NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
2 008
47
01:40 #3 Texas @ #20 Texas A&M - abc
New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 11 éve
AZ ESPN szerint Jimmy egész évben csuklóproblémával küszködik. Ez azért vmennyire magyarázza a lagymatag idényét. haydenA furcsa az, hogy egész évben kb. egyszer sem szerepelt a sérült-jelentésben Jimmy csuklóval, aztán hirtelen bevallja, hogy a szezon eleje óta baja van vele (a következő napon aztán egy napra feltüntették az IR-n)
Osztottak már ki ilyenért más franchise-nak pénzbüntetést idén.
több mint 11 éve
több mint 11 éve
hayden
124
Boldog Karácsonyt srácok! AZ ESPN szerint Jimmy egész évben csuklóproblémával küszködik. Ez azért vmennyire magyarázza a lagymatag idényét.
több mint 11 éve
Boldog karácsonyt!
több mint 11 éve
Ja, de Breesnek sem nagyon. 😊Grahamnek nem szóltak 😊gabokockanem tudtok ti tankolni 😛gabokockaColston azért megpróbálta 😊atapapa
Patrick megbízható volt tankolásban na 😊
Egyébként PatRob viszont jó volt, nem ő játszott szarul, Dez volt ihletett állapotban. Én személy szerint elégedett vagyok PatRobbal, de sajnos ha Greernek agyrázkódása van, az akár karrier vég is lehet. Onnantól viszont a CB need nálam felkerül a második helyre a DL után, és inkább arra szavazok, hogy hozzunk 25 db UDFA T, hátha lesz valami. Nagyon kéne vissza az a 2. kör...
több mint 11 éve
Grahamnek nem szóltak 😊nem tudtok ti tankolni 😛gabokockaColston azért megpróbálta 😊atapapa
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Áldott, békés karácsonyt mindenkinek!Who dat!
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 11 éve
Tocy
1 140
Jól gondolom, hogy valami ilyesmi lesz a következő évi sorsolásunk?Falcons 2x, Bucs 2x, Panthers 2x, 49ers, Rams, Seahawks, Cardinals, Patriots, Bills, Dolphins, Jets és még két 2. helyezett az NFC-ből ( jelenleg Dallas és Vikings ) ?
több mint 11 éve
Hasonlókat kívánok én is minden Szentnek!WHO DAT?!Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 11 éve
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!
több mint 11 éve
Áldott, Békés Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Mindenkinek! 😊
több mint 11 éve
Jimmynek sok esélye nincs erre. Brees viszont az első QB lehet, aki két egymást követő szezonban is legalább 40 TD-t passzolt.
több mint 11 éve
Tocy
1 140
Graham meg javította azt a csúnya dropot...ha már így alakult, akkor jövő héten otthon gyalázzuk le a Pantherst, Brees jusson 5000, Moore és Jimmy 1000 fölé.
több mint 11 éve
nem tudtok ti tankolni 😛gabokockaColston azért megpróbálta 😊
több mint 11 éve
Szegény Patrick Robi és Johnny is kapta rendesen... Én CB-t mindenképp hoznék! Nem csak ennek a meccsnek alapján! FA-n ugye szűkösen állunk, Drafton kéne próbálkozni, de ott se fogunk tudni olyas valakit elhozni.. Hendersontól is búcsúzhatunk szerintem.
A droppok is "fantasztikusak", és a Colston fumblikból már elég lehetne.
Még jó, hogy már csak 1 meccs van a szezonból. Hú, de hamar eltelt.
Jövőre ott leszünk!
GO SAINTS!!!
több mint 11 éve
nem tudtok ti tankolni 😛gabokockahát nem... tökéletes alkalom lett volna, de nem megy.
mindegy. igazából most már csak az érdekelne, hogy visszakapjuk-e a második kört
több mint 11 éve
nem tudtok ti tankolni 😛gabokockapedig idegenbe jó lett volna az X
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 11 éve
nem tudtok ti tankolni 😛
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
hajdumekkora király már 😀
Samaras játszott?
több mint 11 éve
több mint 11 éve
Tocy
1 140
Közben Strief teljes értékűen edzett. Ivory, Robinson, és Pierre Thomas viszont csak limitáltan...Azért a két futónk közül egynek nem ártana játszani.
több mint 11 éve
Én nem trendiségből nem szeretem a Dallast, hanem Jerry miatt 😊A Dallas-t, mint "Amerika csapatát" trendi utálni, amin segít Jerry magával ragadó egyénisége is.Mindig mindenkit jó megverni 😊 A Dallassal most perpill semmi konkrét bajunk nincs, idegenben leszünk, nem is rosszak...TocyVárunk még valamit a Cowboys ellen? A Tampa ellen nem tűntünk tankoló csapatnak, de Brees-zel nem is hiszem, hogy azok leszünk bármikor is. De azért...szerintem nem fogunk 100%-on pörögni Dallasban.TocyAz a baj, hogy ez a csapat nem igazán képes tankolni. Franc tudja, a Dallast mindig jó megverni 😊Gyurma Pappa
Persze kézzelfoghatóbb oka kevés szurkolótábornak lesz a gyűlölködésre, ha véletlenül még Paytont is lenyúlják. atapapa
több mint 11 éve
A Dallas-t, mint "Amerika csapatát" trendi utálni, amin segít Jerry magával ragadó egyénisége is.Mindig mindenkit jó megverni 😊 A Dallassal most perpill semmi konkrét bajunk nincs, idegenben leszünk, nem is rosszak...TocyVárunk még valamit a Cowboys ellen? A Tampa ellen nem tűntünk tankoló csapatnak, de Brees-zel nem is hiszem, hogy azok leszünk bármikor is. De azért...szerintem nem fogunk 100%-on pörögni Dallasban.TocyAz a baj, hogy ez a csapat nem igazán képes tankolni. Franc tudja, a Dallast mindig jó megverni 😊Gyurma Pappa
Persze kézzelfoghatóbb oka kevés szurkolótábornak lesz a gyűlölködésre, ha véletlenül még Paytont is lenyúlják.