New Orleans Saints

45 feliratkozó

több mint 12 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 219 — Egyéb témák lakó
A legelégedetlenebb a támadófallal voltam, már az első egység se tartott úgy, ahogy kéne, a cserék (a cserék ellen) még rosszabbul muzsikáltak.
atapapa
Most nem keresem meg, de szerintem kb. ugyanezt írtad a legutóbbi offseason után 😊

több mint 12 éve
Tocy New Orleans Saints 1 140
Hát egy drop Colstonnak is meg szokott lenni 😀 Tanner sem rossz, de azért...
A támadófallal egyetértek, már a kezdők sem úgy muzsikáltak, ahogy kellett volna, de Danielshez meg rendszeresen odaértek, kikergették a zsebből, sackelték...
több mint 12 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 066 — #neverpunt
Az NFL gyorsan elkezdte tagadni az alkut 😊

Amúgy Morgan egész ígéretes volt...Tocy
Azt az egy dropot leszámítva 😊

Számomra Tanner az az elkapó, aki a legígéretesebb a draftolatlan csikók közül, igaz, neki meg egy fumble-t sikerült összehozni, de akkora ütést kapott fejre, hogy azt a labdát kevesen tartották volna meg.
Viszont ő sem az a mélységi célpont, akit keresünk.

A legelégedetlenebb a támadófallal voltam, már az első egység se tartott úgy, ahogy kéne, a cserék (a cserék ellen) még rosszabbul muzsikáltak.

Valószínűleg Spagnuolo olvassa a fórumot, ezt írtam Walkerről a draft után
Picit videózgattam, két ember különösen megfogott, az egyik Tyrunn Walker, a nagy Saints-szurkoló, DE-t játszik inkább, de a pass rush repertoárjának szegényességét elnézve inkább DT lehet profi szinten. Tömege meglenne hozzá, közel 300 fonttal.

Hát nem DT-t játszott tegnap? Nem is akárhogy, 1 sack, plusz jött volna még egy, ha a QB nem dobja a labdát szándékosan földre (és Walker nem tapossa agyon az embert).

több mint 12 éve
Ezt tényleg csak "megérzésből" írom, igazából ezt a hírt se értem teljesen NFL-szemszögből, sejteni sejtem, érteni viszont akkor érteném, ha ismerném az NFL bíróságon is megálló bizonyítékait és birtokában lennék annak a képzettségnek, amely alapján meg tudnám ítélni a most elindult perekben az NFL-re leselkedő veszélyeket:
Szóval szerintem Payton nem fog perelni, legfeljebb azt tartom lehetségesnek (20-30%-os valószínűséggel), hogy ha Vilmáék belemennek valami alkuba, akkor a Liga Paytonék büntetését egyoldalú megfontolásból mérsékelni fogja.
De mondom, csak spekulálok.

Nem vagyunk ártatlanok se, Payton szerintem nem fog a bíróságon bohóckodni azért, hogy fél szezonra visszajöjjön (de lehet hogy egy ilyen per csak egy év múlva érne véget, akkor meg annyi értelme se lenne, kivéve ha a bíróság mondjuk felfüggesztené az eltiltás végrehajtását az ítélet meghozataláig)

Azt pletykálják, hogy miután itt-ott megbicsaklottak (ej de sikamlósan fogalmazom 😊)a Liga bizonyítékai, Benson elkezdte a háttérben minden szinten a befolyását érvényesíteni, ebben a mostani történetben ez ugyanúgy benne van, mint az NFL "megrettenése" Vilmáéktól.

több mint 12 éve
Hova el nem jutottunk attól a megdöbbenéstől, hogy X0000 oldal szerint valódi hentesgyárat üzemeltettünk, oda, hogy Goodell és csapata kármentésre kényszerül!

Már csak azokat az újságírókat sajnálom (majdnem), akik havi néhány belsős infóért azt írták, amit az NFL diktált. Annyira maradtak hitelesek, mint a Lehman Brothers.atapapa
És King is közéjük tartozik. Lehetséges egy Payton per?

több mint 12 éve
Hova el nem jutottunk attól a megdöbbenéstől, hogy X0000 oldal szerint valódi hentesgyárat üzemeltettünk, oda, hogy Goodell és csapata kármentésre kényszerül!

Már csak azokat az újságírókat sajnálom (majdnem), akik havi néhány belsős infóért azt írták, amit az NFL diktált.
Annyira maradtak hitelesek, mint a Lehman Brothers.

több mint 12 éve
Tegnap játszottunk ugyan, de akkor is ez a nap híre
 espn.go.com/nfl/story/_/id/8238319/sources-jonathan-vilma-suspension-reduced-withdraws-civil-suitatapapa
Wtf? Most totál hülyét csinál magából Godell?Tocy
ez eléggé érdekes így

több mint 12 éve
 espn.go.com/nfl/story/_/id/8238319/sources-jonathan-vilma-suspension-reduced-withdraws-civil-suitatapapa
Wtf? Most totál hülyét csinál magából Godell?
több mint 12 éve
 espn.go.com/nfl/story/_/id/8238319/sources-jonathan-vilma-suspension-reduced-withdraws-civil-suit

több mint 12 éve
Nem sok élvezhető dolog volt a meccsben, de hát preseason 😀 A kezdőnk 1 ellentmondást nem tűrő TD-drive-ot mutatott, ennyi elég 😀 Akit ki lehet emelni, az mindenképp Cadet, aki főleg elkapásban jeleskedett, de a 2. TD-drive-ot kb ő vitte végig, majd be is fejezte szépen. A defense érdekes, egészen furcsa felállásokat is kipróbáltunk, hát nem mind működött. De a 2 IC tetszik 😀 Amúgy Morgan egész ígéretes volt...
több mint 12 éve

annyira jó ez a kép. 😊lol
A Liga tájékoztatása szerint a munkatársaik visszanézték a felvételeket, és nem találtak szabálytalanságra utaló jelet Brees és Payton interakciójában.

Ez nem vicc wazze, ez egy mai hír.

több mint 12 éve
Kiss New Orleans Saints 2 151 — Who Dat Nation
ide ne, majd az eredménykövetőbe maxjjncaa
jaa hogy az is lesz... 😊 csak nem láttam eddig külön topikot neki,azért gondoltam ,hogy most nem lesz de akkor OK!

Bode
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 482 — no es importante
ide ne, majd az eredménykövetőbe max

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
 bowl.hu/forum/kozosseg/meccsnezes_az_interneten
itt van jó pár oldal amin lesz működő stream keresgessetek!!de ha én is találok akkor ide is belinkelem

Bode
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Streamet tesz majd be ide valaki ha megkérem? 😊 Mert akkor megkérem 😀
több mint 12 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 915
ma este van a meccs? Lesz majd stream? Amadeus91
ja ma lesz és ja lesz Kiss
semleges szurkerként is nagyon várom már. (Végre foci, istenem!)

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
ma este van a meccs? Lesz majd stream? Amadeus91
ja ma lesz és ja lesz

Bode
Samaras játszott?
több mint 12 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 915
ma este van a meccs? Lesz majd stream?

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Csak remélni tudom, hogy nem zavarja a topiclakókat, ha időről időre idézek Priscotól, személy szerint annyira hülyének tartom a fickót, hogy már tényleg mulattat. Szóval inkább a szórakoztatás, mint a bosszantás a szándékom.

A tegnapi ugye elég nagy momentum volt a franchise életében Roaf miatt, Prisco pedig kinyomta twitteren, hogy

Willie Roaf deserves Hall, but he was not better than Tony Boselli. Ever.

(Boselli szintén remekelt a posztján, csak a sérülések miatt a pályafutása nem teljesedhetett ki. Nem elhanyagolható körülmény, hogy abban a Jaguars-ban játszott, amelynek korábban Prisco a beatwritere volt).

Erre válaszul a CBS-s Freeman kb. lehülyézte Priscot 😀 Arról a Freemanről beszélünk, aki tavaly csillagot követelt Brees rekordja alá 😀

több mint 12 éve
eloel 3 212 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.

annyira jó ez a kép. 😊

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 12 éve
Colston nem fúj rosszul 😛clbass
Hülye 😀

Tegnap beiktatták Willie-t,

mégis ez volt a nap "legizgalmasabb" része
 www.nfl.com/videos/auto/0ap2000000046216/Drew-Brees-Sean-Payton-embrace-at-Hall-of-Fame

Igen, Payton fián Seahawks mez van, Payton is a 96-s számot viseli, mivel tegnap Cortez Kennedy is HoF lett. Aki még Seattle-ben lett Loomis nagy haverja, így lehozta magával a Saints-hez. Kennedy játékosként nem lett bajnok, de azért van egy bajnoki gyűrűje 2010 februárjából...
Tegnap köszönetet is mondott Paytonnak és Loomisnak.

több mint 12 éve
clbass New Orleans Saints 3 115 — Saints fan
Game day baby!!!

Colston nem fúj rosszul 😛
több mint 12 éve
hajdu New Orleans Saints 937 — Hajrá Saints!
Mindig mondtam- tessék utánaolvasni -, hogy Godell egy kanfasztikus ember. Valamelyik nap is olyasmit olvastam, hogy számára mindennél fontosabb a játékosok testi épsége és azért a jövőben is mindent megtesz. hajdu
Gyorsan elképzeltem, amint Goodell lezavar egy természetgyógyász gyorstalpalót Gyúrcsók József védnöksége alatt, és a pálya szélén kézrátétellel orvosolja az agyrázkódásos panaszokat 😀atapapa
több mint 12 éve
Mindig mondtam- tessék utánaolvasni -, hogy Godell egy kanfasztikus ember. Valamelyik nap is olyasmit olvastam, hogy számára mindennél fontosabb a játékosok testi épsége és azért a jövőben is mindent megtesz. hajdu
Gyorsan elképzeltem, amint Goodell lezavar egy természetgyógyász gyorstalpalót Gyúrcsók József védnöksége alatt, és a pálya szélén kézrátétellel orvosolja az agyrázkódásos panaszokat 😀

több mint 12 éve
hajdu New Orleans Saints 937 — Hajrá Saints!
Hurrá, a KGB, akarom mondani az NFL engedélyezte, hogy ha a HOF-hétvégén Paytonnal véletlenül szembejön egy Saints-játékos vagy egy alkalmazott, akkor köszönhetnek egymásnak és kezet foghatnak. atapapa
Mindig mondtam- tessék utánaolvasni -, hogy Godell egy kanfasztikus ember. Valamelyik nap is olyasmit olvastam, hogy számára mindennél fontosabb a játékosok testi épsége és azért a jövőben is mindent megtesz. Azt is elmondta, hogy úgy tűnik, a bíróságot is meggyőzte az a 18 0000 oldal, amit előterjesztett bounty ügyben.