Pittsburgh Steelers
74 feliratkozó
több mint 1 éve
Klemó
5 667
Én a safety pozit kettébontanám. A boxhoz közeli oldalon, vagyis SS oldalon azzal, hogy King jött szerintem rendben vagyunk. Ő bizonyos felállásokban simán safety-ként is játszani fog. Ha meg futás ellen kell jónak lenni, akkor Kazee lesz a megoldás. A passz nehéz liga miatt viszont inkább nickel corner lesz a pályán egy klasszikus SS helyett (is)), ott meg ugye harman is vannak.A LOS-tól távol, vagyis free safety oldalon viszont valóban Fitz mögött Killebrew nem egy életbiztosítás. Dehát nem lehet minden lyukat betömni egy év alatt.... 😊
Szerkesztette: Klemó
több mint 1 éve
astroid
571
Szerinet Kazee tavaly kifejezetten jó volt. Most néztem a PFF is 81-re hozta 2022-ben. Kevés meccsen emlékszem Neal-re de az nem győzött meg.A practice squadba pedig érkezett az itten jól csengő névvel rendelkező Anthony Brown. Beszarás azért hogy milyen mélyek vagyunk cornerback poszton, hogy a kispadon is kezdő kaliberű, de még a ps-ben is ismertebb nevek vannak.És mégis mindenhol mindenki a CB-sort húzza le iszonyat. Én személy szerint a safety-ktől sokkal jobban tartok, ott van egy szem Minkah és bár ő elbírt egy Edmundsot is, de fogalmam sincs mi várható Nealtől, Kazee pedig engem eddig nem győzőtt meg.
Ha az idén kicserélt linebacker sorunk relatíve beválik, akkor én minimum top 5 teljesítményt várok a defense-től.
Seda26
Ennek ellenére a védelem szerintem is jelentősen erősödött, még talán jobban is, mint az offense. Brutál izgalmas lesz ez a szezon, tényleg bármi lehet, sima 6-11, de akár egy PO-menetelés is. 😊
badsco
Szerkesztette: astroid
több mint 1 éve
badsco
356
A practice squadba pedig érkezett az itten jól csengő névvel rendelkező Anthony Brown. Beszarás azért hogy milyen mélyek vagyunk cornerback poszton, hogy a kispadon is kezdő kaliberű, de még a ps-ben is ismertebb nevek vannak.És mégis mindenhol mindenki a CB-sort húzza le iszonyat. Én személy szerint a safety-ktől sokkal jobban tartok, ott van egy szem Minkah és bár ő elbírt egy Edmundsot is, de fogalmam sincs mi várható Nealtől, Kazee pedig engem eddig nem győzőtt meg.
Ha az idén kicserélt linebacker sorunk relatíve beválik, akkor én minimum top 5 teljesítményt várok a defense-től.
Seda26
Ennek ellenére a védelem szerintem is jelentősen erősödött, még talán jobban is, mint az offense. Brutál izgalmas lesz ez a szezon, tényleg bármi lehet, sima 6-11, de akár egy PO-menetelés is. 😊
több mint 1 éve
Klemó
5 667
Ugyanmár, de most komolyan.....komplett hülyeség....egy true nickel playa. Egy light Mike Hilton azzal, hogy King sokoldalúbb.King nem slot, bár azt is tud jáccniIgen. Mar ki is vagtuk.Desmond King jött, nem egy megváltó, de egy nem rossz slot CB.Mennyivel vagyunk elorebb? Akkor a 2nd punter cut?
Klaci79
xtaki
De ettol meg nekem ez a King igazolas nem tetszik. 3 nickel back van igy a rosteren ugy, hogy kizben szelsi CB oldalon Pierre a 4. Emberunk. Lehet lesz meg mozvas?
Muse-t kozben felkapta a Chargers sajna. kwatowski viszont PS.
Klemó
21 1005 snap/ 600 RCB
22 1020 snap/ 438 RCB
mennyire örültünk Livájnak, nah King is hoz annyi INT-et, sőt ez egy labdahalász védelem, nehezebb, mint Liváj, nem tudom HOUban mit csinalnak de a Chargersben több fokkal jobban nézett ki
ha meg csak azért hoztuk, hogy a kicsiPorter megtörje végre a kurva Steelers vs. draftCB átkot akkor csiszolgassák csak PatPete bácsival - gyöjjön be
Gróf de sutianap
De ha már stat. 2017-től az első 3 évében nickel corner volt a Chargersben és mellette a CB depth charton folyamatosan lépdelt előre és be-be játszott kívülre is. Ezek voltak a legjobb évei, ekkor lett pro bowler is. Az utolsó rookie szerződéses évében nem véletlenül ért csak 6. kört a Titansnak is az első kiemelkedő 3 éve után. (egy nickel cornert nem fizetnek agyon soha, ahogy őt sem....)
Az már más kérdés, hogy a Texans többet játszatta kint 2021-2022, mint bent, és láss csodát ott nem tudott kiemelkedni. Náluk ott van Tavierre NB-nek, egy 2018-as UDFA, aki olcsóbb is és egész szolid, így cutolták, pedig tavaly egész megszokta a külső részt is.
Középen akarunk erősíteni a TE-k ellen, átgondolva egyértelmű, hogy ez volt az ok, amiért rá mentünk rá. Ha azt hozza, amit az első 3 évében, akkor kurvára jól jártunk....
több mint 1 éve
Seda26
170
A practice squadba pedig érkezett az itten jól csengő névvel rendelkező Anthony Brown. Beszarás azért hogy milyen mélyek vagyunk cornerback poszton, hogy a kispadon is kezdő kaliberű, de még a ps-ben is ismertebb nevek vannak.Ha az idén kicserélt linebacker sorunk relatíve beválik, akkor én minimum top 5 teljesítményt várok a defense-től.
több mint 1 éve
King nem slot, bár azt is tud jáccniIgen. Mar ki is vagtuk.Desmond King jött, nem egy megváltó, de egy nem rossz slot CB.Mennyivel vagyunk elorebb? Akkor a 2nd punter cut?
Klaci79
xtaki
De ettol meg nekem ez a King igazolas nem tetszik. 3 nickel back van igy a rosteren ugy, hogy kizben szelsi CB oldalon Pierre a 4. Emberunk. Lehet lesz meg mozvas?
Klemó
21 1005 snap/ 600 RCB
22 1020 snap/ 438 RCB
mennyire örültünk Livájnak, nah King is hoz annyi INT-et, sőt ez egy labdahalász védelem, nehezebb, mint Liváj, nem tudom HOUban mit csinalnak de a Chargersben több fokkal jobban nézett ki
ha meg csak azért hoztuk, hogy a kicsiPorter megtörje végre a kurva Steelers vs. draftCB átkot akkor csiszolgassák csak PatPete bácsival - gyöjjön be
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
Klemó
5 667
Igen. Mar ki is vagtuk.Desmond King jött, nem egy megváltó, de egy nem rossz slot CB.Mennyivel vagyunk elorebb? Akkor a 2nd punter cut?
Klaci79
xtaki
több mint 1 éve
xtaki
3 443
Desmond King jött, nem egy megváltó, de egy nem rossz slot CB.Mennyivel vagyunk elorebb? Akkor a 2nd punter cut?
Klaci79
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Desmond King jött, nem egy megváltó, de egy nem rossz slot CB.
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Meg az egyik puntert mondjak Philly-be de eddig nem tudtak megegyezni.Sztem Khan felkínálta trade-re akinél érdekes lehetett volna. Azt érzem, hogy most a hátország is jó kézben van.... Szerettem Colbertet, komoly érdemei voltak, de túlkonzervatív volt már. Khan hozott egy lendületet, fiatalosságot.Nálam a TE poszt is kicsit vékony. Tudjuk Pat hogy áll az agyrázkódásokkal, szerintem oda Gentry el fog férni, már ha ő egészséges. Heyward viszont nagy találat.Gentryt én is sajnálom, félő, hogy a gyakorlóból valamelyik TE hiányos csapat elszipkázza majd vagy waiveli vagy claimeli vagy micsinál...
Klaci79
Reggio1914
polamalu
Tényleg tetszik ez a fiatalos lendület az új GM-től. Colbert már lehet ennyire nem foglalkozott volna a kis lepattanókkal. Green-ért értéket kapni…el se hiszem.
több mint 1 éve
Sztem Khan felkínálta trade-re akinél érdekes lehetett volna. Azt érzem, hogy most a hátország is jó kézben van.... Szerettem Colbertet, komoly érdemei voltak, de túlkonzervatív volt már. Khan hozott egy lendületet, fiatalosságot.Nálam a TE poszt is kicsit vékony. Tudjuk Pat hogy áll az agyrázkódásokkal, szerintem oda Gentry el fog férni, már ha ő egészséges. Heyward viszont nagy találat.Gentryt én is sajnálom, félő, hogy a gyakorlóból valamelyik TE hiányos csapat elszipkázza majd vagy waiveli vagy claimeli vagy micsinál...
Klaci79
Reggio1914
több mint 1 éve
Reggio1914
1 389
Nálam a TE poszt is kicsit vékony. Tudjuk Pat hogy áll az agyrázkódásokkal, szerintem oda Gentry el fog férni, már ha ő egészséges. Heyward viszont nagy találat.Gentryt én is sajnálom, félő, hogy a gyakorlóból valamelyik TE hiányos csapat elszipkázza majd vagy waiveli vagy claimeli vagy micsinál...
Klaci79
több mint 1 éve
Klemó
5 667
Nálam a TE poszt is kicsit vékony. Tudjuk Pat hogy áll az agyrázkódásokkal, szerintem oda Gentry el fog férni, már ha ő egészséges. Heyward viszont nagy találat.6 WR lett végül rosteren. Ez sem volt szokás eddig. Mindig a PS-be toltuk be a 6-7. embert, csak ugye most sem Boykin, sem Ole nem PS kompatibilis és jobbak, mint a "kopaszok".
Klaci79
Lesz itt még változás, nem egy.
Darius Rusht (CB) kivágta a Colts meglepetésemre. Ráadásul úgy, hogy igazán nincs ott veretes CB sor. Az ok az lehetett, hogy kisebb sérülések hátráltatták a felkészülés alatt és a bokája miatt a harmadikra sem tudott kiállni. Szerintem steal lenne nálunk, de Pierre helyett mindenképpen. (feltéve, ha nem súlyos a sérülése)
több mint 1 éve
Klaci79
22 221
Nálam a TE poszt is kicsit vékony. Tudjuk Pat hogy áll az agyrázkódásokkal, szerintem oda Gentry el fog férni, már ha ő egészséges. Heyward viszont nagy találat.
több mint 1 éve
Klemó
5 667
Nyilvan 2 punter csak azert mehetett rosterre mert az egyikkel trade pozit epitunk. Az LB poszton 4 ember van es altalaban 5 szokott lenni. Igy varhato ide majd visszavetel.
Szoval ez egy elozetes keret meg
több mint 1 éve
Végül Fehoko, Norwood, Kwiatkoski nagyobb nevek akiket vágtak.Ez így elég zsír. Nevek alapján elég komplett a csapat - aztán hogy a pályán mit látunk majd, az más téma, de ha mindenki hozza amit tud, és nem lesznek kulcs sérülések, akkor ez nagyon ígéretes.
Így maradt ez (2 Punterrel megyünk, szóval még valaki jön):
Offense
QB (3): Kenny Pickett, Mitch Trubisky, Mason Rudolph
RB (3): Najee Harris, Jaylen Warren, Anthony McFarland Jr.
TE (3): Pat Freiermuth, Darnell Washington, Connor Heyward
WR (6): Diontae Johnson, George Pickens, Allen Robinson II, Calvin Austin III, Miles Boykin, Gunner Olszewski
OT (4): Dan Moore Jr., Chukwuma Okorafor, Broderick Jones, Dylan Cook
iOL (5): Isaac Seumalo, James Daniels, Mason Cole, Nate Herbig, Spencer Anderson
Defense
DE (5): Cam Heyward, Larry Ogunjobi, DeMarvin Leal, Isaiahh Loudermilk, Armon Watts
NT (2): Montravius Adams, Keeanu Benton
OLB (4): T.J. Watt, Alex Highsmith, Markus Golden, Nick Herbig
ILB (4): Cole Holcomb, Elandon Roberts, Kwon Alexander, Mark Robinson
CB (6): Patrick Peterson, Levi Wallace, Joey Porter Jr., James Pierre, Elijah Riley, Chandon Sullivan
S (4): Minkah Fitzpatrick, Damontae Kazee, Keanu Neal, Miles Killebrew
Special Teams
K (1): Chris Boswell
P (2): Pressley Harvin III, Braden Mann
LS (1): Christian Kuntz
kriSTEELan
több mint 1 éve
kriSTEELan
307
Végül Fehoko, Norwood, Kwiatkoski nagyobb nevek akiket vágtak. Így maradt ez (2 Punterrel megyünk, szóval még valaki jön):
Offense
QB (3): Kenny Pickett, Mitch Trubisky, Mason Rudolph
RB (3): Najee Harris, Jaylen Warren, Anthony McFarland Jr.
TE (3): Pat Freiermuth, Darnell Washington, Connor Heyward
WR (6): Diontae Johnson, George Pickens, Allen Robinson II, Calvin Austin III, Miles Boykin, Gunner Olszewski
OT (4): Dan Moore Jr., Chukwuma Okorafor, Broderick Jones, Dylan Cook
iOL (5): Isaac Seumalo, James Daniels, Mason Cole, Nate Herbig, Spencer Anderson
Defense
DE (5): Cam Heyward, Larry Ogunjobi, DeMarvin Leal, Isaiahh Loudermilk, Armon Watts
NT (2): Montravius Adams, Keeanu Benton
OLB (4): T.J. Watt, Alex Highsmith, Markus Golden, Nick Herbig
ILB (4): Cole Holcomb, Elandon Roberts, Kwon Alexander, Mark Robinson
CB (6): Patrick Peterson, Levi Wallace, Joey Porter Jr., James Pierre, Elijah Riley, Chandon Sullivan
S (4): Minkah Fitzpatrick, Damontae Kazee, Keanu Neal, Miles Killebrew
Special Teams
K (1): Chris Boswell
P (2): Pressley Harvin III, Braden Mann
LS (1): Christian Kuntz
több mint 1 éve
kriSTEELan
307
Igen, teljesen jó érték (sajnos), így visszakaptuk a 2025-ös 6 körünket amit Dotson-nál atdunk oda Rams-nek.Na Green el is ment Texasba egy 2025-ös 6-ik körért.I love Khan....erteket kaptunk meg ha 2025-os picket is. Imadom ahogy csinalja!!
kriSTEELan
Klemó
több mint 1 éve
Klemó
5 667
Azt ne zarjuk ki, hogy valaki lehet serult es ez egy megbeszelt cut, majd vissza. Az 53 kerethirdetes utan lehet valakit az IRrol visszahozni.Gentry is cutnem lesz több Grillin' N' Chillin'... :_(
xtaki
kriSTEELan
Ogunjobi serult volt...meglatjuk
több mint 1 éve
Klemó
5 667
Na Green el is ment Texasba egy 2025-ös 6-ik körért.I love Khan....erteket kaptunk meg ha 2025-os picket is. Imadom ahogy csinalja!!
kriSTEELan
több mint 1 éve
xtaki
3 443
Gentry is cut
több mint 1 éve
xtaki
3 443
Na Green el is ment Texasba egy 2025-ös 6-ik körért.Sovany moslek, ennyit ert sajnos.
kriSTEELan