Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 080
Next rookie on the spotlight: Ayers WR a rosteren, Bullock elküldve. Utóbbinak köszönjük Boswell tökéletes pótlását arra az egy meccsre.
Soldados
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit tud a srác. Egy 6. körös WR egyszer már nagyon bejött, nem ártana ha most egy 7. körössel is így járnánk 😊
Bullock-nak szerintem nagyon jól jött ez a szereplés...könnyen elképzelhetőnek tartom, hogy ha bárhol sérülés formahanyatlás lesz, akkor ő a következő kicker. Jó formában sikerült elkapni és tényleg nagyon kellett ez akkor.
több mint 9 éve
kishaszi Pittsburgh Steelers 6 194 — Steelers fan
 twitter.com/NFL/status/808318010863718400?s=09

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Next rookie on the spotlight: Ayers WR a rosteren, Bullock elküldve. Utóbbinak köszönjük Boswell tökéletes pótlását arra az egy meccsre.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
Brutális adat a snap countban:

James Harrison az ÖSSZES snapben fent volt és Duprre is csak egyetlen snapre pihent. azt az egyetlen snapet pedig Chickillo kapta. Azaz Jarvis Jones és Moats egyetlen snapet sem volt pályán a védelemben.
Soldados
Soldi, JJ hogy-hogy ezen a szinten ragadt meg?
Amadeus91
Erre legfeljebb az edzők tudhatják a választ, hogy JJ miért nem fejlődött. Amúgy nem teljesen elvesztett ember, "csak" passrushban gyenge szerintem, márpedig ugye OLB-ként ez lenne talán a legfontosabb feladata. A személyes vélemény, hogy nem pici vagy gyenge, hanem egyszerűen technikailag nem tudja megverni az embereit és a motorja se kiemelkedő.

Mindenesetre az üzenet egyértelmű, év végén mehet a szabadügynökpiacra - Wheatonnal együtt.

Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 9 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Nem bírtad ki? Mocsok! 😀
Klaci79
Arról volt szó, hogy szépen.. 😊
kittli
Persze. Nekem 19.meccsen véget érő győzelmi szériát kell feldolgoznom. 😊

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 749

James Harrison az ÖSSZES snapben fent volt és Duprre is csak egyetlen snapre pihent. azt az egyetlen snapet pedig Chickillo kapta. Azaz Jarvis Jones és Moats egyetlen snapet sem volt pályán a védelemben.
Soldados
Soldi, JJ hogy-hogy ezen a szinten ragadt meg?
több mint 9 éve

Soldados
És a Chickillo-s snapben szereztek TD-t...arra emlékszem...majdnem levitte Taylort, de utolsó pillanatban eldobta és Davis-ék benézték azt a szerelést
Klaci79
Ettől függetlenül Chickillo legalább hasznosan töltötte az egyetlen snapet, hiszen nyomást generált.

több mint 9 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 919 — Steelers fan
Na....tegnap éjjel a Giants elkapta a tehenészeket. Ezzel ugyebár továbbra is Big Ben az egyetlen aki újonc évében 15 meccset nyert sorozatban.
Klaci79
13-at mondtak a közvetítés alatt.
bcsarli
Az igazság valahol félúton lehet 😀
Big Ben a 2. meccsen állt be Maddox sérülése után a Ravens ellen és ott kikaptunk. Utána viszont 14 meccset nyert. És a 15. győzelem a JEts ellen a PO-ban volt.
Klaci79
Tessék csak szépen befejezni a tündérmesét! 😊
tomi-tomi
Befejeztem 😀
Klaci79
Akkor én!
S boldogan éltek, amíg meg nem haltak. Illetve. Végül BigBen hazai pályán vereséget szenvedett a konferenciadöntőben a Pats-től. 😛
tomi-tomi
Arról volt szó, hogy szépen.. 😊

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 9 éve
Na....tegnap éjjel a Giants elkapta a tehenészeket. Ezzel ugyebár továbbra is Big Ben az egyetlen aki újonc évében 15 meccset nyert sorozatban.
Klaci79
bcsarli
Big Ben a 2. meccsen állt be Maddox sérülése után a Ravens ellen és ott kikaptunk. Utána viszont 14 meccset nyert. És a 15. győzelem a JEts ellen a PO-ban volt.
Klaci79
tomi-tomi
Befejeztem 😀
Klaci79
Akkor én!
S boldogan éltek, amíg meg nem haltak. Illetve. Végül BigBen hazai pályán vereséget szenvedett a konferenciadöntőben a Pats-től. 😛
tomi-tomi
Nem bírtad ki? Mocsok! 😀
több mint 9 éve
Klaci79
bcsarli
Klaci79
tomi-tomi
Befejeztem 😀
Klaci79
Akkor én!

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve

Soldados
És a Chickillo-s snapben szereztek TD-t...arra emlékszem...majdnem levitte Taylort, de utolsó pillanatban eldobta és Davis-ék benézték azt a szerelést
több mint 9 éve
Akármilyen is most a Bengals, biztos hogy vissza akarnak vágni a tavalyi meccsért, úgyhogy nagyon észnél kell lenni. Klaci79
Egyetértek. ez a Bengals-meccs a trap game. Jobbak vagyunk, de a Bengals nem fogja olcsón adni magát, és akkor finom voltam. Nagyon észnél kell lenni, hogy érvényesítsük a papírformát.

több mint 9 éve

több mint 9 éve
Na....tegnap éjjel a Giants elkapta a tehenészeket. Ezzel ugyebár továbbra is Big Ben az egyetlen aki újonc évében 15 meccset nyert sorozatban. Jól tudom Soldi?!
Klaci79
Nem. Ben 13 meccset nyert rookie-ként. Első meccsen (W) nem játszott, másodikon (L) csereként lépett pályára Maddox megsérülése után, az utolsón (W) pedig pihentették.
Soldados
Ahha, na ezt nem tudtam...köszi
Klaci79
A Jets elleni PO-siker a 14. volt.

több mint 9 éve
Na....tegnap éjjel a Giants elkapta a tehenészeket. Ezzel ugyebár továbbra is Big Ben az egyetlen aki újonc évében 15 meccset nyert sorozatban. Jól tudom Soldi?!
Klaci79
Nem. Ben 13 meccset nyert rookie-ként. Első meccsen (W) nem játszott, másodikon (L) csereként lépett pályára Maddox megsérülése után, az utolsón (W) pedig pihentették.
Soldados
Ahha, na ezt nem tudtam...köszi
több mint 9 éve
Klaci79
bcsarli
Klaci79
tomi-tomi
Befejeztem 😀
több mint 9 éve
Klaci79

több mint 9 éve
no Baltimore Ravens 8 788
Egy QB változik élete során, konkrétan lassul. Azt, amit az akkori Ben képes volt 10-ből 10-szer, mára már ez a Ben nem. Amit az akkor Ben képes volt lábon kihordani, azt a mai már jóval nehezebben. 2 PO-ba Ben sérülten ment be, nekem, mint szurkolónak is fájt, hát még a tulajdonosnak. Igen persze, megsérülhetsz edzésre menet is, így nem volt garancia a dink and dunk az egészséges Benre, azonban azzal vitatkozni butaság, hogy ha 4x kevesebb ütést kapsz, akkor kevesebb az esélye a sérülésnek is.

Ben nagyon rühelte a dink and dunkot.....aztán két év alatt nem hogy megszokta, hanem beleérzett. Egyetértek, hogy nem lehet kijelenteni azt, hogy így jobb-e, már csak azért sem, mert más csapattársak vannak körülötte. Annyi biztos, hogy most a legjobb QB-k közé sorolják, és az is, hogy ezzel a játékkal simán benne van még 2-3 év.
Klemó
hat ezek termeszetes dolgok, oregszik es oregember nem raketa. En nem gondolom Arians terve az volt, hogy veresse szet BB-t minel jobban. A ding-dong persze segitseg, mert a rovid ido alatt kevesebbszer ernek oda. Hat en csak a 2 OFF lenyeges kulonbsegere hivtam fel a figyelmet es nem szeretnek allast nyilvanitani ki a jobb, de Arians idejeben a D# volt a hangsulyos, nem BB es kornyezete es abban 99% biztos vagyok, hogy nem Arians kardoskodott ezert.
több mint 9 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 6 971
Egy QB változik élete során, konkrétan lassul. Azt, amit az akkori Ben képes volt 10-ből 10-szer, mára már ez a Ben nem. Amit az akkor Ben képes volt lábon kihordani, azt a mai már jóval nehezebben. 2 PO-ba Ben sérülten ment be, nekem, mint szurkolónak is fájt, hát még a tulajdonosnak. Igen persze, megsérülhetsz edzésre menet is, így nem volt garancia a dink and dunk az egészséges Benre, azonban azzal vitatkozni butaság, hogy ha 4x kevesebb ütést kapsz, akkor kevesebb az esélye a sérülésnek is.

Ben nagyon rühelte a dink and dunkot.....aztán két év alatt nem hogy megszokta, hanem beleérzett. Egyetértek, hogy nem lehet kijelenteni azt, hogy így jobb-e, már csak azért sem, mert más csapattársak vannak körülötte. Annyi biztos, hogy most a legjobb QB-k közé sorolják, és az is, hogy ezzel a játékkal simán benne van még 2-3 év.
több mint 9 éve
Klaci79
bcsarli
Klaci79

több mint 9 éve
Klaci79
bcsarli
több mint 9 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 483 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Klaci79

több mint 9 éve
Mondjuk a Giants-nek nem volt igazán fontos a múlt heti meccs, így nem értékelem túl, de jó volt látni, hogy ellenük is simán tudtunk haladni, a liga jelenlegi legjobb csapatának pedig nagyon nem ment. De nem lehet túl sok következtetést levonni ebből, mert most a Giants védők vért ittak a meccs előtt...
Mindenesetre két olyan meccs is jött most, ahol előzetesen félteni lehetett a csapatot, hogy valami nem jött össze, de mindkettő viszonylag simán jött...
Most viszont más kávéház jön...a Bengals tökéletesen felkészít minket a Ravens ellen, mert most igencsak érzelemdús hetek jönnek...őszintén szólva nem láttam a meccsüket még, de persze nem is a Browns elleni "derbi" a sorvezető, de úgy tűnik nincsenek rossz formában. Szerintem még bánhatják majd, hogy átrakták főműsoridőről, de legalább nem kell éjszakázni.
Akármilyen is most a Bengals, biztos hogy vissza akarnak vágni a tavalyi meccsért, úgyhogy nagyon észnél kell lenni. (El se tudom mondani, hogy mennyire borzalmas lenne egy Bell vagy egy Brown elvesztése, úgyhogy csak remélni tudom, hogy nem lesz sérülés)
Okos, higgadt játékot várok és hogy Ben összeszedi magát és végre nem szórja el a labdákat az end zone-ban.
több mint 9 éve
A befektetesedet akarod megvedeni. Van 6 sb cimunk. Itt mar megengedheti maganak, hogy magara es az uzleti oldalra fokuszal. Es ezt meg is tette, mert nem lett negativ merlegunk stb. Es voltunk tomlinnal 2x sb ban. Egyszer nyertunk is. Es a masodikban bice boca volt. Ezert is gondolhatjak ugy hogy egy egeszseges ben kb az egyik legnagyobb eselyunk sbt nyerni, ha aprobb serulesekkel bajlodik mint a greenbay ellen, akkor eselyunk sincs hiaba jutunk oda. Volt egy boka serulese, meg egy cevlar mellenye a mellkasi serulese miatt. Es ki is kaptunk. Na ezek utan jott a bent megvedeni gondolat. Szerintem jogosan. Hogy hogy viteleztek ki az mas teszta. De meccseket akarnak nyerni es hogy az emberek jarjanak ki nezzek oket stb. Es mivel ilyen qbd ritkan van, ezert akarjak az elettartamat elnyujtani a jatekban.

gabistar
Egy tulajdonos mindig gazdaságilag fogja nézni az NFL-t döntéshozatalnál, mivel ő üzletember. Én viszont, aki szurkoló vagyok, mindig szakmailag fogom nézni. Ennyire egyszerű ez.

több mint 9 éve
no Baltimore Ravens 8 788
En szeretem Rex R-t DC-nak, HC-nak nem ertem ot. TT a Kaep fele jo futo QB-hoz kepest, qva jo QB egy futohoz kepest, de gyenge alja QB QB-nak nezve. Egesz egyszeruen egy 10 evvel ezelotti Ravens-t probal csinalni, de ez a d# jo, de nem tud olyan dominans lenni ( a liga is valtozott elonytelenul ehhez), hogy tudjon nyerni Qb nelkul popec futassal felepitett csapattal. Az OFF-ek ha elerik, hogy hatranyba keruljenek, vagy a D#-ek megallitjak a futast gyakorlatilag jon az orosz rulett TT-nak a kezebe kell venni a labdat. En probaltam a Bengals-osokat rabeszelni, hogy irjanak a Mikulasnak, de a papirforma jott be. ( sztem nem is irtak neki). 😊

Olyan sokszor olvasom toletek, hogy azert jott Haley, mert meg kell vedeni BB-t, meg ki a jobb Arians v Haley. Rooney ezt dontotte, uzletre fokuszal. Ezeket en nem ertem. Ha 100m Qb-d van akkor kell egy jo fal, ha egy bena GM QB-d van akkor meg azert kell egy jo fal. "Ma" piszok jo fala van BB-nek ( persze mondtatok hogy nem, de en akarmikor nezem jok, de ti az osszeset nezitek szoval nem vitatkozom). En most lehet sok baromsagot irok mivel a vasas Off resze azert nem ivodott be annyira. Arians idejeben nem emlekszem a sok draft eleje OL emberekre, max ott kezdodott. Az o idejeben futo csapat voltatok, ma dobo. Az hogy "kifogtatok" azt a futot akinek nem kell luk a futashoz ( a Giants ellen teljesen semlegeskent huledezve neztem, hogy be van zarva es csinal belole meg 5yardot. Nem csodalkoznek, ha o lenne a kovetkezo Avenger. Ha vallasos, lehetne a neve Hole-y-man) + passznal is eletveszelyes. Ugyan irtam, HinesW-AB kozul HW valasztanam. A kulonbseg ott jon ki, hogy dobok vagy futok prioritasban jatszol+ a liga eltero hozzaallasaban. AB egyetemleges sztar a posztjan, ahogy Bell is, a fal is jobb ( legalabb kicsivel) es BB is jobb lett ezek vonzataban ( bar en szerettem BB regi jatekat, a mamutot 5 kardfogu tigris probalja ledonteni a labarol. kedvenc play: fu.k me blue39, HW elfut a 43-es vonalig majd visszaslampog a 39-re, mig BB a hatan a D#-el addig rohangal keresztbe-kastba mig HW egyedul nem all es akkor odadobja). Mindketto edzo teszi a dolgat, de BB kivetelevel szinte minden mas kulonbozo, a statisztikai szamokon kivul nehez osszehasonlitani oket ( arrol meg meg van a velemenyem). Az hogy ki hogy teljesitene a masik OFF-vel az remek tema, de nehezen eldontheto.

A tulajoknak ez uzlet, mert penzt hozzz, de nekik van penzuk eleve nem ebbol akarnak meggazdagodni. Ez egy automata biznisz, mint a legtobb franchise szigoru keretek, szabalyok kozott. Lehet van egy ket kivetel, de az NFL a franchisor es o donti el ki vehet franchise-t, a helyukben en sem adnam el annak aki a profit maximalizasara torekszik.