New Orleans Saints
46 feliratkozó
több mint 13 éve
Ugyan nem én vagyok a házigazda, de a MNF közös meccsnézésre jövő hétfőn (hétfőhöz egy hétre) kocsi indul Sárospatakra (Budapestről), és kedden vmikor délután (?) vissza. Odafelé 3 (ha valaki egyirányba akar csak utazni), vissza két fő befér még.... Szállítás ingyenes!!!! 😉zemanlaA szállás is...
több mint 13 éve
Méxép! A részleteket egyeztetjük. Addig hátha rendbe jövök úgy is, meg így is. Hasmenés és láz már megvan most. Szép este lesz.....Nagyon jó volt a kézi meccs. tetszik ez az aggresszív játék, amit a csapat játszik. (mondjuk az ellen sem volt rossz!)
Legalább a meccset kibírtam 😀Kájzerszóze
Kúráld magad, mert vár A Kávéház! 😊

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 13 éve
Méxép! A részleteket egyeztetjük. Addig hátha rendbe jövök úgy is, meg így is. Hasmenés és láz már megvan most. Szép este lesz.....Legalább a meccset kibírtam 😀

több mint 13 éve
Ugyan nem én vagyok a házigazda, de a MNF közös meccsnézésre jövő hétfőn (hétfőhöz egy hétre) kocsi indul Sárospatakra (Budapestről), és kedden vmikor délután (?) vissza. Odafelé 3 (ha valaki egyirányba akar csak utazni), vissza két fő befér még.... Szállítás ingyenes!!!! 😉

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 13 éve
kösziCsak kérdezném, hogy a 13.00 órai meccsek ma nálunk 18.00-kor kezdőnek ugye?Kájzerszózeja,mi meg 1:20-kor kezdünk!Kiss

több mint 13 éve
Brees már készen áll!

Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 13 éve
Csak kérdezném, hogy a 13.00 órai meccsek ma nálunk 18.00-kor kezdőnek ugye?Kájzerszózeja,mi meg 1:20-kor kezdünk!

Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 13 éve
Csak kérdezném, hogy a 13.00 órai meccsek ma nálunk 18.00-kor kezdőnek ugye?

több mint 13 éve
Győzelem... vagy legalább egy TD passz Brees-től, légyszi!
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
ez hihetetlen 😀 haters gonna hate.
😀keke
több mint 13 éve
Meglátjuk mit tehetek... 😊Hátha szerencsét hoz:ha nagyon unatkozol vmi Breesest is csinálhatnál ,ahol feltünteted a passzolt yard rekordot! 😊)Kiss
bowl.hu/forum/alairasok/darren_sprolesMatthew99
Akkori képből is legyen vagy valami frissből?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
Hátha szerencsét hoz:ha nagyon unatkozol vmi Breesest is csinálhatnál ,ahol feltünteted a passzolt yard rekordot! 😊)
bowl.hu/forum/alairasok/darren_sprolesMatthew99

Samaras játszott?
több mint 13 éve
Én csak azt kérem a O-tól mára, hogy fussunk is. A D-től meg azt, hogy legalább egy passzos 80 yardos TD-ket ne kapjunk. Köszi.Gyurma PappaUtóbbit Decker megoldja 😊
több mint 13 éve
Én csak azt kérem a O-tól mára, hogy fussunk is. A D-től meg azt, hogy legalább egy passzos 80 yardos TD-ket ne kapjunk. Köszi.

több mint 13 éve
Lélekemelő látvány 😛
😀keke
Manningnek a nyála csorog a védelmünket látva
A töltött káposzta megrendelve, tekila meg csak van raktáron. A szállás meg közelebb lesz. hajduTekilában marinált káposzta, fasza lesz 😉
több mint 13 éve
Hátha szerencsét hoz:bowl.hu/forum/alairasok/darren_sproles

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
A töltött káposzta megrendelve, tekila meg csak van raktáron. A szállás meg közelebb lesz. hajduKáposzta nagyon csábító ajánlat. 😊 Tekila, Vilma, HP.... sorrend mindegy. 😀
Már csak a győzelmet kell megrendelni!
Készülök!

több mint 13 éve
A töltött káposzta megrendelve, tekila meg csak van raktáron. A szállás meg közelebb lesz.
több mint 13 éve
Szép kis hét elé nézünk.......Megyünk?
Na de a lepényhal meg utoljára.
Gramaticát kérném nem emlegetni, ma már szeretnék aludni kicsit 😀
WHO DAT!!!!!
Az illetékeseknek üzenem, hogy nov 5. nemzetközi nőnap. őőőőőő dehogyis!!!
Imre nap. Meg talán MNF????Kájzerszóze
Megyünk!!!!! (kedd szabi!)

több mint 13 éve
Szép kis hét elé nézünk.......Na de a lepényhal meg utoljára.
Gramaticát kérném nem emlegetni, ma már szeretnék aludni kicsit 😀
WHO DAT!!!!!
Az illetékeseknek üzenem, hogy nov 5. nemzetközi nőnap. őőőőőő dehogyis!!!
Imre nap. Meg talán MNF????

több mint 13 éve
én is úgy gondolom, hogy bukó ez a meccs
😀keke

több mint 13 éve
Sproles nem WR. Azért mert 2-3 yardokon elkapja a passzt a backfieldről indulva, attól még egy WR szerepét nem tudja betölteni. Ha WR-ként állna fel, akkor vele szembe nem LB-t állítanának, hanem DB-t, akit sokkal kevésbé tudna megverni a fürgeségével.
Nézd meg az idei elkapott TD-it, mind a 3 alkalommal RB-ként a backfieldről indult, ennek megfelelően mind a 3 alkalommal LB volt rá állítva és mind a 3 alkalommal a mozgékonyságával alázta a nála sokkal nagyobb, de lomhább védőt. De tavaly se volt más a recept.
több mint 13 éve
Mint ahogy főállású RB-ként sem. Mellékállásban végzi mindkettőt...
több mint 13 éve
Ha Sproles véletlenül nem a backfieldről indul, akkor is ritkán teszünk Brees mellé még egy RB-t. Ismétlem nem egy szerepkör. Szerinted hányszor fog azokon a területeken Sproles elkapni, ahol Morgan vagy Graham szokott? Egyszer sem. "Főállású" elkapóként Sporles nem fog megélni.