NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
555
58
18:30-tól, ARENA4
New Orleans Saints
45 feliratkozó
több mint 12 éve
Nem is azért igazoltuk hogy termelje a sackeket (arra Alient draftoltuk 😂 ), Franklinnel se ez volt a cél, aki a PFF szerint a legkevesebb nyomást gyakorolta az elmúlt 3 évben az irányítókra a belső falemberek közül, viszont korrekt futás ellen.Bunlkey egy tipikus 4/3 NT, aki vélhetően egyértelmű passzhelyzetekben nem is lesz a pályán, viszont korai downoknál nagyon hatékony lehet majd.
Ahogy a PFF írta a tavalyi teljesítményéről:
11.3% of all run plays he was on the field for ended up with him making a defensive stop. Highest of all defensive tackles.
több mint 12 éve
Nem zavar ez engem annyira. Ha Ellis elkezd megint játszani, akkor akár sokat is javulhatunk futás ellen, azért a Bunkley-Ellis-Jordan hármas jól hangzik, a másik oldalon egy esetleg magára találó Smith-szel (az eltiltás után), még lehet is valami ebből a falból. Persze ehhez kell majd az LB-k javulása is.az irányítók életét nagyon nem fogja megkeseríteniatapapana ja karrierje során csak 6 sacke volt,tavaly 0
Kiss
több mint 12 éve
az irányítók életét nagyon nem fogja megkeseríteniatapapana ja karrierje során csak 6 sacke volt,tavaly 0
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Egy éve nagyon rá voltam gerjedve a Franklin/Rogers duóra, és bár szerintem nem voltak annyira rosszak, mint néhányan azt megfogalmazták, én is többet vártam tőlük. Bunkley az idei rajongásom tárgya, az irányítók életét nagyon nem fogja megkeseríteni, de Turnerek meg Stewartok nem fogják a szívükbe zárni az embert. Amióta NOLA-ba jött, egyszer se nyilatkozott a sajtónak, állítólag volt valami problémája korábban firkászokkal, és most ezzel böjtöl.
Érdemes 8 percet feláldozni az időnkből erre a videóra, a fickó egy mozdíthatatlan betonfal.
több mint 12 éve
Gratulálok én is Gyurma!!!!KájzerszózeSzép jó reggelt kívánok 😊
több mint 12 éve
Fene tudja, azzal akkor már úgy voltam, hogy nyerjék meg....és nem mellesleg a 49ers elleni meccs lett az év meccse. (kár, hogy a happy end elmaradt.)kekeVolt happy end, amikor egy héttel később kiestek 😛atapapa
Nem is tudok mit mondani, hogy SP nélkül vágunk neki a szezonnak...
több mint 12 éve
...és nem mellesleg a 49ers elleni meccs lett az év meccse. (kár, hogy a happy end elmaradt.)kekeVolt happy end, amikor egy héttel később kiestek 😛
több mint 12 éve
prod.static.saints.clubs.nfl.com//assets/docs/saints_schedule_update_2012.pdf csapat menetrendje letölthető verzió
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
keke
22
Nagyon állat....és nem mellesleg a 49ers elleni meccs lett az év meccse. (kár, hogy a happy end elmaradt.)
több mint 12 éve
Az Ivory/Galette/Puente kérdés azért annyira nem vészes, mert mind a három RFA, és fejenként legfeljebb kétmillióból megúszható még egy évre. Ez a pénz Ivoryért sok lehet, pedig nagyon szeretném megtartani, még akkor is, ha a maradék három futó véletlenül nem sérül le (Thomasra és Ingramre ebből a szempontból nehezen számíthatunk).Galette posztja nagyon drága, ha ő hozza amit tud, be is lehet írni a neve mellé a kétmilliót, a center poszt olcsó, ha Puente marad kezdő, akkor talán jobban megérné majd neki egy hosszú szerződést adni.
több mint 12 éve
Ellis, Bushrod, Morstead, Henderson, RFA lesz Ivory, Galette, Puente.Ellis: nem tudom, hogy meg akarjuk-e oldani egyáltalán, az idei év majd eldönti.
atapapa
Bushrod: alap, ha nincs jobb, tuti marad, főleg ha folytatja a tendenciát és idén is fejlődik.
Morstead: legjobb, nem is kérdés hogy megoldjuk.
Henderson: jó kérdés, az idei évben Meachem távozásával megint fontos lehet, de a jövő évi drafton szerintem fő célpont kell hogy legyen egy deep threat.
Ivory: meglátjuk, ha Ingram-PT-Sproles 3-as működik, akkor szükségtelen lehet.
Galette: az egyik nagy reménységem az idei évre, remélem robbant, és akkor tényleg meg kell fizetni.
Puente: kérdés, hogy fog-e kelleni ő jövőre, vagy Tennant végre NFL szinten lesz. Ha nem, akkor Tennant pár százezre legalább felszabadul.
Igazából alapesetben egyiküknél sincs olcsóbb/jobb megoldás a posztjukra, csak jelezni szerettem volna, hogy nem biztos, hogy meg kell oldani mindenkit, illetve nem lehet, hogy inkább olcsóbb megoldást kell keresni (draft pl.).
több mint 12 éve
Nem tudom mennyire mérvadóak a sportarc számai, de csináltam egy hevenyészett számítást az ottaniakból, és ebben a pillanatban 2013-ra kb. 110 milliós cap hit van, úgy hogy FA lesz ugye Ellis, Bushrod, Morstead, Henderson, RFA lesz Ivory, Galette, Puente. Őket kéne megoldani (ne vegyük készpénznek, egyáltalán nem biztos, hogy ez ennyi lesz, még csak spekulálásnak se nevezzük) bő 10 millióból, ami necces lenne, szóval 5-6 millert nem ártana átgörgetni az idei évből, viszont a Vilmából felszabaduló pénzt talán tényleg el lehet verni, bár ha hozunk még valami használhatót, akkor ha nem egy évre ír alá, akkor még az ő számai is terhelni fogják a következő évi sapit.
több mint 12 éve
Tocy
1 140
Akkor szerezzünk még vkit a D-lineba!
több mint 12 éve
ha valakit érdekel, Toon is aláírt.Gyurma PappaNaná, mégis csak az Év Újoncáról van szó 😛
Yasi szerint nemhogy 8 milliónk lesz most a sapiban, hanem Vilma jogerős eltiltásával összesen 13 misi szabad hely lesz!
több mint 12 éve
A másik dologra reflektálva szvsz jelenleg Floyd >> Meachem, de meglátjuk h milyen lesz a Rivers-Meach chemistry.Ja, annyira nem ismerem Floydot, nem sok SD meccset láttam, de még így is több esélye van előrébb kerülni, mint itt. Utólag belegondolva egyébként, Colston aláírása után, meg sem lepődök, hogy ilyen gyorsan ment el Meach.
empty taxi
Nicks szerződéséhez meg annyit még, hogy ami ata leír annak fényében jobb, hogy nem is maradt, mert így tényleg őrület lesz a következő éveket kigazdálkodni. És még Graham szerződése is téma lesz. (Nyilatkozatai alapján ő inkább Colston stílusban fog szerződni, de akkor is sok lóvé lesz.)
több mint 12 éve
Nagyon kiéheztethettük, ha már csak ilyen pólóra futotta 😛Nem mintha én nem hordanám 😊
(Ahogy nézem a tollat is az iroda felé egy benzinkúton vehette fél dollárért)
több mint 12 éve
több mint 12 éve
Szerintem Nicks azért fért volna bele a 6 misibe, mert a Bucs mindenféle "trükközés" nélkül adja neki a pénzt (nincs pl. signing bonus, ami tök érdekes szerintem). Loomis-féle varázslattal simán megoldható lett volna.Nicks szerződésében nem az aláírási pénz hiánya a "legérdekesebb", hanem a szerződés garantált része, ugyanis az összes pénz 65%-t garantálta neki a Tampa. Ez bitang nagy arány egy öt éves szerződésnél, szerintem NFL-rekord, vagy ahhoz nagyon közeli lehet.
Gyurma Pappa
Brees szerződését elnézve érhető, hogy a Tampa ajánlatát miért nem álltuk egy nagy aláírási pénzes, késői évekre súlyozott cap-számokkal strukturált szerződéssel: Brees szerződése 2016-ban egy 140 millió dollárral kalkulált cap esetén a sapka majdnem 20%-t fogja elvinni, ezt nem lehetett volna kigazdálkodni egy ugyanabban az évben jelentkező közel 10%-ot lefoglaló Nicks-szel.
És miért kellett Brees-t így strukturálni (5 év alatt 10,4-ről 27,4-re emelkedő cap teher), amikor Manning tavalyi, végül idén "elvágott" 5 év/90 milliós szerződése kisebb tartományban mozgott, 16-ról 20 millióra?
Úgy vélem legfőképpen azért, mert Brees elit iránytóhoz képest nagyon kevés helyet foglalt az elmúlt években a sapkában, szerintem tavaly is nagyjából 12 milliós helyet vitt, míg Manning 2010-ben közel 20 milliót fedett le a Colts sapkájából, ami után üdítőleg hatott számukra a 2011-es 16 milliós hit.
Minket Brees tavalyi "tizenegykétmilliós" éve után megölt volna ha mondjuk 18 millióval indul a szerződése idén. Ekkora ugrást nem bírtunk volna el, figyelembe véve azt is, hogy közben olyan FA-k jöttek, mint Lofton, Bunkley vagy egy újoncszerződést leváltó Grubbs.
Most viszont lesz Loomisnak ideje arra, hogy Brees utolsó két évéről az addig megkötött szerződésekkel úgy strukturáljon, hogy enyhítsen a sapka feszességén.
A másik ok pedig az lehet, hogy számításaim szerint az idén (újra)igazolt nagy nevek 2012-ben átlagban 3 milliónál nagyobb részt nem foglalnak le a capből, viszont jövőre hatalmasat nő az általuk generált cap hit, ha a www.spotrac.com számainak lehet hinni, a Grubbs, Bunkley, Lofton, Hawthorne, Colston ötös által sapkában elfoglalt hely jövőre kb. 20 millióval nő. Nem 20 millióra, 20 millióval, vagyis az 5 játékos átlagosan 4millióval több pénzt hasít majd ki a tortából, mivel mindegyik idén extrém alacsony capterhelést ad az értékéhez képest.
Nem véletlenül csodálkoztunk hogy a kevés pénz ellenére Loomis honnan varázsolt ilyen FA-ket a keretbe, nagyjából itt kell keresni a trükköt.
több mint 12 éve
Semmi bajom nincs azzal, ha egy játékos eligazol, és nem haragszom én Nicksre, csak szerintem nincs logikus érv a pénzen kívül amellett, hogy egy top5-ös (10-es, kinek hogy tetszik) csapattól egy buttom 5-ös csapathoz igazoljon. Ha pl. a sokat emlegetett Boys viszi, ahonnan (elég nagy túlzással persze) csak ő hiányzik a sikerhez, akkor nem is hozom fel a témát. De a Bucs még mindig borzasztó sok sebből vérzik, nagyon sok a bizonytalanság, így úgy gondolom, hogy ez egy igazán mohó döntés volt részéről, amit csak az anyagiak motiváltak.Mindamellett h értem az érvelésed Nicksnek azért már van gyűrűje úgyh szvsz megengedheti magának h a lóvét válassza.
Gyurma Pappa
A másik dologra reflektálva szvsz jelenleg Floyd >> Meachem, de meglátjuk h milyen lesz a Rivers-Meach chemistry.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...