NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 12 éve
not bad...
több mint 12 éve
RT @mortreport ,@DrewBrees, #Saints reach agreement on 5 yr, $100-mill deal, including $40 mill in year 1; $60 mill guaranteed in 1st 3 yr. More on #ESPN
több mint 12 éve
na a 32 csapat 32 nap alatti témába most minket boncolgatnak http://www.nfl.com/videos/nfl-32-teams-in-32-days?module=HP11_hot_topics
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Jaj, de hülye vagyok azt az eget. 😀Legalább hoztam egy kis színt atapapa segítségével a Saints topikba. 😀
több mint 12 éve
Valszeg ez történt, vagy Schleck feltalált egy új számrendszert atapapaOké, ez lesz mostantól, színezek 😊
Black & Gold 😊
több mint 12 éve
Húzd alá, színezd ki 😊A gond ott van, Schleck szerintem nem olvasta a kiemelt szócskát 😊Közben kijött egy pletyka hogy 10 miller van a két fél elképzelései között. Remélem ez annyit jelent, hogy Brees egy üveg Millert se iszik, Sean Payton meg tízet.atapapa
atapapa
(ami alig látszik, szóval aseatapapaa lényeg 😀)Gyurma Pappa
Valszeg ez történt, vagy Schleck feltalált egy új számrendszert
több mint 12 éve
A gond ott van, Schleck szerintem nem olvasta a kiemelt szócskát 😊Nem állt szándékomban... Ha nem tudok számolni vagy útközben pont nálam tűnt el egy üveg Miller, azért elnézést 😉 Vélhetően máskor is elő fog fordulni 😛atapapaKözben kijött egy pletyka hogy 10 miller van a két fél elképzelései között. Remélem ez annyit jelent, hogy Brees egy üveg Millert se iszik, Sean Payton meg tízet.Ne csúsztass, ez csak 9 miller különbség.Schleck
atapapa
(ami alig látszik, szóval a
seatapapaa lényeg 😀)
több mint 12 éve
Nem állt szándékomban... Ha nem tudok számolni vagy útközben pont nálam tűnt el egy üveg Miller, azért elnézést 😉 Vélhetően máskor is elő fog fordulni 😛Közben kijött egy pletyka hogy 10 miller van a két fél elképzelései között. Remélem ez annyit jelent, hogy Brees egy üveg Millert se iszik, Sean Payton meg tízet.Ne csúsztass, ez csak 9 miller különbség.Schleck
atapapa
több mint 12 éve
Közben kijött egy pletyka hogy 10 miller van a két fél elképzelései között. Remélem ez annyit jelent, hogy Brees egy üveg Millert se iszik, Sean Payton meg tízet.Ne csúsztass, ez csak 9 miller különbség.
atapapa
több mint 12 éve
http://www.nfl.com/videos/nfl-network-total-access/09000d5d82a7a8b7/Is-a-Drew-Brees-holdout-the-right-move?module=HP11_content_stream nem hiszem ,hogy holdout lesz Breesnél, mindenesetre unaloműzőnek jóKissHa az unalmat az idegeskedés váltja fel, az mennyire jó? 😛
Közben kijött egy pletyka hogy 10 miller van a két fél elképzelései között. Remélem ez annyit jelent, hogy Brees egy üveg Millert se iszik, Sean Payton meg tízet.
http://www.tmz.com/2012/07/10/sean-payton-divorce-dancing-blonde-rebound/
Brees meg a legjobb rekorder lett, megköszöni egyenként minden csapattársának, van pár vicces becenév a csapatban
több mint 12 éve
http://www.nfl.com/videos/nfl-network-total-access/09000d5d82a7a8b7/Is-a-Drew-Brees-holdout-the-right-move?module=HP11_content_stream nem hiszem ,hogy holdout lesz Breesnél, mindenesetre unaloműzőnek jó
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Tök off, de máshova nem tudom kiírni: megszületett a gyermekünk, lehet hogy nem lesz Saints szurkoló, de cucca már most van hozzá, hogy az legyen. Én maradok Sainst szurkoló továbbra is 😀Gyurma PappaGratula! Jó egészséget, sok boldogságot kívánok!
Ja, és sok büfis pólóban és kakis pelenkában legyen részed. 😊
több mint 12 éve
mivel gólyák nincsenek, jobb híján maradnak a sólymok.... ha már az első emlékek a legmeghatározóbbak 😀 vagy ez kicsit erős? 😊 grat nektek, jó egészséget!
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Tök off, de máshova nem tudom kiírni: megszületett a gyermekünk, lehet hogy nem lesz Saints szurkoló, de cucca már most van hozzá, hogy az legyen. Én maradok Sainst szurkoló továbbra is 😀Gyurma PappaGratulálok! Nyugi, a jóra nem nehéz rászokni! 😊
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 914
Tök off, de máshova nem tudom kiírni: megszületett a gyermekünk, lehet hogy nem lesz Saints szurkoló, de cucca már most van hozzá, hogy az legyen. Én maradok Sainst szurkoló továbbra is 😀Gyurma PappaGratulálok, jó egészséget a babának!
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Jozefbá
15
Tök off, de máshova nem tudom kiírni: megszületett a gyermekünk, lehet hogy nem lesz Saints szurkoló, de cucca már most van hozzá, hogy az legyen. Én maradok Sainst szurkoló továbbra is 😀Gyurma PappaGratulálok! Jó egészséget kívánok!
Who dat!
több mint 12 éve
Tök off, de máshova nem tudom kiírni: megszületett a gyermekünk, lehet hogy nem lesz Saints szurkoló, de cucca már most van hozzá, hogy az legyen. Én maradok Sainst szurkoló továbbra is 😀Gyurma PappaGratulálok! Sok boldogságot és jó egészséget!
több mint 12 éve
Én lennék a legboldogabb 😀lehetetlen hogy ne Saints szurkoló legyenjavítva 😉atapapa
Gyurma Pappa
Isten hozta!Nálam ugye ez adott, az anyja más csapatot nem is nagyon ismer (max. névről), szóval nincs más lehetőség 😊
Azért eléggé determináló a családi környezet a drukkerság kialakulásában. Gyerekkoromban pl. fel sem merült más, csak a Diósgyőr.hajdu
több mint 12 éve
Tök off, de máshova nem tudom kiírni: megszületett a gyermekünkGyurma PappaGratulálok, jó egészséget minden érintettnek!
lehetetlen hogy ne Saints szurkoló legyenjavítva 😉
Gyurma Pappa
több mint 12 éve
Tök off, de máshova nem tudom kiírni: megszületett a gyermekünk, lehet hogy nem lesz Saints szurkoló, de cucca már most van hozzá, hogy az legyen. Én maradok Sainst szurkoló továbbra is 😀Gyurma PappaGratulálok!
......
több mint 12 éve
Isten hozta!Azért eléggé determináló a családi környezet a drukkerság kialakulásában. Gyerekkoromban pl. fel sem merült más, csak a Diósgyőr.
több mint 12 éve
Tök off, de máshova nem tudom kiírni: megszületett a gyermekünk, lehet hogy nem lesz Saints szurkoló, de cucca már most van hozzá, hogy az legyen. Én maradok Sainst szurkoló továbbra is 😀Gyurma Pappagratulálok!!
Samaras játszott?
több mint 12 éve
Tök off, de máshova nem tudom kiírni: megszületett a gyermekünk, lehet hogy nem lesz Saints szurkoló, de cucca már most van hozzá, hogy az legyen. Én maradok Sainst szurkoló továbbra is 😀
több mint 12 éve
Triplett visszatért a nyaralásból (tényleg) és spekulált egyet, le is csapott rá az országos média a nagy uborkaszezonban.Abszolút számokban lehet hogy Brees már az eddigi ajánlatokkal is a legjobban fizetett játékos lett volna, csak Drew-t érthetően a szerződésnek nem ez a része érdekli.
több mint 12 éve
The Times-Picayune fully expects unsigned franchise player Drew Brees to agree to a new five-year deal with the Saints before next Monday's deadline.Hát én erre már régóta számítok, úgyhogy Triplett kolléga levezetése nem okozott forradalmi változást a hangulatomban. 😊
Columnist Mike Triplett is thinking logically here -- not reporting movement in negotiations. The Saints have already offered Brees the richest contract in NFL history, somewhere between $19.2 and $20 million a year. That theoretically leaves the ball in Brees' court. But agent Tom Condon is likely pushing for more guaranteed money up front and will use Monday's deadline for leverage.Stez