Pittsburgh Steelers

74 feliratkozó

több mint 1 éve
Klemó Pittsburgh Steelers 5 667
Én a safety pozit kettébontanám. A boxhoz közeli oldalon, vagyis SS oldalon azzal, hogy King jött szerintem rendben vagyunk. Ő bizonyos felállásokban simán safety-ként is játszani fog. Ha meg futás ellen kell jónak lenni, akkor Kazee lesz a megoldás. A passz nehéz liga miatt viszont inkább nickel corner lesz a pályán egy klasszikus SS helyett (is)), ott meg ugye harman is vannak.

A LOS-tól távol, vagyis free safety oldalon viszont valóban Fitz mögött Killebrew nem egy életbiztosítás. Dehát nem lehet minden lyukat betömni egy év alatt.... 😊

Szerkesztette: Klemó
több mint 1 éve
astroid Pittsburgh Steelers 571
A practice squadba pedig érkezett az itten jól csengő névvel rendelkező Anthony Brown. Beszarás azért hogy milyen mélyek vagyunk cornerback poszton, hogy a kispadon is kezdő kaliberű, de még a ps-ben is ismertebb nevek vannak.
Ha az idén kicserélt linebacker sorunk relatíve beválik, akkor én minimum top 5 teljesítményt várok a defense-től.
Seda26
És mégis mindenhol mindenki a CB-sort húzza le iszonyat. Én személy szerint a safety-ktől sokkal jobban tartok, ott van egy szem Minkah és bár ő elbírt egy Edmundsot is, de fogalmam sincs mi várható Nealtől, Kazee pedig engem eddig nem győzőtt meg.

Ennek ellenére a védelem szerintem is jelentősen erősödött, még talán jobban is, mint az offense. Brutál izgalmas lesz ez a szezon, tényleg bármi lehet, sima 6-11, de akár egy PO-menetelés is. 😊
badsco
Szerinet Kazee tavaly kifejezetten jó volt. Most néztem a PFF is 81-re hozta 2022-ben. Kevés meccsen emlékszem Neal-re de az nem győzött meg.

Szerkesztette: astroid
több mint 1 éve
badsco Pittsburgh Steelers 356
A practice squadba pedig érkezett az itten jól csengő névvel rendelkező Anthony Brown. Beszarás azért hogy milyen mélyek vagyunk cornerback poszton, hogy a kispadon is kezdő kaliberű, de még a ps-ben is ismertebb nevek vannak.
Ha az idén kicserélt linebacker sorunk relatíve beválik, akkor én minimum top 5 teljesítményt várok a defense-től.
Seda26
És mégis mindenhol mindenki a CB-sort húzza le iszonyat. Én személy szerint a safety-ktől sokkal jobban tartok, ott van egy szem Minkah és bár ő elbírt egy Edmundsot is, de fogalmam sincs mi várható Nealtől, Kazee pedig engem eddig nem győzőtt meg.

Ennek ellenére a védelem szerintem is jelentősen erősödött, még talán jobban is, mint az offense. Brutál izgalmas lesz ez a szezon, tényleg bármi lehet, sima 6-11, de akár egy PO-menetelés is. 😊
több mint 1 éve
Desmond King jött, nem egy megváltó, de egy nem rossz slot CB.
Klaci79
Mennyivel vagyunk elorebb? Akkor a 2nd punter cut?
xtaki
Igen. Mar ki is vagtuk.

De ettol meg nekem ez a King igazolas nem tetszik. 3 nickel back van igy a rosteren ugy, hogy kizben szelsi CB oldalon Pierre a 4. Emberunk. Lehet lesz meg mozvas?

Muse-t kozben felkapta a Chargers sajna. kwatowski viszont PS.
Klemó
King nem slot, bár azt is tud jáccni
21 1005 snap/ 600 RCB
22 1020 snap/ 438 RCB

mennyire örültünk Livájnak, nah King is hoz annyi INT-et, sőt ez egy labdahalász védelem, nehezebb, mint Liváj, nem tudom HOUban mit csinalnak de a Chargersben több fokkal jobban nézett ki

ha meg csak azért hoztuk, hogy a kicsiPorter megtörje végre a kurva Steelers vs. draftCB átkot akkor csiszolgassák csak PatPete bácsival - gyöjjön be
Gróf de sutianap
Ugyanmár, de most komolyan.....komplett hülyeség....egy true nickel playa. Egy light Mike Hilton azzal, hogy King sokoldalúbb.

De ha már stat. 2017-től az első 3 évében nickel corner volt a Chargersben és mellette a CB depth charton folyamatosan lépdelt előre és be-be játszott kívülre is. Ezek voltak a legjobb évei, ekkor lett pro bowler is. Az utolsó rookie szerződéses évében nem véletlenül ért csak 6. kört a Titansnak is az első kiemelkedő 3 éve után. (egy nickel cornert nem fizetnek agyon soha, ahogy őt sem....)

Az már más kérdés, hogy a Texans többet játszatta kint 2021-2022, mint bent, és láss csodát ott nem tudott kiemelkedni. Náluk ott van Tavierre NB-nek, egy 2018-as UDFA, aki olcsóbb is és egész szolid, így cutolták, pedig tavaly egész megszokta a külső részt is.

Középen akarunk erősíteni a TE-k ellen, átgondolva egyértelmű, hogy ez volt az ok, amiért rá mentünk rá. Ha azt hozza, amit az első 3 évében, akkor kurvára jól jártunk....

több mint 1 éve
Seda26 Pittsburgh Steelers 170
több mint 1 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 345 — capitaine du château de Vienne 1487
Klaci79
xtaki
Igen. Mar ki is vagtuk.

De ettol meg nekem ez a King igazolas nem tetszik. 3 nickel back van igy a rosteren ugy, hogy kizben szelsi CB oldalon Pierre a 4. Emberunk. Lehet lesz meg mozvas?

Klemó
King nem slot, bár azt is tud jáccni
21 1005 snap/ 600 RCB
22 1020 snap/ 438 RCB

mennyire örültünk Livájnak, nah King is hoz annyi INT-et, sőt ez egy labdahalász védelem, nehezebb, mint Liváj, nem tudom HOUban mit csinalnak de a Chargersben több fokkal jobban nézett ki

ha meg csak azért hoztuk, hogy a kicsiPorter megtörje végre a kurva Steelers vs. draftCB átkot akkor csiszolgassák csak PatPete bácsival - gyöjjön be

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 1 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
PS eddig:
TE Williams
WR Fitzpatrick
DB Thompson
DL Fehoko
LB Pereles
LB Kwiatkowski
OT Kellen Diesch is jött
G Joey Fisher

Szerkesztette: Klaci79
több mint 1 éve
Klaci79
xtaki
Igen. Mar ki is vagtuk.

több mint 1 éve
xtaki Pittsburgh Steelers 3 443
Klaci79
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Nálam a TE poszt is kicsit vékony. Tudjuk Pat hogy áll az agyrázkódásokkal, szerintem oda Gentry el fog férni, már ha ő egészséges. Heyward viszont nagy találat.
Klaci79
Gentryt én is sajnálom, félő, hogy a gyakorlóból valamelyik TE hiányos csapat elszipkázza majd vagy waiveli vagy claimeli vagy micsinál...
Reggio1914
Sztem Khan felkínálta trade-re akinél érdekes lehetett volna. Azt érzem, hogy most a hátország is jó kézben van.... Szerettem Colbertet, komoly érdemei voltak, de túlkonzervatív volt már. Khan hozott egy lendületet, fiatalosságot.
polamalu
Meg az egyik puntert mondjak Philly-be de eddig nem tudtak megegyezni.
Tényleg tetszik ez a fiatalos lendület az új GM-től. Colbert már lehet ennyire nem foglalkozott volna a kis lepattanókkal. Green-ért értéket kapni…el se hiszem.
több mint 1 éve
polamalu Pittsburgh Steelers 4 660 — 毎日何かを学ぶ
Nálam a TE poszt is kicsit vékony. Tudjuk Pat hogy áll az agyrázkódásokkal, szerintem oda Gentry el fog férni, már ha ő egészséges. Heyward viszont nagy találat.
Klaci79
Gentryt én is sajnálom, félő, hogy a gyakorlóból valamelyik TE hiányos csapat elszipkázza majd vagy waiveli vagy claimeli vagy micsinál...
Reggio1914
Sztem Khan felkínálta trade-re akinél érdekes lehetett volna. Azt érzem, hogy most a hátország is jó kézben van.... Szerettem Colbertet, komoly érdemei voltak, de túlkonzervatív volt már. Khan hozott egy lendületet, fiatalosságot.
több mint 1 éve
Reggio1914 Pittsburgh Steelers 1 389
Klaci79
több mint 1 éve
Klaci79
6 WR lett végül rosteren. Ez sem volt szokás eddig. Mindig a PS-be toltuk be a 6-7. embert, csak ugye most sem Boykin, sem Ole nem PS kompatibilis és jobbak, mint a "kopaszok".

Lesz itt még változás, nem egy.

Darius Rusht (CB) kivágta a Colts meglepetésemre. Ráadásul úgy, hogy igazán nincs ott veretes CB sor. Az ok az lehetett, hogy kisebb sérülések hátráltatták a felkészülés alatt és a bokája miatt a harmadikra sem tudott kiállni. Szerintem steal lenne nálunk, de Pierre helyett mindenképpen. (feltéve, ha nem súlyos a sérülése)

több mint 1 éve
több mint 1 éve
Nyilvan 2 punter csak azert mehetett rosterre mert az egyikkel trade pozit epitunk.

Az LB poszton 4 ember van es altalaban 5 szokott lenni. Igy varhato ide majd visszavetel.

Szoval ez egy elozetes keret meg
több mint 1 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 119 — Steelers fan
Végül Fehoko, Norwood, Kwiatkoski nagyobb nevek akiket vágtak.
Így maradt ez (2 Punterrel megyünk, szóval még valaki jön):
Offense
QB (3): Kenny Pickett, Mitch Trubisky, Mason Rudolph
RB (3): Najee Harris, Jaylen Warren, Anthony McFarland Jr.
TE (3): Pat Freiermuth, Darnell Washington, Connor Heyward
WR (6): Diontae Johnson, George Pickens, Allen Robinson II, Calvin Austin III, Miles Boykin, Gunner Olszewski
OT (4): Dan Moore Jr., Chukwuma Okorafor, Broderick Jones, Dylan Cook
iOL (5): Isaac Seumalo, James Daniels, Mason Cole, Nate Herbig, Spencer Anderson
Defense
DE (5): Cam Heyward, Larry Ogunjobi, DeMarvin Leal, Isaiahh Loudermilk, Armon Watts
NT (2): Montravius Adams, Keeanu Benton
OLB (4): T.J. Watt, Alex Highsmith, Markus Golden, Nick Herbig
ILB (4): Cole Holcomb, Elandon Roberts, Kwon Alexander, Mark Robinson
CB (6): Patrick Peterson, Levi Wallace, Joey Porter Jr., James Pierre, Elijah Riley, Chandon Sullivan
S (4): Minkah Fitzpatrick, Damontae Kazee, Keanu Neal, Miles Killebrew
Special Teams
K (1): Chris Boswell
P (2): Pressley Harvin III, Braden Mann
LS (1): Christian Kuntz
kriSTEELan
Ez így elég zsír. Nevek alapján elég komplett a csapat - aztán hogy a pályán mit látunk majd, az más téma, de ha mindenki hozza amit tud, és nem lesznek kulcs sérülések, akkor ez nagyon ígéretes.
több mint 1 éve
kriSTEELan Pittsburgh Steelers 307
Végül Fehoko, Norwood, Kwiatkoski nagyobb nevek akiket vágtak.
Így maradt ez (2 Punterrel megyünk, szóval még valaki jön):
Offense
QB (3): Kenny Pickett, Mitch Trubisky, Mason Rudolph
RB (3): Najee Harris, Jaylen Warren, Anthony McFarland Jr.
TE (3): Pat Freiermuth, Darnell Washington, Connor Heyward
WR (6): Diontae Johnson, George Pickens, Allen Robinson II, Calvin Austin III, Miles Boykin, Gunner Olszewski
OT (4): Dan Moore Jr., Chukwuma Okorafor, Broderick Jones, Dylan Cook
iOL (5): Isaac Seumalo, James Daniels, Mason Cole, Nate Herbig, Spencer Anderson
Defense
DE (5): Cam Heyward, Larry Ogunjobi, DeMarvin Leal, Isaiahh Loudermilk, Armon Watts
NT (2): Montravius Adams, Keeanu Benton
OLB (4): T.J. Watt, Alex Highsmith, Markus Golden, Nick Herbig
ILB (4): Cole Holcomb, Elandon Roberts, Kwon Alexander, Mark Robinson
CB (6): Patrick Peterson, Levi Wallace, Joey Porter Jr., James Pierre, Elijah Riley, Chandon Sullivan
S (4): Minkah Fitzpatrick, Damontae Kazee, Keanu Neal, Miles Killebrew
Special Teams
K (1): Chris Boswell
P (2): Pressley Harvin III, Braden Mann
LS (1): Christian Kuntz

több mint 1 éve
Na Green el is ment Texasba egy 2025-ös 6-ik körért.
kriSTEELan
I love Khan....erteket kaptunk meg ha 2025-os picket is. Imadom ahogy csinalja!!
Klemó
Igen, teljesen jó érték (sajnos), így visszakaptuk a 2025-ös 6 körünket amit Dotson-nál atdunk oda Rams-nek.

több mint 1 éve
Gentry is cut
xtaki
nem lesz több Grillin' N' Chillin'... :_(
kriSTEELan
Azt ne zarjuk ki, hogy valaki lehet serult es ez egy megbeszelt cut, majd vissza. Az 53 kerethirdetes utan lehet valakit az IRrol visszahozni.

Ogunjobi serult volt...meglatjuk
több mint 1 éve
kriSTEELan
I love Khan....erteket kaptunk meg ha 2025-os picket is. Imadom ahogy csinalja!!
több mint 1 éve
Gentry is cut
xtaki
nem lesz több Grillin' N' Chillin'... :_(

több mint 1 éve
Gentry is cut
több mint 1 éve
kriSTEELan
Sovany moslek, ennyit ert sajnos.
több mint 1 éve