pass rush 😀

több mint 7 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
ez még , hogy hogy nem volt?!
több mint 7 éve
Lehetne három? :o

több mint 7 éve
Stez SMU Mustangs 47 896 — Whoops, looks like something went wrong.
Bentley–Wyatt 1–0 | (de azért Avery sem tűnik rossz alternatívának 😊 ) |

www.youtube.com/watch?v=HtPTBm5pwe8
Wyatt
Figyuka mar. Az 1/1-ert, vagy ket kozepes elso korert viheted. <3

több mint 7 éve
Bentley–Wyatt 1–0 | (de azért Avery sem tűnik rossz alternatívának 😊 ) |

www.youtube.com/watch?v=HtPTBm5pwe8

több mint 7 éve
Hát ez van 😊
Azért a Falcons elleni döntőben és a Jaguars ellen is szétbasztuk a lakást, szal egyelőre nem féltem magam :d

több mint 7 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !
Engem az Eagles nem zavar, a Seahawks elleni siker volt nálam a fordulópont, az első Giants elleni sokk után az nagyon kellett, persze azért örültem, hogy fordítottunk a Falcons ellen, és jobb lett volna, ha most nyerünk, de nekem azóta minden ajándék
Wyatt
a kiégés jelei..így értelme sincs igazán ha nem tudod érzelmileg teljesen megélni a dolgokat!
Neked már nincs sok hátra nfl szurkerként !kár érted😊
több mint 7 éve
A többinél is úgy van megfogalmazva, hogy rá lehessen írni a képre, nem kell komolyan venni

több mint 7 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 569 — Patriot

vpi
A Solder rész abszolút nem igaz. Volt 1-2 megingása, de aki azon a meccsen (is) hülyét csinált magából a Giants O-falból, az Ereck Flowers volt (aki azt hitte Calais Campbellről, hogy speed rusher...)

iktriad

Szerkesztette: vpi
több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 980 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

vpi
A Solder rész abszolút nem igaz. Volt 1-2 megingása, de aki azon a meccsen (is) hülyét csinált magából a Giants O-falból, az Ereck Flowers volt (aki azt hitte Calais Campbellről, hogy speed rusher...)

Szerkesztette: iktriad
több mint 7 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 077 — situational football
Burkhead már az első hét után agyrázkódással felkerült a hivatalos injury reportra, csak idő kérdése mikor végzi IR-en, ha Sony nem hozza a hypejának a 70%-át akkor nem a WR poszt lesz a hatalmas kérdőjel, hanem megint az, hogy ki a tököm fog futni a tackle-k között

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 7 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 9 050
Én inkább arra leszek kíváncsi, hogyan használjuk egyszerre Dorsettet és Edelmant hatékonyan
Wyatt
Szerintem lehet, rotációval főleg, de vannak olyan package-ek, amivel fent lehet kvázi mindenki.
Ez nem mostani cikk, de van jópár opció benne.

https://a.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2017%2F0202%2Fr177578_1110x624_16-9.jpg
Inside the Patriots' offensive playbook
Tom Brady and Josh McDaniels are one win from their second Super Bowl title together as a QB-coordinator pairing. These are a few of the plays they'll rely on versus the Falcons on Super Sunday.

Itt meg pár stat a tavalyi első 3 hétről, hogy melyik felállást hány százalékban és kivel futtattuk:

www.patspulpit.com/2017/9/27/16357258/tracking-the-patriots-offensive-personnel-packages-through-the-first-3-weeks
több mint 7 éve
Én inkább arra leszek kíváncsi, hogyan használjuk egyszerre Dorsettet és Edelmant hatékonyan

több mint 7 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 077 — situational football
Én is baromira meglepődnék, ha ez a hihetetlenül okos Coleman egyáltalán meg tudná tanulni a playbookot, a kémia kialakításról, időzítésekről már ne is beszéljünk.

Dorsett sem volt egy szuper tehetség, neki is kellett egy év és egy teljes offseason mire a totál bustból átkerült (ok még csak 1 meccs ment le) a használható kategóriába.

Nem tudom Dorsettnek milyen a mentalitása, de Colemanét már láttuk annál kötve hiszem, hogy rosszabb.

(ha Jules rozsdásan tér vissza, nagyon tartok tőle, hogy az elkeseredésünkben, minden mindegy alapon Dez-t idehozzuk)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 7 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 569 — Patriot
több mint 7 éve
Randy Mossnál megvolt 😀

Fowlerben többet látok nálunk 😊

több mint 7 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 483 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Na Fowler még jó is lehet, Coleman meg szimplán a 18. exelsőkörösakitúgyiskivágunk
Wyatt
1x lehet szerencsénk is. A főnixmadárról nem hallottál? 😊
több mint 7 éve
Na Fowler még jó is lehet, Coleman meg szimplán a 18. exelsőkörösakitúgyiskivágunk

több mint 7 éve
April Wine New England Patriots 256
Coleman-t elhoztuk. Meg egy másik WR-t is (Bennie Fowler)
több mint 7 éve
kd13 New England Patriots 139 — kisdef@citromail.hu
Megérkezett a harmadik első körös WR bust is a rosterre.
 twitter.com/RapSheet/status/1039511700083535872
több mint 7 éve
FunHun New England Patriots 1 908
Halihóóóóó,

Néhány észrevétel az 1. meccsel kapcsolatosan:
TB - időnként érthetetlen módon dobta túl, vagy alul az elkapókat. Nem tudom miben tud még fejlődni, én minden évben azt érzem, hogy innen már nincs feljebb. De van, de van, de van!!! A zsebben való mozgása még kifinomultabb lett, elképesztően érzi a rendelkezésére álló helyet (mondjuk az vicces volt, ahogy a sack után bevágták Romo kibújását JJWatt kezei közül ).
RB-k - Sajnos Hill out lesz erre a szezonra szerintem, de ha megfelelően tud beszállni Sonyfiú akkor ez ok lesz. White továbbra is klasszis, Develinre nem is találok szavakat (szerintem egy forduló alatt a többi FB-nek nincs ennyi elkapása összesen ).
WR-k - Itt sem lesz semmi gond, ha Hogan elkapja a lasztikat és JE is beszáll. Dorsettnek nagyon örülök, kifejezetten van benne YAC potenciál (is), ahogy elfektette Johnsont az epic volt.
TE-k – GROOOONK!!! Tuti csak azért csinálta a fumble-t, hogy azt higgyük emberből van, DE NEM  Jó lenne ha valaki mást is (ébresztő Allen, vagy jöjjön végre Hollister) is lehetne használni passz szituációban.
O-line - Értem én hogy a szezon elején még próbálgatunk, rotálgatjuk az embereket, DE talán nem egy ilyen védőfallal szemben kellene megkockáztatni, hogy összetörik TB-t. Amikor Cannon nem volt pályán, rögtön átjáróház lett a jobboldal. Úgy tűnik hozzá kell szoknunk, hogy meccsenként egy-két esetben Andrews-Mason combó elalszik és rettenet gyorsan jön át a DT.

D-line - értem én, hogy most csak a tavalyi eredmények alapján a Seahawks falával vetekedő Ofal ellen villogtunk, DE azt hiszem tavaly ennek is tudtunk volna örülni... Újra volt passrush!!! Flowers és Wise kifejezetten jól tolták (Clayborn is tetszett). Sajnos a futás ellen viszont kevésnek tűntünk, hiába állt ott Guy vagy Shelton… (mondjuk megfelelő LB segítség nélkül ezt nem is lehet ennél jobban szerintem).
LB-k – legfurcsább nekem Hightower szereplése, szerepeltetése volt. Kíváncsi leszek a snapszámokra, mert érzésem szerint alig volt pályán. Sajnos Roberts továbbra is tragikus, futás ellen néha eltalálta a megfelelő lyukat, azonban pass ellen kering össze vissza, mint aza bizonyos a levegőben. Szerencsénkre úgy tűnik, hogy Van Noy és Bentley megfelelőek passz ellen. Azonban futás elleni védekezésen tuti javítani kell, mert jönnek még ennél komolyabb futóerőt képviselő ellenfelek (bár csak futással senki nem fog megverni bennünket) és akkor Chungnak vagy DMC-nek kell fellépnie, ami meg kinyitja a pálya mélységi részeit.
DB-k - Kifejezetten tetszettek egy-egy momentumtól eltekintve (pl. a végén hogy nem zártuk le megfelelően a pálya szélét és ki tudtak lépni). DMC elit, mindenhol ott volt! JoJo nagyot játszott. Gilmore extra volt, kár azokért a kamu sárgákért amiket rá dobtak!

Speciális egység – Gostkowki elképesztően rúgja a kick-offokat az 1 yardosra, azonban valami miatt (tán kicsi a hangtime…???) nem érünk oda megfelelően és átlag 30 yardot hordtak vissza, ami rettenet sok, ennél hatékonyabb ha kirúgja és a 25-ösről jönnek. Ryan jó volt, az utolsó puntja pedig egyszerűen mesteri (utána azt hittem egy safetyvel fejezzük be a meccset).

Összességében ez egy sokkal simább meccs volt, mint amit az eredmény mutat. Kifejezetten szép szezonkezdet volt (kivéve Hill ACL-jét), illetve jó volt látni BB kifakadását a sporik felé, hihetlen hogy ennyi foci, eredmény után még mindig százezerszázalékosan koncentrál és így lobog benne a tűz!
több mint 7 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 6 483 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Rendben, de Hansen? Lesz negyedik WR?
Wyatt
Bryant. Vagy Coleman. Ez a roster még ennél minőségibb elkapógárdával is karcsú lenne. Nyilván konkrét terv van, ha cutolták mindkettőt.

Néztem hajnalban a meccseket, Patricia nem debütált szépen (bár az öt pick nem az övé), viszont Cooks nagyot játszott a Ramsben.
több mint 7 éve
Rendben, de Hansen? Lesz negyedik WR?