New England Patriots
75 feliratkozó
több mint 8 éve
ha mindenkit kibasznánk aki hibázik akkor nem lenne ember a rosteren 😊Csak egyet? Két első kör az minimum. 😊
majd videóznak sokat...
Btw Jimmy ért egy elkeseredett csapat zsíros picket fog adni októberben..
gordon
több mint 8 éve
ha mindenkit kibasznánk aki hibázik akkor nem lenne ember a rosteren 😊majd videóznak sokat...
Btw Jimmy ért egy elkeseredett csapat zsíros picket fog adni októberben..
több mint 8 éve
Mehet velük Richards is 😀Meccs kozben kene kibaszni. Thompsonnal egyutt. De Hollister karmol 😊Cyrus pont olyan hasznalhatatlan, mint az elozo szezonban. Teljesen menthetetlen a jatek minden szegmensebenJones totál nulla sajnos :/
Carr viszont ha nem vigyáz, még a végén rostert fog
Wyatt
winston
Wyatt
több mint 8 éve
Meccs kozben kene kibaszni. Thompsonnal egyutt. De Hollister karmol 😊Cyrus pont olyan hasznalhatatlan, mint az elozo szezonban. Teljesen menthetetlen a jatek minden szegmensebenJones totál nulla sajnos :/
Wyatt
winston

több mint 8 éve
Cyrus pont olyan hasznalhatatlan, mint az elozo szezonban. Teljesen menthetetlen a jatek minden szegmensebenJones totál nulla sajnos :/
Wyatt
több mint 8 éve
állítólag hajnalban a ZS csapattal fogunk felállni, szóval mindenki készítse maga mellé a roster 😊Ideális szintű kihívás a Jags kezdőinek....
ZERO_L
több mint 8 éve
Azért legalább egy-két érdekes ember lehetne, ha már ennyit várok és éjszakázok 😀De legfeljebb majd Langiéknak szurkolok

több mint 8 éve
állítólag hajnalban a ZS csapattal fogunk felállni, szóval mindenki készítse maga mellé a roster 😊

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
humorosabb oldalról közelíve:Én már tegnap sajnálkoztam is, hogy jövőre újra kell festeni majd a farokrészt 😕Plusz a csillagok a Pats felirat felett. Ott még van bőven hely, de a vezérsíkkal úgy járunk, mint a stadionnal: Át kell építeni, hogy legyen hely 😊
Wyatt
De viccen kívül: Korábban a JetBlue fizetett azért, hogy a csapat hivatalos szállítója legyen. Meg is lepődtem, amikor a döntőre a Delta vitte a csapatot. Úgy látszik inkább vett Kraft úr két repülőt, minthogy valaki szponzor legyen.
Kollega
több mint 8 éve
BigVince is aláírta az utolsó szerződésétHa troll lennék, most azt kérdezném, hogy akkor innentől kábeltévére se szerződhet?
twitter.com/steve_hewitt/status/895318981682184194
ZERO_L
De nem vagyok troll és nagyon örülök neki, hogy egy ilyen ikonikus játékos Patriótaként vonulhat vissza!
We are all PATRIOTS!
több mint 8 éve
BigVince is aláírta az utolsó szerződéséttwitter.com/steve_hewitt/status/895318981682184194

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
Azt a flyovert majd nézzétek meg, amikor a két gép kötelékben tiszteleg az új zászló előtt a nyitómeccsen!
We are all PATRIOTS!
több mint 8 éve
Én már tegnap sajnálkoztam is, hogy jövőre újra kell festeni majd a farokrészt 😕Plusz a csillagok a Pats felirat felett. Ott még van bőven hely, de a vezérsíkkal úgy járunk, mint a stadionnal: Át kell építeni, hogy legyen hely 😊
Wyatt
De viccen kívül: Korábban a JetBlue fizetett azért, hogy a csapat hivatalos szállítója legyen. Meg is lepődtem, amikor a döntőre a Delta vitte a csapatot. Úgy látszik inkább vett Kraft úr két repülőt, minthogy valaki szponzor legyen.
We are all PATRIOTS!
több mint 8 éve
Még összecsalunk párat, amíg Brady aktív, aztán majd a kövi irányítóval is, nehogy megszakadjon a szép hagyomány

több mint 8 éve
Én már tegnap sajnálkoztam is, hogy jövőre újra kell festeni majd a farokrészt 😕Szted Goodell hányat fog elvenni csalásért? 😛
Wyatt

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
NFL csapatok közül elsőként vettünk két 767-es gépet, amivel lehet majd meccsekre utazgatnia szurkolók már találtak is egy találó nevet:

több mint 8 éve
aszem így kell sikeresen eladni egy route-t /o\twitter.com/ZackCoxNESN/status/894929645438722048

több mint 8 éve
Cooks nem nagyon akar leállni az egykezesekkel 😊 Ugyan ezen a twitter profilon van egy klassz videó Mitchellről is ahogy Jean-Baptiste-t küldi el szotyiért, az sem rossz.twitter.com/ZackCoxNESN/status/894928696922034177
több mint 8 éve
A Jags topikban írtam egy jó hosszú összefoglalót az 1. közös edzésről csapatain között, ajánlom minden kedves Pats fan figyelmébe, mert jócskán van benne infói a bostoniakról is!
több mint 8 éve
Wilfork is visszavonult, stílusosan 😊Reméljük egy meccsnapra szóló szerződéssel Patriótaként!
twitter.com/wilfork75/status/894604103455657984
winston
We are all PATRIOTS!
több mint 8 éve
Wilfork is visszavonult, stílusosan 😊twitter.com/wilfork75/status/894604103455657984
Szerkesztette: winston